Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962008 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:51:32
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
ilk 11 imiz

tolga-necip-franco-sivok-motta-g.töre-veli-atiba-oğuzhan-olcay-demba ba

Ersan sakat mı?
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sabri reyiz affedilmiş sevindim ben valla.  :claps:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 18:53:57
  • Beşiktaş / Bodrum
mesela en basit sekliyle motta yerine ismail bugun denenebilirdi,,, zaten her sekilde beklerden fayda gelmiyor ama onada bir fırsat çünkü gecen mac roportaj verirken hafif üzgün bezgin gordum moralde motivasyonda olurdu bu,, pedro bugun bir gol atacak insallahh

sivok neden kesildi bugun mesela,, escude yapılmayan sey sivoka yapılıyor buda ilginc bir detay...

Sivok'u kesmemiş zaten asıl sorun bu kesmesi gerekiyor Sivok canlı bomba. Son 5 senemize Toraman ve Rüştü ile birlikte hiç etti
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Sivok'u kesmemiş zaten asıl sorun bu kesmesi gerekiyor Sivok canlı bomba. Son 5 senemize Toraman ve Rüştü ile birlikte hiç etti

illaki bende cok begenmem sivoku ama bizim bilic değilmiydi formda olanı kenara çekmeyen ekstra ekstra sabreden  biri değilmiydi nolduda bu,, yüksek ihtimal sakatlık gibi kucuk bir sıkıntısı vardır ama değilse bu konudada kendini geliştiriyor diyebiliriz bilic için...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Volkan Başaran

Tolga Zengin, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre  Demba Ba

Ersan kadroda sivok nereden çıktı
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 19:02:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolga Zengin, Necip Uysal, Ersan Gülüm, Pedro Franco, Ramon Motta, Veli Kavlak, Atiba, Oğuzhan Özyakup, Olcay Şahan, Gökhan Töre  Demba Ba

Ersan kadroda sivok nereden çıktı

Doğru karar buydu güzel sevindim şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

bugun egerki insallah ilk yarı 2yi yakalarsak
ikinci yarıda taktiksel olarak bazı denelmeler yapılmalı pas oyunu gibi oyunu sogutmak sonra vites attırıp bi taktiksel denemeler yapılmalı.. oyuncular anlamında yapmıyorsak bu sekildede yapabiliriz
onder hoca soyluyordu tottenham macı oncesinde bilicin hucumda oyun planı yok diye,, bu konuda bugun birseyler yapılabilir tabiki oyun ustunlugunu ve skoru elimize aldıgımızda....

cok sey istedim benden bu kadar mac sonu yine konsruz:D

Çevrimdışı Tolga

Doğru karar buydu güzel sevindim şimdi.
ben yanlış yazmışım ersan oynuyor yav ersan yerine sivok yazmışım kusura bakmayın
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 19:12:03
  • Beşiktaş / Bodrum
ben yanlış yazmışım ersan oynuyor yav ersan yerine sivok yazmışım kusura bakmayın

:ok:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

hay allah, kayseri'nin hocasi bulent korkmaz'mis. butun mac yerde yatarlar artik. erken gol bulsak harika olur.
Alan Walsh

Çevrimdışı mezuroro

ligtv'de atinc vardi. cok tatli cocuk. 2 metre falan ama daha ufacik cocuk gibi. sansi acik olsun. konusmasindan anlasiliyo kafasinin calistigi.
Alan Walsh

Erciyes kötü takım..

Bir kere izledim bu sene..

Yenemzsek yazıklar olsun derim valla.

2 3 fark bekliyorum
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 19:16:12
  • Beşiktaş / Bodrum
ligtv'de atinc vardi. cok tatli cocuk. 2 metre falan ama daha bebe. sansi acik olsun. konusmasindan anlasiliyo kafasinin calistigi.

Seneye rotasyona girmeye başlayacaktır adam akıllı  :tabe:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Yabancı sınırlaması kalkarsa Atınçın işi zor..
Aşk bu Aşk !

volkanca.net

Çevrimdışı Tolga

Seneye rotasyona girmeye başlayacaktır adam akıllı  :tabe:
hocam hatırlarsan sezon başı yalçın transferi gündemdeyken yalçını almaktansa atınçı oynatmak daha mantıklı tercih olur demiştim ve bence ilerleyen dönemde faydalı da olacaktır diye düşünüyorum :)

Çevrimdışı Tolga

Erciyes kötü takım..

Bir kere izledim bu sene..

Yenemzsek yazıklar olsun derim valla.

2 3 fark bekliyorum
0-2 1-3 gibi bir skor bekliyorum.

Çevrimdışı mezuroro

sosa bu macta olsaydi harika olurdu.

bizimkiler de seyahat muhabetini cok buyutuyolar. zaten ligin yarisi istanbul takimi. bir tek ankara'ya gidildi fazladan. avrupa'da butun takimlar seyahat ediyo.
Alan Walsh

Çevrimdışı Anil

İlk golü erken atarsak dakika 10 gibi felan ben büyük fark bekliyorum.5 6 tane gibi :D inşallah yeneriz.
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 19:29:35 Anıl ]

Çevrimdışı mezuroro

hocam hatırlarsan sezon başı yalçın transferi gündemdeyken yalçını almaktansa atınçı oynatmak daha mantıklı tercih olur demiştim ve bence ilerleyen dönemde faydalı da olacaktır diye düşünüyorum :)

simdi sabirli olmasi lazim. uzun boylulardaki diz problemlerini azaltmak icin neler yapilabilir acaba gencken? bacak kaslarini kuvvetlendirirse daha az sakatlik yasar heralde. cok umitliyim atinctan. ozkaynagimiz.
Alan Walsh

Çevrimdışı Anil

Arkadaşlar bişey söylemek isterim.Forza dahil suana kadar gördüğüm en seviyeli taraftar forumu burası.Sayımızın azlığından da olabilir ama herkes saygı ve sevgi çercevesinde birbiriyle tartışıyor.Yapılan yorumlarda üst düzey.Gerçekten hergün birşeyler öğrenmek amacıyla giriyorum foruma.Emeği geçen arkadaşlardan Allah razı olsun  :)

Çevrimdışı mezuroro

Hehe  :lol: tolga gitti kayserililerle kafa tokusturdu yine. :) Atiba'nin yapması falan da çok komik oluyo.
Alan Walsh

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mezuroro

Ben motta'nin bi hatasını göremedim. 4 duran topa kafa vurduran takım komple kötüdür takım müdafaası olarak.
Alan Walsh

Çevrimdışı ozan062

eveeett bilic benim için bugun bitmiştir...

nedeni,, oguzhanın cıkması sivoku almak.....
10kişi mişi anlamam geç....

onun dısında herkesi cok begeniyorum sorun yok

bilicde iyidir iyi ancak sivas ve bu macta rakip iki pasla benim kaleme rahat gelebiliyorsa  gidecek adam bence bellidir...
[ Son Düzenleme: 27 Ekim 2014, 22:01:34 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 27 Ekim 2014, 22:06:37
  • Beşiktaş / Bodrum
eveeett bilic benim için bugun bitmiştir...

nedeni,, oguzhanın cıkması sivoku almak.....
10kişi mişi anlamam geç....

onun dısında herkesi cok begeniyorum sorun yok

bilicde iyidir iyi ancak sivas ve bu macta rakip iki pasla benim kaleme rahat gelebiliyorsa  gidecek adam bence bellidir...

Yahu bırakın şu mentaliteyi zaten gergin herkes hemen o bitmiş bu gitmiş ne oluyor ya.

4-0 kazandık biz daha 4 gün önce bi sakin olun herkes olduğu yerde olduğu değerde hatalar oldu ve düzelecek bu kadar basit.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli