Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3974155 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Samet Ç

İyi bari dün çıkan haber doğruymuş. Futbolcuların maaşlarının bir kısmı ödenmiş.  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:33:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fikret Orman'a bakarsak borç bu ödenecek tazminatlar ile birlikte 600 milyonmuş aldığında nerdeyse.

200 milyon stada harcadım diyor.

Kalanı da kur farkı ve futbol takımının giderleri ile 977 milyon diyor.

Böyle baktığımızda rakam normal ama gelecekten gelir kullanmadıysa normal.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Borclar sabit kura cevrilseydi boyle olmayacakti

Çevrimdışı Deniz

Orman yd ile anlaştık.Bİraz para ödeyecez kalanını anlaşacaz dedi.Muhtemelen sponsorluk vs gibi birşey.Adam hem kulübü batırıyor hem de sponsor oluyor...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:42:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Borclar sabit kura cevrilseydi boyle olmayacakti

Mümkün değil öyle bir şey profesyonel Dünya'da.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Orman yd ile anlaştık.Bİraz para ödeyecez kalanını anlaşacaz dedi.Muhtemelen sponsorluk vs gibi birşey.Adam hem kulübü batırıyor hem de sponsor oluyor...
Ustune birde kulubu kendine borclandirmis. Hibe de etmiyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:43:20
  • Beşiktaş / Bodrum

Kale arkasını verecekler 5 yıllığına 30 milyon dolara.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Mümkün değil öyle bir şey profesyonel Dünya'da.
Unal Aysal yapti

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:44:10
  • Beşiktaş / Bodrum
Şimdi şu da var bu net borç olayını anlamıyorum ben.

977 tüm borç net 800 diyor. Alacakları düştüğümüz için diyor ama bizim çok daha fazla alacağımız var.

Sponsorlukları koysak sadece net borç 400 lere iner bir anda.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:44:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Unal Aysal yapti

Yaptıysa nasıl 1.5 milyar borcu oldu adamların? Bence onu da yapmış gibi göstermiştir.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

İyi bari dün çıkan haber doğruymuş. Futbolcuların maaşlarının bir kısmı ödenmiş.  :)
Ödensin şampiyonluk yolunda bir de onların para alamıyoruz diye motivasyon bozuklukları ile uğraşamayız..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimiçi Samet Ç

Yalçın amca çıktı yine ne sallayacak bakalım.  :bandit:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 12:46:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Ödensin şampiyonluk yolunda bir de onların para alamıyoruz diye motivasyon bozuklukları ile uğraşamayız..

Düşünsene önce Pektemek veriyormuş icraya  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çevrimiçi Samet Ç

250 binşer euro ödenmiş oyunculara dün. 2 aylık alacakları kalmış onlarda ödenir Gs maçı öncesi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı Deniz

Çevrimdışı cisse557

Yalçın Karadeniz başkanı övüyor rüyada mıyım acaba :alala:

Çevrimiçi Samet Ç

Yalçın kadar samimiyetsiz bir adam görmemişimdir herhalde konuşurken tepkileri süzüyor ona göre ayarlamaya çalışıyor kendini.  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

formalar 99 tlye iniyor kimse formasız kalmasın  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 09 Mayıs 2015, 13:00:15
  • Beşiktaş / Bodrum
. Bana “Beşiktaşlıyım” dedi. Beşiktaşlılar, beni gördüğünde gözünden ışık çıkıyor. Onu anlıyorum. Bunu çıkarıp “Zarrab’ın gözünden anladılar” dediler :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

formalar 99 tlye iniyor kimse formasız kalmasın  :)
Bugün koleksiyonumun son parçasını kırmızı formayı alarak tamamladım.  :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

. Bana “Beşiktaşlıyım” dedi. Beşiktaşlılar, beni gördüğünde gözünden ışık çıkıyor. Onu anlıyorum. Bunu çıkarıp “Zarrab’ın gözünden anladılar” dediler :kop: :kop:
Acaip güldüm ona :kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Deniz

Bu kim :alala:

Borçları denetleyen komisyon kurulması dilekçesi veren kişi.Avrupa parlementeri ve avukatmış