Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973980 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Bir nevi transfer yasağı aldığımız bir zamanda Bilic'i göndermek gelecek sezonu çöpe atmak olur. Yerine gelecek hocanın kafasındaki sisteme göre oyuncuları alamayacaksak ne anlamı olacak bu değişikliğin?

Hamza Hamzaoğlu ve İsmail Kartal Bilic'ten iyi oldukları için önümüzde değiller. Niye önümüzde olduklarına dair kadro kalitesinden tecrübeye, hakemlerden seyirci desteğine kadar 20 tane sebep sayılabilir ama teknik direktör kalitesi bunlardan biri değil kesinlikle. Bilic'in elinde FB'nin kadrosu veya GS'nin arkasındaki seyirci desteği olsa çok rahat şampiyon olurdu diye karşı bir argüman da yürütülebilir.

Türkiye ligi ruhla, gazla, motivasyonla kazanılıyor, Avrupa maçları taktikle. Bilic'te bu ikisinden de biraz var, yıllar geçtikçe daha iyi olacaktır. Bence Beşiktaş için dünyadaki en ideal teknik direktörlerden biridir Bilic.

:claps: :claps: :claps:

Akşam büyük bir hayal kırıklığı yaşadım ama takım içinde suçlayacak kimseyi göremedim. Beşiktaş'ın bu sene gösterdiği direnişle gurur duyuyorum.

Çevrimdışı GÖRKEM

bende artik Bilic kesinlikle gitsin demiyorum.

yalniz anlamamiz gereken bir sey var. Dün yine Bilic'in kücük Takim Futbolu oynattigi cok net göründü. cok reaktif bir oyun oynuyoruz. Topu iyi kontrol altinda tutarak set Oyununa dönüstürecek Pas Organizasyonu ve anlasma hic yok. ilk yarida Antep Topa daha cok sahipti yanlis hatirlamiyorsam. kaleye dümdüz gitmeye calismaktan baska bir sey yapamiyoruz. Rakip geriye yaslandiginda bunun da dogal olarak cok zorlastigi icin cok etkisiz oluyoruz.

üstelik bugünkü Rakip Antep. Büyük bir Takim degil yani. simdi biz kücük Takimlara karsi Oyunun önemli bölümlerinde kontrolü elimize alamiyorsak bizim kalitedeki Takimlara karsi bunu nasil yapalim?

isin özü su: Bilic reaktif bir insan. bizi mahkum Futbol oynamaya yargiladi. kücük Takimlara karsi bireysel kaliteyle bir sekilde fark yaratiyoruz genelde ama Rakip iyi mücadele ettiginde cok zorlaniyoruz. zorlanmaya da devam ederiz. büyük Maclardan bahsetmeye bile gerek yok.

Bilic eksik yerlere Transfer yapilsa da asagi yukari Maksimum bu Puan Ortalamasina ulastirir bizi. bu Puan sayisi bizi renklilerle son Haftalara kadar kafa kafaya getirebilir. ancak en önemlisi isin sonunu getirebilmek icin Taktik Anlayisi ve Özgüven yaratma kabiliyeti olmamasi.

yani buralara kadar bizi getirebilir ama sonunda büyük ihtimalle yine bir yerde yolda kaliriz. buna razi olabilen Bilic kalsin diyebilir.

daha basarili olmak icin göndermeyi düsünüyorsak hem daha iyisini bulmak hem de bir sürü Para ayirmamiz gerekir. bunlari düsünürsek Bilic ile 1 sezon daha devam etmek mantikli gibi geliyor.

fakat burada en önemli soru su: bu 1 senede Maddi olarak biraz daha rahatlayacakmiyiz? 1 senede zaten pek birsey degismez diyorsaniz simdiden ileriye yönelik planlama yapabiliriz.

önümüzdeki yillari da benzer sekilde gecirmeyi göze alabiliyorsak Bilice yeni sözlesme teklif edilmesi dogru olur.

ben sahsen sonlara kadar gidiyoruz diye her seferinde enseye tokat yiyerek geri dönmeyi ve oynanan pasif futbolu göze alamiyorum. ama bu sadece benim sahsi görüsüm.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

tv de maçı hep beraber izleyip burdan değişiklikle hoca yargılamak ne kadar sacma kimseyle aynı fikirde olmak zorunda değilki hoca burda ne derseniz diyin topcularla calısan o kimden ne alacagını bilen o..

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bir nevi transfer yasağı aldığımız bir zamanda Bilic'i göndermek gelecek sezonu çöpe atmak olur. Yerine gelecek hocanın kafasındaki sisteme göre oyuncuları alamayacaksak ne anlamı olacak bu değişikliğin?

Hamza Hamzaoğlu ve İsmail Kartal Bilic'ten iyi oldukları için önümüzde değiller. Niye önümüzde olduklarına dair kadro kalitesinden tecrübeye, hakemlerden seyirci desteğine kadar 20 tane sebep sayılabilir ama teknik direktör kalitesi bunlardan biri değil kesinlikle. Bilic'in elinde FB'nin kadrosu veya GS'nin arkasındaki seyirci desteği olsa çok rahat şampiyon olurdu diye karşı bir argüman da yürütülebilir.

Türkiye ligi ruhla, gazla, motivasyonla kazanılıyor, Avrupa maçları taktikle. Bilic'te bu ikisinden de biraz var, yıllar geçtikçe daha iyi olacaktır. Bence Beşiktaş için dünyadaki en ideal teknik direktörlerden biridir Bilic.
Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek sizin yaptığınız. Bilic yıllar geçtikçe iyi olmayacak, kendini geliştiren bir adam değil. Bana aşağıdaki durumu açıklarsan ben de Bilic'in ideal adam olduğunu düşüneceğim.

Şampiyonluk yolundaki en önemli maçında kendi evinde, rakip 10 kişiyken son saniyede kendi kalende rakip gol pozisyonuna girip top direkten dönüyorsa ve bı sayede yenilmekten kurtuluyorsan bunun suçlusu kimdir? Bu durum Beşiktaş maçlarında ilk defa mı yaşanmıştır yoksa sayısını hepimiz unutmuşuz mudur?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

atiba ile bilic arasında ki bağlantı nedir? oynadıkça para falan mı kazanıyor. rakip 10 kişi ersan çıkmalı çıkıyor ama defansa hala atibayı çekiyor 4-4-2 yi bozmuyor. günay'a neden çıkma diyor.ara pası atabilecek isimlerden olan tolgay'ı neden çıkartıyor? cenke ara pası veya kafa topu gerekirken. töre neden oyundan alınamıyor ya da alınmıyor çok kötü işte. olcay'a pası verse ilk yarı maç zaten orada bitmiyor mu?

sergen ya da başkasını işte bundan konuşuyoruz yerine bilic efendi. :money: :money: :money:
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

yemin ediyorum dünkü maçtan sonra hiçbir spor haberini açıp izleyemedim..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Serhat Akkaya

tarihin en kötü anadolu takımları performansı var. önder özen gelene kadar kasımpaşa bile küme düşüyordu. eskişehir küme düşüyordu. anadolu takımlarının büyüklere karşı hiçbir direnci yok, attığı farklarla övünen bursaspor bile, büyük takımlara gelince mağlup olup geri dönüyor.

üst takımların kalitesi ile alt takımların kalitesi arasında uçurum var uçurum. her giden, anadolu takımını tokatlayıp geliyor, çoğunda da zorlanmıyorlar bile (tek farklı bile olsa) bir şekilde kazanılıyor maçlar.

ersun yanal'ın 75 puan aldığı sezon, fenerbahçe bir ay önceden şampiyonluk ilan etti.
yani 75'i yapabilen başka kimse yoktu.

fatih terim'in 71 puan yaptığı sezon, sizin söylediğiniz gibi en yakın rakibiyle arasında 10 puan fark vardı.Çünkü anadolu takımlarının daha etkin olduğu sezonlardı. bir rolleri vardı. bu sezon lig 9.'su konyaspor bile ligin yarısını küme düşmeme mücadelesi ile geçirdi. o derece vasat alt sıralar var yani.

hayır bilic 30 haftada 65 puan yapmış olur, galatasaray 63 yapmıştır fener 52. dersin ki "bu adam daha ne yapsın, baksana puan rekoru kırdı". Şampiyonluğa oynayan herkes farkı basmış gitmiş zaten. herkes puan rekoru kırmış geçmiş. hala puan rekorundan bahseden var.

hamza'nın, ismail'in puan rekoru kırdığı sezon bi zahmet sen de bi puan rekoru kır.
hamza'nın ismail'in 66-67 yaptığı sezon, bi zahmet 60'ın altına düşme sen de?
(alıntıdır)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Yakup

Beşiktaş'ın puan kayıpları:

Evinde rize 2 puan
Evinde eskişehir 2 puan
Deplasmanda erciyes 3 puan
Evinde fb 3 puan
Evinde gs 3 puan
Deplasmanda eskişehir 3 puan
Evinde balıkesir 2 puan
Deplasmanda fb 3 puan
Evinde başakşehir 2 puan
Evinde antep 2 puan

10 kere puan kaybı yaşamışız 30 maçta. ama ne hikmetse son 4 sırada ki takımlara 7 puan kaybediyoruz. Eskişehir , Erciyes , Balıkesir ve Gaziantep'e karşı öndeyken puan kaybediyorsan oturup tekrar tekrar düşünmelisin.
Haber sitemizdeki köşe yazılarım için

http://haber.besiktasarena.com/author/yakup

Hayat kadar güzel işte BEŞİKTAŞ, BEŞİKTAŞ kadar güzel işte hayat....

Çevrimdışı Deniz

Gazetelerin mansetlerine baktim da simei bakmaz olaydim.hakemin ismini agzina alan bile yok.bazilari da satir aralarinda 1 cumle yazmis.
Biz bu düzene boyun egdigimiz surece cok canimiz yanar.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Sedat_BJK

Dun benim icin spor toto super lig sona erdi. Tiyatronun son perdesi oynandi. Futbol denilen hisseli harikalar kumpanyasinin sahipleri ince degil baya bi kalin ayar cekti. Belki 4. Yildiz cekismesinin gelecek yilda yasanmasi icin aradan siyriliriz diyordum ama oyle olmadi. Sampiyonlar ligi ve sampiyonluk gelirlerinin dagitimi herkesin borc bataginda oldugu su donemde daha agir basti. 4. Yildizi bu sene sarisinlardan biri, gelecek yilda digeri takar, ikisi de mutlu olur, borclarini oderler daha da buyurler, 2 buyuk yaratma operasyonu basariyla devam eder. Ama olsun bizde cok guzel stad yapiyoruz, eski acikta yuksek olaydi iyiydi. nokta.

HTC One_M8 cihazımdan gönderildi

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!

Çevrimdışı yigitcan1903

İlk yarıda 3-4 tane net pozisyonu cömertçe harcadıktan sonra
Hakemin "h"sini anmam
İlk yarıda biterdi maç

dünkü maçı seyretmedim bir nevi totem yaptım ama tutmadı.geniş özetini seyrettim.çok pozisyona girip atılamamış görülüyor.hakemin etkisininde çok fazla olduğu görülüyor.herkes derken beşiktaşı gerçekten tuttan ,hisseden insanlar dışında ve renkliler hepte hakeme suç buluyorunuz diyor.bu bir bakıma puan kaybedilen maçlarda t.d. yönetimi ve futbolcuları kurtaracak bir bakışı olup diğer taraftan hakemlerin ve medyanın eğer renklilerden birine şu kararları verseydi ne olacağını herkes biliyor.ne yapıp ne edip bu güce erişmemiz lazım.beşiktaşlı bi futbolcu düşürüldüğü zaman penaltı beklendiği zaman karşısında rakip takımdan biri olduğu zaman takım arkadaşları oraya toplanacak.herkes özgüvenli açıklamalarda bulunacak.hem mütevazı olacağız hemde rakibin kim olursa olsun sana tekme atıyorsa tekme yumruksa yumruk gerekiyor.bize futbolcuğunu sevmezdim ama ali eren lazım,de jong lazım hem itiraz edecek hem de kaliteli adam lazım.yenilgiyi kabul etmeyecek hem iyi çocuk olacak hemde rakibini hem futboluyla hemde hareketleriyle sindirecek futbolcular teknik direktör ve yönetim lazım.dünkü maçtan sonra 1-2 yazar hariç dışında medyada hakem yok.kazım ve vedat kaptan sizleri çok özlüyoruz.bence artık bu hatalara beşiktaşı gerçekten tutanların sabrı kalmamıştır.edebiyatı bırakıp hikayeleri gerçekleştirme zamanıdır.bundan 5-6 hafta önce uslu ve albayrak konuştu hakemler mum.medya zaten malum bütün haberler ısmarlama.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Ölümü gösterip sıtmaya razı etmek sizin yaptığınız. Bilic yıllar geçtikçe iyi olmayacak, kendini geliştiren bir adam değil. Bana aşağıdaki durumu açıklarsan ben de Bilic'in ideal adam olduğunu düşüneceğim.

Şampiyonluk yolundaki en önemli maçında kendi evinde, rakip 10 kişiyken son saniyede kendi kalende rakip gol pozisyonuna girip top direkten dönüyorsa ve bı sayede yenilmekten kurtuluyorsan bunun suçlusu kimdir? Bu durum Beşiktaş maçlarında ilk defa mı yaşanmıştır yoksa sayısını hepimiz unutmuşuz mudur?

Ölümü görüp sıtmaya razı olmak zorundayız zaten. Başka çaremiz yok ki. Yeni gelecek hocaya transfer imkanı vermeden önümüzdeki "minimum" 2 seneyi çöpe atmayı göze alıyorsak o zaman tamam.

Verdiğiniz örnekte siz hocayı suçluyor olabilirsiniz. Ben 20 tane pozisyon bulup gole çeviremeyen futbolcularda görüyorum kabahati. Hocanın etkisi o pozisyonların yaratılmasında olur, skora çevirecek olan futbolculardır.

Bilic'in hatalarıyla puan kaybettiğimiz maçlar oldu, kesinlikle itirazım yok. Ancak dünkü maç onlardan biri değil.

Avrupa'da herhangi bir lig olsa 4 haftada 2 puanlık fark çok rahat kapanabilir diye düşünürdük. Ama Türkiye ligi söz konusu olunca çok zor diyoruz. Bunun sebebi rakiplerin çok iyi olması mı? Alakası yok. Hakemlere, federasyona, MHK'ye, Lig TV'ye güvenmediğimiz için böyle düşünüyoruz. Bu durumda hatayı kendimizde aramak bile abes geliyor bana.
Be the change you want to see in the world. 🦅

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

atiba ile bilic arasında ki bağlantı nedir? oynadıkça para falan mı kazanıyor. rakip 10 kişi ersan çıkmalı çıkıyor ama defansa hala atibayı çekiyor 4-4-2 yi bozmuyor. günay'a neden çıkma diyor.ara pası atabilecek isimlerden olan tolgay'ı neden çıkartıyor? cenke ara pası veya kafa topu gerekirken. töre neden oyundan alınamıyor ya da alınmıyor çok kötü işte. olcay'a pası verse ilk yarı maç zaten orada bitmiyor mu?

sergen ya da başkasını işte bundan konuşuyoruz yerine bilic efendi. :money: :money: :money:
Abi pektemeki oyuna aldı, sola attı adamı ya. Bizim ceza sahasında kalabalıklaşmamız lazımdı. Orta geliyor Demba Ba tek başına, dakka olmuş 75.

O yüzden diyorum biliç bize hücum futbolunu ÖĞRETEMEZ diye. Bu lig de fener gs gibi baskı yapıp ceza sahasında her hücumda en az 3 adamın olması lazım. İyi izleyin Allah aşkına ya renklilerin maçlarını. 2 stoper en az 3 renkliyle uğraşıyor biz sadece Demba Ba'yı atıyoruz oraya ondan sonra da adam formsuz diyoruz.

Bunun yanında beklerimizin orta saha çizgisinin bile gerisinde "bek"lemesini saymadım bile..
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 13:51:19 Yusuf Tekeli ]
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Tolga

O kadar sinirlerim bozuk ki birşeyler yazasım gelmiyor artık sezon bitsin de bir an evvel gelecek sezona bakalım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cisse557

Bu kadar karamsarlığa kapılacak bir durum yok. Kendinize gelin biraz beyler. Siz şimdiden havlu atmış haldeyseniz futbolcuları düşünemiyorum bile. Önümüzde daha 4 maç var. Fb ve Gs rahat rahat kazanıyor olsa hadi neyse diyeceğim de adamlar zar zor maç kazanırken her şey bitti moduna girmeye gerek yok. Dün iyiydik sadece 3 direk arasına topu sokamadık. Dünkü maçta final maçları stresini takımın kaldırabileceğini gördüm. Bu çok önemli bir şey. Tecrübeli dediğimiz Gs takımı dakika 70'te doldur boşalta geçti panik ve stresten. Hala önemli bir şansımız olduğunu düşünüyorum.
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 14:40:07 cisse557 ]

Çevrimdışı GÖRKEM

O kadar sinirlerim bozuk ki birşeyler yazasım gelmiyor artık sezon bitsin de bir an evvel gelecek sezona bakalım.

Olaya söyle bakmalisin: son saniyede o golü yeseydik simdi hersey kesin olarak bitti diyebilirdik. ama bu aldigimiz 1 Puan isleri cok degistirdi.

4 de 4 yapip Fener'in 1 defa Berabere kalmasini bekleyecegiz. bu kadar imkansiz birsey mi bu?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu kadar karamsarlığa kapılacak bir durum yok. Kendinize gelin biraz beyler. Siz şimdiden havlu atmış haldeyseniz futbolcuları düşünemiyorum bile. Önümüzde daha 4 maç var. Fb ve Gs rahat rahat kazanıyor olsa hadi neyse diyeceğim de adamlar zar zor maç kazanırken her şey bitti moduna girmeye gerek yok. Dün iyiydik sadece 3 direk arasına topu sokamadık. Dünkü maçta final maçları stresini takımın kaldırabileceğini gördüm. Bu çok önemli bir şey. Tecrübeli dediğimiz Gs takımı dakika 70'te doldur boşalta geçti panik ve stresten. Hala önemli bir şansımız olduğunu düşünüyorum.
Dünkü kendi evimizde, 10 kişi kalan rakip karşısında, son dakikada direkten dönen topla, son anda beraber kaldığımız maçta mı gördün final maçları stresini kaldırabileceğimizi? Cidden takdir ettim seni :)
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 15:06:48 Serhat Akkaya ]
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ahmetx

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

Çevrimdışı ErsinA.

Olaya söyle bakmalisin: son saniyede o golü yeseydik simdi hersey kesin olarak bitti diyebilirdik. ama bu aldigimiz 1 Puan isleri cok degistirdi.

4 de 4 yapip Fener'in 1 defa Berabere kalmasini bekleyecegiz. bu kadar imkansiz birsey mi bu?

ASLA İmkansız Değil...  :claps:

Çevrimdışı GÖRKEM

Dünkü kendi evimizde, 10 kişi kalan rakip karşısında, son dakikada direkten dönen topla, son anda beraber kaldığımız maçta mı gördün final maçları stresini kaldırabileceğimizi? Cidden takdir ettim seni :)

:kop:
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 15:13:42 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ahmetx

Umut fakirin ekmeği
Medet Mersin medet
De biz Akhisarı yenebilecez mi?
oynanmamış hiç bir maç kazanılmış değildir,onun için ümitsizliğe düşülecek zaman değil.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı yigitcan1903

oynanmamış hiç bir maç kazanılmış değildir,onun için ümitsizliğe düşülecek zaman değil.
Futbolcular düşmesin,söylemleri samimiyse düşmemişler de zaten
Ama ben çok gördüm bu sonunu getirememe senaryosunu
Ümidim yok,inşallah yanılırımm

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Rakiplerinin kazandığı bir haftada, dolu tribünler önünde önemli bir eksiğin olmadan çıktığın maçta 1-0 öne geçip son anda direkten dönen topla mağlubiyetten kurtuluyorsan bunu teknik, taktik, statsızlık, oyuncu kalitesi ile açıklayamazsın bu şampiyonluğa inanmadığının göstergesidir. Rakibi bunaltan her an gol kovalayan rakiplerimiz nerede gol pozisyonuna girmekten aciz Beşiktaş nerede? Biz rakip kalede gol arayacağımıza son anda o top direkten dönsün veya gol olmasın diye dua ediyoruz sonra burada gelip hala inancımız var şampiyon olabiliriz. Bu kafayla Şampiyonlar Ligi şampiyonuda oluruz bence sorun yok :)
Korku akıl katilidir.