1. bilic'in oyun stiliyle alakali. Defansif anlayisla genelde deplasman takimi olunur. 2. oynattigi sistem yanlisti Golü yiyene kadar degistirmedi. Takimi gereginden fazla yordu böylelikle. Tabi kaleci de hatali ama o hata bu oyun anlayisiyla er ya da gec birisinden gelecekti macin gidisatina bakarsak 3. Diger sezonlara göre zayif olmalari söz konusuydu. Dolayisiyla isimiz daha zor olur diyorduk. Kadrolari tartismiyorduk.
adam sistem kurma peşinde, maç maç değişen degil daha stabil bir oyun planının peşinde koşuyor. ayrıca sen deplasmanda puanı al içerde zaten taraftar sana maçı alır. yani yapılırsa dogru iştir seçtigi oyun. bana içerde mi deplasmanda mı daha iyi oynayan takım olmak istersin diye sorsan deplasmanı secerim.
ben arsenal tottenham feyenord liverpool diyorum sen tek kaybettigi örnegi koyuyorsun. takımı yordu diye bi argüman yok hocam takım zaten yorgundu. ha üstüne öndeyken,kalecin bir degajında orta sahayı geçiremez üstüne çıkış hatası yaparsa bunu biliçten bilmeyeceksin. defansın ayagındaki topu rakibe verirse sorun bilicin taktiginde degildir. iyiyse oyunculardan, kötüyse mutlaka biliçten mantıgı yanlış.
"3.zayıf gs fb dedigin kadroları yan yana yaz bence. iddia ediyorum ilk 11lerine 2 hadi maksimum 3 oyuncu sokabilirsin. onlarda malum oyuncular. diger bütün mevkilerde ezilirsin."
ilk yazdıgım cevap. sen olayı baştan yanlış anlamışsın. baştan beri kadro dezavantajına vurgu yapıyorum. 2 rakibinin de kadroları senden iyi, gün gibi aşikar.
evin yok, kadron daha kötü, hepsinden fazla maç sayısına cıkmışsın, sürekli sakat ve cezalı oyuncuların var, uçağa binmekten bezmiş oyuncularla; 28. hafta lidersin...