Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979553 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Şut atmak ne kadar önemli bakın :)

Bazen ceza sahasına girmeden maç kazanıyosun işte :tabe:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:11:05
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
İşin suyu çıktı iyice.

Juventus gibi Dünya'nın en iyi 5 takımından biri para için Pogba'yı Paris'e veriyor 80 milyon euroya.

Biz burada 3-5 hesabı yapalım. Umarım hiçbir kupa kazanamaz şu salak takımlar da zarar edip çekilirler Anzhi gibi bir bir.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

İşin suyu çıktı iyice.

Juventus gibi Dünya'nın en iyi 5 takımından biri para için Pogba'yı Paris'e veriyor 80 milyon euroya.

Biz burada 3-5 hesabı yapalım. Umarım hiçbir kupa kazanamaz şu salak takımlar da zarar edip çekilirler Anzhi gibi bir bir.

Pogba bedelsiz gelmişti yamulmuyorsam. Net 80 milyon euro kar.  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:20:11
  • Beşiktaş / Bodrum
Pogba bedelsiz gelmişti yamulmuyorsam. Net 80 milyon euro kar.  :bandit:

Bize de Atiba bedelsiz geldi  :s20:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

İşin suyu çıktı iyice.

Futbol bitti maalesef,inanılmaz endüstriyelleşti.

90'ların sonu 2000'lerin başını özlüyorum.Her şeyin bir ayarı vardı şimdi cidden suyu çıktı.

Çevrimdışı Türkay

Bize de Atiba bedelsiz geldi  :s20:

Atiba gene iyi abi az kalsın Töre yerine Olcan geliyordu :D

Çevrimdışı Tolga

İşin suyu çıktı iyice.

Zaten bekleniyordu 80 m euro bence söylenenlere göre az geldi bana.

Juventus, 100 m euro civarında bir fiyat biçmişti diye hatırlıyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Zaten bekleniyordu 80 m euro bence söylenenlere göre az geldi bana.

Juventus, 100 m euro civarında bir fiyat biçmişti diye hatırlıyorum :)

bu paraları ronaldo , messi dahi edecek adamlar yok nasıl paralar bunlar ya.. gareth bale ne paralara sattılar saçma sapan işler..

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Anıl Bilic e sallamaya devam ediyorsun ama göreceksin eger bilic giderse mumla ararsınız bu ligde bu renklilerle mücadele etmeyi.

Çevrimdışı Tolga

bu paraları ronaldo , messi dahi edecek adamlar yok nasıl paralar bunlar ya.. gareth bale ne paralara sattılar saçma sapan işler..

Eskiden bir oyuncuya 25-30 m euro verildiği zaman bile insanlara çok fazla gelirdi şimdi 80-100 m euro'lar konuşuluyor da kimse şaşırmıyor :)

Çevrimdışı ONUR KOLCU

mercelo Bielsa nın takımları hızlı başlar yavaslar hızlı giden at misali olur  ama müthiş taktisyendir. bjk yi şampiyon yapamaz

burda ara transferde Opera ( opare ) konusunda cok konusuldu bence  verimli bi adamdır 0 maliyet oyandıgı maçlarda Verim % 70 tir herkes adamı çöp yaptı belçika ligini seyrettim kaç sene kalitesi belliydi ama  herkes cok biliyor herşeyi bizim taraftar keşke dönebilsek o sayfalara.
[ Son Düzenleme: 30 Nisan 2015, 23:39:45 ONUR KOLCU ]

Çevrimdışı Türkay

Futbola sponsorlar girdi mertlik bozuldu.

Münih 15 yıllığına 900 milyon euro'ya adidas ile anlaşmış. 900 milyon euro ne demek ülke alınır o paraya  :bandit:

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Eskiden bir oyuncuya 25-30 m euro verildiği zaman bile insanlara çok fazla gelirdi şimdi 80-100 m euro'lar konuşuluyor da kimse şaşırmıyor :)

Pogba eyvallah cok iyi bir oyuncu müthiş bir futbolcu ama  bu seviyedeki adamların maksimum 50 -60 olması gerekir. bir üst seviyedekiler 60 - 70 arası ronlado , messi , eden hazard vb.

Çevrimdışı src35

Futbola sponsorlar girdi mertlik bozuldu.

Münih 15 yıllığına 900 milyon euro'ya adidas ile anlaşmış. 900 milyon euro ne demek ülke alınır o paraya  :bandit:
10 yıllıgına 750m sterlin alan var..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:46:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Yav normalde ne 50'si ne 60'ı ya.

Zidane kaça gitti bakacaksın Pogba en fazla onun yarısı eder işte.

Kalanlar da anca o kadar.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yav normalde ne 50'si ne 60'ı ya.

Zidane kaça gitti bakacaksın Pogba en fazla onun yarısı eder işte.

Kalanlar da anca o kadar.
Zidane şuan futbol oynuyor olsaydı değeri 120-130 m euro falandı herhalde :biggrinking:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:49:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Zidane şuan futbol oynuyor olsaydı değeri 120-130 m euro falandı herhalde :biggrinking:

Ya da diğerlernin değeri yarıya inecekti  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

10 yıllıgına 750m sterlin alan var..

Bu gerçekten ayıp yani :D Nasıl paralar bunlar böyle  :kop:

Çevrimdışı Tolga

Ya da diğerlernin değeri yarıya inecekti  :kop:
O da olabilirdi evet :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 30 Nisan 2015, 23:51:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Biz Adidas ile yılda 5 milyon dolar artı pazar payı yaptık diye seviniyoruz adam bizim 5 yılda alacağımızın 3 katını 1 yılda alıyor  :ebebe:

15 kat mı küçüğüz biz bunlardan şimdi  :kop: En büyük Beşiktaş Ulan  :iblush:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Anıl Bilic e sallamaya devam ediyorsun ama göreceksin eger bilic giderse mumla ararsınız bu ligde bu renklilerle mücadele etmeyi.
Sallamadım ki sadece kesin gidicek diye bir haber gördüm onu paylaştım. Lig mücadelesi ile ilgili olarakta sana katılmıyorum Onur abi..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 00:06:57
  • Beşiktaş / Bodrum
Bilic'in bize tek bir artısı olur kalırsa.

Avrupa'da her sene en kötü bu noktaya geliriz.

Aslında uzun vadede beklentiyi her türlü karşılar ama sabır kalmadı bizde.

Yoksa kalsın 10 yılda 3-4 defa oluruz 3-4 defa çeyrek final yarı final görürüz kupalarda eminim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Mücadele etmek her derbiyi kaybetmekse ben geçeyim takımın başına oyun içi tercihlerimle en az 1-2 tanesinden puan da alırım :icool:

Çevrimdışı Tolga

Bilic'in bize tek bir artısı olur kalırsa.

Avrupa'da her sene en kötü bu noktaya geliriz.

Aslında uzun vadede beklentiyi her türlü karşılar ama sabır kalmadı bizde.

Yoksa kalsın 10 yılda 3-4 defa oluruz 3-4 defa çeyrek final yarı final görürüz kupalarda eminim.
Bu sezon şampiyon olursak zaten bizim ne düşündüğümüzün bir önemi kalmayacak gelecek senede takımın başında olacak :)

Çevrimdışı src35

Bu gerçekten ayıp yani :D Nasıl paralar bunlar böyle  :kop:
1,5 milyon forma sattıgında,170den fazla ülkede izlendiginde görebildigin paralar