Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963153 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Abdullah

TC no mu verirsem babam beni sniperle vurur herhalde.  :lol: :kop:
Kardeşim yanlış anlamazsan sebebini merak ettim senin için bir mahsuru yoksa tabii. Çok garip geldi çünkü ne olacak ki kimlik numaranı versen :alala:

Çevrimdışı manyak1903

TC no mu verirsem babam beni sniperle vurur herhalde.  :lol: :kop:
niye sniper , kaçarken yetişemeyince dürbünlüyle mi indirir diyorsun  :kop:

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı manyak1903

Sen basvur belki kabul ederler bazen 17 yasindakilere musama gosteriliyor Türkay :)
yanlış anlama olmasın  :evillol: aşırı yanlış olduğu için TDK beni gönderdi yine "müsamaha" olmalıymış.
musama diye arattım çöktü site  :ebebe:  :kop:

Çevrimdışı Türkay

Kardeşim yanlış anlamazsan sebebini merak ettim senin için bir mahsuru yoksa tabii. Çok garip geldi çünkü ne olacak ki kimlik numaranı versen :alala:

Hep klasik nedenler işte.  :)
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı manyak1903

martin linnes kulübüyle 3 yıllık imzalamış diye haber geçti.haberde de olduğu gibi kulübüne para kazandırmak için bir imza olması büyük ihtimal.3 milyon bonservis ,toplam 3 yıllık , yıllık 500 bin kendisine versek 4.500.bunu 2.500 bonservis yıllık 1m versek  5.500 olur , oyuncunun aklını alırız.(aklını alırızı aklını  :kop: )serdarla necipin 900 aldığını biliyordur 1m ile girelim   :evillol:

Linnes imzaladı!
29 Ekim 2014 Çarşamba, 19:28:43

Geçtiğimiz transfer döneminde almak için büyük çaba sarf edilen ancak bir türlü Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Martin Linnes'den kötü haber! Linnes, kulübü Molde'yle olan sözleşmesini 3 yıl uzattı.

23 yaşındaki sağ bek, yaz döneminde gündemi oldukça meşgul etmiş, kulübü Molde'nin onay vermemesi nedeniyle transferi gerçekleşmemişti. Bu gelişme üzerine Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, "Linnes'i Ocak ayında transfer edebiliriz" demişti.

1991 doğumlu olan Linnes, sağ bek ve sağ açık pozisyonlarında görev alıyor. Genç futbolcu, Norveç A Milli Takımı'nda da 9 kez forma giydi.

Transfer için açık kapı!

Beşiktaş'a Ocak ayında gelmesi beklenen Linnes'in sözleşme uzatmasının 'kazan-kazan' şeklinde yorumlanabileceğini belirten Norveç basınının bu vurgusu futbolcunun kulübüne daha iyi bir para kazandırmak istediği fikrini gündeme getirdi.

Teknik direktörü konuştu!

Molde Teknik Direktörü Tor Ole Skullerud, yaptığı açıklamada Linnes'in Avrupa'da iyi bir takımdan teklif alması durumunda oyuncuyu bırakabileceklerini söylerken böyle bir teklifin gelmemesi durumunda Linnes'in Molde'de kalacağını ifade etti.

Haber Kaynağı: Eurosport

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:00:13
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
martin linnes kulübüyle 3 yıllık imzalamış diye haber geçti.haberde de olduğu gibi kulübüne para kazandırmak için bir imza olması büyük ihtimal.3 milyon bonservis ,toplam 3 yıllık , yıllık 500 bin kendisine versek 4.500.bunu 2.500 bonservis yıllık 1m versek  5.500 olur , oyuncunun aklını alırız.(aklını alırızı aklını  :kop: )serdarla necipin 900 aldığını biliyordur 1m ile girelim   :evillol:

Linnes imzaladı!
29 Ekim 2014 Çarşamba, 19:28:43

Geçtiğimiz transfer döneminde almak için büyük çaba sarf edilen ancak bir türlü Beşiktaş'a transferi gerçekleşmeyen Martin Linnes'den kötü haber! Linnes, kulübü Molde'yle olan sözleşmesini 3 yıl uzattı.

23 yaşındaki sağ bek, yaz döneminde gündemi oldukça meşgul etmiş, kulübü Molde'nin onay vermemesi nedeniyle transferi gerçekleşmemişti. Bu gelişme üzerine Beşiktaşlı yönetici Deniz Atalay, "Linnes'i Ocak ayında transfer edebiliriz" demişti.

1991 doğumlu olan Linnes, sağ bek ve sağ açık pozisyonlarında görev alıyor. Genç futbolcu, Norveç A Milli Takımı'nda da 9 kez forma giydi.

Transfer için açık kapı!

Beşiktaş'a Ocak ayında gelmesi beklenen Linnes'in sözleşme uzatmasının 'kazan-kazan' şeklinde yorumlanabileceğini belirten Norveç basınının bu vurgusu futbolcunun kulübüne daha iyi bir para kazandırmak istediği fikrini gündeme getirdi.

Teknik direktörü konuştu!

Molde Teknik Direktörü Tor Ole Skullerud, yaptığı açıklamada Linnes'in Avrupa'da iyi bir takımdan teklif alması durumunda oyuncuyu bırakabileceklerini söylerken böyle bir teklifin gelmemesi durumunda Linnes'in Molde'de kalacağını ifade etti.

Haber Kaynağı: Eurosport

Sözleşmesinin bitmesine 1.5 yıl vardı daha. Bu pek iyi bir haber değil.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

linnes gelmicekmiş,,, bence bu iş olumlu oldu alınsaydı tabiki iyi olurdu ama 2.5 üstüne bir ücret bana gore agır olurdu iyi oldu...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:26:31
  • Beşiktaş / Bodrum
linnes gelmicekmiş,,, bence bu iş olumlu oldu alınsaydı tabiki iyi olurdu ama 2.5 üstüne bir ücret bana gore agır olurdu iyi oldu...

Gelmeyeceğini kim söyledi?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Gelmeyeceğini kim söyledi?

yakın bir kaynak,, kapora işini bastan beri yalanlamıstı inanmamıstım bu sekilde bir sozlesme uzatmayla yalan oldugunu rahatlıkla anlıyoruz,, fazla para vermek uzun zamanda faydası olur ama bu sezon sonu için adaptasyon sorunu yasıcak birisi için fazla oldugunuda eklemek isterim,,
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Kemal

sanırsın dani alves, ne naz kapris yaptılar olmaz bu kadar. Alsınlar taraflarına monte etsinler kar havasında iyi gelir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:35:17
  • Beşiktaş / Bodrum
yakın bir kaynak,, kapora işini bastan beri yalanlamıstı inanmamıstım bu sekilde bir sozlesme uzatmayla yalan oldugunu rahatlıkla anlıyoruz,, fazla para vermek uzun zamanda faydası olur ama bu sezon sonu için adaptasyon sorunu yasıcak birisi için fazla oldugunuda eklemek isterim,,

Kim o yakın kaynak?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:35:51
  • Beşiktaş / Bodrum
sanırsın dani alves, ne naz kapris yaptılar olmaz bu kadar. Alsınlar taraflarına monte etsinler kar havasında iyi gelir.

Abi naz yaptıkları yok ki ilk kez görülen bir şey değil sözleşmesini uzatan adamın hemen transfer olduğu Suarez bile böyle gitti. Bekleyeceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

linnes imzaladıysa geçmiş olsun çok iyi bir sağ beki kaçırdık
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:42:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar Molde'nin verebilecği en en yüksek maaş 300,000 euro o adama o da çıldırmaları lazım.

Bunun açıklaması belli. Biz bu adamın bonservisi için anlaşmadık sadece öncelik için kapora verdik yani mesela biri 3 milyon mu verdi bize soracaklar verirsek biz alacağız şeklinde.

Ama bizimle anlaşamazlarsa adamın sözleşmesi son senesine girecek bu yüzden de önlem alıp biraz maaşını artırıp adamı mutlu etmişler.

Benim anladığım budur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı forzatunga

Çevrimdışı Abdullah

Arkadaşlar Molde'nin verebilecği en en yüksek maaş 300,000 euro o adama o da çıldırmaları lazım.

Bunun açıklaması belli. Biz bu adamın bonservisi için anlaşmadık sadece öncelik için kapora verdik yani mesela biri 3 milyon mu verdi bize soracaklar verirsek biz alacağız şeklinde.

Ama bizimle anlaşamazlarsa adamın sözleşmesi son senesine girecek bu yüzden de önlem alıp biraz maaşını artırıp adamı mutlu etmişler.

Benim anladığım budur.
Mantıklı olan da bu gibi zaten  :tabe:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:45:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Türkiye kupasının da formatının değişmesi lazım artık suyu çıktı.

Heyecan mı istiyorlar tek elemeli tur sistemi gelecek ama seribaşı olma kalkacak. İlk turdan kafa kafaya girebilecek herkes böylece tesadüfen bir 3. lig takımı bile final görebilir.

Zaten izlenmiyor yedeklerle çıkılıyor bir de yolu uzatıp mucize olma ihtimalini de kaldırıyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim anladığım budur.
umarım dediğin gibidir yoksa şu şartlarda linnes ten daha iyi bir sağ bek bulamayız yani bulursun da alamazsın.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:49:36
  • Beşiktaş / Bodrum
umarım dediğin gibidir yoksa şu şartlarda linnes ten daha iyi bir sağ bek bulamayız yani bulursun da alamazsın.

Alırsın dostum Kaderabek de en az onun kadar iyi aynı fiyatlarda yani elimiz geniş aslında yeter ki çingene pazarlığına girmeyelim
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:51:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilmeyen olabilir Kaderabek geçen sene çek liginde sağ bek pozisyonunda 30 maçta 5 gol 10 asist ile oynadı. Bu sene de 12 maç 3 asist şuan.

Sparta Prag'ta totalde 5 maçta 1 asist ortalaması yakaladı 90 maçta. Bu sene ve geçen sene tüm maçlarda tam 90 dakika oynadı.
[ Son Düzenleme: 29 Ekim 2014, 20:53:30 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Alırsın dostum Kaderabek de en az onun kadar iyi aynı fiyatlarda yani elimiz geniş aslında yeter ki çingene pazarlığına girmeyelim
valla ben linnes kadar iyisini bu fiyatlarda bulamayız diye düşünüyorum zaten linnesin alternatifini şimdiden hazırlamaları şart belli ki bu iş daha bitmiş değil nolur nolmaz 1 tane yedekte bir sağ bek olmalı

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:58:28
  • Beşiktaş / Bodrum
valla ben linnes kadar iyisini bu fiyatlarda bulamayız diye düşünüyorum zaten linnesin alternatifini şimdiden hazırlamaları şart belli ki bu iş daha bitmiş değil nolur nolmaz 1 tane yedekte bir sağ bek olmalı

Kaderabek bizim milli maçta öyle bir perişan etti ki Caner'i ve sol tarafı zaten bence kafaları karıştırmıştır hangisini  alsak diye hangisi gelse sevineceğiz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 20:59:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Normalde yabancı kuralı olmayacak alacaksın ikisini de yarıştıracaksın geliştirip satacaksın ama işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Bilmeyen olabilir Kaderabek geçen sene çek liginde sağ bek pozisyonunda 30 maçta 5 gol 10 asist ile oynadı. Bu sene de 12 maç 3 asist şuan.

Sparta Prag'ta totalde 5 maçta 1 asist ortalaması yakaladı 90 maçta. Bu sene ve geçen sene tüm maçlarda tam 90 dakika oynadı.
Abi kaderabeki sen ben bu forumdaki arkadaşlar biliyor ama yönetimin bildiğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ekim 2014, 21:34:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Abi kaderabeki sen ben bu forumdaki arkadaşlar biliyor ama yönetimin bildiğini sanmıyorum.

Yönetimi bilemiyorum ama kartalgözü fena çalışmıyor kardeşim izlemişlerdir bence.

Zaten hepi topu Polonya , İskandinavya , Çek ve Belçika'yı izleyecekler. Geri kalanı bize yedirmiyorlar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli