Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960584 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ilhan mansız

Bizimkiyle yarışır bu da en azından 2 kupa bir çeyrek final bıraktı 3 senede. 500 milyon borç yapacaksan 5 tane kupayı koyacaktın Beşiktaş'ın müzesine bizimki hiçbir haltı beceremedi.
bunların borcu zaten ço yüksekti. ünal aysal en fazla%10-15 arttırmıştır tahminen. adam baktı olacak gibi değil kaçtı gitti zaten, bizim ki sıfır başarıyla borcu 10 milyon usd dan. 250 milyon usd na çıkardı. gerçek rakamlar bunlar,

Çevrimdışı mezuroro

bu hafta deplasmanda olmamiz iyi olmus firtina yuzunden. haftaya gunluk guneslik olsun!

yagis olimpiyat cimleri icin kotu galiba? oyle demisti bjktv'dekiler.
Alan Walsh

Çevrimdışı ilhan mansız

fulyada arttırılan 48 bin metrekarelik inşaattan %60 pay almamız gerekirken hiç pay alamayıp uğradığımız en az 120 milyon usd zararı hiç saymıyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 19:48:49
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
bunların borcu zaten ço yüksekti. ünal aysal en fazla%10-15 arttırmıştır tahminen. adam baktı olacak gibi değil kaçtı gitti zaten, bizim ki sıfır başarıyla borcu 10 milyon usd dan. 250 milyon usd na çıkardı. gerçek rakamlar bunlar,

Tahmin edilenden  çok daha fazla zarar verdi.

Geldiğinde 700'dü şuan 950'ye vurmuş durumda. Ama onunla bitmiyor.

Stadyumun vip ve loca gelirlerini 10 yıllığına Denizbank'a vermiş karşılığında para almış ve onlar da harcandı şubattaki transferlere. Gelecek yönetim bütçe bulamayacak kasada.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Kartal Ç

şuan başakşehir gs maçında da görülüyor ki olimpiyat civarına çok yoğun yağış var. ne bahtsız takımız arkadaş. olimpiyattaki zemin çalışmalarıyla ilgili röpörtajda adamlar düzelme sürecinde çok yoğun yağış olmadığı sürece sorun çıkmaz demişti. haftasına kovadan boşanırcasına yağmur yağdı.

Çevrimdışı mezuroro

unal aysal bir de oyuncu maaslarini cok guzel kitledi. yabancilari ortalama mac basi eklenince 3.5 m avro aliyo nerdeyse.
Alan Walsh

ysariusta

• Ziyaretçi

Uğur Boral arkadaşımın kuzeni. Hasta Beşiktaşlıdır  :ok:
Beşiktaşlıdır, doğrudur ama bu takımın adamı değil. Özverili oynadı. Helal olsun. Fenerliysede helal olsun. Önder Özen'e bende çok tepki gösterdim ama geçen akşam adamın gözleri doldu valla helal olsun. Bu seviyede o takımı tutmuş bu takımı tutmuş boş vereceksin. Mehmet Topuz Beşiktaşlı, Burak Yılmaz Beşiktaşlı. İster misiniz takıma. Ben istemem şahsen

Çevrimdışı ilhan mansız

Tahmin edilenden  çok daha fazla zarar verdi.

Geldiğinde 700'dü şuan 950'ye vurmuş durumda. Ama onunla bitmiyor.

Stadyumun vip ve loca gelirlerini 10 yıllığına Denizbank'a vermiş karşılığında para almış ve onlar da harcandı şubattaki transferlere. Gelecek yönetim bütçe bulamayacak kasada.
dostum geldiğindeki kur neydi acaba önce ona bakmak lazım,, cincon zaten batık klüptü bu da mevcut kaynakları kullanıp çekip gitti. Bizim yönetim gibi sorumluluk içinde davranmadı zaten adamın umrunda da değildi, bu saatten sonra işleri çok zor. kredilerin faizleri bile yaklaşık yıllık 100 milyon tutuyor

ysariusta

• Ziyaretçi

ysariusta

• Ziyaretçi

Devletin bir hızmeti daha, başakşehire yapay göl. piknik için 16 000 kapasiteli tesis yanında

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:07:29
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı hangi kredi bu? Bildirimi var mı?

Haberde okumuştum abi bulursam atarım linkini yapılandırma sözleşmesi gibi bir şeydi adı
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:08:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu durumu gördükten sonra bence burada oynamayalım Olimpiyattan tek farkı tribünlerin daha yakın olması.

Ankara'da devam.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

ysariusta

• Ziyaretçi

Köşe bayrağı eğiliyor rüzgardan

Çevrimdışı ilhan mansız

Şu durumu gördükten sonra bence burada oynamayalım Olimpiyattan tek farkı tribünlerin daha yakın olması.

Ankara'da devam.
aynen, bunlardan birşey istemeyelim yeter. zaten oynayacağımız 4-5 maç var. nasıl olsa hallederiz

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:11:34
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya şaka gibi o kadar bütçe ile stad yap drenaj sistemi ilk yağmurda iflas etsin bunlar dalga geçiyor milletin vergileriyle.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:13:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Juventus'u karda yenip zafer ilan ederken iyidi oynasınlar şimdi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Cenk Mert İnanç

bu gs ile fb yi gördükten sonra çok iyi bir yatırımla stadımızın açılmasıyla

ileri ki yıllara ambargo koyan bir Beşiktaş izlememiz bence çok olası

Allah bize o günleri göstersin inşallah

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:28:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Bu sene istikrarın ne kadar önemli olduğunu göreceğiz.

Bilic ve takım bu sene çok iyi ama olmasaydı bile yine lider olurduk. Ana td değitirmiş olsaydık şuan biz de bu durumdaydık.

Ben iddaa ediyorum Demirören döneminde bile 10 yıl kalsaydı bir antrenör 3 şampiyonluk alırdık en az. Artık kalmalı varsın Bilic 60 yaşına kadar kalsın beraber yaşlanalım.

Al 3 oldu.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 26 Ekim 2014, 20:29:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Şu Gs'nin yediği gollerin birini bile yemeyiz biz mesela. Hep sıfırdan yaya yerden kes vur yaptılar. Bizde Veli sümük gibi yapışır o adama vurdurmaz. Rosicky'e vurdurmadı bunlar kim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ilhan mansız

Çevrimdışı Pascal

Takip için: @KadroMuhendisi
https://twitter.com/KadroMuhendisi

Çevrimiçi murat

Çevrimdışı ALI RIZA

Çevrimiçi murat

çok geniş alanda oynuyorlae.alan daraltamıyorlar.5 olur inşallah.kaybettikleri her puan bunları batağa sürüklenmesini hızlandırır.transfermarkt lideri olarak devam ederler artık.