Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3985299 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı f_madida

çarşı çok ağır twit atmış.

https://twitter.com/forzabesiktas/status/588953106651750400

Carsi bir kez de Besiktas'in hakkini savunmak icin bir is yapsa keske... Bakin Firat Aydunus konusu geceli 3 hafta oldu, taraftardan sosyal medyaya atilan bir kac mesaj disinda adam gibi bir tepki geldi mi? Hayir..

Cem Papila 2004'te Besiktas'i bicti ve yok etti, o sene Cem Papila'ya tek bir adam gibi tepki gostermeyen, arada Bulent Yildirimlari, Muhittin Bosatlari es gecen, her hafta Ahmet Cakar'i olsun ROK'u olsun Besiktas'i yerine debine sokup hakaretler yagdiran spor programlarina adam gibi tepki koymayan taraftar gelmis de tepki koymus... Sosyal olaylara tepki gosteriyoruz diye girdikleri arbedenin veya tepkinin onda birini Besiktas icin gosterseler simdi hakemler Besiktas maclarinda bu kadar keyfe keder kararlar veremezdi.. Bakin kimseyi darp etsinler demiyorum ama insan en azindan bir yuruyus duzenler bir tepki verir, evinin onunde 1000 tane taraftari goren hakem bir hafta sonra kolay kolay bosa duduk calamaz orasi cok acik. Simdi hukuktan yasalliktan bahsedecek olanlar da cikacaktir belki, ama isine geldi mi polislere kepceyle dalan bir taraftar grubu bana bir hakemin veya bir tv kanalinin onunde protesto yapmaktan korktugunu soylemesin..

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı cisse557

:kop: :kop: Bunun doğru olma ihtimali var mı ki :D
bilemedimdi :D Iğdır Beşiktaş adlı twitter kullananı söylemiş bugüne kadar pek yalan yanlış bişey yazdığını görmedim. Bir yerden duyum almış olabilir :D

Çevrimdışı f_madida

öyle deme aynı karikatürist fener hakkında da karikatür çizmiş

bu karikature dikkatli bakarsak polisin olayi kurguladigi mesaji var, yani fenerbahce aleyhine degil fenerbahcenin iddialarini destekleyecek bir cizim olmus.. paralel polis feneri kumpasa getirdi basligi atabilirmis istese.
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmetx

Ben bu durumda farklı düşünüyorum açıkçası, Reza Zarrab denen adam benim gözümde birçok üçüncü dünya ülkesi dengi bir adam, koskoca Türkiye Devleti bu adamın gücünden ve parasından faydalanmış, biz niye faydalanmayalım, siyasi bir parti değiliz ki  görüşüne duruşuna bakarak insnaları yargılayıp sen Beşiktaşlı olursun veya olamazsın diyelim, birde münker, nekir gibi helal haram hesabı yapacaksak günümüz dünyasında bu  kulüp hint fakirlerine kalır, siz inanıyormusunuz Milyon Dolar verip loca alanların hepsi helal kazanmış, Beşiktaş siyasi görüşlerin üzerine harita çizilecek bir kulüp olmadı olamaz, bu kulüp hepimizin bir forma alanda baş tacı o locayı alanda baştacıdır, kendisini tanıdığımız o olarlarda suçluysa cezasını hukuk verir, yoksa sokaklarda dar ağacı kurup asalım senin gidi haramzade niye loca aldın Beşiktaş'tan diye ?   
İşte batıyla farkımız,aynı şeyi Zarrab efendi yapsın bakayım Almanyada , İngilterede , Danimarkada ne oluyor sonu veya Liverpoolun , Bayernin ,Barçanın başkanı kalıyor mu o koltukda ...
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Ben öfkenin bilinçaltı sebeplere dayandığını düşünüyorum.

Şimdi itiraf etmek gerekirse, hangimiz çevirmeye yakalandığımızda polise, ruhsat içinde 50-100 lira uzatmadık?

Hangimiz gittiği devlet dairesinde işini daha çabuk halletmesi için, elini cebine atmadı. (hiç unutmam, bir işletme için ruhsat alırken, kilolu bir bayana tatlılar börekler götürürdüm  :lol: )

Evet, rüşvet vermek bir suçtur, ama asıl suç bu rüşveti kabul etmektir, bu rüşvet karşılığı iş görmektir.

Kimse, rüşvet alanlara birşey diyemiyor, çünkü ağzınızı açsanız, siciliniz lekeleniyor, kariyeriniz tehlikeye giriyor, eşiniz dostunuz bile riske giriyor şu şartlarda. Ama nedir durum? Reza, Diğerlerinin yanında tüy siklet kalıyor. Aslında bakmayın, belki diğerleri kadar güçlü bir nüfuzu var devlette (maalesef) ama kafalarda ki algı, iranlı iş adamı, ebrunun eşi olmak ötesine gidemiyor.

Yani Reza, locada alabilir, tribünlerden birine sponsorda olabilir. Ben ciddi anlamda rezaya öfke olduğunuda düşünmüyorum, adam Türkiye de var olan sistemi çözmüş ve ileri boyuta getirmiş. Ne diyordu, birilerinin parasını önceden vereceksin, bitti.

Rezanın gözlerine baktığımda, hinlikten başka birşey göremiyorum, bizim başkan bakınca Beşiktaşlı görüyormuş, ne diyelim, allah yanlış baktırtmasın.  :lol:

Not: Güzel yorumlar içinde teşekkürler. İmkan olsa 300 de yazarız, cilt cilt de yazarız. :))
[ Son Düzenleme: 17 Nisan 2015, 12:55:21 Armağan Bozkurt ]

Çevrimdışı ahmetx

bu karikature dikkatli bakarsak polisin olayi kurguladigi mesaji var, yani fenerbahce aleyhine degil fenerbahcenin iddialarini destekleyecek bir cizim olmus.. paralel polis feneri kumpasa getirdi basligi atabilirmis istese.
tamam kabulüm peki buna ne dersin

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Şunu da unutmayalım burada kullanılan Zarrab mı, Beşiktaş mı?

Çevrimdışı Deniz

Gecmis olsun, tesekkurler baskan...
Sabah uyandım şunu gördüm sinirlerim tepeme çıktı
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Medya resmen bir şey çıksa da Beşiktaş ı hedef alsak diye bekliyor.
Bu karikatürist neden diego feneri tffye şikayet edip para isterken bu karikatürü yapamadı?
Gsnin stadında seks skandalı ortaya çıktı,neden bunun karikatürünü yapamadı?
Beşiktaş rezaya loca kiralayınca mı bunu yapma ihtiyacı duydu?
Kusura bakmayın Türkiyedeki medyanın tamamı (Küfür Yasak)₆ gazetesi.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

Cevap basit. 15 senede 2 kere şampiyon olmuş, 1 yada 2 kere de 2. olabilmiş beşiktaşı kıskandıkları için hep bizim üstümüze oynuyorlar.

Yoksa 20 25 er milyonluk gs fb camiası dururken, 10 milyona düşmüş beşiktaşlı adamlarla neden uğraşsınlar. Reytingi dahi yok beşiktaşın artık, şunu bi algılayabilsek.

Valla ben artık, iyi yada kötü bir şekilde gündem olduğumuza sevinir hale geldim, ki sene içinde 2 kere iyi birşeyimiz varsa 12 tane saçmalamışlığımız oluyor, olsun, ne demişler.. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.  :lol:

Çevrimdışı talha

İşte batıyla farkımız,aynı şeyi Zarrab efendi yapsın bakayım Almanyada , İngilterede , Danimarkada ne oluyor sonu veya Liverpoolun , Bayernin ,Barçanın başkanı kalıyor mu o koltukda ...

Kalır. Onlar bizden daha pro adamlar. Hatta bu olaylara başkanları bile el atmaz olan biten muhasebe ve stad yönetiminden başkası ilgilenmez. Bence çok ütöbik bakıyorsunuz. Oralarda anasının karnından temiz çıkmış yerler değil
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ozan062

oralarda boyle biriyle munasebetin zaten olamaz cnk adalet saglayıcılar gerekeni yapacagından muhatap oluyorsan temizdir demektir o zaman sorun yok
yada bulastın hemen seni istifa ettirirler
bizde oyle birsey olamaz onun için sartlara uyacaz herseye eyvallah dicez
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

Kalır. Onlar bizden daha pro adamlar. Hatta bu olaylara başkanları bile el atmaz olan biten muhasebe ve stad yönetiminden başkası ilgilenmez. Bence çok ütöbik bakıyorsunuz. Oralarda anasının karnından temiz çıkmış yerler değil
Evet ütobik bakıyor olabilirim  :ebebe: ama adamlara bu konuda çok saygım var,toplumsal kültür yerleşmiş durumda. :claps: :claps:

Çevrimdışı Fatih

Taraftar bastiracak erken secim icin ancak Fikret Orman'in erken secim yapacagini sanmiyorum... Yalniz Fikret Orman son olaylardan sonra cok fazla gozden dustu...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Serkan P.

http://www.kartalyuvasi.com.tr/pinfo.asp?pid=44205

arkadaşlar hentbol forması alacam da boy 1.71 1.72 kilo 71-72 hangi beden alamalıyım small mu medium mu
Gecen hafta aldim bende gayet guzel bana sorarsan large al kesimi dar gibi boyu sorun etme hentbol formasi oldugu icin kisa...

Çevrimdışı Metin1903

Cevap basit. 15 senede 2 kere şampiyon olmuş, 1 yada 2 kere de 2. olabilmiş beşiktaşı kıskandıkları için hep bizim üstümüze oynuyorlar.

Yoksa 20 25 er milyonluk gs fb camiası dururken, 10 milyona düşmüş beşiktaşlı adamlarla neden uğraşsınlar. Reytingi dahi yok beşiktaşın artık, şunu bi algılayabilsek.

Valla ben artık, iyi yada kötü bir şekilde gündem olduğumuza sevinir hale geldim, ki sene içinde 2 kere iyi birşeyimiz varsa 12 tane saçmalamışlığımız oluyor, olsun, ne demişler.. Reklamın iyisi kötüsü olmazmış.  :lol:

Abim yanlış anlamada hani 2 kere iyi 12 kere kötü demişsin ya ben sizin 12 tane kötü şey için 120 tane , 2 tane iyi şey için ise 0 yorum yaptığınızı gördüm. Hani avatarınızı gördüğüm anda yorumu okumadan aşağı iniyorum günüm güzel geçsin diye  :lol:

Çevrimdışı Anıl

Çubuklu forma geçmişimiz çok iyi olmadığından bende çok istekli değilim de işte keşke Juve'nin ki gibi olsa çok beğeniyorum onların çubuklusunu :)

Bu arada 100. yıldaki çubuklu formamızı tek geçerim  :icool:

@Tolgaozkhrmn :bandit:

Çevrimdışı yigitcan1903

Abim yanlış anlamada hani 2 kere iyi 12 kere kötü demişsin ya ben sizin 12 tane kötü şey için 120 tane , 2 tane iyi şey için ise 0 yorum yaptığınızı gördüm. Hani avatarınızı gördüğüm anda yorumu okumadan aşağı iniyorum günüm güzel geçsin diye  :lol:
İyi yapıyor eleştirmekle
Gözünü kapatınca kötü şeyler yok olmuyor

Çevrimdışı Rasim

35 senedir besiktasi takip ediyorum bu carsinin bjkye zararindan başka birseyini görmedim :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimdışı yigitcan1903

Taraftar bastiracak erken secim icin ancak Fikret Orman'in erken secim yapacagini sanmiyorum... Yalniz Fikret Orman son olaylardan sonra cok fazla gozden dustu...
Kongre bunlara pek bakmaz
Hatta kongre Reza tarzı olaylara sıcak bakar
İlişkilerimiz iyi olsun,lobimiz kuvvetli olsun derler sorsan
Ama yarın öbür gün bu herif bir usulsüzlük,yolsuzluk yaparsa Beşiktaş içinde yetki alıp
O zaman sıçtığımızın resmidir işte
Şimdi işi yalnız locaya indirgeyenler,bunu gördükleri halde maddi katkıyı düşünüp susuyorlar
Göz yumuyorlar

Çevrimdışı Rasim

bilemedimdi :D Iğdır Beşiktaş adlı twitter kullananı söylemiş bugüne kadar pek yalan yanlış bişey yazdığını görmedim. Bir yerden duyum almış olabilir :D
Carsi bir kez de Besiktas'in hakkini savunmak icin bir is yapsa keske... Bakin Firat Aydunus konusu geceli 3 hafta oldu, taraftardan sosyal medyaya atilan bir kac mesaj disinda adam gibi bir tepki geldi mi? Hayir..

Cem Papila 2004'te Besiktas'i bicti ve yok etti, o sene Cem Papila'ya tek bir adam gibi tepki gostermeyen, arada Bulent Yildirimlari, Muhittin Bosatlari es gecen, her hafta Ahmet Cakar'i olsun ROK'u olsun Besiktas'i yerine debine sokup hakaretler yagdiran spor programlarina adam gibi tepki koymayan taraftar gelmis de tepki koymus... Sosyal olaylara tepki gosteriyoruz diye girdikleri arbedenin veya tepkinin onda birini Besiktas icin gosterseler simdi hakemler Besiktas maclarinda bu kadar keyfe keder kararlar veremezdi.. Bakin kimseyi darp etsinler demiyorum ama insan en azindan bir yuruyus duzenler bir tepki verir, evinin onunde 1000 tane taraftari goren hakem bir hafta sonra kolay kolay bosa duduk calamaz orasi cok acik. Simdi hukuktan yasalliktan bahsedecek olanlar da cikacaktir belki, ama isine geldi mi polislere kepceyle dalan bir taraftar grubu bana bir hakemin veya bir tv kanalinin onunde protesto yapmaktan korktugunu soylemesin..

:claps: :claps: :claps:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 17:21:44
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
35 senedir besiktasi takip ediyorum bu carsinin bjkye zararindan başka birseyini görmedim :akuma:

Çarşıya tapanlar nasıl uçsa bu da tam zıttı uç.

Yapmayın bunu yapmayın sadece zarar bu.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 17 Nisan 2015, 17:25:57
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
O kadar aşağılık ki medya.

Ben bu kadar Beşiktaş düşmanlığı yapıldığını uzun zamandır görmemiştim. 10 yıldır düzenli Radikal ve Hürriyet alırdım. Bir daha Hürriyet'i asla ama asla almam.

Nedeni de Beşiktaş'ın şampiyonluğa oynuyor olmasıdır. Şampiyon olmazsa ikinci olacağı gerçeğidir.

Diğer her şey hikayeden ibarettir. Parasını veren locasını alır. Masama oturtmayacağım yüzünü görsem tüküreceğim adam da olsa loca alabilir kimse de karışamaz.

Herkes her şeyi birbirine karıştırıyor. Çarşı başkana karşı tutum alacağına haciz geldiğinde kulüp binasına gitseydi. 100 kişi bile yoktu orada.

Saygılar.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

35 senedir farkli takimi takip etmissin

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...