Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960656 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Lig tv de yok diyor ki bence de kovulmadan gitmez tazminatsiz :).aciklama yapti danismani sinirli oldugu icin cikmamis toplantiya
tazminatını versinler adam büyük hoca  :D

ysariusta

• Ziyaretçi

Prandelli: Hedefimiz Ziraat Türkiye Kupası (Zaytung)   :kop: :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

etmesin zaten, en azından bizim maça kadar. dişli rakip daha zevkli olur ama 4 yıldız da biz takalım şunlara ya
böyle giderse bizim maça kadar istifa eder etmezse bile kovarlar ah şu fb maçının yerine keşke gs ile oynasaydık
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Anil

daha önce de yazdım. Türkiye de yerli sağbek olarak Serdar aslında en iyisidir. Ne bursadaki şener ne tarık serdarın yanına yaklaşamaz.
Katılıyorum.Ama Şener bizde oynasa sırıtmaz.Gerçi bizde tarık oynasada gs deki kadar rezil bir duruma düşmez ya neyse  :D

Çevrimdışı Deniz

Mourinho gelse gsyi kurtaramaz rahat olun adamlarin takimi çöp dolu.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Fatih

yapma Fatih, gerçi sen işin içindesin ama bu adam sansasyondan başka bir şey aramıyor. Desteksiz sallayan biri
Abi sana soyle soyliyim... Adamin her yerde kollari var.. Bak kolu demiyorum :D Turk sporunda ne donuyorsa herseyi iyi biliyor... Kendisine super bir ekip kurmus, suan bence tartismasiz en iyi spor muduru... Programlarda kendi soyledikleri haric diger yorumculari at cope gitsin. Onlar gazeteden okuduklarini konusur hep... Bi Ertem Sener, Ibrahim Seten (baskanlarin buyuk yalakasidir ama buyuk gazetecidir o da) Mehmet Arslan, Halil Özer, Emrah Kayalıoğlu vs. bir tutmam abi bunlarla Serhat Ulueren'i.
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Deniz

Bunlar 4 4 2 oynamaz artik.4 lere doydular :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ilhan mansız

Katılıyorum.Ama Şener bizde oynasa sırıtmaz.Gerçi bizde tarık oynasada gs deki kadar rezil bir duruma düşmez ya neyse  :D
şenerin bizim maçta daha 60 dakikada ayağına kramp girdi. Serdar kötü bir oyuncu değil, aldığı para da makul

Çevrimdışı ilhan mansız

360 yiğit ve engin baytarın videosunu veriyor tam komedi  :D

Çevrimdışı Anil

Abi sana soyle soyliyim... Adamin her yerde kollari var.. Bak kolu demiyorum :D Turk sporunda ne donuyorsa herseyi iyi biliyor... Kendisine super bir ekip kurmus, suan bence tartismasiz en iyi spor muduru... Programlarda kendi soyledikleri haric diger yorumculari at cope gitsin. Onlar gazeteden okuduklarini konusur hep... Bi Ertem Sener, Ibrahim Seten (baskanlarin buyuk yalakasidir ama buyuk gazetecidir o da) Mehmet Arslan, Halil Özer, Emrah Kayalıoğlu vs. bir tutmam abi bunlarla Serhat Ulueren'i.

aynen çok iyi bir spor müdürü   :evillol: :evillol:

Çevrimdışı Anil

şenerin bizim maçta daha 60 dakikada ayağına kramp girdi. Serdar kötü bir oyuncu değil, aldığı para da makul
Bencede Serdar bizde hertürlü oynar.Linnes gelsede yedektede oturur.Ama kramp girme olayında Olcay/Motta temposunun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.

Çevrimdışı Fatih

aynen çok iyi bir spor müdürü   :evillol: :evillol:
Videodaki absurtlugu anlayamadim hocam?

Çevrimdışı Anil

Videodaki absurtlugu anlayamadim hocam?
Kardeşim burda yayında değiller. :D Serhat Demirörene soracağı soruları söylüyor.En sonda bitirmekten bahsettiği fikret de bizim Başkan Fikret Orman :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 22:32:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İstife etmesin yalnız iyi olmaz çünkü gelecek 2 adam var ikisi de Avrupa'yı sallamaz lige yönlendirir takımı. Ya Ersun gelir ya Denizli.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Fatih

Kardeşim burda yayında değiller. :D Serhat Demirörene soracağı soruları söylüyor.En sonda bitirmekten bahsettiği fikret de bizim Başkan Fikret Orman :D
Video 6-7 senelik.. Videoyu servis eden zaten Serhat Ulueren... Onceden hangi sorularin sorulacaginin soylenmesi ya da kulup baskanlarinin bir gun onceden hangi sorularin sorulmasi gerektigini iletmesi cok normal :D (Burasi Turkiye oldugu icin)

Çevrimiçi Samet Ç

Göksel Gümüşdağ Beşiktaş 2 maçını başakşehirde oynayacak dedi. Bence oynamasak daha iyi olimpiyattan bir farkı yok

Çevrimdışı Tolga

Bencede Serdar bizde hertürlü oynar.Linnes gelsede yedektede oturur.Ama kramp girme olayında Olcay/Motta temposunun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor.
linnes gelirse her türlü oynar her ne kadar mottayı çok beğensem de bazen onu kesebilir ya da

tolga-linnes-pedro-ersan-motta-veli-ozzy-sosa-olcay-g.töre-demba ba da oynayabilir ya da dediğim gibi mottanın yerine ismail serdarın kapasitesi belli gerçekçi bakmak lazım.

ysariusta

• Ziyaretçi

Size bir soru; İstanbul'a devlet bütçesinden verilen paralarla kurulan bir kulüp nasıl oluyor da bugün BAŞAKŞEHİR Spor Kulübü oluyor. Bu takım düşerken bozbaykuşlardan başka taraftarı yokken; bugün nasıl Trabzon kadar seyircisi olabiliyor? Bu takımın parası belediyeye ödendi mi? Ödenmişse acaba 2. lige özellikle mi düşürüldü? Değer düşük çıksın diye. Sporda siyaset yok deniyor ya. anlatamıyoruz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 22:35:08
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Linnes yedek mi oturur  :ebebe:

Bunu gelince tekrar konuşalım  :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı sallapati

Beyler devre arası yabancı sınırını kaldırmaya çalışırlarsa Beşiktaş itiraz etmeli... tam olayın kaymağını yemeye başlayacakken hemen kaldırmaya çalışıyorlar..

Bildiğim kadarıyla Beşiktaş itiraz ederse kaldıramıyorlar

Çevrimdışı Sedat

Minibüs şöförleri artık arkayı cimbomlayın diyor  :kop:  :kop:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Anil

Linnes yedek mi oturur  :ebebe:

Bunu gelince tekrar konuşalım  :)
Yedekte oturacak olan Serdar.Ben mi yanlış yazdım acaba ? :D

Çevrimiçi Samet Ç

iyi gün taraftarı floryayı basmış  :kop: :kop: bunlardan bundan sonra hiç bir tezek olmaz.

Çevrimdışı Fatih

Size bir soru; İstanbul'a devlet bütçesinden verilen paralarla kurulan bir kulüp nasıl oluyor da bugün BAŞAKŞEHİR Spor Kulübü oluyor. Bu takım düşerken bozbaykuşlardan başka taraftarı yokken; bugün nasıl Trabzon kadar seyircisi olabiliyor? Bu takımın parası belediyeye ödendi mi? Ödenmişse acaba 2. lige özellikle mi düşürüldü? Değer düşük çıksın diye. Sporda siyaset yok deniyor ya. anlatamıyoruz
Goksel Gumusdag Istanbul Buyuksehir Belediyesi meclis 2. baskan vekilligi yapiyor ayrica. Kimin damadi soylemeye gerek yok heralde...