Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3961026 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı mezuroro

Sezon sonu Muslera'yi kapabilir miyiz acaba...

Gs'de 3.5 m avro alıyo. Ayrıca yabancı sınırı var ve kalecilerimiz iyi. Olması zor bence.
Alan Walsh

Çevrimdışı ilhan mansız

Gs'de 3.5 m avro alıyo. Ayrıca yabancı sınırı var ve kalecilerimiz iyi. Olması zor bence.
1,5 veririrz gelirse gelsin gelmezse salla gitsin istemez

Çevrimdışı mezuroro

Bu arada stadın zemini harikaymis,  drenaji iyi. O yağmura o kadar birikinti olması normal. Şu an gerçekten iyi. Umarım Olimpiyatı da çok bozmamistir yağmur.
Alan Walsh

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı mezuroro

1,5 veririrz gelirse gelsin gelmezse salla gitsin istemez

Ben gs fb eskisi gelmesine karşıyım. Herkesin görüşü farklı tabii. Hiç fayda gelmedi gsfb'den gelenlerden.

Ayrıca kalecilerimiz iyi ya. Üzülmesin çocuklar. Bir de yabancılardan birini kesmek gerekecek. Çok karışır o zaman. Muslera iyi kaleci ama.
Alan Walsh

Çevrimdışı Fatih

Yillik 2.5 milyon euro'ya oynuyor.. Mac basi da 10 bin euro aliyor abi...

gs fazla ucret istemezse on numara transfer olur... Daha 28 yasinda... Tolga'yla artik olmuyor bence... Cenk'e de pek fazla guvenmiyorum kaledeyken... Muslera ilac olur bizim icin... Mac basi dahi yillik 2.5 milyon euroya raziyim
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

hocam öyleyse gs bugün fark bile yiyebilir söyliyeyim şimdiden :D
fb maçından sonra gs maçını da bildim tebrik ediyorum gene kendimi :D :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı sallapati

Çevrimdışı ilhan mansız

aslında doğru. bunlardan adam almaya gelmez, dünyada kaleci mi bitti, buluruz daha uygun fiyata daha iyisini

Çevrimdışı ALI RIZA

gene yenildi averaj takımı oldular

Çevrimdışı ALI RIZA

"Gün gelecek, FEDA diye dalga geçtiğiniz BEŞİKTAŞ, puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. " (Güntekin Onay - 27.12.2012)

Çevrimdışı sallapati

Yılmaz hoca soteye yatmış bekliyor.. hemen canlı yayına bağlandı  :kop:

Çevrimdışı forzatunga

Bu arada stadın zemini harikaymis,  drenaji iyi. O yağmura o kadar birikinti olması normal. Şu an gerçekten iyi. Umarım Olimpiyatı da çok bozmamistir yağmur.

evet 15 dk'da toparladı saha bazı arkadaşlar erken yorum yapmış gerçi bende şaşırdım düzelince  :D demek ki yapılabiliyormuş tt arena da olsa maç tatil olmuştu.

Çevrimdışı ilhan mansız

"Gün gelecek, FEDA diye dalga geçtiğiniz BEŞİKTAŞ, puan kaybetsin diye dua edeceksiniz. " (Güntekin Onay - 27.12.2012)
Güntekin Onay bu sözü söylediyse helal olsun. Zaten çok iyi Beşiktaşlıdır

Çevrimdışı sallapati

Güntekin bu sene başında da BJK ilk 6 ya giremez dedi.. Güntekinin öngörümlerine güvenmem.. Serdal Adalıyı destekliyordu seçimlerde.. başka söze gerek yok

Çevrimdışı mezuroro

Yillik 2.5 milyon euro'ya oynuyor.. Mac basi da 10 bin euro aliyor abi...

gs fazla ucret istemezse on numara transfer olur... Daha 28 yasinda... Tolga'yla artik olmuyor bence... Cenk'e de pek fazla guvenmiyorum kaledeyken... Muslera ilac olur bizim icin... Mac basi dahi yillik 2.5 milyon euroya raziyim

Kusura bakma. 3.5 çok olmuş. 2.5 doğru. Ama yabancı sınırı engel olur o işe bence. Bizim kaleci antrenörü çok yatırım yaptı kalecilere. Tolga formuz. O bir gerçek. Cenk bi şansı hakediyor.

Bence seneye diğer arkadaşların dediği gibi bi defans, bir ortasaha, bi de sağ bek gelir. Olay kapanır. Eskisi gibi 5-10 transfer devri kapandı galiba.
Alan Walsh

Çevrimdışı sallapati

22 Ekim Gs Dortmund 0-4
23 Ekim Partizan Beşiktaş 0-4

26 Ekim Başakşehir Gs 4-0
27 Ekim Erciyes Beşiktaş ?

yarın bize 4 yakışır :D

Çevrimdışı Tolga

çok net konuşuyorum normal şartlarda bu ligin nisanda falan bitmesi lazım eğer erkenden şampiyon olamıyorsak bunda bir tuhaflık vardır.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı sallapati

çok net konuşuyorum normal şartlarda bu ligin nisanda falan bitmesi lazım eğer erkenden şampiyon olamıyorsak bunda bir tuhaflık vardır.

FBnin köstebek kalecileri var.. Serkan K , Ertuğrul Taşkıran , Volkan Babacan...

şike bitti diyenker bu kalecileri izlesin..

Beşiktaşı çelmelerler görürsün..

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı sallapati

Şampiyon olmak istiyorsak FByi 2 maçta da yenmeliyiz... FB yi herkes ittiriyor arkadan çünkü...

Çevrimdışı Fatih

Güntekin bu sene başında da BJK ilk 6 ya giremez dedi.. Güntekinin öngörümlerine güvenmem.. Serdal Adalıyı destekliyordu seçimlerde.. başka söze gerek yok
Serdal Adali'yi desteklemesi ne alaka...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı sallapati

Serdal Adali'yi desteklemesi ne alaka...

Serdal Adalıyı alenen desteklediği ispatlayamam ama Fikret Ormanın hep karşısındaydı..