Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963253 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ha şunuda söylemeden edemeyeceğim. Erken seçim kararı hatalı bir karardır. Zaten 1 senesi kalmıştır. Biz öyle sezon ortası başkan değiştirip başalarılı olabilecek kültürde bir kulup değiliz gs gibi, bizde olsa olsa kaos olur. O yüzden dilerim kararından vazgeçer, 1 sene daha bekleme kararı alırlar.

Sezon ortasında yönetim değişse ne olacak zaten.

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 21:31:01
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yapma Umut abi söylediği her şey doğru ve kimsenin dile getirmediği şeyler. 4 senedir Türkiye Kupası'nda bile çeyrek finale kadar gelemedik daha. Bence kongrenin en iyi konuşması oydu.
ya o konuşmaya nerden bulabilirim ,işten dolayı ne kongreyi ne de derbiyiz izleyebildim  :bawling:

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 26 Mayıs 2015, 21:33:09
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!
Yapma Umut abi söylediği her şey doğru ve kimsenin dile getirmediği şeyler. 4 senedir Türkiye Kupası'nda bile çeyrek finale kadar gelemedik daha. Bence kongrenin en iyi konuşması oydu.
ya o konuşmaya nerden bulabilirim ,işten dolayı ne kongreyi ne de derbiyiz izleyebildim  :bawling:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kadir G.

Youtube a rüzgar sağnak yazınca konuşma çıkıyor.

Çevrimdışı f_madida

Kendisini büyük kulup adleden hiç bir camia/kulup 3 sene de 0 kupa, 0 finali kabul edemez.

Kötü dediğimiz YD döneminde türkiye kupaları, süper kupalar türkiye ligi vs var. Belki o yüzden söz etmemiştir. Adam derdim 1 milyar tl değil diyor, bu borca rağmen bu başarısızlık diyor.

Kalkmış adamın ağzına burnuna takmışsınız. İsterse gülerek konuşur isterse ağlayarak.

Var mı saygısızlığı ? Yok.

Gaziantepe gol atsaydık, fenerden gol yemeseydik, akhisarı yenseydik.

Dik dık duk dakka dukka .. Olmuyor bu işler öyle mış miş ile.

Açın bakın istatistiklere, Bu yönetim tarihin en başarısız beşiktaş yönetimidir. 27 senedir ilk kez çıktı diye adama söyleneceğinize.

Tekrar ediyorum.
3 sene, 0 kupa, 0 şampiyonluk 0 final.
12 derbi 1 galibiyet(olcay santrasız) Onu geçtim 2 sezondur galibiyet yok derbide, onuda geçtim bu sene gol yok.

ama neden eleştiriyor, altında birşey ararım ben.

E ne arayacaksanız arayın. adam serdal adalıyı daha başarılı olacağını düşündüğü için destekliyor olamaz mı? Yasak mı? Birinin adamı olmakla itham ediyorsunuz işinize gelmeyeni. O zaman sizde fikret ormanın adamısınız.

Yahu birisinin adamısın demek ne kadar kötü bir laf böyle.

Bu adamı takip eden insanlar az biraz bilir adamın tarzını. Adam böyle, bu şekilde kongre üyesi olmuş, eğilmemiş bükülmemiş.

Kulup başkanı, hesap soracağım diyerek başkan oluyor, sonra ne hesap sorması öyle birşey olabilir mi ya diyor, bunu söyleyen adam serdalcı oluyor, hasancı oluyor, velici oluyoru. Bırakın arkadaşlar, abiler kardeşler..

Kimsenin ne adamı olun, nede adamcılıkla suçlayın.

Yildirim Demiroren, 8 senede 20 milyon dolar borcla gelip 250 milyon dolar borcla klubu birakti.. Fulya'dan 100M dolar zarar ettirdi, 8 senede topu topu 11 hafta lider kalabilmis takimin tek bir sampiyonlugu vardi... Alinan 4 Turkiye kupasindan sonuncusu icin sike davasi acildi, klup 1 sene UEFA'dan men cezasi aldi...Sonra yine odemedigi borclar yuzunden 1 sene daha men cezasi aldi..

Harcanan paraya, Besiktas'a verilen zarara bakin once, 8 senede 11 hafta lider kalabilmek ne demek, Bursaspor bile daha fazla lider olmus Demiroren'in 8 yillik baskanliginda. 

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Yahu bana yd yi anlatmayın. Okuduğunuzu bi anlamaya çalışın. Yd yi sevmem etmem. Rüzgar sağnak niye o donem konuşmadı deniyor. AdAm zaten konuşmasında borçlar umrumda bile değil diyor beni sportif başarısızlık ilgilendiriyor diyor. Bende onu diyorum iyi kotu 3 4 kupa almışız yd zamanında o yüzden konuşma yapmamıştır diyorum.

Çevrimdışı ozan062

ruzgarla yüzyüze bircokkez konusma fırsatı bulduk
zaten benim anlatmaya yasıtmaya calıstıklarım aynı temele dayanıyor
sadece anlatma biçimimiz değişiyor cnk herkesin duygusal gosterisi farklı
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

ruzgarla yüzyüze bircokkez konusma fırsatı bulduk
zaten benim anlatmaya yasıtmaya calıstıklarım aynı temele dayanıyor
sadece anlatma biçimimiz değişiyor cnk herkesin duygusal gosterisi farklı

Emenike'ye Amonika diyor :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Ben meramımı anlatamamışım bunu anlıyorum,

İçerik olarak doğru konuştuğunu ve herkesin bildiği noksan ve yanlışları sıraladığını ben de söylüyorum.

Ancak üç noktada itirazım var,

1. Gaziantep'e atılan 22 şuttan 1'i gol olsaydı, fener maçında penaltımız verilse idi, konya maçında kartlar gösterilse ve golü atabilseydik  ve o akşam gassaray maçına o koşullarda çıkıyor olsa idik aynı özgüvenle çıkıp sıralayabilecek miydi?

2. Hür bir ifade ile birwysel olarak çıkmadığı, aylardır organize bir şekilde siteler aracılığı ile el altından organize olmalar ve  gerçeklerin kendi de farkında olmasına ve çözüm yolunda olunmasına rağmen, malum yokluk ve hataları seri bir şekilde insanların zamanını da çalarak aynı şeyleri de tekrarlayarak yönetimi raydan çıkarmaya çalışması,

3. 27 senedir ilk !!!! defa çıkması.. ulu demirörene karşı konuşmamış olması. Kendi savunması borcun 1 milyar olmasını beklemesiymiş ....

Aslında bir çözüm var.. Başkan ikna etsin Rüzgar beyi, sözcü filan yapsın kulübe, kankalarına da bilet veya kulüpten idare payı  verdi mi tamamdır. Muhalefet biter.

@mehmetthedum abi ben kendi çapımda sorularına cevap vermek isterim;

1)Şu olsaydı bu olsaydı mantığıyla hareket edersek bir yere gidemeyiz ki.Gerçekler üstünden konuşmak lazım Fikret Orman avrupada kupa kaldıracam dedi,misal kaldırsaydı kongredeki 30 kişinin hiçbiri konuşamayacaktı.Ama taahhüt ettiklerinin hiçbirini yerine getiremeyince eleştiri gelmesi normal.

Ek olarak şu olsaydı bu olsaydı diyoruz,hakemler anamızı ağlatmış sene başından beri.Peki bunun hangi birine yönetim çıkıp cevap verebildi?
Antep maçındaki hakem yönetimine çıkıp başkan tek 1 kelime etti mi?Etmedi.
Hakkımızı savunması gerekenler camiayı yönetenlerdir yani yönetimdir savunmuyorsa sıkıntı var demektir.Bu bir bahaneden çok yönetimin noksanlığıdır.

2)Yönetimi rüzgar sağnağın konuşmaları mı raydan çıkartacak?Raydan çıkartacak ne demiş bana daha çok raya sokacak şeyler dedi gibi geliyor.

3)3. maddene imzamı atarım.YD zamanında çıkmamasının hiçbir savunması olamaz.
Yalnız bu da demek değildir ki ydye sustu diye ormana da susacak.Yanlışı yanlışlar örtmek hayattaki en büyük gaflettir.

Muhalefete sadece "bilet" olarak Başkanın kendisi bile bakmıyor.Bugün 1 Allahın kulu çıkıp yönetim sportif yönden başarılıdır diyemez.Karnesi ortada,hal böyleyken muhalefete "satılmış,beleşçi" gözüyle bakmak ciddi yanlış olur.İnsanlar birinin yönetimini beğenmezse ona muhalif olur olay bu kadar basit.
Çıkar ilişkisi dersen o ayrı konu herkes çıkarını düşünür ,zaten bu yüzden Beşiktaş hep kaybediyor.Bugün yönetim de üyelik aidatı yatırıyor muhalefet de kimse yatırmıyorum demesin kimlerin kimin fabrikasında işçi,çalışan olduğunu internet çağında tesbit etmek çok kolay.

Bu işin muhalefeti iktidarı yok burda bir Beşiktaş var herkes çıkarını menfaatini düşünmeden bu kulübü ayağa kaldırmaya uğraşmalı.Ben mevzu Beşiktaş olsun babamı tanımam ne orman ne adalı ne altınsay ne de herhangi x kişisinin benim gözümde Beşiktaşın yanındaki değeri zerre yoktur.

Bakın gsye bugün aynı yönetimdeki adamlar birbirini çok mu seviyorlar ama mevzu gs olunca aynı safta hepsi birleşiyor,bizde ise ayrışıyor.Orman staddan mı anlıyor ,Altınsay futboldan mı anlıyor,Adalı Transferden mi anlıyor,Arat bürokrasiden mi anlıyor peki bu isimlerden en azından birkaçı neden birleşmiyor?Mevzu sadece Beşiktaşın menfaati olsa emin ol doğru düzgün bir yönetim ortaya çıkar ama hiçbirinin derdi sadece Beşiktaş değil.Herkes "Beşiktaş yanıyor bitiyor " diyor elini atan yok.Birleşin arkadaş birleşin kişisel egolarınızı 1 kez şu kulübün üstünde görmeyin.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Günayer is coming  :money:

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  24 sn.24 saniye önce
Saat 00.23..
Gelişmeleri konuşalım..
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Emenike'ye Amonika diyor :kop: :kop:

aslında emenike deyincede bir anlam ifade ediyor ama biraz agır:D

bu arada secim ekime kaydı diye bir yazı okudum
neye dayanarak demişler merak ettim acıkcası
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Günayer is coming  :money:

Fırat Günayer ‏@firatgunayer  24 sn.24 saniye önce
Saat 00.23..
Gelişmeleri konuşalım..
Badem bıyık da olmasa transfer dönemi çok sıkıcı geçer valla :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Badem yine klavyeyi eline alacak.Sallamalardan satır başları:

-Ciddi temaslar var.
-X le de ilgileniliyor.
-y olacak Ama şöyle pürüzler  var

vs vs
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hasan Tahsin

Tek Büyük Beşiktaş

Çevrimdışı adil arif

Yanlış bilmiyorsam FO devraldığında kulübün yıllık 120 m tl faiz gideri vardı. Zaten gelir 144 m tl idi. Gelirimiz rakiplerin 1/3 ü kadardı. FO dan önceki başkanların ise hepsi borçsuz ve rakiplerle aynı maddi güce sahip bir Beşiktaş devraldılar. Ama ben diğer başkanların hiç bu kadar ağır eleştirildiğini hatırlamıyorum. Üstelik en ağır ve belaltı eleştirileri (iftiraları ) yapanlar Adalı' nın haber 1903 ü ile Demirören' in Milliyeti ve Vatanı. En pis iftira da Orman' ın YD nin adamı olduğu ki Milliyetin haberlerini okuyan bunun yalan olduğunu anlar.

Bu kadar haksızlık karşısında, üstelik haksızlığı yapan FO nun düzeltmeye çalıştığı durumun müsebbibi iken, ben eleştirilerde art niyet ararım arkadaş.

Ya bir eleştiren de çıksın ve FO nun başarılarını takdir etsin. Bu adam sportif açıdan başarısızdır ama kulübün gelirini 3,5 yılda 144 m tl den 466,9 m tl ye çıkardı, kabul ediyorum desin.

Çevrimdışı Tolga

İyi güzel de neden 00.23  :money:
:kop: :kop: Alışırsın abi badem bıyığın randevu verme saatleri hep böyledir :D :D

Çevrimdışı talha

Badem yine klavyeyi eline alacak.Sallamalardan satır başları:

-Ciddi temaslar var.
-X le de ilgileniliyor.
-y olacak Ama şöyle pürüzler  var

vs vs

We have puruzes everywehre goddamn it.  :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Kadir G.

@sseyitates: Beşiktaş için;ETHEM Sancak Başkanlığında,Adalı,Arat,ANÇ,ALTINSAY ve M.Aksu'nun da olduğu bir yönetim  çalışması yapılacak.

Ne diyor bu?

Çevrimdışı Tolga

@sseyitates: Beşiktaş için;ETHEM Sancak Başkanlığında,Adalı,Arat,ANÇ,ALTINSAY ve M.Aksu'nun da olduğu bir yönetim  çalışması yapılacak.

Ne diyor bu?
Adalı ile Altınsay hayatta bir araya gelmezler o yüzden üzerinde durmaya bile gerek yok :icool:

Ethem Sancak kısmını hiç değerlendirmiyorum bile :money:
[ Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 22:44:26 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı adil arif

Deniz,

Bence hakemler cazgır başkandan korkmuyorlar. Öyle olsaydı Duygun Yarsuvat ın galatasarayının şampiyon olmak yerine küme düşmesi gerekirdi. YD o kadar böğürdü de ne oldu.

50 yıllık düzen böğürmekle değil akılla değiştirilir belki.

Çevrimdışı Türkay

Ethem Sancak başkan olursa taraftardan çok çok büyük tepki toplar
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Kadir G.

Adalı ile Altınsay hayatta bir araya gelmezler o yüzden üzerinde durmaya bile gerek yok :icool:

Dedim ya ne diyor bu yalnız başkanlığa yazdığı kişi başkan olsa min 3 yıl şampiyon yaparlar Beşiktaşı.

Çevrimdışı Deniz

Deniz,

Bence hakemler cazgır başkandan korkmuyorlar. Öyle olsaydı Duygun Yarsuvat ın galatasarayının şampiyon olmak yerine küme düşmesi gerekirdi. YD o kadar böğürdü de ne oldu.

50 yıllık düzen böğürmekle değil akılla değiştirilir belki.
Lobini ortaya koyacaksın.yd hiç böğürmedi ki aksine kendi şovunu yaptı.Aziz bunun en güzel örneği 1 hafta hakemler canını yaksın bakalım nasıl da konuşuyor.
MHK önünde diz çöküyor.Ses çıkarmadıkça kırbaç vururlar,ses çıkartacaz başka yolu yok.

Çevrimdışı Deniz

Ne diyor bu?
Adam camiada bildiği tüm isimleri yazmış.
1,Adalı ethem sancakla çalışmaz.
2.altınsay adalıyla çalışmaz
3.altınsay anç ile çalışmaz.
4.arat anç ile çalışmaz.

öyle isimler yazmış ki kombinasyon çıkar burdan  :evillol: