Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979798 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Atkar

Bilic'in takımı şampiyon yapıp İngiltereye gitmesi taraftarıyım.Şunuda unutuyoruz Biliç giderse şampiyon yapmış hoca sıfatıyla gidicek.O zaman daha üst düzey hoca alıcaksın ki Luce,Benitez,Blanc gibi kimse laf edemesin.Biliç'i beğenmeyen biri olarak Şenol Güneşi hiç beğenmiyorum.Kupa gelmeyip,derbilerde mağlup olup yok Oğuzhan parlarmış,Ozan çıkartırız 10M'a satarız diye mutlu olmam ben.Eğer aklımızda oyuncu geliştirip satıcak hoca profili varsa yine bakın Shaktara :) Willian,Mhktaryan,Fernandinho,chygrynskiy vb vb.Oyuncu zaten bir şekilde alınır.2017de şampiyon olmak yeni yayın gelirleriyle belki 100M Avro değeri olucak

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben seni anladım :)

Ben de diyorum ki o zaman rakip takımlar açısından da bu sezon ve ileriyi konuş ki adaletli olsun.

ben gecmis yillarin acisi ve tecrübesiyle konusuyorum.

G.Saray ve F.bahce hakkinda her ne kadar sorunlari veya borclari var deseler de bir türlü. yarisin icinde kaliyorlar ve bize üstünlük kuruyorlar.

ileriyi öngörmek kolay olmasa da F.B ve G.S bizim kadar duygusal davranmadigi ve basariyi herseyin önüne koyduklari icin basarili olduklarini seziyorum.

bizde bunun degismesi gerekiyor belki de.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Futbol cahiliyiz demek ki :D Tarih kupaları yazar evet, bu sene şampiyon olamazsak Türkiye Kupası dahil 2 senede 0 kupa olmuş olucak. Türkiye Kupasında çeyrek finale bile kalamadık 2 senedir.. Bilic rakiplerini baya iyi tanıyor gerçekten hatta o kadar iyi tanıyor ki bu seneki 3 maçı da kazandık onlara karşı (Trabzon, Bursa). Bilici eleştiren futbol cahilidir, sığ düşünür, herşeyi çok iyi bilir. Banki Beşiktaş efsanesi eleştiriyoruz bu kadar ağır ithamlar saçma. Ben zamanında Tolga Zengin'i eleştirirken de futboldan, kaleciden anlamıyodum neyse.. :)

Tolga gecen sezon ki formundan  uzak  , bak  şimdi bende  eleştiriyorum demekki sabit fikirli değilim ben yersiz eleştriye karşıyım. derbilerde her türlü tezgah oluyor oyun olarak bütün maçlarda üstündük golü atacak oyunculardır , ozaman  bielsaya sallayalım bu sezon  monaco , lyon , psg hepsini kaybettii.

ama bana deselerki  bilic gidecek Bielsa gelecek eyvallah derim.. sizin anlamadıgınız konu  bilic ten sonra kimin  geleceği daha 17 yasındasın  anılım bjk kaç senedir bu yarısın içinde yok sen  farkındamısın  benim derdim  o  kötü oynarak kazandıgın maçlarla buralarda oluyosun.. hata yapmayan antrenörmü var..

Çevrimiçi Samet Ç

Oğuzhan ve Tolgay ve Kerim'in gelişimini ve çok gol attığımızı da konuşabiliriz.

Trabzon ile 2011 de 69 atıp 23 yemiş.

Hanı takım savunması kötü diyenler var bizim şuan yediğimizden azını yiyip attığımızın baya fazlasını atıp bitirmiş ligi.
Evet bunları da konuşabiliriz ama bunlarda sadece bir ihtimal kesinliği yok.Daha iyi bir performansla da ligi bitirebiliriz bunun nedeni de Şenol'a verilecek kadro Bilic'e verilen kadrodan en az 1 seviye daha iyi olacak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:37:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Benim güvendiğim nokta şu.

Şuan Volkan Şen Belluschi Ayıboğan Ozan Tufan Josue ve Şener ile bu kadar kreatif oynuyor Bursa. Temel direkler bunlar.

Bunların bizdeki karşılığı Töre , Ba , Tolgay , Sosa ve malesef Serdar.

Buradan çıkarsak biz oradan Şener ve Belluschi'yi alıp ki ikisinin toplam maliyeti sadece 2 milyon euro

Bunların yanına kreatif bir sol açık iyi bir ortasaha  bir sol bek bir de stoper koyarsak çok çok daha mükemmelleşir hocanın sistemi.

Bizim oyuncularımızın aerobik kapasitesi çok daha iyi Bursadan haliyle orada 70 dk oynadığını burada 80 dk da oynar.

Çoğu maç ilk 60 dk da biter. Derbilerde geri çekilerek oynamaz.

Ha tek güvenmediğim nokta şu. Bence Avrupa ilk turları çok rahat geçer ama hiçbir zaman Şampiyonlar liginde ilk 16 Uefa'da da yarı finalden ötesini göremez.

Çünkü o turlarda da Bilic'in sistemi iş yapıyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Tolga gecen sezon ki formundan  uzak  , bak  şimdi bende  eleştiriyorum demekki sabit fikirli değilim ben yersiz eleştriye karşıyım. derbilerde her türlü tezgah oluyor oyun olarak bütün maçlarda üstündük golü atacak oyunculardır , ozaman  bielsaya sallayalım bu sezon  monaco , lyon , psg hepsini kaybettii.

ama bana deselerki  bilic gidecek Bielsa gelecek eyvallah derim.. sizin anlamadıgınız konu  bilic ten sonra kimin  geleceği daha 17 yasındasın  anılım bjk kaç senedir bu yarısın içinde yok sen  farkındamısın  benim derdim  o  kötü oynarak kazandıgın maçlarla buralarda oluyosun.. hata yapmayan antrenörmü var..
Tolga geçen sene de kötüydü kendimizi kandırmayalım. O adam büyük takımlarda sadece yedek kalecilik yapabilir. Hayatında bir tane penaltı kurtaramamış bir adam kendisi hatırladığım kadarıyla. Bilic konusuna katılıyorum.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Oğuzhan ve Tolgay ve Kerim'in gelişimini ve çok gol attığımızı da konuşabiliriz.

Trabzon ile 2011 de 69 atıp 23 yemiş.

Hanı takım savunması kötü diyenler var bizim şuan yediğimizden azını yiyip attığımızın baya fazlasını atıp bitirmiş ligi.

şenol  güneş  kesinlikle BJK de iş  yapacak kalitede karakterde müthiş bir insan  cok severim kendisini.. BEŞKTAŞımız için  hayırlısı neyse o olsun bize BU FORMA için mücadele eden  kimseye  sezon için  Laf soylemem  yakısmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:38:39
  • Beşiktaş / Bodrum
Evet bunları da konuşabiliriz ama bunlarda sadece bir ihtimal kesinliği yok.Daha iyi bir performansla da ligi bitirebiliriz bunun nedeni de Şenol'a verilecek kadro Bilic'e verilen kadrodan en az 1 seviye daha iyi olacak.

Aynen öyle olacak.

Ben Bilic'in oturttuğu iyi takım savunmasının üstüne kendi hücumunu koyar da üzerine devam ederse gayet başarılı olacağaını düşünüyorum.

Yöneticilerimizin yapamadığı bir çok açıklamayı da Şenol hoca çatır çatır yapar emin olun maç sonlarında.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:40:46
  • Beşiktaş / Bodrum
ben gecmis yillarin acisi ve tecrübesiyle konusuyorum.

G.Saray ve F.bahce hakkinda her ne kadar sorunlari veya borclari var deseler de bir türlü. yarisin icinde kaliyorlar ve bize üstünlük kuruyorlar.

ileriyi öngörmek kolay olmasa da F.B ve G.S bizim kadar duygusal davranmadigi ve basariyi herseyin önüne koyduklari icin basarili olduklarini seziyorum.

bizde bunun degismesi gerekiyor belki de.

Orada şu var benim gördüğüm.

Bu ligde 70 puan alan potada son haftaya kadar kalır doğru mu? Doğru 3 aşağı 5 yukarı. En kötü 2. bitirir normalde.

Bunu nasıl sağlarsın? Normalde içeride 15 galibiyet alırsın 45 puanı koyarsın. Dışarıda 8 alırsan potada kalırsın 10 alırsan şampiyon olursun.

Fenerin 10 yıldır yaptığı bu. İç saha performansı.

Bizde yeni stadın vereceği ivme ile ve iç sahaya uygun oyuncu sçeimleriyle bu sorunu aşacağız bence.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:44:30
  • Beşiktaş / Bodrum
Juan Vargas'ın da sözleşmesi bitiyor bu arada.

Ritmi düştü ama bir Tello etkisi yaratabilir sol bek olarak.

Bir de Samba'yı biri görecek mi artık? Abuk subuk adamlara gidiyorlar burnumuzun dibinde aradaığımız stoper.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Aynen öyle olacak.

Ben Bilic'in oturttuğu iyi takım savunmasının üstüne kendi hücumunu koyar da üzerine devam ederse gayet başarılı olacağaını düşünüyorum.

Yöneticilerimizin yapamadığı bir çok açıklamayı da Şenol hoca çatır çatır yapar emin olun maç sonlarında.
İşte oturtturabilmesi önemli gelirse göreceğiz. Ayrıca ben o açıklamaların sadece yöneticiler tarafından yapılmasını isterim. Senin teknik direktörün sadece futbol konuşmalı. Benim Şenol'u istememin bir nedeni de o tip açıklamalarıdır. Bilic'in açıklamalarını kötü bulanlar Şenol'un açıklamalarından başta olumlu yönde etkilenecektir. Bunu sıkça yapacağından herkes tarafından tepki görecektir ki başarısız olduğu zamanda başarısızlığını hep saha dışı faktörlere bağlayacak bir karakterde kendisi.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:46:47
  • Beşiktaş / Bodrum
İşte oturtturabilmesi önemli gelirse göreceğiz. Ayrıca ben o açıklamalarının sadece yöneticiler tarafından yapılmasını isterim. Senin teknik direktörün sadece futbol konuşmalı. Benim Şenol'u istememin bir nedeni de o tip açıklamalarıdır. Bilic'in açıklamalarını kötü bulanlar Şenol'un açıklamalarından başta olumlu yönde etkilenecektir. Bunu sıkça yapacağından herkes tarafından tepki görecektir ki başarısız olduğu zamanda başarısızlığını hep saha dışı faktörlere bağlayacak bir karakterde kendisi.

Şu kısım önemli.

Benim felsefeme göre çok yanlış ama Türkiye'de en önemli ve yapılması gereken açıklamadır bu.

Kendin içeride özeleştirini yap oyunculara da aktar ama dışarıya bu şekilde değil böyle yansıt.

Türkiye'de sistem böyle işler. Her işte.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Peki kötü oynayarak kazanılan maçlar teknik direktörün eseri midir ? Öyleyse herhangi bir teknik direktör de bizi bu yarışta tutabilirdi o zaman. Bu sezon ki kadro son yıllardaki en iyi kadromuz bu da es geçilmesin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:55:15
  • Beşiktaş / Bodrum
Maxi Fuchs Samba Mavuba ( Atiba giderse ) ve Danny yapıp transferi kapatıp Ocak ayında 4-5 milyona kaleye Handanovic'i alabilirsek büyük iş yapmış oluruz.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Maxi Fuchs Samba Mavuba ( Atiba giderse ) ve Danny yapıp transferi kapatıp Ocak ayında 4-5 milyona kaleye Handanovic'i alabilirsek büyük iş yapmış oluruz.
Acaba bu yazdığın oyuncuları bizim yönetim tanıyor mudur @Çağrı abi :D

Çevrimdışı Anil

Hepinizin anlamadığı şey şu ki Teknik Direktör değişimi takımı sizin sandığınız kadar değiştirmediği.Biz bu sene bazı maçlarımızı %100 performansımızla oynamamıza rağmen zor kazandık.Yada kazanamadık.(Arsenal-Tottenham) Takım bir yerden sonra zaten sınırlarını aşamıyor,gidemiyor anlayacağınız.Atiba-Veli mesela, özellikle Atiba ne kadar formda olursa olsun bir yerden sonra bizi başarıya ulaştırmaz.Teknik Direktör konusuna bağlayacak olursam bu seneki İsmail Kartal,Hamza Hamzaoğlu. Bu adamlar takımlarına ne kattı ? Hangi oyuncuyu geliştirdi ? Taraftarlarda(özellikle bu forumdakiler) öyle bir izlenim varki Bilic gidecek Beşiktaş şampiyonluğa ambargo koyacak :D Şuan takım maxını kullanmasada Bilic bu sezon bunu bir dönem başardı.Gördükki takımın en tepedeki halide öyle ahım şahım değil.Haa diyorsanız ki oyuncu değişikliği yapabilen her skoru oynayabilen bi td gelsin ozaman Schuster örneğini veririm.Adam ne olursa olsun oyuna pozitif etki ediyordu.Amma velakin onunda kötü yönü takım savunmasıydı.Anlatmaya çalıştığım şey dünyada Mourinho,Ancelotti,Simeone, gibi top class adamlar dışında 4x4 lük hoca yok.Zaten bizim ligimizde söylediğiniz gibi okadarda kaliteli bir lig değil.Bir arabaya yakıtın ne kadar iyisini koyarsan koy en son performans yine arabadan çıkar anlayacağınız :D Hadi kolay gelsin iyi muhabbetler.

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Çağrı yalnız fuchs muthiş iş yapar fizikli süratli  ve müthiş ortaları cok iyi iş yapar.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 12:06:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Acaba bu yazdığın oyuncuları bizim yönetim tanıyor mudur @Çağrı abi :D

Umut  :iblush:  :biggrinking:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Peki kötü oynayarak kazanılan maçlar teknik direktörün eseri midir ? Öyleyse herhangi bir teknik direktör de bizi bu yarışta tutabilirdi o zaman. Bu sezon ki kadro son yıllardaki en iyi kadromuz bu da es geçilmesin.

ozaman  yıllarca neden tutunamadık  bana  bunu acıkla cok sevdiğim  güzek kardeşim  anılım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 12:07:46
  • Beşiktaş / Bodrum
Hepinizin anlamadığı şey şu ki Teknik Direktör değişimi takımı sizin sandığınız kadar değiştirmediği.Biz bu sene bazı maçlarımızı %100 performansımızla oynamamıza rağmen zor kazandık.Yada kazanamadık.(Arsenal-Tottenham) Takım bir yerden sonra zaten sınırlarını aşamıyor,gidemiyor anlayacağınız.Atiba-Veli mesela, özellikle Atiba ne kadar formda olursa olsun bir yerden sonra bizi başarıya ulaştırmaz.Teknik Direktör konusuna bağlayacak olursam bu seneki İsmail Kartal,Hamza Hamzaoğlu. Bu adamlar takımlarına ne kattı ? Hangi oyuncuyu geliştirdi ? Taraftarlarda(özellikle bu forumdakiler) öyle bir izlenim varki Bilic gidecek Beşiktaş şampiyonluğa ambargo koyacak :D Şuan takım maxını kullanmasada Bilic bu sezon bunu bir dönem başardı.Gördükki takımın en tepedeki halide öyle ahım şahım değil.Haa diyorsanız ki oyuncu değişikliği yapabilen her skoru oynayabilen bi td gelsin ozaman Schuster örneğini veririm.Adam ne olursa olsun oyuna pozitif etki ediyordu.Amma velakin onunda kötü yönü takım savunmasıydı.Anlatmaya çalıştığım şey dünyada Mourinho,Ancelotti,Simeone, gibi top class adamlar dışında 4x4 lük hoca yok.Zaten bizim ligimizde söylediğiniz gibi okadarda kaliteli bir lig değil.Bir arabaya yakıtın ne kadar iyisini koyarsan koy en son performans yine arabadan çıkar anlayacağınız :D Hadi kolay gelsin iyi muhabbetler.

Biraz boşluk filan bıraksaydın iyiydi  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anil

Çevrimdışı Anıl

ozaman  yıllarca neden tutunamadık  bana  bunu acıkla cok sevdiğim  güzek kardeşim  anılım :)
Çünkü kadromuz iyi değildi. İlk defa böyle bir golcümüz var. İlk defa 2 kanattan birden verim alıyoruz. Çok iyi 2 tane orta sahamız var (Tolgay, Sosa). Sağ ve sol bekten uzun süre sonra ilk kez bu kadar katkı aldık. Yani kadromuz lig için gayet iyiydi bu sene. Sanki Baki Mercimekle, Nobreyle, Finkle oynuyoruz da Bilic şampiyon yapıcak gibi bir hava oluşturmaya gerek yok.

Çevrimdışı Anil

Çünkü kadromuz iyi değildi. İlk defa böyle bir golcümüz var. İlk defa 2 kanattan birden verim alıyoruz. Çok iyi 2 tane orta sahamız var (Tolgay, Sosa). Sağ ve sol bekten uzun süre sonra ilk kez bu kadar katkı aldık. Yani kadromuz lig için gayet iyiydi bu sene. Sanki Baki Mercimekle, Nobreyle, Finkle oynuyoruz da Bilic şampiyon yapıcak gibi bir hava oluşturmaya gerek yok.
Ligin kaliteside her sene bizim kadro kalitemizle beraber artıyor yanlız :D Konyada Gabriel Torje,Gençlerde Alexander Hleb Kasımpaşada Babel felan oynuyor :D

Çevrimdışı Anıl

Ligin kaliteside her sene bizim kadro kalitemizle beraber artıyor yanlız :D Konyada Gabriel Torje,Gençlerde Alexander Hleb Kasımpaşada Babel felan oynuyor :D
Kesinlikle katılıyorum. Ama 3 büyüklerin anadolu takımlarını bu kadar yendikleri başka bir sezon da hatırlamıyorum ben. Anadolu takımları bu sene gerçekten zayıf kaldı bence. Ya ben yanlış anlaşılmak istemiyorum. Şampiyon olursak Bilic gerçekten büyük iş başarmış olucak. Derbilerde berabere bile kalsak ne kadar önde olacağımız ortadayken derbilerde oynadığımız oyun beni çıldırtıyo. Hele hele Olimpiyattaki gs maçında 50 dakika kendi sahamızda gsyi beklememiz falan hatırlamak bile istemiyorum.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 12:28:35
  • Beşiktaş / Bodrum
Kesinlikle katılıyorum. Ama 3 büyüklerin anadolu takımlarını bu kadar yendikleri başka bir sezon da hatırlamıyorum ben. Anadolu takımları bu sene gerçekten zayıf kaldı bence. Ya ben yanlış anlaşılmak istemiyorum. Şampiyon olursak Bilic gerçekten büyük iş başarmış olucak. Derbilerde berabere bile kalsak ne kadar önde olacağımız ortadayken derbilerde oynadığımız oyun beni çıldırtıyo. Hele hele Olimpiyattaki gs maçında 50 dakika kendi sahamızda gsyi beklememiz falan hatırlamak bile istemiyorum.

Ya bu az bile aslında.

3 takımın da her snee 80 puan görmesi lazım normalde.

Bu tamamen bizim 3 takımın rezil yönetilmesiyle ilgili.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli