Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 15 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3968671 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Seneye paraya kiyip Muslera kesinlikle alinmali...
hangi parayla alacağız ki adamın piyasası çok yukarıda gs den ayrılsa bile bize yedirmezler onu :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Abdullah

hangi parayla alacağız ki adamın piyasası çok yukarıda gs den ayrılsa bile bize yedirmezler onu :)
Son 3 maçında 12 gol yiyen adamda piyasa mı kalır hocam ya  :evillol:

Çevrimdışı Tolga

Son 3 maçında 12 gol yiyen adamda piyasa mı kalır hocam ya  :evillol:
hocam iyi de bu onun suçu değil gs o kadar kötü ki o bile birşey yapamıyor bazen. :) :) muslera gsye geldiğinden beri ligte olsun ş.liginde olsun çok maç kazandırmış bir kaleci piyasası var öyle demeyin yani en azından şöyle diyeyim gs bugün satıyorum dese bizim veremeyeceğimiz bonservis ücretleri konuşulur.zaten gs ölse bize muslera yı satmaz boşa tartışıyoruz :D

Çevrimdışı Fatih

Yahu gs'nin defansindan hangi adami kendi kadronda ilk 11'e koyarsin? Ayni defans biz de olsa Tolga her mac kac yer...

@Tolgaozkhrmn En buyuk sikinti orada... Dun gsli bi muhabirle konustum... Bu sene hic mutlu degilmis gs'de.. Sene sonunda buyuk ihtimal ayrilir takimdan...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Yahu gs'nin defansindan hangi adami kendi kadronda ilk 11'e koyarsin? Ayni defans biz de olsa Tolga her mac kac yer...

@Tolgaozkhrmn En buyuk sikinti orada... Dun gsli bi muhabirle konustum... Bu sene hic mutlu degilmis gs'de.. Sene sonunda buyuk ihtimal ayrilir takimdan...
ben de aynı fikirdeyim gsden büyük ihtimal ayrılacak muslera sneijder de gidecek gibi

Çevrimiçi Kartal Ç

vay arkadaş yaa şu renkli medyanın ikiyüzlülüğüne bak. bizim maçları sunan spiker bile maç içinde bize laf sokar. bunlar 4 yemiş hala iyi oynadı ama pis şanssız goller yedi edebiyatı yapıyolar yuh artık. 90 dakikada dortmund ceza sahasına 3 kere girebildiler onlar da korner kullanıldığı için zaten. Alıştılar tabi memleketin hakemleriyle kazanmaya. avrupalı hakem gelince süt dökmüş kedi gibiler. düdüklere itiraz bile etmiyorlar.

Çevrimdışı Abdullah

hocam iyi de bu onun suçu değil gs o kadar kötü ki o bile birşey yapamıyor bazen. :) :) muslera gsye geldiğinden beri ligte olsun ş.liginde olsun çok maç kazandırmış bir kaleci piyasası var öyle demeyin yani en azından şöyle diyeyim gs bugün satıyorum dese bizim veremeyeceğimiz bonservis ücretleri konuşulur.zaten gs ölse bize muslera yı satmaz boşa tartışıyoruz :D
Ben maksimum 10 M u bulacağını düşünüyorum o da çok talip çıkıp da piyasa kızışırsa yoksa satmak zorundalar mevcut durumdan dolayı ve müşteri çıkmazsa mecburen fiyat kıracaklar.  :ok:

Çevrimdışı Deniz

Bırakın muslerayı OSPİNA yı alalım bundan sonra kaleci lafını etmeyiz be  :bandit: :bandit:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Abdullah

Bırakın muslerayı OSPİNA yı alalım bundan sonra kaleci lafını etmeyiz be  :bandit: :bandit:
Arsenal'den alırsın Ospina'yı ama kaç yaşında verirler artık sana.  :by2: biz onu iki sene önce alacaktık.  :s20:

Çevrimdışı Tolga

Ospina'yı alsaydık gerçekten çok iyi olacaktı tam aradığımız stilde ve Cordaba'nın referans verdiği bir kaleciydi :s20:

Çevrimdışı Coupe

...................................Kaleci...............................

.....Sağbek............Franco.......Ersan..........Solbek........

......Töre..............Sosa........Ortasaha........Solaçık.........

............................Demba......Forvet................................

4-4-2 düzeni ve 6 eksik.Transfer şart.Takım berbat.

Çevrimdışı Tolga

ben oraya stoper de eklerim açıkçası

Çevrimdışı Abdullah

Sosa yı sola yaz. Orta sahayı Oğuzhan ve b2b yap. Sağ bek e ya Linnes ya Pavel Kadeřábek gelir. Sola Holebas ı alaydık iyi olurdu oraya ve kaleye alternatif oluşturamadım. Forvet e de Mustafayı yazabiliriz. Takım niye berbat ben onu anlamadım :alala:

Çevrimdışı Deniz

Bence ospina alınabilir.Adam yedek olmaktan sıkıldı.As kaleci + arsenaldeki parasını + iyi maç başı verirsek neden gelmesin ?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

ersanın kondisyonu bitik.fener maçında emenike ersanı rezil etti.biz onu güya hızlı olarak bilirdik.kondisyon kasması lazım yoksa o forma gider.

Çevrimdışı sallapati

Dortmundlu kardeşlerimizi kutlarım  :biggrinking:

Çevrimdışı Kemal

ersanın kondisyonu bitik.fener maçında emenike ersanı rezil etti.biz onu güya hızlı olarak bilirdik.kondisyon kasması lazım yoksa o forma gider.

sırf FB maçında mı, o kadar yavaş ki Sercan Yıldırım denen adam bile madara etti .

Cenk(Tolga)

Sağbek(Serdar)       Stoper;(Sivok)       Pedro(Atınç-Ersan)          Köybaşı(Motta)

Veli        Atiba  ( BOŞ )

Töre(Kerim)               Oğuzhan (Sosa)          Olcay

Ba (Pektemek-Tosun)

Parantezler yedek ; 

Bu takıma çok çok acil  SAĞBEK şart ve akabinde stoper  ve atiba-veli yedekleyecek önlibero şart.

Forvette sıkıntı yok.

Ortasaha sıkıntı yok, Sosayı ve Kerimi kanada da çekebiliyoruz.

Ve Sivokla 1 sene uzatıp stoper yedeği, Atiba-Veli ile kontrat uzatılması gerek.

Ha bide sağbeke cicinyo gibi bitarafındaki kıllar kadayıf olmuş biri değil , iş yapacak ilerde para yapacak genç dinamik biri lazım. Pavel mi olur Linnes mi olur başkasımı olur bilemem.

Atınçında artık maçlara alınması lazım , yediğimiz goller hep duran top , korner vs.. adam 1.98 ve kaslı-yapılı vücuduyla klübede oturuyo, sayın Biliçe de biraz limonlu beyin mezesi yedirmek lazım, beyne giden damarları açılsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:32:09
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hala Olcay'ı sol kanatta düşünmeyenler varsa ben ne diyeyim adam herhalde 30 tane atması ya da bir sürü artistik hareket yapıp hiç gol asist yapmaması lazım bu takımda herkesin saygısını kazanmak için.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:34:33
  • Beşiktaş / Bodrum

Kondisyon değil ki oradaki mesele kondisyonu iyi Ersan'ın 90 dk rahat çıkarıyor.  Sorun güç ve hız. Ersan güçlü ve hızlı bir oyuncu değil. Herks Schuster zamanında öyle zannetti. Çünkü orada tek müdahalelik defans yapıyordu şuan Pique gibi.

Pique yi al koy Beşiktaş'a şuan her maç küfür edersniz böyle ağır adam mı olur diye.

Anderletch'in siyahi 22'lik savunma oyuncusudur hızlı savunmacı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:36:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Bence ospina alınabilir.Adam yedek olmaktan sıkıldı.As kaleci + arsenaldeki parasını + iyi maç başı verirsek neden gelmesin ?

Ospina da bizim kalecimiz değil. Bizim savunmamız kısa. Bize uzun kaleci gerek Tolga gibi. En en az 1,88 olmalı alacağız kaleci eskiler bilir Asper gibi.

Çünkü yan toplarda zaten kötüyüz kısa kaleciyi tolere edemez bu savunma. O yüzden ya Tolga kalacak ya da 1,90 lık kaleci bakacaksın ya da direk Cech'i alacaksın Chelsea'den.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:38:42
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz bunların hepsini bir sezonda zaten alamayız olması gereken şu.

Linnes'i aldık sayarsak onun dışında iiki ortasaha bir stoper alınacak ilk iş acil ihtiyac bunlar.

Noboa ve Newcastle'dan Sissoko'yu(1,90)  alacaksın. Stopere de Cruzeiro'dan Dede'yi alacaksın 1,94

Zaten bu üçü kafadan 20 milyon euro. Bunların takımın elini ayağını toparlar. Seneye devre arasına da bir sol kanat ve sol bek sıkıştıracaksın.

Moralim aşırı derecede bozuk son iki haftadan dolayı. Yazmak gelmiyor içimden. Artık geleceği planlamaktan da bıktım. Anlık motivasyon olmadan geleceği planlasan da işe yaramaz.

Bilic farkını asıl burada gösterecek. Eğer bu iki hafta daha dağılırsak ben Bilic'in Premier lig'de Newcastle , West Ham gibi takımların çok iyi hocası olacağını ama asla bir winner olamayacağını düşüneceğim malesef. Ve biz zaten taraftar olarak winner değiliz. Bizim başımızdaki adam Marcelo Bielsa gibi kazanmayı bilen bir adam olmalı. Bilic de kendini geliştirmek zorunda.
[ Son Düzenleme: 05 Kasım 2014, 10:49:25 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Biz bunların hepsini bir sezonda zaten alamayız olması gereken şu.

Linnes'i aldık sayarsak onun dışında iiki ortasaha bir stoper alınacak ilk iş acil ihtiyac bunlar.

Noboa ve Newcastle'dan Sissoko'yu(1,90)  alacaksın. Stopere de Cruzeiro'dan Dede'yi alacaksın 1,94

Zaten bu üçü kafadan 20 milyon euro. Bunların takımın elini ayağını toparlar. Seneye devre arasına da bir sol kanat ve sol bek sıkıştıracaksın.

Çağrı bu senin dediğini yapacak ekonomik güçte ve lobide takım olsaydık, bugün bu kadar hakkımız yenmiyor olurdu.
Linnesi alacağımızı sanmıyorum, 30 üstü sağbek gelir devre arası transfer olduğundan , başkada hiç transfer olmaz. İç transferlerle uzatma yaparak gündem yapılır.
Şu senin yazdıklarınla UEFA kupasına ortak oluruz, o vizyonda ne yönetim nede elini cebine atacak yönetici var Beşiktaş'ta.

Çevrimdışı Olimpos1903

Hala Olcay'ı sol kanatta düşünmeyenler varsa ben ne diyeyim adam herhalde 30 tane atması ya da bir sürü artistik hareket yapıp hiç gol asist yapmaması lazım bu takımda herkesin saygısını kazanmak için.
:claps: :claps: :ok:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 05 Kasım 2014, 10:54:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Çağrı bu senin dediğini yapacak ekonomik güçte ve lobide takım olsaydık, bugün bu kadar hakkımız yenmiyor olurdu.
Linnesi alacağımızı sanmıyorum, 30 üstü sağbek gelir devre arası transfer olduğundan , başkada hiç transfer olmaz. İç transferlerle uzatma yaparak gündem yapılır.
Şu senin yazdıklarınla UEFA kupasına ortak oluruz, o vizyonda ne yönetim nede elini cebine atacak yönetici var Beşiktaş'ta.

Zaten bunları devre arası beklemiyorum abi ben. Devre arası sadece Linnes ya da Kaderabek'i alsınlar.

Bu dediğim 20 milyon euroyu 2-3 yıllık vadede bu 3 adama yatırsınlar benim başka beklentim yok. Atiba ve Veli'yi yedek yaparsın işte o zaman dehşet bir ortasahamız olur alternatifli.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ospina da bizim kalecimiz değil. Bizim savunmamız kısa. Bize uzun kaleci gerek Tolga gibi. En en az 1,88 olmalı alacağız kaleci eskiler bilir Asper gibi.

Çünkü yan toplarda zaten kötüyüz kısa kaleciyi tolere edemez bu savunma. O yüzden ya Tolga kalacak ya da 1,90 lık kaleci bakacaksın ya da direk Cech'i alacaksın Chelsea'den.
Ospina cechden daha iyi kaleci su an.hava toplarinda da cok etkili biz ne kaleciler gorduk boyu 2 metre ama kornerde kale cizgisine yapisip cikmayan :).ospina iyi de zipliyor alinacak en iyi kaleci olur