Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973250 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ulan çok merak ediyorum ha. Acaba futbolcularımız buralara girip bunları okuyo mudur diye :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ulan çok merak ediyorum ha. Acaba futbolcularımız buralara girip bunları okuyo mudur diye :kop:
Okuyorlarsa bana şu an küfür ediyor olabilirler @Yusuf Tekeli  :evillol: :evillol:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

Dur bi bakiim yeni kiriş takmışlar mı diye giriyolarmış :D
Varsa yoksa sosyal medya onlar için

Çevrimdışı ahmetx

fenerliler bile bizimkilerden daha umutlu

Alıntı
Besiktaslilar neden bu kadar umutsuz anlamadim
3 takimin da bir iki mac butun maclarini izledim
Hem kadro yapisi hem oyun olarak 4te 4 yapmaya en yakin takim Besiktastir
Bu mesajimi hatirlarsiniz 3 hafta sonra
Besiktas cidden iyi oynuyor,Sivok defansi topladi kalecileri Gunay iyi kaleci
Demba iyi santrafor ,mesela sirti donuk alip Serdara verdigi bir pas var ben Sowdan geldiginden beri boyle bir hareket gormedim
Sosa cok iyi oyuncu,G.Tore oyle,Tolgay oyle
Biz mutlaka 1 macta takilacagiz ,ozellikle orta sahamizda skora katki yapacak isim olmamasi isimizi zorlastiriyor
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Gol atamıyoruz Ahmet. Sorunumuz bu gol pozisyonuna girmek içinde çabalamıyoruz. Bireysel yeteneklerin eline bakıyoruz. Şampiyon olmak istiyorsan öyle 1 tane şansa atarım maçı öyle kapatırım diyemezsin. Bak fener deplasmanda 2-1 geriden gelip kazanıyor biz kendi evimizde 1-0 dan maçı kaybetme noktasına geliyoruz. Umut bunun neresinde ben anlamadım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

son  15 yılda 2 kez şampiyon olmuş takım için  sezon basından beri olumsuz konusup ben demiştim demek kadar basit bir söylem yoktur...

ınanmıyorsanız  desteklemeyin arkadasım iyisiyle kötüsüyle bi tane BEŞİKTAŞ kayıtsız şartsız destek vermeyecek insanlar boş eleştiri peşinde

bu tirkiye ligi zaten normal  bi lig olarak oynansaydı şampiyonlugu şimdiden  ilan etmiş olurduk bu kadar çifte standartın oldugu hakem hataların oldugu beşiktaşın yasadıgı bu kadar zorlugu görmezden gelip eleştiri peşindesiniz..

dun 5-0 bitecek macı kazanamadık  futbol bu ve bunlar bu oyunun  içinde var illa bi yerlere sallamanıza gerek yok.

bizden iyi  futbol oynayan takım yok hakem ve federasyonun ittirmesiyle şampiyonluk yarısı suan bu durumdadır ve ckııp saçma sapan konusup ağlaşıyorsunuz  bırakın bu ağlaşmaları.

Çevrimdışı Tolga

Olaya söyle bakmalisin: son saniyede o golü yeseydik simdi hersey kesin olarak bitti diyebilirdik. ama bu aldigimiz 1 Puan isleri cok degistirdi.

4 de 4 yapip Fener'in 1 defa Berabere kalmasini bekleyecegiz. bu kadar imkansiz birsey mi bu?
Dediğim gibi şampiyonlukla ilgili yorum yapmıyorum artık bir an evvel sezonun bitmesini istiyorum sadece.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Gol atamıyoruz Ahmet. Sorunumuz bu gol pozisyonuna girmek içinde çabalamıyoruz. Bireysel yeteneklerin eline bakıyoruz. Şampiyon olmak istiyorsan öyle 1 tane şansa atarım maçı öyle kapatırım diyemezsin. Bak fener deplasmanda 2-1 geriden gelip kazanıyor biz kendi evimizde 1-0 dan maçı kaybetme noktasına geliyoruz. Umut bunun neresinde ben anlamadım.

gol pozisyonuna giremiyoruz he öylemi , ya bu laftan sonra senin söylediklerin dikkate alınmaması gerektiğine inanıyorum..

insaat işinden sonra futbol konusundada uzmansınız galiba..

Çevrimdışı yigitcan1903

Kötü oynasalar da kazanıyorlar
İyi oynasak da kazanamayabiliyoruz
En büyük handikap bu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

son  15 yılda 2 kez şampiyon olmuş takım için  sezon basından beri olumsuz konusup ben demiştim demek kadar basit bir söylem yoktur...

ınanmıyorsanız  desteklemeyin arkadasım iyisiyle kötüsüyle bi tane BEŞİKTAŞ kayıtsız şartsız destek vermeyecek insanlar boş eleştiri peşinde

bu tirkiye ligi zaten normal  bi lig olarak oynansaydı şampiyonlugu şimdiden  ilan etmiş olurduk bu kadar çifte standartın oldugu hakem hataların oldugu beşiktaşın yasadıgı bu kadar zorlugu görmezden gelip eleştiri peşindesiniz..

dun 5-0 bitecek macı kazanamadık  futbol bu ve bunlar bu oyunun  içinde var illa bi yerlere sallamanıza gerek yok.

bizden iyi  futbol oynayan takım yok hakem ve federasyonun ittirmesiyle şampiyonluk yarısı suan bu durumdadır ve ckııp saçma sapan konusup ağlaşıyorsunuz  bırakın bu ağlaşmaları.
Hep aynı hikaye Be Onur hep aynı hikaye. Hakemler federasyon şu bu ıvır zıvır bizim takımın hiç suçu yok. Ya sen futbol takımının maçlarını izlemiyorsun ya da ezbere konuşuyorsun. 1-0 kazandığımız maç sayısını unuttum ben bu sene. Çok iyi oynayan takım bu mu? Yazdım üst taraflarda lig çok kötü durumda alttaki takımlar berbat bu kadar puan almak normal bu ligde ama farkı yaratan büyük maçlarda bırak öne geçmeyi, rakibi forse etmeyi berabere bile kalamadın sirkülase oldun. Sonra halen şampiyon olacağız diyoruz. Rakip ceza sahasında çoğalma diye hakemler mi telkin ediyor? Penaltı çalmıyor dediğimiz hakemlerin çaldığı penaltılar sayesinde ikinci yarıda 3-4 maç kazandık. Biz suçu kendimizden başka bir yerde aramayı kestiğimiz zaman başarılı oluruz ama bu kafayla zor.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

gol pozisyonuna giremiyoruz he öylemi , ya bu laftan sonra senin söylediklerin dikkate alınmaması gerektiğine inanıyorum..

hic giremiyoruz demek yanlis ama baktigimiz zaman cok net Gol Pozisyonu sayisi azdi.

bu sorunu genelde yasiyoruz.

Çevrimdışı ahmetx

bu maçta biraz şansımız olsa ya da hakem düzgün maç yönetse farklı galiptik daha ne yapsın takım @yigitcan1903 , @Serhat Akkaya
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı GÖRKEM

Dediğim gibi şampiyonlukla ilgili yorum yapmıyorum artık bir an evvel sezonun bitmesini istiyorum sadece.

yani hic inancim kalmadi mi diyorsun?

Çevrimdışı ahmetx

derbilerde bende sizin gibi umutsuzum ama  :D

Çevrimdışı Serhat Akkaya

insaat işinden sonra futbol konusundada uzmansınız galiba..
Çok gol pozisyonuna girdiğimiz için oynadığımız maçların çoğunu 1-0, 2-1 kazanıyoruz :). Derbi maçlarında o kadar çok gol pozisyonuna girdik ki attığımız gol sayısı 0.  İşte bunlar hep çok gol pozisyonuna girmekten oluyor :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı yigitcan1903

bu maçta biraz şansımız olsa ya da hakem düzgün maç yönetse farklı galiptik daha ne yapsın takım @yigitcan1903 , @Serhat Akkaya
Basit
Topu kaleye sokacak
Fener G.saray kötü oyunla da yapabiliyor bunu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Okuyorlarsa bana şu an küfür ediyor olabilirler @Yusuf Tekeli  :evillol: :evillol:
Canları sağolsun :biggrinking:

Dur bi bakiim yeni kiriş takmışlar mı diye giriyolarmış :D
Varsa yoksa sosyal medya onlar için
Banada öyle geliyor para var imkan var :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 15:40:25 ahmetx ]

Çevrimdışı Tolga

yani hic inancim kalmadi mi diyorsun?
İnansak ne oluyor ki Trabzon'u yeniyoruz gidiyoruz Antep'e takılıyoruz.

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor artık iyice canım sıkılıyor bu duruma.

O yüzden şampiyon oluruz ya da olmayız bir yorum yapmayacağım neler olacak göreceğiz.

Olursak şu saatten sonra bana göre mucizeyi gerçekleştirmiş oluruz orası ayrı.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ahmetx

Basit
Topu kaleye sokacak
Fener G.saray kötü oyunla da yapabiliyor bunu

Fb Sivas maçını seyrettim Sivasın defansı var mıydı anlamadım gerçekten.

Çevrimdışı ErsinA.

Rakiplerinin kazandığı bir haftada, dolu tribünler önünde önemli bir eksiğin olmadan çıktığın maçta 1-0 öne geçip son anda direkten dönen topla mağlubiyetten kurtuluyorsan bunu teknik, taktik, statsızlık, oyuncu kalitesi ile açıklayamazsın bu şampiyonluğa inanmadığının göstergesidir. Rakibi bunaltan her an gol kovalayan rakiplerimiz nerede gol pozisyonuna girmekten aciz Beşiktaş nerede? Biz rakip kalede gol arayacağımıza son anda o top direkten dönsün veya gol olmasın diye dua ediyoruz sonra burada gelip hala inancımız var şampiyon olabiliriz. Bu kafayla Şampiyonlar Ligi şampiyonuda oluruz bence sorun yok :)

Kaleye isabetli şut çekemediği halde Eskişehirle 1-1 berabere kalan fb den mi bahsediyorsun bu cümlende?  Yoksa kendi evindeki son iki maçı 85dk. attğı golle zar zor kazanan gs den mi?

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ben hala inanıyorum abi. Bu son 4 maçımız kalmışken inancımı hakkaten hiçbişey söküp alamaz benden.
Yeterki şu 2 maçı atlatıp o derbiye gidelim.

Bu arada dün maçı izlerken yedek kulübesinin maçı nasıl izlediği gözümün önüne geldi ..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Hep aynı hikaye Be Onur hep aynı hikaye. Hakemler federasyon şu bu ıvır zıvır bizim takımın hiç suçu yok. Ya sen futbol takımının maçlarını izlemiyorsun ya da ezbere konuşuyorsun. 1-0 kazandığımız maç sayısını unuttum ben bu sene. Çok iyi oynayan takım bu mu? Yazdım üst taraflarda lig çok kötü durumda alttaki takımlar berbat bu kadar puan almak normal bu ligde ama farkı yaratan büyük maçlarda bırak öne geçmeyi, rakibi forse etmeyi berabere bile kalamadın sirkülase oldun. Sonra halen şampiyon olacağız diyoruz. Rakip ceza sahasında çoğalma diye hakemler mi telkin ediyor? Penaltı çalmıyor dediğimiz hakemlerin çaldığı penaltılar sayesinde ikinci yarıda 3-4 maç kazandık. Biz suçu kendimizden başka bir yerde aramayı kestiğimiz zaman başarılı oluruz ama bu kafayla zor.

ş.saracoglunda oynanan maçta bu senin dediklerin gibimi oldu 5  6 tane gol pozisyonuna  giren  beşiktaştı tam tersi oldu .

Çevrimdışı ErsinA.

dünkü maçın özetini de izlemedin galiba???  Olmayınca olmuyor. Futbol böyle bir şey işte.

Çevrimdışı GÖRKEM

İnansak ne oluyor ki Trabzon'u yeniyoruz gidiyoruz Antep'e takılıyoruz.

Ne zaman şampiyonluk diye bağırsak kursağımızda kalıyor artık iyice canım sıkılıyor bu duruma.

O yüzden şampiyon oluruz ya da olmayız bir yorum yapmayacağım neler olacak göreceğiz.

Olursak şu saatten sonra bana göre mucizeyi gerçekleştirmiş oluruz orası ayrı.

beraberlik ile fazla bir sey kaybetmedik ki. Rakibe göre konusmak da dogru degil. her Mac farklidir.

1 beraberlik hakkimiz oldugunu zaten önceden de söylüyorduk. ayni zamanda Fener'in de Puan kaybedecegi söylüyorduk.

G.Saray zaten yenmek zorundayiz. degisen birsey yok yani.

Takim konsantrasyonunu kaybetmezse bu is Derbi'ye kalir.