Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974286 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 13:14:27
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Çok motive olmuş  :D
Başkandan başka hitabeti yüksek olan kimse yok heralde kulüpte :icool:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Mehmet K

Sportive'de 110. Yıl çubuklu forma 42.50 TL'ydi. Vardı ama dayanamadım aldım bi tane daha😁😁

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı src35

net borç kadar da uydurma bir kavram görmedim.

finansal dünyada olmayan bir terim üretildi.

Çevrimdışı alimm

jean tigana yı nasıl bilirsiniz....?
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı scape_bjk

jean tigana yı nasıl bilirsiniz....?
Zamanında Burak Yılmaz'ı antalyaspordan aldırdığında sende henry gibi bi yıldız olacaksın demişti, bi henry olamadı ama yine türkiye şartlarında iyi yerde

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 15:46:44
  • Beşiktaş / Bodrum
En üzüldüğüm jenerasyonlarımızdan biridir.

Solda İbrahim Akın Sağda Burak Yılmaz Ortada Delgado Önde Bobo.

Çok ümit veren 23 yaş altı oyunculardı şuan bile düşündüğümde nasıl bu kadro tutmadı aklım almıyor.

O zaman da aynı sebepten kaybetmiştik. Yine iki tnae çift yönlü ortasahamız ve bekleriniz yoktu. Hep aynı sebepten çok jenerasyon kaybettik biz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Fikret Orman'a bakarsak borç bu ödenecek tazminatlar ile birlikte 600 milyonmuş aldığında nerdeyse.

200 milyon stada harcadım diyor.

Kalanı da kur farkı ve futbol takımının giderleri ile 977 milyon diyor.

Böyle baktığımızda rakam normal ama gelecekten gelir kullanmadıysa normal.

akıl oyunu yaptı orda baskan dolar olarak dediki
aldıgımda 350 milyon dolardı dedi simdi 321 milyon civarında dedi:))
tabiki aldıgı donem kuruyla simdiki bir değil
bide demezmi indirdim işte daha ne yapayım.... :s20:

*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 16:32:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Komik bir şey farkettim bu arada söylemeden geçmeyeceğim.

Rıdvan 3 haftadır stoperi olan stoperini topla çıkarsın ciddi fark yaratır diyip duruyor ısrarla.

Sadece düşünelim. Fenerde çıkabilecek bir stoper var mı topla? Yok.

Bizde Ersan Gs'de Chedjou bombası var. Biliyoruz ki bunlar da topla çıkarsa o topu kendi kalenden çıkarırsın topu kaptırdığı anda.

Bazı şeyleri o kadar belirgin yapmaya başladı ki artık itici oluyor baya.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı mrred

Komik bir şey farkettim bu arada söylemeden geçmeyeceğim.

Rıdvan 3 haftadır stoperi olan stoperini topla çıkarsın ciddi fark yaratır diyip duruyor ısrarla.

Sadece düşünelim. Fenerde çıkabilecek bir stoper var mı topla? Yok.

Bizde Ersan Gs'de Chedjou bombası var. Biliyoruz ki bunlar da topla çıkarsa o topu kendi kalenden çıkarırsın topu kaptırdığı anda.

Bazı şeyleri o kadar belirgin yapmaya başladı ki artık itici oluyor baya.
Ama ersan ve sivok için "zaten mümkünse çıkmasınlar" dedi.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Kartal Ç

iki rakibimiz de son 5 dakikada paçayı kurtardı  :s20:

Çevrimdışı kyiv

Dün geceki ve bu geceki maçlardan sonra işimiz iyice zorlaştı. Bakıyorum topluyorum çıkarıyorum 5 te 5 yapmamız çok zor. Galatasarayı son yıllarda yenmişliğimiz yok bir de üstelik sahalarına gideceğiz. Yazık olacak bu kadar emek verip 3. olacağız ve sonuç olarak gerçekten başarısızlık olacak. Geçen sene 3.lük bu sene 3.lük Gel de evinde kaybettiğin Balıkesir maçına yanma 3 kere kaybettiğin derbilere yanma.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Dün geceki ve bu geceki maçlardan sonra işimiz iyice zorlaştı. Bakıyorum topluyorum çıkarıyorum 5 te 5 yapmamız çok zor. Galatasarayı son yıllarda yenmişliğimiz yok bir de üstelik sahalarına gideceğiz. Yazık olacak bu kadar emek verip 3. olacağız ve sonuç olarak gerçekten başarısızlık olacak. Geçen sene 3.lük bu sene 3.lük Gel de evinde kaybettiğin Balıkesir maçına yanma 3 kere kaybettiğin derbilere yanma.

Aynen öyle.Sene başı fenere çalınan saçma sapan penaltılar falan.

Ben bu sene de şampiyon olamazsak türk futboluna olan ilgimi ciddi şekilde yitiririm.Şampiyon olamadığımızdan değil boşuna çabaladığımızdan dolayı.
Adamların beleşten rahat 10 puanları var penaltı sayesinde..

Çevrimdışı Tolga

Balıkesir ve K.Erciyes maçlarını kazansaydık bile bu iş bitmişti derbi meselesine artık girmiyorum çünkü bu durum ancak statla değişebilir.

Sezon sonunda şu iki maçta bıraktığımız 5 puana üzülmeyiz umarım.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı mellfred

umudumuzu yitirmeyelim fenerin ve cinconun daha zor rakiplerle maçları var

Çevrimiçi Necmi

bu takıma bir gram bile güveniniz yoksa neden tutuyorsunuz yeneriz yeniliriz ama oynanmamış bir maçta ne yenmiş olursun nede yenilmiş bir zamanlarda onların bizi yenmişliği yoktu her maç kendi tarihini yazar orda formaları sahaya atıp oynatmıyorsun ne bizim kadromuz eski performansında nede onların kadrosu eski performansında
nereye bakıyorsun geleceği görme yeteneğinmi var toplayıp çıkararakta ne maç kazanılır nede kaybedilir neden  5 te 5 yapmayalım bu takım geçmişi örnek veriyorsun ya işte geçmişte na malup şampiyon olmuştur sakın geçmiş geçmiştir deme geçmişi örnek veren sensin Bu takım bütün maçlarını deplasmanda yaptı ve hepsindende fazla maç yaptı ve hala onlarla kafa kafaya gidiyorsa heleki onları buraya getiren hakem itelemeleriyken kaçıncı olursa olsun başarılıdır. Nedir ya oynanmamış maçı kaybetmiş kabul etmek ne olacak 5 te 5 yaparsak o zaman buraya gelip ne yazacaksın yada ligin sonunu getirmişsin bir maçmı seni başarılı veya başarısız yapacak 5 te dört yapınca başarısızmı olacağız  biz 5 te 4 yaptık onlarda 5 te 3 yaparlarsa başarısızken birden başarılımı olacağız bu gün maçımızı kazanırız gene aynı puana geliriz bizimle aynı puandalarken böyle komik bir mantık olurmu biz puan kaybettiysek gs de bizim kadar fenerde bizden fazla puan kaybetmiş biz puan kaybetmezsek onlar başarısız olacak biz puan kaybedersek başarılımı olmuş olacaklar ilk iki derbiyi nasıl kaybettiğimiz belliyken bunu başarısızlık olarak değerlendirerek hem oyuncularımıza haksızlık ediyorsun hemde oyunu yönlendiren hakemleride temize çıkartıyorsun fenerle oynadığımız son maçada bir senedir maçlarımıza verilmeyen fırat denen tetikçi bilinçli olarak verildi ve bizi gene o maçta doğradı. Bu gerçekler ortada duruyorken neyin karasını bağlıyorsun yada neden negatif enerji yayıyorsun senin mantığınla son seneler şampiyon olamadığımıza göre seneye ligden çekilelim nasılsa gene olamayız son seneler olamadık ya @kyiv

Çevrimdışı cisse557

Ben takımımıza güveniyorum. Dün öğrenci apartında Fenerbahçe maçını izlerken şampiyonluk ümidi olmayan Fb'li arkadaşlarım maç bitince bana bu sene de 3. olacaksınız galiba dediler. Rahat olun arenada Gs'yi yenip şampiyon olacağız dedim. Oynadıkları futbol tatmin etmezken, ballarına maç kazanıp şampiyonlukta iddaalılarsa ben her türlü bu takıma güvenirim. 1 haftadır da Gs'lilere baskı kurdum Arenada her türlü çakacağız havalarındalar. Havalarını almak lazım

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 11:09:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben takımımıza güveniyorum. Dün öğrenci apartında Fenerbahçe maçını izlerken şampiyonluk ümidi olmayan Fb'li arkadaşlarım maç bitince bana bu sene de 3. olacaksınız galiba dediler. Rahat olun arenada Gs'yi yenip şampiyon olacağız dedim. Oynadıkları futbol tatmin etmezken, ballarına maç kazanıp şampiyonlukta iddaalılarsa ben her türlü bu takıma güvenirim. 1 haftadır da Gs'lilere baskı kurdum Arenada her türlü çakacağız havalarındalar. Havalarını almak lazım
:claps:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı cisse557

Ali Ece, Levent Erdoğan ve Yalçın Karadeniz için Beşiktaş' ın şampiyon olmasını istemiyorlar dedi. Seviyorum bu adamı. Dobra dobra konuşuyor.

ysariusta

• Ziyaretçi

Ali Ece, Levent Erdoğan ve Yalçın Karadeniz için Beşiktaş' ın şampiyon olmasını istemiyorlar dedi. Seviyorum bu adamı. Dobra dobra konuşuyor.
Derhal istifa etmeleri lazım

Çevrimdışı Deniz

Cok dogru demis.dinozorlardan kurtulamadik senelerdir
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ONUR KOLCU

bu takıma bir gram bile güveniniz yoksa neden tutuyorsunuz yeneriz yeniliriz ama oynanmamış bir maçta ne yenmiş olursun nede yenilmiş bir zamanlarda onların bizi yenmişliği yoktu her maç kendi tarihini yazar orda formaları sahaya atıp oynatmıyorsun ne bizim kadromuz eski performansında nede onların kadrosu eski performansında
nereye bakıyorsun geleceği görme yeteneğinmi var toplayıp çıkararakta ne maç kazanılır nede kaybedilir neden  5 te 5 yapmayalım bu takım geçmişi örnek veriyorsun ya işte geçmişte na malup şampiyon olmuştur sakın geçmiş geçmiştir deme geçmişi örnek veren sensin Bu takım bütün maçlarını deplasmanda yaptı ve hepsindende fazla maç yaptı ve hala onlarla kafa kafaya gidiyorsa heleki onları buraya getiren hakem itelemeleriyken kaçıncı olursa olsun başarılıdır. Nedir ya oynanmamış maçı kaybetmiş kabul etmek ne olacak 5 te 5 yaparsak o zaman buraya gelip ne yazacaksın yada ligin sonunu getirmişsin bir maçmı seni başarılı veya başarısız yapacak 5 te dört yapınca başarısızmı olacağız  biz 5 te 4 yaptık onlarda 5 te 3 yaparlarsa başarısızken birden başarılımı olacağız bu gün maçımızı kazanırız gene aynı puana geliriz bizimle aynı puandalarken böyle komik bir mantık olurmu biz puan kaybettiysek gs de bizim kadar fenerde bizden fazla puan kaybetmiş biz puan kaybetmezsek onlar başarısız olacak biz puan kaybedersek başarılımı olmuş olacaklar ilk iki derbiyi nasıl kaybettiğimiz belliyken bunu başarısızlık olarak değerlendirerek hem oyuncularımıza haksızlık ediyorsun hemde oyunu yönlendiren hakemleride temize çıkartıyorsun fenerle oynadığımız son maçada bir senedir maçlarımıza verilmeyen fırat denen tetikçi bilinçli olarak verildi ve bizi gene o maçta doğradı. Bu gerçekler ortada duruyorken neyin karasını bağlıyorsun yada neden negatif enerji yayıyorsun senin mantığınla son seneler şampiyon olamadığımıza göre seneye ligden çekilelim nasılsa gene olamayız son seneler olamadık ya @kyiv

inanılmaz bi ezik taraftar profili en ufak kötü skorda sahne  almayı kendine görev edinmiş  taraftar sayısımız cok yüksek necmi abi. senn söylediklerine katılmamak elde değil.