Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 12 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3973974 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Dun olan  divan toplantısında 1 kişide  sahneye cıkınca yapılan  stada verilen  emege  saygı duyup teşekkür etmedi bu insanlar beşiktaşı desteklemesin abi. gerek yok  bunlara  yemın ederim sadece besiktaslı diye insanların görüşüne saygı duymak sacma  bazı kişiler objektiflik ugruna  taraf olduklarını taraftar olduklarını  unutuyorlar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 13:12:26
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ali Ece'yi kongreden attıranlar da bu adi adamlar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ali Ece'yi kongreden attıranlar da bu adi adamlar.

hangi gerekceyle attilar ? :alala:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 13:22:01
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 10 Mayıs 2015, 13:24:41
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Sedat

Fikstüre baktım da çoğu kez haftayı biz kapatıyoruz, baskıyı ne derece kaldırabiliriz muamma  :dontknow:
handikaplı çArşı  

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Fikstüre baktım da çoğu kez haftayı biz kapatıyoruz, baskıyı ne derece kaldırabiliriz muamma  :dontknow:
Son 3-4 haftayı aynı gün aynı saat yapmaları lazım  :bandit:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı TØLGA

1 sezon daha biter bir hakkım varsa haram zıkkım olsun hakem makem hikay laubalilik nedir böyle ya ilk yarı 3 olurdu rahat
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı o2bucak

Ne olursa olsun Lucescu gibi taktik bir dehanın gelmesi lazım.

Çevrimdışı mellfred

yemeyip içmeyip bu takıma katkı sağlamaya çalışıyoruz. gökhan töre'nin demba'nın bu laubaliliği nedir böyle. versene pasını bizi neden öldürüyonuz. valla kahrettik artık. futbol hevesi böyle böyle kaçtı herkesin  :s20:

Çevrimdışı sallapati

Kimse bilici suclamasin. Bu macin katili 1-0 ken laubali oynayip golleri kaciran gokhan toredir

Çevrimdışı Anıl

1 sezon daha biter bir hakkım varsa haram zıkkım olsun hakem makem hikay laubalilik nedir böyle ya ilk yarı 3 olurdu rahat
Sakin olmakta fayda var. Fenerbahçenin 1 puan önümüze geçmesi dışında herhangi birşey kaybetmedik. Dünya kadar pozisyona girdik atamadık yapacak birşey yok. Daha önümüzde koca 4 hafta var.

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yalnız bu Antep'te bir şeyler var.
Bize ve Gs'ye deli gibi oynadılar.Kadıköyde olmayan penaltıyla malup oldular ve başkanları güzel maçtı diye maç sonunda pis pis sırıtıyordu.Eğer bir şeyler dönüyorsa Allah nasip etmez inşallah bu karaktersizlere şampiyonluğu

Çevrimdışı Deniz

Kimse bilici suclamasin. Bu macin katili 1-0 ken laubali oynayip golleri kaciran gokhan toredir
O gökhan töreyi değil de olcayı çıkartan kim?Lucescu mu?
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı o2bucak

Kilit maçlarda takımı bir kademe üste çıkartamıyor adam. 

Çevrimdışı Deniz

Geçen hafta ts maçında bilicin doğrularıyla kazandık demiştim.
Bu maçta da bilicin yanlışlarıyla kaybettik.
Sahada futbol adına hiçbirşey yapmayan gökhan töre 90 dk sahada kalıyorsa ve çırpınan gariban olcay kenara geliyorsa,
Mustafa pektemek oyuna alınıp bir de sol kanatta oynuyorsa,
Burada futbol adına tartışacak çok da birşey kalmıyor.
Yanlış yaptın Bilic,büyük yanlış.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı CanEmre

Geçen hafta ts maçında bilicin doğrularıyla kazandık demiştim.
Bu maçta da bilicin yanlışlarıyla kaybettik.
Sahada futbol adına hiçbirşey yapmayan gökhan töre 90 dk sahada kalıyorsa ve çırpınan gariban olcay kenara geliyorsa,
Mustafa pektemek oyuna alınıp bir de sol kanatta oynuyorsa,
Burada futbol adına tartışacak çok da birşey kalmıyor.
Yanlış yaptın Bilic,büyük yanlış.
mustafa pektemek 90 değil 900 dakika forma giyse hiç bir takıma faydası olmaz
bunu da bana dedirti yani
not: çok üzgünüm değerlendirmelerim mantık çerçevesinde değildir  :evillol:
[ Son Düzenleme: 11 Mayıs 2015, 00:58:13 CanEmre ]
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı mellfred

bu takımın en önemli sıkıntısı ne kadar sevsem de bilic'tir. aga 3 derbi oynadın ikisi evinde. birini kazan birinden beraberlik al,diğerini kaybet.
4 puan yapar be! bu puan seni şampiyon yapar.

Çevrimdışı f_madida

olabilir boyle skorlar, herkes her hafta 80+da mac kazanacak degil, daha onumuzde 4 hafta var, o yuzden;

1) Son gulen iyi guler
2) Bu takim Sampiyon olur!

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ALI RIZA

Kilit maçlarda takımı bir kademe üste çıkartamıyor adam. 
yahu ne yapsın kaçıran demba ba tokatlasın mı  ?

Çevrimdışı CanEmre

olabilir boyle skorlar, herkes her hafta 80+da mac kazanacak degil, daha onumuzde 4 hafta var, o yuzden;

1) Son gulen iyi guler
2) Bu takim Sampiyon olur!

sana inanıyorum @f_madida  :bandit:
Bizim için sevdadan çıldırmış diyorlar,
Bilmeyenler nasıl anlasın

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Yavaş yavaş sene sonu Bilic kalsa mı düşünceleri başladı bende.Evet çok hata yapıyor,bizi galibiyetten ediyor ama size garanti veririm yeni gelecek hoca da bu takımı 1-2 sene içinde şampiyon yapamayacaktır.Bilic belki 1-2 tecrübeli takviyeyle daha değişik bir takım ortaya çıkarabilir.Oyun içi tercihleri yanlış olur belki ama takım olgusunu görüyorum ben.Mesela FB-GS de yok o şuan evet winner oyuncularla işi götürüyorlar orası ayrı.

Ayrıca Bilic bu ligte şampiyon olamayacak kadar kötü bir hoca değil bence.Evet kesinlikle iyi bir teknik adam değil,büyük takım teknik direktörü de değil ancak istikrar Bilic'i 1 adım daha öteye taşıyabilir.

Evet ben bu forumda sürekli Bilic'e saydırdım,saydıracağım da ama yeni hoca gelirse  çok şey değişmeyebilir.

Çevrimdışı Gökhan Güvenç

Bir nevi transfer yasağı aldığımız bir zamanda Bilic'i göndermek gelecek sezonu çöpe atmak olur. Yerine gelecek hocanın kafasındaki sisteme göre oyuncuları alamayacaksak ne anlamı olacak bu değişikliğin?

Hamza Hamzaoğlu ve İsmail Kartal Bilic'ten iyi oldukları için önümüzde değiller. Niye önümüzde olduklarına dair kadro kalitesinden tecrübeye, hakemlerden seyirci desteğine kadar 20 tane sebep sayılabilir ama teknik direktör kalitesi bunlardan biri değil kesinlikle. Bilic'in elinde FB'nin kadrosu veya GS'nin arkasındaki seyirci desteği olsa çok rahat şampiyon olurdu diye karşı bir argüman da yürütülebilir.

Türkiye ligi ruhla, gazla, motivasyonla kazanılıyor, Avrupa maçları taktikle. Bilic'te bu ikisinden de biraz var, yıllar geçtikçe daha iyi olacaktır. Bence Beşiktaş için dünyadaki en ideal teknik direktörlerden biridir Bilic.
Be the change you want to see in the world. 🦅