Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963086 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ahmetx

bülent korkmaz bu hırsıyla ve bu skorla cim boma göz kırptı diyorsun yani çok iyi olur,yakışır.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

@FARUK dün canlı olarak takımı ve stadı nasıl buldun?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı FARUK

@FARUK dün canlı olarak takımı ve stadı nasıl buldun?

Hocam geri 4lu hariç takım yorgundu necip büyük sıkıntı orta saha çizgisi ni sadece biz korner kullanılıken geçiyor
Son gol öncesi de gozumuzun önünde topu erciyeslinin önüne attı
Stat a gelirsek besiktasimizin maçıni izlerken bakmak insanin aklina gelmiyor
Biz cok takiyoruz mesela eski açığın boyunu felan
Stat ta hem alt hemde üst tribün çıkışlarında yatayda uzanan saçma koridorlar la tribünler bölünüyor
Köşe tribünlere hic ovallik verilememiş köşeler bildigin düz cizgiyle birleştirilmiş.
Taraftar dolasim da yerler duz beton kırmızı ya boyanmış sadece (epoksi olabilir)
Çatı cok yüksek
Bizde tribünlerin en üst noktasindan 4 metre yukarda olacak buda stattaki baskıyı oldukça artıracaktır

Çevrimdışı ALI RIZA

Öncelikle Hakem Taç kullandırırken gökhana açıl çekil gibi birsey demesi söylenemez gökhan adamın önünde durup raha taç kullanmasını engelleye bilir...
Dün Bülent ve hakem gökhan üstüne oynadılar Şeref yoksunu hakem küfür olarak aldı bakalım her maç küfür edenleri Emre belezoğlunu atabilecekler mi _?

Çevrimiçi Samet Ç

Sosa topla ve takımla çalışmalara başlamış. Fener inşallah orta sahayı emre topal yapar da parçalarız orayı .

Çevrimdışı Sedat

Pektemek tamamen iyileşmiş ve takımla çalışmalara başlıyormuş ancak kondisyon sıkıntısı olur tabiki yedekte başlar büyük ihtimalle. Olcay'da da önemli bişey yok, Töre cezalı, Necip desen yedeğe çekilir.  Derbi 11'imiz bu şekilde olabilir. Tolga'yı yazmaya elim gitmiyor şaka gibi  :dry:
 İsmail-Franco-Ersan-Motta
            Atiba-Veli
   Kerim    Oğuzhan    Olcay
                BA
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 28 Ekim 2014, 14:01:38
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Şu takımda kendini geliştirmeyen 1 Necip 2 Oguzhan 3 MUhammed var...
ah necip ah canlı bomba yeminle

Oğuzhan 2 senedir kendini en çok geliştiren oyuncu. Çok yol katetti fiziksel olarak gelişmiyor sadece. Diğerlerine katılıyorum kesinlikle.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Aynen katılıyorum +1903

zaten Tüm Türkiye tepende gidip 4.hakeme sövmeyeceksin, adamla tacı yerinde kullan diye boş yere dalaşmayacaksın arkadaş haftaya FB maçı var .

Lig TV mi Necip denen kazmaya pas verememeyi öğretti ? Geçtim 2. golü yok adam tutamadı yok sağbek değil tamam , ya 3. golde ben futbolcu değilim dedi adam resmen . Türkiyede bunu 2 kişi yapardı biri Serdar biri Necip ve yaptı, 2 futbolcuda bizde ve Beşiktaşın sağbekleri.
aynen sürekli suçu bir yerlerde arıyoruz kardeşim maç 2-1 getirdikten sonra oyunu tutamıyorsan bunun sorumlusu lig tv ya da federasyon falan değil böyle yaptığımız müddetçe eksiklerimizi hiçbir zaman görüp ona göre çözüm bulamayacaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Yahu bırakın şu mentaliteyi zaten gergin herkes hemen o bitmiş bu gitmiş ne oluyor ya.

4-0 kazandık biz daha 4 gün önce bi sakin olun herkes olduğu yerde olduğu değerde hatalar oldu ve düzelecek bu kadar basit.

aynn suan daha saglıklı yorumlar yapabiliriz
ama ben yine bilice kızgınım fakat su 2 gun once tek sampiyon adayının besiktas ilan edilmesiyle dun gece bir anda fener ve besiktasa donmesi acayip rahatsızlık verici birsey inanın deliriyor insan:((

dunden beri kimse konusmuyor ben sunu dillendireyim
biz sivas ve bu macta inanılmaz hatalar yapıyoruz nerede savunamda adamlar iki pasla cezasahamıza geliyor ozellikle dunku ve sivas macında bu kadar rahat bize gelmeleri rahatsızlıkv erici dolayısıyla gol atmaları daha kolay oluyor bunun çözülmesi lazım...
[ Son Düzenleme: 28 Ekim 2014, 14:13:57 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

aynen sürekli suçu bir yerlerde arıyoruz kardeşim maç 2-1 getirdikten sonra oyunu tutamıyorsan bunun sorumlusu lig tv ya da federasyon falan değil böyle yaptığımız müddetçe eksiklerimizi hiçbir zaman görüp ona göre çözüm bulamayacaz.
Kesinlikle haklisin.2-1 den sonra oyunu vermenin tffyle hakemle alakasi yok.7 kisi de kalsan 4 dkda 2 gol yemezsin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Kesinlikle haklisin.2-1 den sonra oyunu vermenin tffyle hakemle alakasi yok.7 kisi de kalsan 4 dkda 2 gol yemezsin.
aynen öyle hocam tamam bu sistemin bizi saf dışı bırakmak istediğini söylememe gerek yok fakat 10 kişi kalıp 2-1 e getirdiysen bu maçı öyle bitireceksin dediğin gibi 7 kişi kalsan sahada yine de erciyes gibi kalibresi belli olan bir takıma karşı maçı ama öyle ama böyle 2-1 bitireceksin.

Çevrimdışı ahmetx

Çevrimiçi Samet Ç

aynen öyle hocam tamam bu sistemin bizi saf dışı bırakmak istediğini söylememe gerek yok fakat 10 kişi kalıp 2-1 e getirdiysen bu maçı öyle bitireceksin dediğin gibi 7 kişi kalsan sahada yine de erciyes gibi kalibresi belli olan bir takıma karşı maçı ama öyle ama böyle 2-1 bitireceksin.
En büyük hatamız geri çekilmek oldu dün. Eğer oyunu kabul etmeseydik maç 2-1 ya da 3-1 biterdi. Tabi bu konuda Bilic'i eleştiremem 10 kişi kalmışın 1-0 dan geri gelip öne geçmişin ister istemez geri çekersin takımı. Ben de belki td olsaydım bende aynısını yapardım o psikoloji ile

Çevrimdışı ozan062

Hocam şöyle anlatayım , bir hastalık vardır arada kendini unutturur gezer dolaşırsın süper hissedersin ama sana sirayet etmiştir adapte etmez , yatağa düşürür sonra yine kalkarsın ama treni kaçırtır sana , bunun tek çözümü tedavidir. Ben diyorum ki bizde yukarda yazdığımız hastalık uzun zamandır var ve tam iyi giderken hep önümüze çıkıyor, bunu tedavi edersek yıllar boyu ambargo koyarız lige diyorum. Bunu artık çözelim diyorum. Müdahale etmezsek yine bizi en iyi anımızda kahredecek diyorum.

on numara bes yıldız tespit bunun tedavinin tek yolu var sampiyonluk dun ben 2*2 bile bitseydi mac takımın sampşyon oldugunda donupte bakıcagı kilit maclardan birinin bu olacagını dusunuyordum olsun yine kaybedilmiş birsey yok ama sana kacıncı altın tepsi....

Çevrimdışı ozan062

En büyük hatamız geri çekilmek oldu dün. Eğer oyunu kabul etmeseydik maç 2-1 ya da 3-1 biterdi. Tabi bu konuda Bilic'i eleştiremem 10 kişi kalmışın 1-0 dan geri gelip öne geçmişin ister istemez geri çekersin takımı. Ben de belki td olsaydım bende aynısını yapardım o psikoloji ile

dün yayınlardada aynı senin gibi dusunuyorlardı yorumcular bende bu kafadayım ama son gol ozellikle ortasaghadaki sayı ustunlugunu onlara vermemizden dolayı gitti mac yoksa biz devam etseydik cok rahat kitlerdik birde bizde ne kadar oyunu okuyamayan oyuncu var hep işin dogrulugundayız git yat dimi düş bekle oyunu sogut yok arkadas illa bi saflık işin içine giricek sampiyon olmayı dusunmuyorsan tamam yapma ama diğer türlü diğer iki çirkef bu vakitleri oldururken biz yapmayınca  olmuyor işte bize gunumuzu gosteriyorlar sonra:((

Çevrimdışı Tolga

maçın hakemi bülent yıldırım olmuş

Çevrimdışı forzatunga

maçın hakemi bülent yıldırım olmuş

gs maçına da  hüseyin göçek verilmiş  :) olay çok net  fazla heycan yapıp kendinizi üzmeyin yine dizayn ediliyor puan tablosu.

Çevrimdışı Olimpos1903

BÖYLE AKLIBAŞINDA,ESKİ GÜNLERİ UNUTMAYAN TARAFTARLARIMIZI(TIPKI GECE GİDENLER GİBİ) GÖRMEK ÇOK GÜZEL DH'DEN ALINTI:
Kararlı futbolunu ortaya koyan ve maçı kazanan Erciyes'i kutluyorum. Ayrıca müthiş bir tiyatro sergilediler. Yönetmenleri Bülent Korkmaz baş roldeydi. Gökhan'ın aptallığı gişe yaptı.

Sözüm içimizdeki İrlandalılara; takımın sahada sarf ettiği çabayı, mücadelesini görmeyen körlere, Bilic'in takımı sezon başından bu yana üst düzey oynatmasından söz etmeyip, her puan kaybından sonra leş bekler gibi bekleyen akbabalara, futbol cahillerine. Renklilerden daha nankörsünüz.

Bu takım şampiyon olabilir. Bakın olabilir diyorum. Stadımız olsaydı, bu takım kesin şampiyon olur, derdim. Bilic'inden Fikret Orman'ına, Önder Özen'inden Kerim'ine, Olcay'ından hatayı yapıp 2 ve 3. gollere sebep olan Necip'ine kadar herkesin ayağına sağlık, böyle harika bir takım izlettikleri için.
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimiçi Samet Ç

Mete Vardar Töre PFDK'ya sevk edilmiş. Mete Vardar acaba bizi yıkamayacaklar dediği için mi Pfdk'ya sevk ettiler çok merak ediyorum.

Çevrimdışı ozan062

Ertugrul Karanlik @DrKaranlik  ·  6 dk. 6 dakika önce
2 gün sonra Besiktas taraftarlarina mujdem var

yüksek ihtimal sosa iyileşti genclerrr :icool:

Çevrimdışı Tolga

Ertugrul Karanlik @DrKaranlik  ·  6 dk. 6 dakika önce
2 gün sonra Besiktas taraftarlarina mujdem var

yüksek ihtimal sosa iyileşti genclerrr :icool:
zaten sosa da olmazsa fb maçında işimiz zor

Çevrimdışı ozan062

zaten sosa da olmazsa fb maçında işimiz zor

aynı sekilde pektemekte serdarda baya yol almıslar ama bu arkadaslar mac gunune kadar hazır olabiliceklermi olurlarsa  cok iyi olacak o zaman rahat alırız bak macı soru isaretim bile olmaz

Çevrimdışı Deniz

Bulent yildirim bu maci berabere bitittirir.kendisi gsnin askeri
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı AloneWolf

Kimse bahane aramasın,Gökhanın annesine bile küfür etseler dönüp gidecek.Çünki göz önünde,ortada ciddi birşey yokken kırmızı için israr etti.Gollerde Necipin bariz yanlışları var,dikkat edin hata demedim.Rakip tabiki bütün pislikleri yapacak biz şampiyonluğa gidiyoruz alttan alacağız,bu yıl çok çok önemli.Başkan 3 gün önce demişti biz kendi ayağımıza sıkmazsak kimse bize birşey yapamaz diye,akşam ayağımıza sıkmadık ayağımızı taradık.85 de 2-1 öne geçmişiz bu maçı alamıyoruz hayret ediyorum...
ⓌⒽİⓉⒺ ⒾⓃ ⒷⓁⒶⒸⓀ

Çevrimdışı Türkay

Forza ya TC'siz kayıt olamıyor muyuz? Kendi takımımın taraftar formuna üye olamıyorum arkadaş   :s20:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler