Basın ve Transfer Haberleri bölümünü açın bakın , sayfalarca günlerce aylarca SAĞBEK SAĞBEK SAĞBEK diye yazdık, sinirlendik ağzımızdan sinir bozucu cümleler çıktı, burdaki arkadaşlarlada tartışma yaşadık, logları silinmediyse ordadır.
ve hop önümüze tam nefes alacağımız anda kronik sorunumuz sağbek olayı çıktı koptu geldi. 2. ve 3. gol %100 necipin hatasıdır, klasik sağbek Necip olayını yine yaşattı bizi 3 puandan etti, ama ben suçu Necipte bulmuyorum.
Bana göre 1. suçlu, bu takıma sağbek almayıp devreye kadar idare ederiz devrede Linnes gelir diyen YÖNETİMİN , Arsenal maçına dahil sağbek Köybaşı solbek Motta çıkIp, sonradan yine Necip alışkanlığına dönen, maçın sonuna doğru uyanıp Köybaşını yetiştirmeyeçalışırken 2 gol yiyen BILIC'indir.
Evet Beşiktaş bu ligin en tempolu oynayan takımı, Şampiyon favorisi ama aksayan yönlerine müdahale edilmezse hem lig gider hem Uefa ;
1- Sokaktaki çocuklar bile biliyo sağbek, ki oraya Necip en buyuk hatadır.
2- Duran toptan gol yeme hastalığı, bunun sebebide uzun - yapılı stoper eksikliği. Önde olduğumuz65-70. dk lardan sonra BILIC'in Atınçı oyuna sokmayı öğrenmesi gerek. Bakın Antep maçına, sanırım antep maçıydı, Atınçı aldı son dakikalarda duran topları nasıl kesti uzun boyuyla atınç.
Geçen gün %100 futbolda istatistiklerini çıkarmışlar, Barcelona- Real- Chelsea vb. takımlarla bizim Bjk- Gs- FB 'nin stoper hattının boy ortalamaları farkı 10 cm nin üstünde, Türkiye'de bunu tespit edip çözecek ilk takım Lige 3-4 yıl damgasını vuracak.