Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3983308 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ALI RIZA

Bilice istediginizi soyleyin ilk ikiye girerse yine basarilidir stadi yok ve diger iki takimdan daha kotu kadromuz var bunu kabul etmemiz lazim
Anlatamazsın bazı şeyleri kafalar Hala bilic diyor...!
Bu takım 50 bin km yol yaptı bu zamana kadar o yolculuk psikolojik olarak zihin yorgunluguna neden olur..!
hafta da 2 maç oynadı...! bazı oyunuclar sürekli 11 oynadılar...!
Sakat oyuncular kadro yapısında değişikliğe neden oldu...!
Derbi maçta 1 puan iyidir deplasmandasın...! Mücadele ettin pozisyona girdin ezilmedin oynadın da ama sonunu getiremedin... aynı pozisyonu adam tak diye attı kalite farkı oyuncularda belli oluyor...!
Şimdi haftalık maçlara döndük ve su an milli ara takım yorgunlugu biraz atacak dinlenecek 9 hafta 9 galibiyete odaklanacak...! bunu 3 haftası istanbulda yolculuk yok...!
Başakşehir kasımpaşa  karabük maçlar istanbulda olacak...!
Herşeyi çok biliyoruz bilic den bile iyi biliyoruz Çıkart 11 diyorum en mükemmel 11 çıkartıyor ama erciyese yeniliyor Rize ye de yeniliyor...! buruje de yeniliyor
Demek ki bilic hatası yok korkaklıkla da alakalı değil...!
Sosa kızıyoruz dünkü maçta dönüyoruz 1-2 haftaya sosa neden iyileşmiyor sosa olsaydı böyle olmazdı diyoruz ?  :alala: :alala:
Herşeyi çok bilmek kişileri + bir seviyeye çıkartmıyor...!

100 kere dedik takım yorgun yorgun yorgun...!

Çevrimdışı Serhat Akkaya

:)
Çok cesur oynamışız..
Öyle deme lütfen yerine gelecek kimse yok o yüzden bu korkak futbolla devam etmemiz lazım. Ya da takıma Robben'i, T.Silvayı monte etmeliyiz. Kaleye de Neuer olabilir o zaman bence Fener ve Gs la mücade edebiliriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı atalay

Benim merak ettiğim bir şey var.Beşiktaş'ın hedefi ne?Ciddi soruyorum;öyle "Beşiktaş'ın olduğu yerde hedef şampiyonluktur!"demagojisi yapmayın.Dün 1 puan alsaydık iyi sonuçtu.Alabilirdik;tabiri caizse pis bir gol ile yenildik.Fakat Beşiktaş teknik heyetinin kafasında 3 puan diye bir şey yokmuş ki bunu hem maçta hem maçtan sonra basın toplantısında görüyoruz.Önder Özen'e:"Hocam,Siz Bilic'e Gs ve Fb'yi nasıl anlattınız?"diye sorasım var.Bence takım bu yıl çok önemli bir iş yapıyor lakin;dün nasıl maçın gelişimi bizi kontra yapmaya itip 1-2 tane pozisyon bulduysak;puantaj durumu da öyle-Buraya kadar geldik;şampiyon olalım bari-Sakin kafa ile bir daha izledim dün maçın son 10 dakikalık bölümüne bakıyorum:Biz resmen şampiyonluğu vermişiz.

Çevrimdışı Çağatay

Sözleşmesi biten kalecilerden bazıları

içine mi doğdu sen bu listeyi paylaştın bi saat sonra tolga nın sezonu kapattığı haberi geldi

artık bakabiliriz sanırım :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Kitap

Mehmet topuzdan çalım yiyen bi defansımız var. Daha ne olsun ki

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 18:08:14
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Sözleşmesi biten kalecilerden bazıları

Abi bu eski sanırım zira Ruffier 2018'e kadar uzattı.

Uzatmasa direk atlardık üstüne Mondragon gibi kaleci. Zira Zieler de uzattı aynı şekilde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Kaleci arıyorsanız:
Marco Sportiello 92 Doğumlu,Muslera'dan daha potansiyelli.Bu sezon bir çok maçını izledim.(inter,Juve,Milan,Roma maçlarını)

Çabuk büyükler kapmadan :ok:

Çevrimdışı Türkay

Hayali Vodafone Arena kadrom:

Kaleci / Sol bek - Pedro (Milo) - Kaboul - Pereira / De Jong (Veli/Atiba) Tolgay / Kerim Frei (Töre kalibresinde) - Sosa (Ozi) - Töre / Ba

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Atkar

Kaleci / Sol bek - Pedro (Milo) - Kaboul - Pereira / De Jong (Veli/Atiba) Tolgay / Kerim Frei (Töre kalibresinde) - Sosa (Ozi) - Töre / Ba

De Jong'u alabilir miyiz bilmiyorum.Zaten Kerimi ilk 11'e yazınca kadro direk yanlışa düşüyor.Kerimin satılıp,Olcayın yedeğe alınıp sol kanata bir futbolcu lazım.Kızabilirsiniz ama Demba Ba bu sezon en iyi sezonunu geçirdi.Seneye fizik olarak dahada düşecek.Bu sene ligte 15 attıysa seneye 13 atması muhtemelen bana göre.Sosaya gelirsek Sosa skorer bir isim değil 3-4 gol anca yılda.Peraira cuk oturur..Kaboul sakatlıklardan çok çekmiş ve Pedro gibi yavaş.

Çevrimdışı Yusuf

Seneye buna benzer bir kadronun kurulmaması için bir neden yok. Stadımız açılacak, ligde şampiyonluk şansımız devam ediyor ve bütçe olarak biraz daha rahat gibiyiz. 5 transfere toplam 20 milyon euro gibi bir para harcamak gerekir ve bu kadro ligin üzerinde bir kadro olur. Ayrıca Kerim Frei hala ilk 11'e yazılacak bir futbolcu olamadı. İlk geldiği sene Atiba'yı bile kanatta oynatan Biliç Kerim'e hiç şans vermedi ve adamın bir senesi tamamen çöpe gitti. Seneye Gökhan gibi bir psikolojik atılıma ihtiyacı var. Fizik olarak güçlü olmasa bile dengeli olup kolay yıkılmamalı ve hızını çok daha iyi kullanabilmeli.

Çevrimdışı uğur07

Bence takımın gelecek sene 5 transfere ihtiyacı var. 4 ilk onbir, 1 tane de yedek için. İlk onbirler: solbek, stoper,sağbek, önlibero. Yedek gökhan töre tarzı genç hızlı solak bir adam. Uğur boral sivok kesin gidecek. İsmail köybaşı, opare büyük ihtimal gidecek. Atiba ve franco ise sözleşme durumlarına göre gider. Atiba ve franco kalırsa stoper ve ön libero iptal olur. Tabi bunlar benim görüşler.

Bence şampiyonlar ligi seviyesinde kaleci ihtiyacı da var. Ama tolga nın sözleşmesi bitene kadar beklemek daha tasarruflu diye beklerler. Seneye tek istediğim, Yabancı sınırı da kalktı gerekirse sadece bekler alınsın ama alınsın artık.

Kaleci ihtiyacı hep vardı. Tolga ile ilgili bişeyler yanlıştı. Teşekkür edilip gönderilmeli

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Düşe kalka ligde ilerliyoruz ama seneye hedefi yükselteceksek bunlar olmalı bence.
Kaleci: Üst düzey bir kaleci şart!
Sol Bek: Tecrübeli bir oyuncu olmalı kesinlikle. Saçma penaltılar, kartlarla uğraşmamalıyız. Evra iyi bir örnek olabilir bu pozisyona.
Stoper 2lisi : Yine tecrübeli isimler olmalı. Eğer avrupada kupaya kadar gitmek, ligi de domine etmek istiyosak bu da şart.
Sağ Bek : Tecrübe. Tecrübe. Tecrübe.
Orta Saha : Olcay artık yapamıyo. Bi noktaya kadar kötü olurdu ama sonra açılırdı gol-asist yapardı önceden. Erciyes maçına kadar ortalarda yoktu, yine kayboldu. Veli-Atiba-Tolgay-Sosa'ya ek olarak fizik kapasitesi yüksek ve büyük takım görmüş oyuncu olmalı (buna da örnek khedira olabilir). Töre bize yeter.
Forvet: Demba Ba zaten ligimizin üst düzey forveti. Cenk Tosun'u ben çok beğeniyorum. Sakatlanmasaydı pektemek kadar şans verilseydi inanıyorumki şuan 5-6 golü vardı. Buna ek olarak 4-3-3'ün sağında solunda oynayabilecek yırtıcı bir forvet olabilir. 
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Bu arada, sivok sürekli sakatlanmasa bu takımda banko 11 oynar abi..
Adam daha 31 yaşında.

Çevrimdışı Çağatay

Kaleci arıyorsanız:
Marco Sportiello 92 Doğumlu,Muslera'dan daha potansiyelli.Bu sezon bir çok maçını izledim.(inter,Juve,Milan,Roma maçlarını)

Çabuk büyükler kapmadan :ok:

5 milyon piyasa değeri gözüküyor
hayatta yanaşmaz bizimkiler
şöyle 500k lık filan yok mu  :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 19:25:13
  • Beşiktaş / Bodrum
Tolga + Para ile Onur'u alsak ya  :evillol:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 19:26:08
  • Beşiktaş / Bodrum

Şaka bir yana iki yabancı kaleci lazım.

Biri 500-1 k arası kaleci antrenörümüzün ispanya'dan getireceği biri de top class olmak üzere.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Tolga + Para ile Onur'u alsak ya  :evillol:

holosko ne çabuk unutuldu ya  :kop:

Çevrimdışı Çağatay

Şaka bir yana iki yabancı kaleci lazım.

Biri 500-1 k arası kaleci antrenörümüzün ispanya'dan getireceği biri de top class olmak üzere.

sambade iyi diyoruz da bu bizim adamlar niye bu kadar çabuk sakatlanıyor ?

önümüzdeki sezon için bi tane 22-23 yaşlarında piyasası 4-5 arası bir kaç güzel kaleci var

biriyle anlaşılsa aslında çok uzun bir süre kaleci sorunumuz kalmaz az önce sportiello dendi

adam hakkaten bizim tüm ihtiyacımızı karşılayabilecek nitelikte

Çevrimdışı atalay

"Ucuz etin tadı yavan olur"
Gelecek sene 4-5 tane kaliteli 11 oyuncusu almalılar artık ucuzuna bakmadan.Zaten Töre,Demba,Sosa,Tolgay,Veli,Olcay,Serdar,(Atiba?) gibi 15/16 kişilik kadronun geri kalan parçası hazır.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Ali Gültiken'in Bilic hakkında konuşmalarını dinledim.
Bu kadar güzel anlatılabilirdi. Geçen sene 2.liği kaybederek 50 trilyondan olduk..

Çevrimdışı Deniz

Besiktas derbi tarihinin en basarisiz sezonunu yasiyormus..

Gs macinda bilic yine yenilirse ve bunun sonucunda sampiyon olamazsa yonetim de bilici istemez.sonucta Besiktas tarihinin en kotu derbi sezonunu bu yonetimde yasamis olacak ki gelecek sezon bu riski tekrar yonetim goze almaz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı eski inönü

İyi bir Sosa'ya çok ihtiyacımız var. Kalan 9 haftada şu oyunu oynasın Beşiktaş'ı sırtında taşır 

Çevrimiçi Kartal Ç

sambade iyi diyoruz da bu bizim adamlar niye bu kadar çabuk sakatlanıyor ?

önümüzdeki sezon için bi tane 22-23 yaşlarında piyasası 4-5 arası bir kaç güzel kaleci var

biriyle anlaşılsa aslında çok uzun bir süre kaleci sorunumuz kalmaz az önce sportiello dendi

adam hakkaten bizim tüm ihtiyacımızı karşılayabilecek nitelikte

kalecilerin sakatlığının sambadeden kaynaklandığını sanmıyorum. kaleciler de takımdaki diğer oyuncular kadar sık sakatlanıyor. problem genel yani.
bir de bazı medya organları yönetim sambadeyi başarısız buldu sözleşmesi bitmeden gönderecek falan diyorlar. avrupadan sambadeyi kapmak için can atan takımlar var.
ayrıca sadece cenkin bile sambadeden önceki ve sonraki hali arasında dağlar kadar fark var. emre enes ve günayın da 19-20 yaşlarında oldukları için sambadeden en çok verimi alacakları yaştalar.
hemen adam gömmece yapıyor beşiktaş medyası.

Takımın genel durumuna gelince @ALI RIZA  nın tespitlerine aynen katılıyorum. Ona ek olarak takımın en büyük eksikliği tecrübe. hayatında şampiyonluk görmüş bi sosa bi atiba bi de serdar var. takımın defasında orta sahasında ve ileri üçlüsünde 1er tane bulunduğu mevkiyi çekip çevirecek winner nitelikli oyuncuya ihtiyacımız var. futbol ahlaklarını bir kenara bırakarak takımın kazanmasına katkısı açısından söylüyorum, defansta alves orta sahada melo ileride sneijder gibi.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Besiktas derbi tarihinin en basarisiz sezonunu yasiyormus..

Gs macinda bilic yine yenilirse ve bunun sonucunda sampiyon olamazsa yonetim de bilici istemez.sonucta Besiktas tarihinin en kotu derbi sezonunu bu yonetimde yasamis olacak ki gelecek sezon bu riski tekrar yonetim goze almaz.
Yönetim de her ne kadar "hocamızdan memnunuz" mesajı verse de, şampiyon olamazsak seneye bilicle devam edip kötü skorlarla karşılaşıldığı anda ne kadar büyük bir infial ile karşılacağının farkına varır. Ve bence de devam etmezler..