Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3984044 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 22:23:15
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
7 maç var.

5'i çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak rahat kazanacağımız maçlar.

Yani koca senenin özü, şampiyonluk 2 maça kaldı.

Trabzon ve Galatasaray. İnanın çünkü gerçekten istiyorsanız takımınızın şampiyon olmasını aksini düşünemezsiniz.

Çok puan kaybetmez denilen Fener Akihsar'a yenildi evinde aynısını Galatasaray da yaşayabilir.

Kendi adıma inançsız bir yorum görünce anlam veremiyorum. Hele ki bu kadar yakınken.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

7 maç var.

5'i çıkıp Beşiktaş gibi oynarsak rahat kazanacağımız maçlar.

Yani koca senenin özü, şampiyonluk 2 maça kaldı.

Trabzon ve Galatasaray. İnanın çünkü gerçekten istiyorsanız takımınızın şampiyon olmasını aksini düşünemezsiniz.

Çok puan kaybetmez denilen Fener Akihsar'a yenildi evinde aynısını Galatasaray da yaşayabilir.

Kendi adıma inançsız bir yorum görünce anlam veremiyorum. Hele ki bu kadar yakınken.
Bu 2 maç kaderimizi belirleyecek :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı atalay

Beklediğim gibi oldu Ts,Galatasaray'ı yendi.Lakin;Gs'nin fikstüründe muhtemel başka bir puan kaybı yok.Önce matematik ne diyor?
Bütün maçları kazanan takım şampiyon olur.Doğal olarak ipler Fb'nin elinde.Fakat FB'nin kalan 8 maçında en az 2 kayıp yaşayacağını düşünüyorum.Bursa,Es-es(D),Sivas(D),Başakşehir(D).Tabii,Es-es'in dün Erciyes'i yenmesi kötü oldu ve düşme potasından uzaklaştı.

Bize gelirsek ligde kalan haftalarda:Ts ve haftaya son kozunu oynayacak olan Karabük dışında ligde iddiasız takımlar ile oynayacağız.Kısacası hedefimiz 33.haftaya kadar 5'te 5 yapmak olmalı.Ve Gs'yı sadece yenmek bile yetmeyebilir zira 2 farklı kazanıp ikili averajı en azından dengelemeliyiz.(Genel averajda 5 gol üstünüz)

Velhasıl kelam Gs ya da Fb hata yapmaz,altın tepside fırsat sunmaz ise 7'de 7 yapmak bile yetmeyebilir.3 maçta hata yapan asla şampiyon olamaz;33.haftada ki derbiyi kaybeden asla şampiyon olamaz.İkili averajı hatta üçlü averajı rakiplere verdiğimiz düşünülürse 33.haftaya kadar hata yapmayıp Gs'nin en az 1,Fb'nin en az 2 maçta puan kaybı yapmasını beklemek zorundayız.

Yani lideriz ama avantaj bizde değil.  :lol: Olur mu? -Hala çok zor;fakat geçen haftadan daha fazla şansımız olduğu aşikar bir de yarın Bursa kazanırsa...

Çevrimdışı Anıl

3 takımın şampiyonluk şansları,

Galatasaray %35
Beşiktaş %34
Fenerbahçe %31

Çevrimdışı Serkan P.

Allahim ne olur sampiyon gidelim Arenaya 😇😇😇

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:06:22
  • Beşiktaş / Bodrum
3 takımın şampiyonluk şansları,

Galatasaray %35
Beşiktaş %34
Fenerbahçe %31

Benim gözümde

Galatasaray % 40

Beşiktaş % 40

Fenerbahçe % 20

:bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Benim gözümde

Galatasaray % 40

Beşiktaş % 40

Fenerbahçe % 20

Yok yav o kadar da değil :evillol:

Çevrimdışı ALI RIZA

Ne kadar karamsar taraftarız...! İnançsız bir şekilde geleceğe bakıyorsunuz...!
Şampiyonuz Olacağız diyen yok resmen sürü  psikolojisi kim ne yazarsa arkasından gelenler onu destekliyor...!
BJK Bu sene Futbol Takımı ile Seve Seve ŞAMPİYON olacak...!

Çevrimdışı Serkan P.

Ne kadar karamsar taraftarız...! İnançsız bir şekilde geleceğe bakıyorsunuz...!
Şampiyonuz Olacağız diyen yok resmen sürü  psikolojisi kim ne yazarsa arkasından gelenler onu destekliyor...!
BJK Bu sene Futbol Takımı ile Seve Seve ŞAMPİYON olacak...!
Insallah...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:12:07
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok yav o kadar da değil :evillol:

3 hafta sonra aynı oranları sen yazacaksın  :bandit:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

3 hafta sonra aynı oranları sen yazacaksın  :bandit:
3 hafta sonrasını görmek lazım ben artık olaya hafta hafta bakıyorum biz kazanalım da sonra rakipler ne yapıyor diye bakarız o yüzden şimdiden böyle bir oran vermek zor yani :icool:

Çevrimdışı Anıl

Benim gözümde

Galatasaray % 40

Beşiktaş % 40

Fenerbahçe % 20

Ben kendi düşüncemi değil aslında ortak düşünüleni yazdım. Bence,
Galatasaray %38
Beşiktaş %37
Fenerbahçe %25
Galatasarayın %1 fazlası da GS-Beşiktaş maçının Arena'da olması :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:16:36
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben kendi düşüncemi değil aslında ortak düşünüleni yazdım. Bence,
Galatasaray %38
Beşiktaş %37
Fenerbahçe %25
Galatasarayın %1 fazlası da GS-Beşiktaş maçının Arena'da olması :)

Arena'da maç olmasını haklı olarak hepimiz dezavantaj görüyoruz ama bence böyle değil.

O noktaya geldiğinde taraftar baskı filan kalmaz bence.

Her şey 90 dk. Baskı bizim olduğu kadar onların da üzerinde olacak aynı şekilde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Anıl

Arena'da maç olmasını haklı olarak hepimiz dezavantaj görüyoruz ama bence böyle değil.

Her şey 90 dk. Baskı bizim olduğu kadar onların da üzerinde olacak aynı şekilde.
Ama we have Bilic, they don't @Çağrı abi :evillol:

Çevrimdışı atalay

Şampiyon olacağız diyen;neye göre diyor?Az önce yazdım;yazdıklarımın dışında bir ihtimal yok.Kabaca durum bu:FB,kalan bütün maçlarını kazanırsa şampiyon;imkansız mı?33.haftada ki maçı kaybeden şampiyon olamaz;kaldı ki belki de 2 farklı yenemez isek yine bir avantaj elde edemeyebiliriz.Şampiyonuz yada değiliz demek için çok erken.Hedef önünde ki 5 maçı kazanmak olmalı.FB'nin en az 2 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum.Gs'da 33.haftaya kadar minumum 1 maçta puan kaybı yaşarsa derbi de beraberlik bize yeter.Şu 5 maçı kazanalım;rakiplerimizde puan kaybetsin o zaman avantajı ele geçirir;şampiyonluğu konuşuruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:18:04
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Benim gözümde

Galatasaray % 40

Beşiktaş % 40

Fenerbahçe % 20

Fenerin fikstürü ballı kaymak

Hükümet takımları+ligte iddası kalmamış takımlar
%20 cok acımasız olmuş

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:19:21
  • Beşiktaş / Bodrum
Şampiyon olacağız diyen;neye göre diyor?Az önce yazdım;yazdıklarımın dışında bir ihtimal yok.Kabaca durum bu:FB,kalan bütün maçlarını kazanırsa şampiyon;imkansız mı?33.haftada ki maçı kaybeden şampiyon olamaz;kaldı ki belki de 2 farklı yenemez isek yine bir avantaj elde edemeyebiliriz.Şampiyonuz yada değiliz demek için çok erken.Hedef önünde ki 5 maçı kazanmak olmalı.FB'nin en az 2 maçta puan kaybedeceğini düşünüyorum.Gs'da 33.haftaya kadar minumum 1 maçta puan kaybı yaşarsa derbi de beraberlik bize yeter.Şu 5 maçı kazanalım;rakiplerimizde puan kaybetsin o zaman avantajı ele geçirir;şampiyonluğu konuşuruz.

Tam olarak böyle olacağını düşündüğüm için olacağız diyorum ben.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çok boş alan yakalarız orada da değerlendirmek önemli malum çok kaçırıyoruz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:20:11
  • Beşiktaş / Bodrum

Fenerin fikstürü ballı kaymak

Hükümet takımları+ligte iddası kalmamış takımlar
%20 cok acımasız olmuş

Önce yarın Bursa bir yensin onları sonra tekrar konuşalım  :evillol:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:21:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Çok boş alan yakalarız orada da değerlendirmek önemli malum çok kaçırıyoruz.

Ya neden bilmiyorum bu kez olacak gibi geliyor.

Fener maçında doğruyu buldu biraz aslında tek eksiği cesaretiydi kazanmak için.

Bu kez kaybedecek bir şeyi kalmayacak Bilic'in.

İçimden bir ses Oğuzhan 70-80 arası çakacak bir tane sonradan oyuna girip bizi şampiyon yapacak diyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ya neden bilmiyorum bu kez olacak gibi geliyor.

Fener maçında doğruyu buldu biraz aslında tek eksiği cesaretiydi kazanmak için.

Bu kez kaybedecek bir şeyi kalmayacak Bilic'in.

İçimden bir ses Oğuzhan 70-80 arası çakacak bir tane sonradan oyuna girip bizi şampiyon yapacak diyor.
Gs derbisi için yorum yapmayacağım ama her derbiden önce genel anlamda umutlanıp sonra hüsran yaşıyoruz bunu da unutmamak lazım :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 19 Nisan 2015, 23:24:23
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar her şeyi bırakın da şu duruma geldik tam 6 yıl sonra biraz keyfini çıkarın.

Şampiyonluk önemli tabi ki ama asıl önemli olan her sene son 6 haftaya en az bu şekilde girmek.

Şunu her sene yapalım zaten 10 yılda 5 tane kupa ekleriz.

Tekrardan yarışmacı takım oluyoruz nihayet.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.