Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963070 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 09:49:59
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
2005 yılı haberi  :kop:

cnn turk'e gore beşiktaş'in devre arasinda transfer etmek icin caba sarfettigi oyuncu. habere gore beşiktaş caner karşiliginda ali guneş ve adem dursun'u teklif etmiş, vestel manisa da bunlar ile birlikte souleymane youla'yi da talep etmiş.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

tc ni versen bile gene olamazsın yaşın yetmiyor :D forzada yaş sınırı var @Türkay

Sanki askeri üsse giricem.   :bawling:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

Ertugrul Karanlik @DrKaranlik  ·  6 dk. 6 dakika önce
2 gün sonra Besiktas taraftarlarina mujdem var

yüksek ihtimal sosa iyileşti genclerrr :icool:

Benim jeton şimdi düştü de bunu dün yazmıstı. Bugün ise takım izinli yarın saat 11 de ise yeni bir antreman var. Demek ki Sosa yarın takımla birlikte çalışacak.  :bandit:

Çevrimdışı Olimpos1903

Beni şaşırtan Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay hiç konuşmuyor 5 aydı başımıza taş yağacak  :lol:
Ahmet Kavalcı istifa ettiydi hocam ama geçende törenin silah olayında konuştu  :lol: deniz atalayda daha transfer dönemi yaklaşmadığından pek fazla ortalıkta yok hele bi 1 2 ay geçsin bol bol görürüz  :ebebe: elinden gelse tüm çöpleri takıma dolduracak  :busted_cop: radyospora açıklama yaptı geçenlerde tarığı 4'te 1'ine alırdık Önder Özen aldırmadı diye aklınca kötüleyecek sorumsuz herif  :akuma: bir kere daha ellerinden öperim Önder hocamın şu yönetimin yaptığı en karlı transferdi tüh aklıma geldi  :bawling: :bawling: :bawling: :bawling:
Biz haykırırken tribünde sevdamızı Beşiktaş diye, siz manita kollarında bağırdınız boş sevdalara aşk diye…

Çevrimdışı ozan062

Beni şaşırtan Ahmet Kavalcı ve Deniz Atalay hiç konuşmuyor 5 aydı başımıza taş yağacak  :lol:

fikret baskanın işleri bunlar,, o iki sahsı  futboldan uzaklastırdılar ondan dolayı:))dogrumu yaptı dersek kokune kadar o ikisi bizim için yetersizler,,fikret baskanın o kadadr cok işi varki futbol subesiyle peee ilk senesinde butun herkes istifa etti sonrasında bu sekilde adamları uzaklastırıp bastan gorev dagılımını yaptıgın seyleri bastan sona değiştirmek güzel kurumsallasmak tabii:)) ama dogruyu buldular gibi gorunuyor keske bastan yapaydılar
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Sanki askeri üsse giricem.   :bawling:

Sen basvur belki kabul ederler bazen 17 yasindakilere musama gosteriliyor @Türkay :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Kartal Ç

Benim jeton şimdi düştü de bunu dün yazmıstı. Bugün ise takım izinli yarın saat 11 de ise yeni bir antreman var. Demek ki Sosa yarın takımla birlikte çalışacak.  :bandit:

ben de pektemek maça hazır olur diye haber okudum. heralde onu kastediyordu.

Çevrimdışı Türkay

Sen basvur belki kabul ederler bazen 17 yasindakilere musama gosteriliyor @Türkay :)

TC kimlik no veremem  :bawling:

Çevrimdışı Deniz

TC kimlik no veremem  :bawling:
Tcsiz kayit yapmiyorlar.mesela murat abinin isminde 37 tane murat kaya var.tcsiz bunlari ayirt etmeleri imkansiz :).ayrica renkliler foruma kayit olup trollemesin,kayit olan varsa da tc ustunden banlayip bi daha uye olamasinlar diye istoyorlar.tc istemelerinin sebebi bu.tabi vermek istemiyorsan sen bilirsin :)
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Pektemek ve Sosa derbi kadrosunda olacakmış.

Çevrimdışı Volkan Başaran

Bu da ayrı bir ironi. Passolig'e karşıyız derken gösterilen sebeplernden biri tc ama protesto edenler Tc istiyor üye olurken  :)

:kop: :kop: :kop:

Diyorum ben hep, Passo bunlara bir sene hediye etseydi bileti forzanın girişi

Anaya babaya küsülür Beşiktaşa küsülmez. Herkes passo alsın olurdu  :D
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 15:48:22
  • Beşiktaş / Bodrum
Pektemek ve Sosa derbi kadrosunda olacakmış.

Muhtemel Plan.

60 dakika kerim ile idare et maçı berabere götür.

Son 30 dakika al Sosa'yı oyuna maçı kazan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

hahahahahah ismail kartal demişki en formda takım biziz:D:D adam agır psikolojik travma geciriyor bunu en iyi ben gozlemliyorum normal besiktas liderr :by2: :kop:

derbi zemini hakkında

http://www.ntvspor.net/haber/ana-sayfa/116085/derbi-nasil-bir-zeminde-oynanacak
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 16:08:24 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Deniz

Bu da ayrı bir ironi. Passolig'e karşıyız derken gösterilen sebeplernden biri tc ama protesto edenler Tc istiyor üye olurken  :)
Öyle bir gerekçe yok.herkes tcsini biletixe de veriyordu.

Çevrimdışı Sedat

Alıntı: Fikret Orman yarın 14:00'de Beşiktaş Ümraniye Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı ALI RIZA

Alıntı: Fikret Orman yarın 14:00'de Beşiktaş Ümraniye Tesisleri'nde bir basın toplantısı düzenleyecek.
Ne için acaba _?

Çevrimiçi Samet Ç

Muhtemel Plan.

60 dakika kerim ile idare et maçı berabere götür.

Son 30 dakika al Sosa'yı oyuna maçı kazan.
Aynen öyle abi zaten fenerin 60 dan sonra fizik olarak biteceğini düşünüyorum. İlk yarıyı hatta 60. dakikaya kadar rakibi yormak lazım ondan sonra zaten kazanırız.

Karakartalözgü

• Ziyaretçi

60. dakikaya kadar neden idare edelim ? Bizim sahada 11 oyuncumuz olacak eksiğimiz Gökhan Töre evet büyük bir yetenek takımı ileriye götüren,adam eksilten,şut çeken bir oyuncu ama futbol 11 kişiyle oynanır biz bu maçı oyalayıp kazanmayacağız Arsenal,Tottenham,Partizan,Sivas maçlarındaki gibi 90 dakika boyunca mücadele edip kazanacağız neden böyle bir algı oluştu forumda hiç anlamış değilim.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 16:39:30
  • Beşiktaş / Bodrum
hahahahahah ismail kartal demişki en formda takım biziz:D:D adam agır psikolojik travma geciriyor bunu en iyi ben gozlemliyorum normal besiktas liderr :by2: :kop:

derbi zemini hakkında

2 şuy atıp 2 penaltı ile kazandıkları son maçtan sonra 14 tane net pozisyonumuz var demişti  :ebebe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 16:42:49
  • Beşiktaş / Bodrum
60. dakikaya kadar neden idare edelim ? Bizim sahada 11 oyuncumuz olacak eksiğimiz Gökhan Töre evet büyük bir yetenek takımı ileriye götüren,adam eksilten,şut çeken bir oyuncu ama futbol 11 kişiyle oynanır biz bu maçı oyalayıp kazanmayacağız Arsenal,Tottenham,Partizan,Sivas maçlarındaki gibi 90 dakika boyunca mücadele edip kazanacağız neden böyle bir algı oluştu forumda hiç anlamış değilim.

Edelim demiyorum edeceğiz diyorum tahminim böyle bu taktikle çıkacağız.

İç saha avantajımız filan yok bizim malesef şuan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Rakibi uyutmak önemli. Bu derbi maçı normal maç değil bizden tecrübeli olan bir takıma karşı oynayacağız her ne kadar kötü olsalar da o yüzden sakin ve akıllı top oynamamız lazım zaten gerisi gelir. Fener'e karşı saldırmak bence aptallık olur Bilic'de böyle düşünüyordur. 60 a kadar uyutup sonra fişlerini çekmeliyiz.

Çevrimiçi Samet Ç

derbi zemini hakkında

daha geçen hafta taraftar takım kötü oynuyor diye bunu yuhalıyordu bu da ağlamamış mıydı ? Ulan arap ismail  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

biz sahaya 1. dakikadan itibaren baskı kurup gol aramaya kalkarsak bu maçı rahat kaybederiz fbyi yormak lazım düşük tempoda oynayıp vitesi birden arttırırsak şansımız o zaman var demektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Tcsiz kayit yapmiyorlar.mesela murat abinin isminde 37 tane murat kaya var.tcsiz bunlari ayirt etmeleri imkansiz :).ayrica renkliler foruma kayit olup trollemesin,kayit olan varsa da tc ustunden banlayip bi daha uye olamasinlar diye istoyorlar.tc istemelerinin sebebi bu.tabi vermek istemiyorsan sen bilirsin :)

TC no mu verirsem babam beni sniperle vurur herhalde.  :lol: :kop:

Çevrimdışı manyak1903

Necmi abi zaten sebebi demedim sebeplerinden biri dedim  :) Tabi ki anlattığın sebepler temel sebepler ama karşı çıkılırken öne çıkarılan anlattıkların değil tc mizi alıyorlar fişleniyoruz oldu. Ben sistemi söylediğin sebeplerden kesinlikle desteklemiyorum en başta tekelcilik var ortada. Kulübe kendi passossunu kendi oluşturma şartı konsa bunlar olmazdı. Kart1903 ün içine aktive edeceklerdi sadece ya da fenerkarta ama işlerine gelmedi. Ama sebeplerden biri de bu gösterdiği için çArşı Biraz komik oluyor bu haliyle  :)
T.C. numarası ile fişlenme olayı var zaten ,az çok Necmi abi bahsetmiş ne olduğunu.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası