Ben meramımı anlatamamışım bunu anlıyorum,
İçerik olarak doğru konuştuğunu ve herkesin bildiği noksan ve yanlışları sıraladığını ben de söylüyorum.
Ancak üç noktada itirazım var,
1. Gaziantep'e atılan 22 şuttan 1'i gol olsaydı, fener maçında penaltımız verilse idi, konya maçında kartlar gösterilse ve golü atabilseydik ve o akşam gassaray maçına o koşullarda çıkıyor olsa idik aynı özgüvenle çıkıp sıralayabilecek miydi?
2. Hür bir ifade ile birwysel olarak çıkmadığı, aylardır organize bir şekilde siteler aracılığı ile el altından organize olmalar ve gerçeklerin kendi de farkında olmasına ve çözüm yolunda olunmasına rağmen, malum yokluk ve hataları seri bir şekilde insanların zamanını da çalarak aynı şeyleri de tekrarlayarak yönetimi raydan çıkarmaya çalışması,
3. 27 senedir ilk !!!! defa çıkması.. ulu demirörene karşı konuşmamış olması. Kendi savunması borcun 1 milyar olmasını beklemesiymiş ....
Aslında bir çözüm var.. Başkan ikna etsin Rüzgar beyi, sözcü filan yapsın kulübe, kankalarına da bilet veya kulüpten idare payı verdi mi tamamdır. Muhalefet biter.
@mehmetthedum abi ben kendi çapımda sorularına cevap vermek isterim;
1)Şu olsaydı bu olsaydı mantığıyla hareket edersek bir yere gidemeyiz ki.Gerçekler üstünden konuşmak lazım Fikret Orman avrupada kupa kaldıracam dedi,misal kaldırsaydı kongredeki 30 kişinin hiçbiri konuşamayacaktı.Ama taahhüt ettiklerinin hiçbirini yerine getiremeyince eleştiri gelmesi normal.
Ek olarak şu olsaydı bu olsaydı diyoruz,hakemler anamızı ağlatmış sene başından beri.Peki bunun hangi birine yönetim çıkıp cevap verebildi?
Antep maçındaki hakem yönetimine çıkıp başkan tek 1 kelime etti mi?Etmedi.
Hakkımızı savunması gerekenler camiayı yönetenlerdir yani yönetimdir savunmuyorsa sıkıntı var demektir.Bu bir bahaneden çok yönetimin noksanlığıdır.
2)Yönetimi rüzgar sağnağın konuşmaları mı raydan çıkartacak?Raydan çıkartacak ne demiş bana daha çok raya sokacak şeyler dedi gibi geliyor.
3)3. maddene imzamı atarım.YD zamanında çıkmamasının hiçbir savunması olamaz.
Yalnız bu da demek değildir ki ydye sustu diye ormana da susacak.Yanlışı yanlışlar örtmek hayattaki en büyük gaflettir.
Muhalefete sadece "bilet" olarak Başkanın kendisi bile bakmıyor.Bugün 1 Allahın kulu çıkıp yönetim sportif yönden başarılıdır diyemez.Karnesi ortada,hal böyleyken muhalefete "satılmış,beleşçi" gözüyle bakmak ciddi yanlış olur.İnsanlar birinin yönetimini beğenmezse ona muhalif olur olay bu kadar basit.
Çıkar ilişkisi dersen o ayrı konu herkes çıkarını düşünür ,zaten bu yüzden Beşiktaş hep kaybediyor.Bugün yönetim de üyelik aidatı yatırıyor muhalefet de kimse yatırmıyorum demesin kimlerin kimin fabrikasında işçi,çalışan olduğunu internet çağında tesbit etmek çok kolay.
Bu işin muhalefeti iktidarı yok burda bir Beşiktaş var herkes çıkarını menfaatini düşünmeden bu kulübü ayağa kaldırmaya uğraşmalı.Ben mevzu Beşiktaş olsun babamı tanımam ne orman ne adalı ne altınsay ne de herhangi x kişisinin benim gözümde Beşiktaşın yanındaki değeri zerre yoktur.
Bakın gsye bugün aynı yönetimdeki adamlar birbirini çok mu seviyorlar ama mevzu gs olunca aynı safta hepsi birleşiyor,bizde ise ayrışıyor.Orman staddan mı anlıyor ,Altınsay futboldan mı anlıyor,Adalı Transferden mi anlıyor,Arat bürokrasiden mi anlıyor peki bu isimlerden en azından birkaçı neden birleşmiyor?Mevzu sadece Beşiktaşın menfaati olsa emin ol doğru düzgün bir yönetim ortaya çıkar ama hiçbirinin derdi sadece Beşiktaş değil.Herkes "Beşiktaş yanıyor bitiyor " diyor elini atan yok.Birleşin arkadaş birleşin kişisel egolarınızı 1 kez şu kulübün üstünde görmeyin.