Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985278 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimiçi Necmi

Selam arkadaslar

besiktas parasi yetenlerin degil, hakki yetenlerin kulubudur. Bundan sonra ben yokum. Ne bir urun alicam ne de maca gidicem. Vodafone kampanyasini da iptal ediyorum. Buraya da fazla gelmem heralde. Bu durumu bile savunanlar var, eyvallah diyelim ne diyelim.

Orman madem para icin herseyi yapiyo, bunu da halleder.

Hadi eyvallah herkeslere.
Hayırdır @panic13  Beşiktaşa küsülürmü yanlış bir şey görüyorsan küstüm oynamıyorum diyince yanlış düzeliyormu :alala:
yada her şey her zaman mükemmelmi oluyorda yanlış olan şeylerde kıyamet kopsun kapına icra dayandığında burası Hakkı Yetenin kulübü diyerek kurtaramıyorsun ki sonuçta Parada önemli  en iyi senin bilmen gerekir herkes Hakı Yeten veya Süleyman Seba olamaz zaten olsaydı onların bir değeri olmazdı. şimdi öyle bir insan varda dışladıkmı değerli insanlar zor koşullarda ortaya çıkar bunu unutmamak gerekiyor. Bazı şeyleri Tabu haline getirmemek gerekiyor unutmayalım Seba değerli ama bu gün başımıza musallat olanlar Seba yönetimde çalışan insanlardı gökten zembille inmediler herkes hata yapar Sebada yaptı gelecektede bir çok insan yapacak bazende hata diye baktığımız şeyleri gününe ve şartlara göre değerlendirmek gerekiyor

Çevrimdışı talha

Efsane bir tespit olmuş tek kelimeyle  @Necmi abi.

15-20m taraftarız ama benim 2 haftada bir Erzurum'dan kalkıp maça gitme imkanım yok. :D
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Necmi

15-20m taraftarız ama benim 2 haftada bir Erzurum'dan kalkıp maça gitme imkanım yok. :D
burdakiler doldurmaya yeter fazlasıyla yeterki istesinler @EleSuDökenSuat

Çevrimdışı ALI RIZA

Dİkkat edin Forza size yasaklama vermesin  :evillol: :evillol: :evillol:
aylık olarak passo cezalıyız  :super: :super: :super:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2015, 17:03:46
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Dİkkat edin Forza size yasaklama vermesin  :evillol: :evillol: :evillol:
aylık olarak passo cezalıyız  :super: :super: :super:

@ALI RIZA  abiniz bu konuda baya tecrübeli devamlı ateş ediyorlar  :steamed:  :kop: :kop: :kop:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Bak yazımın geneli haklılığın yada haksızlığın üzerine değil Ben ne diyorum burası forzayı tartışmanın yeri değil bir çözüm gerekiyorsa bu tartışma forzada yapılmalıki çözüm bulsun burda konuşulması sadece buraya zarar verir başkada bir işe yaramaz. Burda bizim koymak istediğimiz bir duruş var bunu yaparken bizlerde hatalar yapıyoruz kişilere illaki yanlışlarımız oluyor dışladığımız üzdüğümüz insanlarda oluyor biz kendi bakış açımızdan bir çok şeyi yaparken kendimizi haklı görüyoruz ama peki biz kendimiz hakkında başka yerlerde konuşulmasından mutlu olurmuyuz sence bizim olmadığımız bir platformda bizim hakkımızda konuşulduğunda bizim kendimizi savunma şansımız varmı Benim burda olaylara bakış açım adil olmaktan yana adalet herkes için gerekli bak zarrab olayındada bir çok insan yanlış düşünüyor bu adam özgürmü bu ülkede her yere gidebiliyormu o zaman stadımızdanda loca alabilir. Toplum vicdanlarında suçlanmıştır deniyor bende diyorumki toplum o zaman hesabını gidip onu aklayanlardan soracak bu güne kadar hep hakkımızı aramamız gereken anda susup hiç alakası olmayan bir yerde hak aramaya kalktığımız için demokratik toplum olmaktan uzaklaşmadıkmı her olayı yerinde ve zamanında konuşmadığımız için yarattığımız tek şey kaos oluyor liglerin bitmesine 8 maç kalmış tamam biz taraftarlar birbirimize giydirelim yönetimi yerden yere vuralım hocamızı kovalım peki böyle bir kaosu yarattığında bundan kim faydalanacak bizmi bize bunun nasıl bir faydası olacak bize Çarşı yanlışmı yapıyor orda koltuklar duruyor onun oturmadığı koltuğun kombinesini sen alırsın ve sen nöbeti devralırsın sen git uzun bir süre boykotuna devam et dersin kervan yürür sen olsanda olmasanda dersin tepkimi işte bu şekilde olur biz 15 - 20 M luk bir camiayız ve 42000 koltuğumuz var çarşı boykot ettiğinde o koltuklar boş kalıyorsa kimsenin söyleyecek bir şeyi olamaz çarşıyı yargılamadan önce kendimizi yargılayalım ne sanıyorsunuz çarşının bütün Beşiktaş taraftarına hükmettiğinimi çarşı tribüne kaç kişiyle geliyor 2000 mi 3000 mi hadi olsun 5000 eee peki diğer koltuklar neden boş burda çarşıya sallamak işin en kolay yolu bence sorunun kaynağı bu değil çarşı boşaltıyorsa tribünü anında yerinin dolması gerekir hiç kimse protestosunu takımı sabote ederek yapamayacağını en iyi yoldan öğrenir o koltuktan kalktığında yerinin hemen dolacağını düşünerek haraket etmesi gerekir bir kere tribünü terkettiğinde bir daha giremeyeceksin o zaman işte her şey rayına oturur öbür türlü boşalttığı koltuk boş duruyorsa o zaman taraftar zaten çarşı demektir bu kadar hükmediyorsa zaten kulübün gerçek sahibi olmuş demek oluyor işte o yüzden o koltukların boş kalmasında çarşı değil diğer Beşiktaş taraftarı suçlu @drango yani çarşı şunu yapmadı suçlu bunu yapmadı suçlu ama onuda yapmadı eee vuralım o zaman peki birde onları yapmadıkları için suçladığımız şeylerin kaçını biz yaptık ona bakalım birilerini suçlamak işin her zaman kolay yolu olmuştur
Bak kendimden örnek vereyim passolige karşıyım ama kombinemi çıktığı gün aldım neden biz geçen sene mabetle ikimiz gidiyorduk maçlara passo yoktu ama kimsede gelmiyordu bu sene passo var ama en az olduğumuzda 15-20 kişilik grup oluyoruz belki bir çok arkadaş bizim alma kararımızla haraket etti
buraya reklam almıyordum biliyorsunuz sonra hata ediyorum dedim burdan 3 kuruşda gelse bunu kulübe aktarabilirsek faydası olur reklam almaya başladık öyle aman aman para gelmiyor ayda bir forma anca alıyor bazen birazda geçiyor ama bundan hem ihtiyacı olan ve alamayan bir Beşiktaşlıyı mutlu ediyoruz hemde kuruşda olsa kulübe yoktan para kazandırmış oluyoruz inşallah artarda fazlasını kazandırırız
bu forumu açış nedenlerimizi biliyorsunuz sağda solda sürünen aşağılanan renklilerin kontrolündeki platformlarda itilip kakılan taraftarımızı bir çatı altında toplamaktı şu anda Türkiyenin en büyük taraftar forumu olduk bu kolay olmuyor burayı açarken bazı ilkelerimiz vardı Beşiktaşlıların kendi evi olsun hiç bir rahatsızlık duymadan ceza korkusu olmadan konuşsun dedik ama mutlak özgürlük diye bir şey yok bazı sınırlamaları koymak zorundayız yoksa diğer forumlardan farkımız kalmaz
Biz adımı attık gerisini taraftar yapacak burasını güzel bir Beşiktaş forumu haline getirelim gerçekten Beşiktaş taraftarının ihtiyacı var ama bu birilerini dışlayarak suçlayarak olmaz burda her Beşiktaşlı kucaklanmalı insanlar hata yapar bir baba oğlunu hata yaptı diye evdenmi atıyor yada dışarı karşı savunmuyormu ha içerde ceza vermen gerekiyorsa verirsin ama dışarı karşı aile bir bütün olmalı o yüzdende ne yaptığına bakmıyorum hata yapmış olur yapabilir yapmaya devammı ediyor olabilir işte bunların hiç biri bir Beşiktaşlıyı dışlamak için geçerli nedenler değil Dışlananda olacaktır ama bunu gerçekten hak etmeli ama bu bile breysel olmak zorunda bir grubu suçlamak o kadar basit olmamalı mesela o grubun içinde senin gibi düşünen çok insan olabilir yukarda yazdıklarımı neden yazdım grup suçlanırsa onlara haksızlık edilmiş olunmazmı mesela ben forza üyesiyim bjk_mabet gerçek kimliğiyle uzun yıllardır forza üyesi burda Deniz den tut Murat a kadar bir çok forza üyesi var yiğitcan forza üyesi adam ankarada oturuyor kombinesi var iç saha veya deplasman daha maç kaçırdığını görmedim Ali Rıza forza üyesi burda yönetimin en temel taşlarından biri daha bir sürüde sayabilirim peki burda bir grubu suçlarken burdaki bir sürü insana haksızlık edilmiyormu çarşı Beşiktaş için ne yaptı bugüne kadar demek gerçekten büyük haksızlık aynı zamanda çelişki madem bir katkısı yoktu bundan sonrada olmasın o zaman ne kaybederiz değilmi niye eleştiriyoruzki neden gidişattan sorumlu tutuyoruz zaten hiç katkısı yokmuş şimdide yok demek bu durumdan sorumlu o değil ama işin aslı böyle değil bunu taa derinden biliyorsunuz o yüzden katkısı düşünce etkilerinden dolayı eleştiriyorsunuz evet forza uzaklaşıyorsa Beşiktaş çok kan kaybediyor gardı düşüyor kabul edelim bunu o zaman yiğidin hakkını verirsek eleştirirkende daha sağlıklı eleştirebiliriz haksızlık etmeyiz
@Necmi abi gene imla hak hukuk kurallarını harcadı  :kop: :kop:
Soluksuz nefessiz 3 dk okudum :)
Forza için söyleyeyim 1-2 cümle bende 7-8 yıldır forza üyesiyim tabi tabi öncesi var ama üyelik açılması 2-3 yılımı almıştı...!
Forza çok adaletli adalet kavramına düşkün diyoruz ama ben şu an 1 ay no postluyum neden no post aldıgımı  bilseniz şaşırırsınız...!
Orada bazı Forum kurulları var adalet kavramını şahsi kararları ile karıştırıyorlar ama malesef 1 ay verdiler nedeni haber.besiktasarena.com u forzaya yazmışım diye..! Tüm forzaya vs mal edemem orada kendini bilmez 2-3 kişinin kişisel tavrı yüzünden adalet kavramı orada olmadıgını gördüm...!
Yoksa 1 ay sonra gene forzadayım...!
Ve F.Orman eleştirik T.kıran eleştirip Forza yönetimini eleştirip İhraç alan birisiyim zamanında...!

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

@Necmi abi gene imla hak hukuk kurallarını harcadı  :kop: :kop:
Soluksuz nefessiz 3 dk okudum :)
Forza için söyleyeyim 1-2 cümle bende 7-8 yıldır forza üyesiyim tabi tabi öncesi var ama üyelik açılması 2-3 yılımı almıştı...!
Forza çok adaletli adalet kavramına düşkün diyoruz ama ben şu an 1 ay no postluyum neden no post aldıgımı  bilseniz şaşırırsınız...!
Orada bazı Forum kurulları var adalet kavramını şahsi kararları ile karıştırıyorlar ama malesef 1 ay verdiler nedeni haber.besiktasarena.com u forzaya yazmışım diye..! Tüm forzaya vs mal edemem orada kendini bilmez 2-3 kişinin kişisel tavrı yüzünden adalet kavramı orada olmadıgını gördüm...!
Yoksa 1 ay sonra gene forzadayım...!
Ve F.Orman eleştirik T.kıran eleştirip Forza yönetimini eleştirip İhraç alan birisiyim zamanında...!
:kop: :kop:
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

şu olcay'ı takımdan biri çıkıp sağlam azarlasa da içimin yağları erise.Bu kadar pozisyon harcanmaz be kardeşim.Bilic bunlara çok yüz veriyor.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2015, 21:07:52
  • Beşiktaş / Bodrum
şu olcay'ı takımdan biri çıkıp sağlam azarlasa da içimin yağları erise.Bu kadar pozisyon harcanmaz be kardeşim.Bilic bunlara çok yüz veriyor.

Sıkıntı şu ki bilerek yapmıyor  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Olcay'sız da olmuyor Olcay'la da olmuyor çok tuhaf birşey :D

Bir oyuncu hakkında yorum yapmaktan kaçındığım herhalde tek oyuncudur yıllardan beri adamın ortası yok :kop:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Standart olcay 70 dk kanser eder ama bir topun üstünden atlar gol attırır,bir araya kaçar gol atar sonra yine kanser eder  :kop: :kop:
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Olcay'sız da olmuyor Olcay'la da olmuyor çok tuhaf birşey :D

Bir oyuncu hakkında yorum yapmaktan kaçındığım herhalde tek oyuncudur yıllardan beri adamın ortası yok :kop:
Ne böyle senle, ne de sensiiiizzz :bandit: :kop: :kop:

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı f_madida

yeri gelmisken yazayim..

Bu takim Sampiyon olur!
The world is better in black and white, and red.

Takım olarak form düşüşü var her oyuncuda.

Bugün beğendiğim maça konsantre tek isim vardı o da günay güvenç.

ben önümüzdeki 2 maçın çok kritik olduğunu düşünüyorum.KARABÜK ve TRABZON maçları kazanılırsa takımda özgüven yine tavan yapacaktır.

Ancak şu soruyu da sormadan edemiyorum slaven bilic trabzon deplasmanına 1 puan için mi gider galibiyet için mi?Bu konuda şüphelerim var maalesef.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 18 Nisan 2015, 21:51:20
  • Beşiktaş / Bodrum

ben önümüzdeki 2 maçın çok kritik olduğunu düşünüyorum.KARABÜK ve TRABZON maçları kazanılırsa takımda özgüven yine tavan yapacaktır.

Ancak şu soruyu da sormadan edemiyorum slaven bilic trabzon deplasmanına 1 puan için mi gider galibiyet için mi?Bu konuda şüphelerim var maalesef.

Galatasaray'ın alacağı sonuca göre değişecektir Bilic'in mentalitesi.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

27 Maç; Atılan Gol: 47, Yenilen Gol: 25

Çevrimdışı src35

ersan yine harikalar yarattı. her zamanki gibi 3 tane ölümcül hata

ama öyle bi standarta bagladı ki millet olcay tartışıyor.

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı f_madida

galibiyet icin gider...Bilic dengeli oynatmaya calisiyor bazen ama bu cogu kez defansif oyun kisminda takili kaliyor..

sakat-cezali durumu olmasin yeter...Pektemek de duzeldi ve iyi katki veriyor, bence ara bize yaradi... takima guveniyorum, bugun oynadigimiz rakip belki iyi bir yerde degil ama oyuncu kalitesi olarak ligin en kaliteli ekiplerinden biri, deplasmanda 3-1'e kadar olan surecte gayet duzgun, tempolu gelmeye calistilar biz de iyi karsilik verdik, kolay deplasman degil orasi.

son olarak taraftarimiz bir zahmet artik kufurlu hakaretli (koy ona koy buna koy su ....ya / ... oglu ...) vs tezahuratlarina girmesin de su son haftalarda bari taraftar destegiyle oynayabilelim, bu cok onemli.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı Tolga

Olcay'ın Lig İstatistikleri ;

2012-2013 Sezonu: 34 Maç-11 Gol, 5 Asist

2013-2014 Sezonu: 34 Maç-8 Gol, 10 Asist

2014-2015 Sezonu: 25 Maç-8 Gol, 5 Asist

Bazen acaba Olcay'a fazla mı kızıyoruz diye düşünmüyorum değilim bir kanat oyuncusu için bu istatistikler çok iyi
:biggrinking:

Çevrimdışı Doğukan E.

Olcay'ın Lig İstatistikleri ;

2012-2013 Sezonu: 34 Maç-11 Gol, 5 Asist

2013-2014 Sezonu: 34 Maç-8 Gol, 10 Asist

2014-2015 Sezonu: 25 Maç-8 Gol, 5 Asist

Bazen acaba Olcay'a fazla mı kızıyoruz diye düşünmüyorum değilim bir kanat oyuncusu için bu istatistikler çok iyi
:biggrinking:
Formu artarak devam etcege benziyor abi.. 10gol 10 asist olur mu ki acaba?

Çevrimdışı Tolga

Formu artarak devam etcege benziyor abi.. 10gol 10 asist olur mu ki acaba?
10-11 gol 7-8 asist yapar gibi duruyor :icool:

Çevrimdışı eski inönü

Ryan Babel'i alamazmıyız acaba sezon sonu yav? 2016'da bitiyormus sozleşmesi.

ersan yine harikalar yarattı. her zamanki gibi 3 tane ölümcül hata

ama öyle bi standarta bagladı ki millet olcay tartışıyor.

ersan bu zaten.ben maç içinde ona top gelince geriliyorum.hücum oyuncusuyla birebirde kalınca zaten tam felaket oluyor.Aynı şeyler motta için de geçerli.savunmanın solu pimi çekilmiş bomba gibi.oyuncuların bunu görüp pas atmamaları lazım ersan ve mottaya.neredeyse hep hata yapıyorlar.belli ki uyaran kızan eden de yok.kızan olsa böyle basit hataları sık sık yapamazlar.

Çevrimdışı eski inönü

bu arada Sivok transferini tekrar gözden geçirmeli yönetim. Oyle bir çırpıda vazgeçilecek bir oyuncu degil. Hele ki elinde o düzeyde stoper yokken.