Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960978 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ALI RIZA

Brnde serdar adalıyı destekliyorum ama konu BJK Başkanlarına geliyor Gs konuşalım eğlenelim

Çevrimdışı sallapati

Brnde serdar adalıyı destekliyorum ama konu BJK Başkanlarına geliyor Gs konuşalım eğlenelim

yapma Ali Rıza :) Fikret Başkandan memnun değilmisin adam harika yönetiyor

Çevrimdışı ALI RIZA

yapma Ali Rıza :) Fikret Başkandan memnun değilmisin adam harika yönetiyor
Stat Yapıyor... İlk geldiğinde Taraftara Oyunculara herşeyi yaptı şimdi düzelti

Çevrimdışı mezuroro

Şansal gsnin çıkış yolu nedir diye sordu. Diyorum ki dün yediğin çiçekler bugün kicini tırmalar. Oh olsun! Orta vadede 3. büyük olmayı garantilediler. Uefa da bi yandan financial fairplayden vurmaya devam eder. Uefa bizim pesimizi bıraksın artık.
Alan Walsh

Çevrimdışı Türkay

Erciyes'i yensek fark açılıyor. Bir de derbiyi aldık mı ... :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

4-4lük maç sonrası Halilhodzic: "Kariyerimde çalıştığım takımlarda ilk kez 4 gol yedim"
22 Ocak 2006: Kayserispor 4-2 Trabzonspor
Teknik Direktör: Halilhodzic
 :kop:  :kop:

hee,bu adam trabzondan kacmıstı sebebide takımdaki bütün oyuncuların silah kullanmasıydı demekki o donemdeydi bu herif diyorum ben bu adamı biryerlerden hatırlıcamD:

GS Dordmunddan yediği golün aynısını yiyecekti gene

büyüksün adamlar yedi:D saat 7de bunu dedin tebrik
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ALI RIZA

Gs çok girgir takım  :bandit: durmadan +18 izletiyor

Çevrimiçi Necmi

Stat Yapıyor... İlk geldiğinde Taraftara Oyunculara herşeyi yaptı şimdi düzelti
ilk geldiğinde onları yapmasaydı şimdi böyle olmazdık ne diyor geçen mabette dedi o kadar az taraftar gelmesine ramen geçmiş senelere göre hasılatımız daha iyiymiş eskiden herhalde bilete para verip giren bir tek bizdik :D

ysariusta

• Ziyaretçi

bu yaptıkları terbiyesizlik hiç aklımdan çıkmıyor

https://pbs.twimg.com/media/B05QJwCIIAALs0_.jpg:large

yazık bunlara ya, geçen istediklerinde parayı torbaya koyup tribüne fırlatmıştım Ali Sami Yen'e... Şimdi statları da uzak, bizim oradaki ışıklara gelsinlerde mendil açsınlar...

Çevrimiçi Necmi

yok o değilde bu hafta bütün rakiplerimiz tribünlerde teknik direktör kovuyor :D doğru haklılar biliç e bakıp bu hocaysa bizimkiler ne yok bizimkiler hocaysa biliç ne diye soruyorlardır kendilerine :kop: :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı ALI RIZA

ilk geldiğinde onları yapmasaydı şimdi böyle olmazdık ne diyor geçen mabette dedi o kadar az taraftar gelmesine ramen geçmiş senelere göre hasılatımız daha iyiymiş eskiden herhalde bilete para verip giren bir tek bizdik :D
ben bile beleş girmiştim son derbide inönüde  :bandit: :bandit: :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Eskiden en dolu macimiza 27 bin bilet satabiliyorduk bugun buyuk stada gectik diye 65 bin satabiliyoruz fark orda.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı manyak1903

Güntekin onay ""Beşiktaş bu haliyle ilk 6'ya giremez""

http://www.haberedikkat.com.tr/haber/Guntekin-Onay-Besiktas-bu-haliyle-ilk-6-ya-giremez/149034
senin de belirttiğin gibi bu haliyle diyor.11 temmuz haberi Demba Ba bu tarihten sonra geldi.Sosa da.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı ALI RIZA

Erman Toroğlu: Fener ve Gs bu sene halinde BJK Genç haliyle şampiyon olamıyorlarsa Elele tutuşup Boğaz köprüsünden atlasınlar  :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 21:32:30
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
"Gün gelecek, FEDA diye dalga geçtiğiniz BEŞİKTAŞ, puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. " (Güntekin Onay - 27.12.2012)

:bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Serdal Adalıyı alenen desteklediği ispatlayamam ama Fikret Ormanın hep karşısındaydı..
Serdal adaliyi desteklemesi ayip gunah degil ailece taniriz gayet iyi insanlardir.ama ben baskanlik konusunda fikret ormani serdal adaliya tercih ederim orasi ayri.serdal adali ekonomik yonden kulubu pek kurtaracak gibi durmuyordu.ydden sonra isler dhaa da kotuye gidebilirdi bu yuzden orman  daha iyi bir tercih.yoksa ikisi de Besiktasli ikisi de iyi insan.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

fakat olaganustu bir sey olmazsa biz sampiyon olmalıyız olamazsak herkes istifa etmeliye kadar gider iş :lol:

artık bilic farkını belli etmeli
gs duzelmez çünkü bu bekleriyle ve bu santraforlarıyla zaten ilerleyemezler devre arasındada oyuncu alamazlar
tek rakip fener ama oda biryere kadar hakemle ilerler biz hakikaten onceki senelerde yediğimiz +10 farkları biz atalım rahat bir lig izliyelim dimi ama:))

kupa değil ama ligi alalım
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Necmi

fakat olaganustu bir sey olmazsa biz sampiyon olmalıyız olamazsak herkes istifa etmeliye kadar gider iş :lol:

artık bilic farkını belli etmeli
gs duzelmez çünkü bu bekleriyle ve bu santraforlarıyla zaten ilerleyemezler devre arasındada oyuncu alamazlar
tek rakip fener ama oda biryere kadar hakemle ilerler biz hakikaten onceki senelerde yediğimiz +10 farkları biz atalım rahat bir lig izliyelim dimi ama:))

kupa değil ama ligi alalım
emin ol bize +10 fark falan attırmazlar biraz puan açalım doğramaya başlarlar :bandit:

Çevrimdışı Fatih

Serhat Ulueren, Unal Aysal'in hirsizliklarini anlatiyor 360TV'de.. Adam harbiden de buyuk gazeteci...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı manyak1903

Bruma'nın oyun menatelitesi ile Kerim birebir aynı sadece Bruma daha hızlı Kerim daha yetenekli.
kerim yetenekli ama kafasını kaldırdığında pası bir türlü veremiyor.ama şunu söyleyebilirim kerim için ,kendini fiziksel olarak geliştirdi tek ama tek yapması gereken topu ayağından daha çabuk çıkarmak.

cenk tosun da çok güzel oynuyor bana kalırsa.hep ver-kaç yapıyor.şöyle 2-0 olduğunda hatta 1-0 dakika 70 gibi ikili forvet ile cenk yakar rakibi bence.

Biri beni aldatırsa yazıklar olsun ona; iki kez aldatırsa yazıklar olsun bana

Bilmek istiyorsan bilmediğine inanmalısın

11 Aralık Perşembe Fulya Davası

Çevrimdışı sallapati

aynen Necmi abi ,
senin de belirttiğin gibi bu haliyle diyor.11 temmuz haberi Demba Ba bu tarihten sonra geldi.Sosa da.

sosa ligde sadece 2 maç oynadı.. dembaba da sanırım 3 maç oynadı... Güntekin yanılmış demek çok mu zor..
[ Son Düzenleme: 26 Ekim 2014, 21:53:19 sallapati ]

Çevrimdışı Anil

aynen Necmi abi ,
sosa ligde sadece 50 dk oynadı.. dembaba da sanırım 3 maç oynadı... Güntekin yanılmış demek çok mu zor..
6. lık konusuna gelirsek bence abartmış.Ama Demba ba nın gelmesinin rehaveti oyunculara bile pozitif etki etmiştir.Demba ba olmasa şuan lider değildir okadar küçümsememek lazım.

Çevrimdışı sallapati

6. lık konusuna gelirsek bence abartmış.Ama Demba ba nın gelmesinin rehaveti oyunculara bile pozitif etki etmiştir.Demba ba olmasa şuan lider değildir okadar küçümsememek lazım.
tamam ama ilk 6 ya giremez diyor.. çok küçümsemiş sene başında

şampion olunca renkliler kötü,renklilerden biri şampiyon olunca gs ya da fb kötü.lütfen bu laflara oyunlara gelmeyin.
u19 daki oyuncumuz eslem 2 kere üstüste penlatı kazanınca 2.nci penaltıyı kaleciye bırakmış.bir yerd okudum ama doğru olup olmadığını bilmiyorum.
aleyhine 2 penaltı verilen aynı maçta 3 büyükler arasında(diğer takımlarla oynarken) tek takım...
38 maçtır ligde penaltı atamayan takım...

Çevrimdışı ilhan mansız

Serhat Ulueren, Unal Aysal'in hirsizliklarini anlatiyor 360TV'de.. Adam harbiden de buyuk gazeteci...
ne kadar çalmış?  :D