Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960567 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 22:50:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Yedekte oturacak olan Serdar.Ben mi yanlış yazdım acaba ? :D

Ovvv o son de'yi görmemişim dedim neler oluyor burada  :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 22:51:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Goksel Gumusdag Istanbul Buyuksehir Belediyesi meclis 2. baskan vekilligi yapiyor ayrica. Kimin damadi soylemeye gerek yok heralde...

İçgüveysi  :iscrewy: tutmayın küçük enişteyi :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mezuroro

Goksel Gumusdag Istanbul Buyuksehir Belediyesi meclis 2. baskan vekilligi yapiyor ayrica. Kimin damadi soylemeye gerek yok heralde...

Buyuksehir'i cok pompaliyolar. Sampiyon yapmasinlar bunlari bu sene?
Alan Walsh

Çevrimdışı Tolga

iyi gün taraftarı floryayı basmış  :kop: :kop: bunlardan bundan sonra hiç bir tezek olmaz.
yalnız gsyın bu kadar kötü gitmesi bir yandan iyi ama bir yandan da kötü.prandelli giderse gelecek 2 isimden biri ersun yanal diğeri mustafa denizli.hangisi gelirse gelsin lige ağırlık verecektir bizim için çok iyi olmaz.en iyisi gs ite kaka arkamızdan gelsin prandelli de böylece takımda kalır :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı Anil

Yarın inşallah Kayseriyi yeneriz.Kayseriyi yenersek Fener maçında da kafa olarak rahat oynarız.Bu arada size bir soru.Devre arası sağ bek transferinden başka ne transferi yapılmalı ? Bence Atiba-Veli ikilisine nefes aldıracak birini almamız lazım.Bu isim kimdir ? Bana göre Atiba nın defansif temposunu bulabilecek biri olduktan sonra birazda dikine oynamayı bilen birini alsak süper olur.Ersnt,Cisse,Appiah,Mehmet Topal örnek olarak.Bu arada Samet Hoca döneminde almayı çok istediğimiz Sone Aluko'nun maçını izledim geçen Liverpool a karşı.Biz istediğimiz zaman Rangersta idi.İyiki olmamış o transfer Yasin öztekin gibi topçu.

Çevrimdışı Fatih

Buyuksehir'i cok pompaliyolar. Sampiyon yapmasinlar bunlari bu sene?
Yok abi imkansiz :D En baba uefa olur... O da gs gidemezse... Bakmayin aslinda ts'nin kadrosu da cok iyi de sahaya yansitamiyor ibişler... Bu sene BJK ya da fb... Suan ucuncu ihtimal yok... (Eger gs Mustafa Denizli'yi getirmezse)
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Yarın inşallah Kayseriyi yeneriz.Kayseriyi yenersek Fener maçında da kafa olarak rahat oynarız.Bu arada size bir soru.Devre arası sağ bek transferinden başka ne transferi yapılmalı ? Bence Atiba-Veli ikilisine nefes aldıracak birini almamız lazım.Bu isim kimdir ? Bana göre Atiba nın defansif temposunu bulabilecek biri olduktan sonra birazda dikine oynamayı bilen birini alsak süper olur.Ersnt,Cisse,Appiah,Mehmet Topal örnek olarak.Bu arada Samet Hoca döneminde almayı çok istediğimiz Sone Aluko'nun maçını izledim geçen Liverpool a karşı.Biz istediğimiz zaman Rangersta idi.İyiki olmamış o transfer Yasin öztekin gibi topçu.
sağ bek ve ön liberoya ihtiyacımız var kesin olarak

Çevrimdışı mezuroro

gs feneri yenip iki kere 4lenince bizim acaip isimize geldi. stadsiz sampiyon olmak efsane olacak.

galatasaray'a tinaz tirpan ya da coskun ozari'yi oneriyorum mustafa denizli yerine. sonra da derwall ya da feldkamp gelebilir.
Alan Walsh

Çevrimdışı Pascal

Orta sahaya ilaç olacak isim: Gaspar Íñiguez  :super:
Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimiçi Samet Ç

yalnız gsyın bu kadar kötü gitmesi bir yandan iyi ama bir yandan da kötü.prandelli giderse gelecek 2 isimden biri ersun yanal diğeri mustafa denizli.hangisi gelirse gelsin lige ağırlık verecektir bizim için çok iyi olmaz.en iyisi gs ite kaka arkamızdan gelsin prandelli de böylece takımda kalır :)
Gese prandelli istifa etmediği sürece prandelliyi gönderemez paraları yok adam tazminatı 7 milyon euroyu geçik. O işler boş prandellide beleş para kazanıyor türkiyede istifa etmez. Ayrıca ersun yanalı tehdit olarak görmüyorum. Mustafa Denizli gelirse başka olur tabi. Ama bunlar bu sene böyle gider. Zaten mayısda başkan olarak ali dürüst gelecek.

Çevrimdışı FARUK

lasse schöne ismi dolanıyor ortalıkta sezon sonu sözleşmesi bitiyor

Çevrimiçi murat

para olsa leroy fer süper olurdu.ucuz bir oyuncu alabiliriz sanırım.o da linnes olacak gibi.bence bir ortasaha birde yedek santrafor lazım.demba sakatlanırsa benim görüşüm onun yerini dolduracak oyuncu yok.

Çevrimiçi Samet Ç

lasse schöne ismi dolanıyor ortalıkta sezon sonu sözleşmesi bitiyor
Hocam Schöne iyi olur ama bize şimdilik ön libero lazım. Shöne daha hücumcu. O iş yaş bize noboa alınsın yeter. Seneye de Sissokko veya Mbia'dan birini alırız.

Çevrimdışı Anil

Orta sahaya ilaç olacak isim: Gaspar Íñiguez  :super:
İzlemedim.İyi oyuncuda olabilir ama ben Güney Amerikadan genç yaşta gelen bir oyuncunun direkt katkı vereceğine inanmıyorum.Özelliklede Arjantinliyse..Lanzini mesela.Ne kafada olduğunu gördük katara gitti.İlla genç olacaksa bence Avrupalı olmalı

Çevrimdışı Deniz

Çekirdegimi aldim beyaz tvyi izliyorum.rasim mor forma olmus  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen. Mosmor daha sms günlerine geri dönecekler komidin çocukları.

Çevrimdışı Tolga

özellikle onu izleyip zevk almak lazım bize beykoz diyerek küçültmeye çalışan o zat ve onun gibi gslılar beter olsunlar

Çevrimiçi Samet Ç

ahmet çakar gesenin başına hagi geçecek diyor. keşke nerede

Çevrimdışı Fatih

Gecen hafta ROK'u izlemistin galiba @Deniz. Bir de bu hafta izle.. BJK'yi nasil kollayacak...  :lol:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

ahmet çakar gesenin başına hagi geçecek diyor. keşke nerede
öyle bir hata yapmazlar zannetmiyorum

Çevrimiçi Samet Ç

öyle bir hata yapmazlar zannetmiyorum
keşke yapsalar be hocam. ersunda olabilir kaos futbolu oynatıyor o fiziği yükleyene kadar oyunculara sene sonu olur. hikmet karamanda olur.

Çevrimdışı Sedat

Bu aracı görenlerin, aracın önünü kesip 'Loca' alındımı diye sorması rica olunur   :director:

handikaplı çArşı  

Çevrimdışı forzatunga

şimdi... her maçımızı kazanmamız mümkün değil puan kayıpları illaki olacak önemli olan bu durumlarda sağ duyumuzu koruyarak öfkemizi ve enerjimizi futbolculara ve yönetime değil de basına,hakemlere,federasyona yönlendirmek kamuoyu oluşturmak, çünkü emin olun kopup gitmemizi engellemek için her türlü oyunu oynayacaklar senelerdir neler görmedik.
Hakemlerle maçın kaderini etkileyip sonra da ''ama Beşiktaş'ta hakemlerden önce kendi hatalarına bakıcak'' falan filan biraz yaşı olanlar zaten bu ve bunun gibi binbir türlü entirikayı bilir şimdi yazmaya kalksak sayfalara sığmaz.

gs neyse de azizin köpekleri hala faal ve bildiğiniz gibi bunlar sportif başarı ile beslenir bir an önce ensemizden düşmeleri lazım.fb koparsa acayip dağılır aziz de duramaz koltuğunda.Türk sporu için çok hayırlı bir şampiyonluk olur bu seneki şampiyonluğumuz.

Kenetlenmemiz lazım.Sağlam olmamız lazım.

Çevrimdışı Tolga

keşke yapsalar be hocam. ersunda olabilir kaos futbolu oynatıyor o fiziği yükleyene kadar oyunculara sene sonu olur. hikmet karamanda olur.
hocam keşke olsa ama sanmıyorum hikmet karaman da olur aslında bizim için iyidir yani :)