Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979368 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

benim derdim biliç cok başarılı, hatasız falan demek degil,çokta hataları var bilhassa maç içinde, ama ısrarla söyledigim tek bişey var; yiğidi öldür hakkını yeme..

bazılarımızın nedense son 10 seneyi hep şampiyon ve ya oraya oynayan bi takım olarak geçirdigimiz gibi bi algıları var.

ayaklarımız yere bassın, 8 senelik malum dönemden, yanlış oyuncu ve hoca secimlerinden sonra;yavaş yavaş üzerindeki ölü topragını atan bi camia..

en azından arenada bir sezon bu takımı oynatmasını isterim biliçin, ha gidecekse de şenol hocayı getirsinler. hiç uzaklarda aramasınlar.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çünkü kadromuz iyi değildi. İlk defa böyle bir golcümüz var. İlk defa 2 kanattan birden verim alıyoruz. Çok iyi 2 tane orta sahamız var (Tolgay, Sosa). Sağ ve sol bekten uzun süre sonra ilk kez bu kadar katkı aldık. Yani kadromuz lig için gayet iyiydi bu sene. Sanki Baki Mercimekle, Nobreyle, Finkle oynuyoruz da Bilic şampiyon yapıcak gibi bir hava oluşturmaya gerek yok.

Fernandes , gutı , simao  , Qauresma , almeida  , sivok  , ferrari ,ismail de iyiydi ozamanlar bence  kötü  bi takım değildi :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

benim derdim biliç cok başarılı, hatasız falan demek degil,çokta hataları var bilhassa maç içinde, ama ısrarla söyledigim tek bişey var; yiğidi öldür hakkını yeme..

bazılarımızın nedense son 10 seneyi hep şampiyon ve ya oraya oynayan bi takım olarak geçirdigimiz gibi bi algıları var.

ayaklarımız yere bassın, 8 senelik malum dönemden, yanlış oyuncu ve hoca secimlerinden sonra;yavaş yavaş üzerindeki ölü topragını atan bi camia..

en azından arenada bir sezon bu takımı oynatmasını isterim biliçin, ha gidecekse de şenol hocayı getirsinler. hiç uzaklarda aramasınlar.

Olay bu bence  cok dogru dedin kardeşim.. katılıyorum sana harfiyen. .

Çevrimdışı ozan062

Bilic'in bize tek bir artısı olur kalırsa.

Avrupa'da her sene en kötü bu noktaya geliriz.

Aslında uzun vadede beklentiyi her türlü karşılar ama sabır kalmadı bizde.

Yoksa kalsın 10 yılda 3-4 defa oluruz 3-4 defa çeyrek final yarı final görürüz kupalarda eminim.

para sıkıntımız varsa iyi hoca ve iyi takım almıcaksak benim gibi bilic dusmanı bile kalmasına herturlu destek cıkar
osebeble yonetim bunun bilincinde olsun bi senolgunes bi sergen yalcın bi denizli gelecekse
bilicle yola devam ama yok avrupada kupa kaldırmamıs olsa bile fakat avrupada ve ligde bi standardı kazanmıs hocalara eyv
dğeiştirebiliriz hocamızı
bu arada cok ovdugumuz demba nın lig sampiyonlugu yokmus :))
yani hayatında ilkkez bu sene tadacak bunu:)
bide adama misyon yüklyüoruz:)
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 13:33:01 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 13:41:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
para sıkıntımız varsa iyi hoca ve iyi takım almıcaksak benim gibi bilic dusmanı bile kalmasına herturlu destek cıkar
osebeble yonetim bunun bilincinde olsun bi senolgunes bi sergen yalcın bi denizli gelecekse
bilicle yola devam ama yok avrupada kupa kaldırmamıs olsa bile fakat avrupada ve ligde bi standardı kazanmıs hocalara eyv
dğeiştirebiliriz hocamızı
bu arada cok ovdugumuz demba nın lig sampiyonlugu yokmus :))
yani hayatında ilkkez bu sene tadacak bunu:)
bide adama misyon yüklyüoruz:)

Cavani'nin de geçen seneye kadar şampiyonluğu yoktu onu alsaydık burun kıvırır mıydın :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 13:44:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Hamsik'in hala yok onu da mı alıp misyon yüklesek ben razıyım siz ne dersiniz  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 13:46:45
  • Beşiktaş / Bodrum
La Liga da sonunda havuz sistemine geçiyor. İspanyol hükümetinin kabul ettiği yeni yasa ile 2016-17 sezonundan itibaren, yayın gelirleri kulüpler arasında paylaşılacak.

Biliyorsunuz bizde de 750 milyona çıkıyor 2017'de.

Bakalım tüm bunlar nasıl etkileyecek ligi. Orada Valencia ve Atletiko baya kafa kaldıracaktır bu hamleden sonra.

Burada yeni düzende Fener ve Gs 100 milyon dolar  Beşiktaş ise 75 milyon dolar civarı pay alacak.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Anil

Cavani'nin de geçen seneye kadar şampiyonluğu yoktu onu alsaydık burun kıvırır mıydın :evillol:
Çok doğru bir yere parmak basmış Ozan.
Transfer Listesi:
Uğur İnceman
Hakan Balta
Selçuk Şahin
Sercan Yıldırım
Aydın Yılmaz
= ŞAMPİYONLUK

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:02:31
  • Beşiktaş / Bodrum
Transfer Listesi:
Uğur İnceman
Hakan Balta
Selçuk Şahin
Sercan Yıldırım
Aydın Yılmaz
= ŞAMPİYONLUK

:biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Dün geceden itibaren hararetli tartışmalar bugün de devam etmiş :evillol:

Arada Şenol Güneş'in saha dışı tecrübesi de konuşulmuş buna % 100 katılıyorum.

Şenol Hoca sadece saha içerisinde değil saha dışında da BJK'ımızın gündemde kalmasına çok ciddi şekilde katkısı olacaktır tıpkı zamanında M.Denizli'nin yaptığı gibi.

Yönetimin konuşamadığı dile getiremediği konuları çat çat herkesin suratına vuracaktır bu konuda büyük bir artımız olur. :)

Bir de şunu atlamayalım takım olarak biz Bursa'dan daha üstün kapasiteye sahip bir takımız ve BJK ismi daha büyük.

Statla birlikte iç sahada ben çoğu maçı 60-65 dakikada bitirebileceğimizi düşünüyorum.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

Ben de severim ama teze dayandırman lazım sonra iddalı batarsın  :evillol:

konusturmayın uleyn beni :kop:

hala tez mez diyor
gelmiş  62 yasına algıda tek basarısı var onuda terim sayesinde almıstır
birde baska takıma mal olmus birisini tepemize getirmeye ne cok meraklıyız:D

bide demezmi tez mez  yau diyorum sana o buraya gelmeyecek :akuma: :lol: :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Bu yeni kupayı kim kazanırsa kazansın direk satar. iyi para eder.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dün geceden itibaren hararetli tartışmalar bugün de devam etmiş :evillol:

Arada Şenol Güneş'in saha dışı tecrübesi de konuşulmuş buna % 100 katılıyorum.

Şenol Hoca sadece saha içerisinde değil saha dışında da BJK'ımızın gündemde kalmasına çok ciddi şekilde katkısı olacaktır tıpkı zamanında M.Denizli'nin yaptığı gibi.

Yönetimin konuşamadığı dile getiremediği konuları çat çat herkesin suratına vuracaktır bu konuda büyük bir artımız olur. :)

Bir de şunu atlamayalım takım olarak biz Bursa'dan daha üstün kapasiteye sahip bir takımız ve BJK ismi daha büyük.

Statla birlikte iç sahada ben çoğu maçı 60-65 dakikada bitirebileceğimizi düşünüyorum.

Bize anadolu takımları karşısında sürprize yer vermeyecek bir hoca lazım :ok:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ozan062

Aynen öyle olacak.

Ben Bilic'in oturttuğu iyi takım savunmasının üstüne kendi hücumunu koyar da üzerine devam ederse gayet başarılı olacağaını düşünüyorum.

Yöneticilerimizin yapamadığı bir çok açıklamayı da Şenol hoca çatır çatır yapar emin olun maç sonlarında.

sirin gorunmucektir emin ol,, zaten senelerdir aglasıyor bundan seneler once bütün takımların basında turk hocanın oldugu bi donem vardı bizdede tayfur vardı hatırlayın
o donemde ligtvde bi panel yaptılar orada tek oten senol hocaydı sonunu gorduk

birde necmi abi diyorki derbileri sahada kaybetmiyoruzve dahasını
yahu bu hocayla dahada beter yerlerde surunuruz onuda geçtim
hakkımızı yonetici savunamıyorken hoca nasıl savunsun hadi onuda geçtim
biz niye ligde yarısıyoruz o iki takımla?? madem oyunlar oynanıyor arka planda o zaman çekilelim bosuna borclanıp durmayalım zaten 3cülük garanti cıkar paf takımla:))
en azından yatırım yapmayalım
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 14:15:33 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

lider kişilik onemli canım cavanidede bizimkindede bana gore yok bu ozellikler
o sebeble koca ligi koca sorumlulugu tek basına yuklenemez zaten ama yüklemeye calısıyoruz
en basta cok para verdikleri için yonetim bunu yapıyor gereksiz buluyorum adam işini yapıyor
fazlasını bekleyemezsin burda veriler konusuyor:(

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:14:54
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz insan olarak ne ara bu kadar insafsız olduk ben gerçekten anlamıyorum.

Herkes yapıyor bunu her yerde.

Okuldan yeni mezun olduğunuzda e tecrübeniz yok. E ulan tamam yok da sen vermezsen o vermezse nasıl tecrübe kazanacağım ben?

Belki bendeki potansiyel hiçbirinde yok 10 yıllık tecrübeli adamların. Ya da benim kadar severek yapmayacak işini tutkuyla.

O kadar çarpıklaştı ki Türk insanın yapısı. Bu yapıda tabi genç insan başarılı olamaz herkes tecrübe tüttürmüş gidiyor.

Biz çok sayarız daha olduğumuz yerde. Potansiyel yerine geçmişe para ödediğimiz sürece.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:16:26
  • Beşiktaş / Bodrum
konusturmayın uleyn beni :kop:

hala tez mez diyor
gelmiş  62 yasına algıda tek basarısı var onuda terim sayesinde almıstır
birde baska takıma mal olmus birisini tepemize getirmeye ne cok meraklıyız:D

bide demezmi tez mez  yau diyorum sana o buraya gelmeyecek :akuma: :lol: :evillol:

#ŞenolGüneşGelecekOzanGidecek   :steamed:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 14:17:43
  • Beşiktaş / Bodrum

Tüccar havası aldım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

:nargile:

Süleyman Seba sezonunda Spor Toto Süper Lig şampiyonuna verilecek kupanın ağırlığı 10 kilo 300 gram olacak. Kupanın 9 kilo 300 gramı 925 ayar gümüş, bin gramı ise 925 ayar gümüş üzeri altın kaplama olarak üretildi.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Bize anadolu takımları karşısında sürprize yer vermeyecek bir hoca lazım :ok:

Bilic :) :) adam derbi kazanmıs olsaydı şampiyonduk şimdi..

Çevrimdışı ozan062

Transfer Listesi:
Uğur İnceman
Hakan Balta
Selçuk Şahin
Sercan Yıldırım
Aydın Yılmaz
= ŞAMPİYONLUK

bak iki dakakda haklı cıkayım sana
hakan selcu ve sercan sampiyon takımın kadrosunda surede aldılar bulundularda(sayılarını ben saymadım sen say o kadar fazlaki:))
aydında sakat makat bisekilde bulundu,, yetenek olarak bizim sergenden daha buyuk dediler hatta aynı serdar ozkan gibi
ve yılların ugur incemanı ligde iş yapar:D
noldu simdi??
senin hangi oyuncun sahada kaybetmeye karsı tepkisi var??yok cnk seviyorlar sorumluluktan kacmayı
yine eskiye donmeyim
biraz biraz asmaya basladılar onun için geçelim bu ucuz kıyaslamaları

Çevrimdışı Deniz

aynen öyleydi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Abi 5 dakika 2-1 den maç verdik mersin bursa maçlarını haklı penaltılarla aldık bir çok maçımız sıkıntılı geçti son olarak da Karabük maçında Cenk kurtardı bizi. Bence baya sürpriz yaşıyorduk :D