Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979340 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı src35

1. stabil oynamak güzel ama ayni zamanda hücum yapmayi da bileceksin. bizim Takim da bu is tamamiyle kisisel becerile kalmis. topa sahipken herhangi bir sistem yok. bir de Takimda özgüven yaratamadigi icin baski kaldiramiyorlar.

2. ben sonuca bakiyorum. Feyenoordu dagittik ama sonra gittik Arsenala elendik ki normaldir. ama büyük is yapmis gibi konusursak kendimizi kücültmüs oluruz.
aynisi Liverpool icin gecerli. onlari eledik ama adamlar avrupa ligine fazla asilmadiklari da göründü. sonra biraz direnen ve Takim oyununu iyi oynayan Brügge'den toplamda 5 gol yiyerek elendik. özellikle Brügge maclarinda oynanan rezil futbol ortada. bunun sorumlusu sadece oyuncular degil. olamaz. sistem bastan beri yanlisti. 5li orta sahayi kesinlikle bozmamaliydi.

3. biz oraya baska yerden geldik ama unuttun galiba.  :)

Adamlarin Kadrolari hemen hemen her sene en az bu kalitede ancak Takim icinde fazlasiyla uyumsuzluk ve taktiksel sorunlar yasiyorlar bu sene. özellikle FB.

bunlari bir daha kolay kolay böyle yakalayamazsin diyorum.
o dedigin bugun tüm dünyada bireysel özelliklere dayanır. aksi olsaydı hücumculara bu kadar paralar ödenmezdi. bugun bayern gibi bir takımın robbeni riberysi olmayınca nasıl kabızlık cektigi en sıcak örnegi..
senin dedigin mantıkla alırsın kazmaları sistem kurmaya çalışırsın. dünyanın en mükemmel sistemini kur bireysel yetenegin olacak, kapanan takımı yeteneginle geçersin. ha dersin kanat organizasyonu yok, bende derim hani senin beklerin...

ben biliçin 0 hata yaptıgını söylemiyorum çok hata yapmıştır ancak başına her taş düştügünde biliçten bilmek haksızlık. brugge bizi elediyse bireysel yetersizliklerini de göreceksin.

ben en başta yazdıgım msjı attım. en baştan beri kadron rakiplerinden kötü diyorum. başka yer nere bilmiyorumda söyledigim net. aksi de söylenemez

ha iyi oynuyorlar kötü oynuyorlar meselesi ayrıdır.

zaafiyetlerini görmeden her sorumlulugu biliçe yüklemek yanlış. bahsettigim konu bundan ibaret.

Çevrimdışı GÖRKEM

o dedigin bugun tüm dünyada bireysel özelliklere dayanır. aksi olsaydı hücumculara bu kadar paralar ödenmezdi. bugun bayern gibi bir takımın robbeni riberysi olmayınca nasıl kabızlık cektigi en sıcak örnegi..
senin dedigin mantıkla alırsın kazmaları sistem kurmaya çalışırsın. dünyanın en mükemmel sistemini kur bireysel yetenegin olacak, kapanan takımı yeteneginle geçersin. ha dersin kanat organizasyonu yok, bende derim hani senin beklerin...

ben biliçin 0 hata yaptıgını söylemiyorum çok hata yapmıştır ancak başına her taş düştügünde biliçten bilmek haksızlık. brugge bizi elediyse bireysel yetersizliklerini de göreceksin.

ben en başta yazdıgım msjı attım. en baştan beri kadron rakiplerinden kötü diyorum. başka yer nere bilmiyorumda söyledigim net. aksi de söylenemez

ha iyi oynuyorlar kötü oynuyorlar meselesi ayrıdır.

zaafiyetlerini görmeden her sorumlulugu biliçe yüklemek yanlış. bahsettigim konu bundan ibaret.

futbolculara neden bu kadar para ödenir diyorsun ama hersey sadece bireysellige dayali olsaydi Teknik Direktörlere neden bu kadar para ödenirdi? bunu niye söylemiyorsun?

kimse kalitelinin fark yaratmayacagini söyleyemez ancak tek kriter oyuncu kalitesi de olmaz. bir Takimin oyunun ve basarisinin bas mimari TD olur. tabiki tek sorumlu degildir am heryerde bas sorumlusu olur.

sonucta kadroya kuran da kendisi. zayif diyorsun ama az para da ödenmedi bu kadroya.

yani sorun sadece tek tarafta olmaz ancak iyi TD elindeki malzemeyle basarili olan TD'dir. 3.lük ise basari degildir Besiktas icin. hangi sekilde renklilerin gerisine düstügümüze bakarsak basarisizliga cok daha yakin bir sonuc bu.

dedigim gibi en azindan 2. olamazsak Bilic'in savunulacak yani kalmaz ki aslinda bu sartlarda 2.lik bile iyi bir basari degildir.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 08:51:19 GÖRKEM ]

Çevrimdışı ONUR KOLCU

iste böyle kücük düsünmeyelim. Lig bu sezon cok zayif. Bu kadar Puani Bilic daha kolay kolay toplayamaz. Ayni zamanda bu kadar zayif Gs ve özellikle Fb bulamaz. Her sene bu puan ortalamasini yakalayacak olsa 10 yillik sözlesme yapalim derim ama bu bir Hayal.

Kim zayıf  fb gs  mi bu adamlar hersen  bu puanı alıyordu zaten  biz alamadıgımız  için altta şuanki bursa ts seviyesinin  1 adım üstünde  kalıyoduk , bence  sizin  gözünüz kör olmuş cok ciddi söylüyorum  şu hafta  itibari ile  bilic e camur atmak  futbol cahıllıgıdır.. morınhonun  bile gelse bu adaletsiz sistemde ne yapacagı tartısılır. ayrıca sizler okadar güzel futbol istiyorsunuz ki morınho yu begenmezsiniz ama  tarih  kupaları  yazar gencler..

Bilic şuan  Beşiktaş ın getirebileceği hocalardan  avantajı artık ligi bilmesidir , rakipleri tanıması , takımını cok iyi tanıması yavas yavas gencten  tecrubeye dönüşen bi iskelet kadronun  otururusu VODAFONE ARENA nın yapılışı  ve yapılacak  3  4 takviye ile  güzel olacak bir takım  cok sıg düşünüyorsunuz  ve hiç bir şeklde bilic eleştirilerine katılmıyorum..

taktik bilgsi yok diyorsunuz da   neyse ne desek boş siz cok iyi biliyorsunuz  herşeyi.

Çevrimdışı GÖRKEM

Kim zayıf  fb gs  mi bu adamlar hersen  bu puanı alıyordu zaten  biz alamadıgımız  için altta şuanki bursa ts seviyesinin  1 adım üstünde  kalıyoduk , bence  sizin  gözünüz kör olmuş cok ciddi söylüyorum  şu hafta  itibari ile  bilic e camur atmak  futbol cahıllıgıdır.. morınhonun  bile gelse bu adaletsiz sistemde ne yapacagı tartısılır. ayrıca sizler okadar güzel futbol istiyorsunuz ki morınho yu begenmezsiniz ama  tarih  kupaları  yazar gencler..

Bilic şuan  Beşiktaş ın getirebileceği hocalardan  avantajı artık ligi bilmesidir , rakipleri tanıması , takımını cok iyi tanıması yavas yavas gencten  tecrubeye dönüşen bi iskelet kadronun  otururusu VODAFONE ARENA nın yapılışı  ve yapılacak  3  4 takviye ile  güzel olacak bir takım  cok sıg düşünüyorsunuz  ve hiç bir şeklde bilic eleştirilerine katılmıyorum..

taktik bilgsi yok diyorsunuz da   neyse ne desek boş siz cok iyi biliyorsunuz  herşeyi.

yazilanlari dogru dürüst okumadan hakaret ediyorsun. ben yerinde elestiri yaptigimi düsünüyorum. konuyla ilgili birsey söyleyemeyeceksen birak bu ayaklari.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 10:41:12
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
iste böyle kücük düsünmeyelim. Lig bu sezon cok zayif. Bu kadar Puani Bilic daha kolay kolay toplayamaz. Ayni zamanda bu kadar zayif Gs ve özellikle Fb bulamaz. Her sene bu puan ortalamasini yakalayacak olsa 10 yillik sözlesme yapalim derim ama bu bir Hayal.

Ben de bunu anlamıyorum işte bu çok yanlış.

Bakın Galatasaray ve Fenerbahçe 28. haftalar itibariyle kaç puan toplamış son 10 senede.

Şuanda ulaştıkları rakamları göreceksin ne eksik ne fazla. O zaman ne güçsüz Galatasaray'ı Fener'i ?

Güçlü de olsa bu kadarını toplayacaktı sadece daha iyi oynayacak daha ikna edici olacaktı hepsi bu.

Bunlar Barcelona Real Madrid değil her sene 85 puan yapamazlar yapacakları yine 74-75 işte.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 10:47:23
  • Beşiktaş / Bodrum
unuttugun sey Ligin genel olarak bu sezon daha zayif olmasi.

daha güclü bir ligde bu futbolla bu kadar Puani biz de renkliler de zor toplar.

Bu sezon eğer takımlar güçlü olsaydı şampiyonluk yarışı çoktan bitmişti.

Biz şampiyonduk artık kafalarda.

İlk 16 hafta süper top oynadı bu takım diğer iki takım rezil top oynuyorken.

O rezilliğe rağmen maçları nasıl kazandılar? Bu kadar kötü bir lig olduğu için.

10 puan fark olurdu ilk devre bittiğinde eğer lig bir tık daha kaliteli olsa.

Çünkü ligin kalitesi bizi etkilemez işimize gelirdi bizim takım savunmamız çok iyiydi hücumlarımız gollerimiz yine aynı olacaktı zaten kalite koyamadık.

Ama onlar bu durumda değildi attıkları gollere bakarsan ilk yarı anlarsın.

Artı olarak fenere verilen penaltılar şaka gibi 4-5 tane 10-12 puan getiren.

Eleştririken bu kadar yerilmez kendi takımın. He yerersiz ama kamu tarafından haklı görülmen lazım bu derece yerebilmek için.

Sen resmen bize bardağın tamamen boş tarafından diğer iki takıma tamamen dolu tarafından bakıyorsun bu tepkiler bundan.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Ben de bunu anlamıyorum işte bu çok yanlış.

Bakın Galatasaray ve Fenerbahçe 28. haftalar itibariyle kaç puan toplamış son 10 senede.

Şuanda ulaştıkları rakamları göreceksin ne eksik ne fazla. O zaman ne güçsüz Galatasaray'ı Fener'i ?

Güçlü de olsa bu kadarını toplayacaktı sadece daha iyi oynayacak daha ikna edici olacaktı hepsi bu.

Bunlar Barcelona Real Madrid değil her sene 85 puan yapamazlar yapacakları yine 74-75 işte.

benim demek istedigim bu sezonki Ligde mesela 2011/2012 sezonunun G.Saray'i veya gecen senenin Feneri en azindan bir kac Puan fazla toplayacagi. ve o Takimlar bu sezonkinden daha güclü bir ligde bizim bu Takimi zaten geride birakirlardi.

rakipler ekstradan bu puanlari alirsa yaristan daha kolay koparsin cünkü seni öne iten Puan durumundak iddiali durumun. bu sezon Puan olarak 2-3 Puandan fazla geriye düsmedik. Puan kaybettigimiz zamanlar renkliler gereksizce Puan kaybetmeselerdi bizim Takim sadece Puan olarak degil mental olarak da geriye düserdi.

bu sadece bizim icin degil her takim icin gecerlidir. rakiplerin devamli puan kaybederek seni bir türlü geride birakamiyorsa bunun bir ekstra motivasyonu olur.

kisacasi Bilic'in böyle bir Puan ortalamasini bir daha yakalayacagini düsünmüyorum. buna inansam zaten gönderilmesini sacma bulurum.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu sezon eğer takımlar güçlü olsaydı şampiyonluk yarışı çoktan bitmişti.

Biz şampiyonduk artık kafalarda.

İlk 16 hafta süper top oynadı bu takım diğer iki takım rezil top oynuyorken.

O rezilliğe rağmen maçları nasıl kazandılar? Bu kadar kötü bir lig olduğu için.

10 puan fark olurdu ilk devre bittiğinde eğer lig bir tık daha kaliteli olsa.

Çünkü ligin kalitesi bizi etkilemez işimize gelirdi bizim takım savunmamız çok iyiydi hücumlarımız gollerimiz yine aynı olacaktı zaten kalite koyamadık.

Ama onlar bu durumda değildi attıkları gollere bakarsan ilk yarı anlarsın.

Artı olarak fenere verilen penaltılar şaka gibi 4-5 tane 10-12 puan getiren.

Eleştririken bu kadar yerilmez kendi takımın. He yerersiz ama kamu tarafından haklı görülmen lazım bu derece yerebilmek için.

Sen resmen bize bardağın tamamen boş tarafından diğer iki takıma tamamen dolu tarafından bakıyorsun bu tepkiler bundan.

onlar kaybetseydi bizim de Puan kaybetme ihtimalimiz yükseliyor cünkü mecbur kalmiyoruz kazanmaya. aynen gecen sezon G.S'a kaptirdigimiz 2.likte oldugu gibi.

ayrica Ligin ilk yarisini oyun olarak domine ettiysek derbilerdeki oyun ve kaybedilen Puanlar yüzünden farki acamamamiz düsündürücü degil mi? bunlari neden elestiremeyim?

FB Hakemle mac kazaniyorsa buna diyecek laf bulamam ama ben bunlari gectim baska seyleri konusuyorum.
[ Son Düzenleme: 01 Mayıs 2015, 11:07:21 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:11:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Ekranların sevilen yüzü, eski hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar, Beşiktaş'ın yeni hocasını açıkladı.

Şenol Güneş'in sezon sonu Bursaspor'dan ayrılacağı yönünde haberlerin ardından Twitter hesabından açıklama yapan Çakar, "Şenol Güneş Beşiktaş'ın yeni hocası olacak." ifadelerini kullandı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ONUR KOLCU

yazilanlari dogru dürüst okumadan hakaret ediyorsun. ben yerinde elestiri yaptigimi düsünüyorum. konuyla ilgili birsey söyleyemeyeceksen birak bu ayaklari.

gsli fbli arkadasım senin kadar  boş konusmuyor bjk hakkında  hepsi kendilerinden  daha iyi oldugumuzu söylüyor.. senin  yazdıklarını  dogru okumadım hakılısın  cunku  ilk 2 kelimesinden sonra  bayıyor söylediklerin 1 tane olumlu konustugun birşey yok..

Çevrimiçi Samet Ç

Şenol geleceğine Bilic'in eline 4 tane eldekilerden iyi savunma oyuncusu verin 3-4 sene daha kalsın. Şenol ile biz hiç bir şey başaramayız Bilic'in Uefa'da yaptığı çeyrek finali bile.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:16:11
  • Beşiktaş / Bodrum
onlar kaybetseydi bizim de Puan kaybetme ihtimalimiz yükseliyor cünkü mecbur kalmiyoruz kazanmaya. aynen gecen sezon G.S'a kaptirdigimiz 2.likte oldugu gibi.

ayrica Ligin ilk yarisini oyun olarak domine ettiysek derbilerdeki oyun ve kaybedilen Puanlar yüzünden farki acamamamiz düsündürücü degil mi? bunlari neden elestiremeyim?

FB Hakemle mac kazaniyorsa buna diyecek laf bulamam ama ben bunlari gectim baska seyleri konusuyorum.

Böyle hipotez olmaz yalnız. O zaman onlar kazanamazsa biz de kazanamayız gibi bir şey doğuyor ki çok mantıksız.

Uefa'da kim kazandı da biz de kazandık? Çıktır çatır çatır oynadık ezdik geçtik ligin ilk yarısında rakipleri kondisyonla şok presle.

Ligin ilk yarısını domine ettik ama derbileri edemedik bunun sebebi de domine ettiğimiz anlayıştan vazgeçip geri çekilerek oynamaktı bunda da sorgulanacak bir şey yok zaten herkesin bildiğini gördüğünü neden sorgulayalım?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:18:32
  • Beşiktaş / Bodrum
Şenol geleceğine Bilic'in eline 4 tane eldekilerden iyi savunma oyuncusu verin 3-4 sene daha kalsın. Şenol ile biz hiç bir şey başaramayız Bilic'in Uefa'da yaptığı çeyrek finali bile.

Top 16  :evillol:

Şenol Güneş'in Trabzonla şampiyonlar ligi gruplarından sadece 1 puan daha 2. çıkacağını 3. çıkıp Benfica'ya elendiğini unutmamak lazım.

Bir şey başaramayız çok çok iddaalı olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

gsli fbli arkadasım senin kadar  boş konusmuyor bjk hakkında  hepsi kendilerinden  daha iyi oldugumuzu söylüyor.. senin  yazdıklarını  dogru okumadım hakılısın  cunku  ilk 2 kelimesinden sonra  bayıyor söylediklerin 1 tane olumlu konustugun birşey yok..

mesele olumlu konusmak degil. onu herkes yapar. ben görüslerimi anlatmaya calistim. yerinde elestiri bize yol gösterir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:19:46
  • Beşiktaş / Bodrum
benim demek istedigim bu sezonki Ligde mesela 2011/2012 sezonunun G.Saray'i veya gecen senenin Feneri en azindan bir kac Puan fazla toplayacagi. ve o Takimlar bu sezonkinden daha güclü bir ligde bizim bu Takimi zaten geride birakirlardi.

rakipler ekstradan bu puanlari alirsa yaristan daha kolay koparsin cünkü seni öne iten Puan durumundak iddiali durumun. bu sezon Puan olarak 2-3 Puandan fazla geriye düsmedik. Puan kaybettigimiz zamanlar renkliler gereksizce Puan kaybetmeselerdi bizim Takim sadece Puan olarak degil mental olarak da geriye düserdi.

bu sadece bizim icin degil her takim icin gecerlidir. rakiplerin devamli puan kaybederek seni bir türlü geride birakamiyorsa bunun bir ekstra motivasyonu olur.

kisacasi Bilic'in böyle bir Puan ortalamasini bir daha yakalayacagini düsünmüyorum. buna inansam zaten gönderilmesini sacma bulurum.

İyi de öyle bakarsan 2003'teki Beşiktaş da hepsini ezer geçer sen alıp son 10 yıldaki en iyi tek sezonunu örnek veriyorsun diğer iki takımın bu nasıl gerçekçilik?
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Top 16  :evillol:

Şenol Güneş'in Trabzonla şampiyonlar ligi gruplarından sadece 1 puan daha 2. çıkacağını 3. çıkıp Benfica'ya elendiğini unutmamak lazım.

Bir şey başaramayız çok çok iddaalı olur.
İddialı konuşmayı severim.  :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:23:29
  • Beşiktaş / Bodrum
İddialı konuşmayı severim.  :D

Ben de severim ama teze dayandırman lazım sonra iddalı batarsın  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Böyle hipotez olmaz yalnız. O zaman onlar kazanamazsa biz de kazanamayız gibi bir şey doğuyor ki çok mantıksız.

Uefa'da kim kazandı da biz de kazandık? Çıktır çatır çatır oynadık ezdik geçtik ligin ilk yarısında rakipleri kondisyonla şok presle.

Ligin ilk yarısını domine ettik ama derbileri edemedik bunun sebebi de domine ettiğimiz anlayıştan vazgeçip geri çekilerek oynamaktı bunda da sorgulanacak bir şey yok zaten herkesin bildiğini gördüğünü neden sorgulayalım?

1. öyle bír kayde yok tabiki ama bu tutarsizligin insan psikolojisinin icinde olan birsey oldugunu anlatmaya calistim.

2. geri cekilerek yanlis oynadik diyorsan burda sorgulanmasi gereken birisi yok mu?

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:24:55
  • Beşiktaş / Bodrum
1. öyle bír kayde yok tabiki ama bu tutarsizligin insan psikolojisinin icinde olan birsey oldugunu anlatmaya calistim.

2. geri cekilerek yanlis oynadik diyorsan burda sorgulanmasi gereken birisi yok mu?

Tabi ki var da sorgulanmasına bile gerek yok diyorum.

Bu hipotez değil artık bu gerçek. Tüm soprumluluk Bilic'in artık bunu konuşmaya gerek yok diyorum herkes biliyor hatalı olduğunu
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

İyi de öyle bakarsan 2003'teki Beşiktaş da hepsini ezer geçer sen alıp son 10 yıldaki en iyi tek sezonunu örnek veriyorsun diğer iki takımın bu nasıl gerçekçilik?

o sezonun Besiktasi ayni performansla hemen hemen her sezon sampiyon olurdu. katiliyorum.

ama konu o degil ki. Bu sezonki Takimi ve ileriyi konusuyorum.

Çevrimiçi Samet Ç

Ben de severim ama teze dayandırman lazım sonra iddalı batarsın  :evillol:
Teze dayandırmaya gerek yok Bilic=Şenol. Batacağımı da sanmıyorum. Şenol gelirse yine konuştuğumuz konulara benzer konular konuşacağız.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:28:09
  • Beşiktaş / Bodrum
o sezonun Besiktasi ayni performansla hemen hemen her sezon sampiyon olurdu. katiliyorum.

ama konu o degil ki. Bu sezonki Takimi ve ileriyi konusuyorum.

Ben seni anladım :)

Ben de diyorum ki o zaman rakip takımlar açısından da bu sezon ve ileriyi konuş ki adaletli olsun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

Tabi ki var da sorgulanmasına bile gerek yok diyorum.

Bu hipotez değil artık bu gerçek. Tüm soprumluluk Bilic'in artık bunu konuşmaya gerek yok diyorum herkes biliyor hatalı olduğunu

o zaman tamam.  :claps:

insallah yönetim de bunu görür demekten baska bir sey kalmiyor bize.

Çevrimdışı Anıl

Futbol cahiliyiz demek ki :D Tarih kupaları yazar evet, bu sene şampiyon olamazsak Türkiye Kupası dahil 2 senede 0 kupa olmuş olucak. Türkiye Kupasında çeyrek finale bile kalamadık 2 senedir.. Bilic rakiplerini baya iyi tanıyor gerçekten hatta o kadar iyi tanıyor ki bu seneki 3 maçı da kazandık onlara karşı (Trabzon, Bursa). Bilici eleştiren futbol cahilidir, sığ düşünür, herşeyi çok iyi bilir. Sanki Beşiktaş efsanesi eleştiriyoruz bu kadar ağır ithamlar saçma. Ben zamanında Tolga Zengin'i eleştirirken de futboldan, kaleciden anlamıyodum neyse.. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 01 Mayıs 2015, 11:30:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Teze dayandırmaya gerek yok Bilic=Şenol. Batacağımı da sanmıyorum. Şenol gelirse yine konuştuğumuz konulara benzer konular konuşacağız.

Oğuzhan ve Tolgay ve Kerim'in gelişimini ve çok gol attığımızı da konuşabiliriz.

Trabzon ile 2011 de 69 atıp 23 yemiş.

Hanı takım savunması kötü diyenler var bizim şuan yediğimizden azını yiyip attığımızın baya fazlasını atıp bitirmiş ligi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli