Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979282 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı eski inönü

En kötüsü de ne biliyor musunuz.

Ben çocukluğumda dakikalar 85-90 olduğunda Sergen mi 90'a takar Oktay mı sokar topu diye düşünürdüm maç berabereyse.

Şimdiyse gerçekten golü yemeden önce Necip'in deparını görünce ileri doğru umarum iş açmaz başımıza diye düşündüm.

Top döndü abuksubuk şekilde içeri girdi. Psikolojik üstünlüğü verdik hem de öyle böyle değil.

Sözün bittiği yer. Stadın bir an önce bitmesi lazım bir an önce.
ben de uyumadım hala derbiyi düşünüyorum. Şimdi bir şeyin farkına vardım ve çok koydu. Gol yedigimiz dakikalarda Fener de beraberlige razıydı artık yuklenemiyordu. Gol atmaya falan niyetleri yoktu. Maç bitmişti. Ama Necip'in aklına ne geldiyse artık birden tek tüfek başını alıp gitmesi ve kaptırdıgı top ve geri dönmemesi fenerde bir ışık yaktı ve bi şekilde uzun oynayıp ceza sahasına indirdiler ve Necip'in boşalttıgı bolgede golü buldular. Düşünsene adamlar beraberlige razı oldugu dakikalarda piyango gibi gol buldular. Onun için diyorum bu Necip ve onun seviyesindeki oyunculardan derhal kurtulmalıyız. Zorla gol yedirtirler, zorla maç verdirtirler adama. Gokhan Zan- İbrahim Toraman ikilisinden Necip-Ersan'a uzanan bir yol.  :steamed:

Çevrimdışı Paolo Maldini

Dembanın yürüyecek hali kalmadı.Adam geçen sezon sadece 6 maçta ilk11 başlamıştı.Şuana kadar bizde 31 maç ilk11de başladı keşke milli takıma gitmeseydi.Kesin milli takımdada oynayacak yedek bırakmazlar.Başakşehir ve Kasımpaşa maçlarında cenk oynamalı demba biraz toparlansın

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic giderse yerine kim gelecek diye tekrarlayan zatı muhteremlere Bilic ile uzun ve başarısız sezonlar diliyorum. Umarım hep başınızda Bilic kalır ve bu korkak, basiretsiz zevksiz futbolla bir ömür boyu mutluluk yaşarsınız. 2.liklere 3.lüklere doymazsınız.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic giderse yerine kim gelecek diye tekrarlayan zatı muhteremlere Bilic ile uzun ve başarısız sezonlar diliyorum. Umarım hep başınızda Bilic kalır ve bu korkak, basiretsiz zevksiz futbolla bir ömür boyu mutluluk yaşarsınız. 2.liklere 3.lüklere doymazsınız.
Bilic'ten önce hep şampiyon oluyorduk sankiciler çıkar şimdi bu yazımın üstüne de. Sizlere de aynı dileklerimi tekrarlıyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı panic13

Günaydın arkadaşlar,

Geçen gün bir arkadaşa yazmıştım, "bana trolleri dikkate alma" demişti. Bu iş artık trollük falan değil, bildiğin takımın başarısız olmasını isteyen tipler var forumda, sadece kendi dedikleri çıksın diye. Takımın hocasına küçük beyinliden tut, korkağa, tavuğa varan ifadeler ediliyor. Bıraksak ana bacı gidilecek. Forum böyle ise reel hayatı düşünemiyorum. Aklım almıyor gerçekten. Trabzonlulara benzeyeceğiz derdik, Trabzonlulara benzemeyeceğiz arkadaşlar, Trabzonlulardan daha fena olduk. Burada yazılanları okudukça maça üzülmeyi bırakıp sinirleniyorum. O beğenmediğimiz, hep küçük gördüğümüz, köy takımı diye dalga geçtiğimiz ecnebi memleketlerinde adamlar 10 sene 20 sene 30 sene şampiyon olmuyor, taraftarı bir gün desteği kesmiyor, bizimkiler 5 sene şampiyon olmayınca vay anam. Ulan takımda para yok, stad yok, kulis yok, medya yok diyoruz, adamlar laf anlamıyor. Kimse kimseyi kandırmasın, ne FB liden ne GS liden ne de TS liden farkımız var. Hepiniz başımızda biz Aziz istiyoruz, Abdülrahim istiyoruz, mafyatik Fatih H. istiyoruz, yeter ki başarı gelsin. Ölümüne başarı, şike de yapsa takım o tipler ses çıkarmaz. İddia ediyorum, Emre Belözoğlu bizim takıma gelsin, dün maçta yaptıklarının aynısını bizim forma altında yapsın, %90 taraftar helal olsun çeker. Yeter ki başampiyon olalım. Ondan daha kıymetli ne var. Seba istifa diye bağıranlar da bunların ağababalarıydı işte. Asalet, gurur, delikanlılık, nezaket memlekette nerede para etmiş ki şimdi para etsin!

"SEVİNMEK İÇİN SEVMEDİK BİZ SENİ"

görüyorum ki hayatımda duyduğum en büyük yalanmış yukarıdaki cümler. Yazıklar olsun.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

3 derbide gol bile atamayan takım. Her derbide ezikçe yumulup 1 puanı hakettik diye utanmadan açıklama yapıyorlar bir de. 1 puan için çıkılan maç derbi mi olur? Umarım gelecek maçta bizim teknik direktör ve futbolcularımızın korkmadan oynayacağı kendi klaslarında gördükleri İstanbul derbisinde İBB Başakşehir'i yeneriz. Neticede o da senelerdir sadece 1 defa yendiğimiz bir takım.

Çevrimdışı Yusuf

Dün akşamki maçtan sonra Biliç'in hala büyük takım hocası olma eşiğini aşamadığını gördük maalesef. Bu takım Kadıköy deplasmanına ne olursa olsun bu kadar korkak çıkmamalı. Derbilerdeki psikolojik üstünlüğümüzü artık tamamen kaybettik ve yeniden kazanmamız çok uzun sürecektir. Biliç konusuna gelince de bence seneye de takımda kalmalı. Şunu kabul etmeliyiz ki kadromuz kötü, kaptanımız yok, lider özellikli büyük maç kazandıran futbolcumuz yok, beklerimiz etkisiz, stoperlerimiz saatli bomba ve orta sahamızdaki iki oyuncumuz pas yapmaktan aciz. Biliç her  ne kadar hataları da olsa bu takımı en iyi tanıyan kişi. Seneye 4 transferle Biliç yeni stadımızda bizi her türlü şampiyon yapar. Asıl düşünmemiz gereken Biliç'in seneye takımı şampiyon yaparken o winner karakteri kazanmaya başlamış olmasıdır. Eğer kabuğunu kırabilirse ve takımın büyüklüğünü kavrayabilirse takımın başında kalabilir, aksi bir durumda zaten kimse Biliç'i istemez.

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Günaydın arkadaşlar,

Geçen gün bir arkadaşa yazmıştım, "bana trolleri dikkate alma" demişti. Bu iş artık trollük falan değil, bildiğin takımın başarısız olmasını isteyen tipler var forumda, sadece kendi dedikleri çıksın diye. Takımın hocasına küçük beyinliden tut, korkağa, tavuğa varan ifadeler ediliyor. Bıraksak ana bacı gidilecek. Forum böyle ise reel hayatı düşünemiyorum. Aklım almıyor gerçekten. Trabzonlulara benzeyeceğiz derdik, Trabzonlulara benzemeyeceğiz arkadaşlar, Trabzonlulardan daha fena olduk. Burada yazılanları okudukça maça üzülmeyi bırakıp sinirleniyorum. O beğenmediğimiz, hep küçük gördüğümüz, köy takımı diye dalga geçtiğimiz ecnebi memleketlerinde adamlar 10 sene 20 sene 30 sene şampiyon olmuyor, taraftarı bir gün desteği kesmiyor, bizimkiler 5 sene şampiyon olmayınca vay anam. Ulan takımda para yok, stad yok, kulis yok, medya yok diyoruz, adamlar laf anlamıyor. Kimse kimseyi kandırmasın, ne FB liden ne GS liden ne de TS liden farkımız var. Hepiniz başımızda biz Aziz istiyoruz, Abdülrahim istiyoruz, mafyatik Fatih H. istiyoruz, yeter ki başarı gelsin. Ölümüne başarı, şike de yapsa takım o tipler ses çıkarmaz. İddia ediyorum, Emre Belözoğlu bizim takıma gelsin, dün maçta yaptıklarının aynısını bizim forma altında yapsın, %90 taraftar helal olsun çeker. Yeter ki başampiyon olalım. Ondan daha kıymetli ne var. Seba istifa diye bağıranlar da bunların ağababalarıydı işte. Asalet, gurur, delikanlılık, nezaket memlekette nerede para etmiş ki şimdi para etsin!

görüyorum ki hayatımda duyduğum en büyük yalanmış yukarıdaki cümler. Yazıklar olsun.

Hocam kimse taraftarlığı bırakmıyor yenilince herkes gsli olmadı. Sanki herkes Beşiktaş'ı bırakmış gibi konuşmayın. Yönetimde Abdulrahim de aziz de istemiyoruz. Derbilerde senelerdir içerde dışarda maç kazanamıyoruz. Olcay'ın 90+3'te getirdiği galibiyet dışında elde var sıfır. Sene başından beri ne kadar emek veriliyor 2 maçta çöp ediyorlar. Club Brugge en kolay kuraydı, Balıkesir lig sonuncusuydu. Tribünleri dolmayan alacağımız bir galibiyetle kaos içine girmesi muhtemel Fener farkın 7 puan olma ihtimaline karşı bu kadar ucuz bir şekilde bu maçın verilmesi artık insanın içini acıtıyor. Eskisehir Balıkesir Fener maçlarını at kenara. Sivas Rize de bedavadan 3 puan aldık. Brugge 2 maç mağlubiyet. Bursayı 90+larda penaltıyla yendik, Rizeyi penaltıyla ve kendi hediyeleri.

2.yarı başladığından beridir ortada iyi futbol yok. Sitemimiz buna.

Tek şaşırdığım nokta Liverpool maçı ve üst tura çıkmamızdı. Tam şaşırmak değil ama lüks gibi gelmişti. Zaten ondan dolayı brugge'e elenme, balıkesire eskişehire puan kaybetme fazla tepki almamıştı. Ama fener maçı takımda hiçbir şeyin değişmediğini 5-6 senelik bir yenilgi kültürünün daha da kötüleştiğini kemikleştiğini gösteriyor. İçerde dışarda sözde derbilerde 1 beraberliği geç 1 gol atılmaz mı? Sonra da arkadaşlar sevinmek için sevmedik yenilmemiz önemli değil diyorsunuz. Her zaman seveceğiz de sanki sadece 1 maç için tepki veriyormuşuz gibi davranmayın.

Çevrimdışı Çağatay

Günaydın arkadaşlar,

@panic13 hocam olay ne biliyor musun
profesyonel düşünememek, soğukkanlı olamamak
basit düşüneceksin "occamın usturası" misali
hedefe giden en kısa yol en doğru yoldur mantığıyla yada en kısa cevap en doğru cevaptır şeklinde
dün işte tam bunu yapmamız düşünmemiz gereken maçtı
en başta kağıt üzerinde dezavantajlıydık ama maç içerisinde öyle şeyler oldu ki
avantaj bize döndü bu sefer rakip bizim gibi olmaya başlamıştı (dağınık ve savruk)
işte tam o anda fişi çekmemiz gerekiyordu ama nooldu
bizimkilerde izledi olan biteni
işte uyanık olan adam bu manzaradan kendine pay çıkarır büyük resmi görür
hem futbolcusu hemde kenarda hocası
burada kritik bi mantalite meselesi var
rakip oyuncuların o hengame o moral çöküntüsü içinde bile akıllarında tek bir şey vardı
"bu maçı kazanmamız gerek"
peki aynı anlarda bizim oyuncular ve hocanın aklından sence ne geçiyordu ?
tahmin ediyorum: "ooohh süper birbirlerini yesinler bu maçı KAYBETMEYİZ"
işte buradaki o kritik kelime aslında bizi bitiren kelimeydi

sorgulamamız gereken şey biliç yada oyuncular değil bu mantalitedir
oyunlarda en sonda gelen boss en güçlüsüdür ama mutlaka bi zayıf noktası vardır ki onu yenip oyunu bitiririz
biz karşımızda zaaflarını bilip gördüğümüz boss a o öldürücü darbeyi vuramadık tekrar ayağa kalkmasını bekledik
ve bize tekrar vurmasını...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı eski inönü

Günaydın arkadaşlar,

:claps: ama emin ol çok guzel beşiktaşlılar var onlara sarılalım

Çevrimdışı panic13

@Heliya Sîa @cagty

Değerli arkadaşlarım, dediklerinize ve eleştirilerinize katılıyorum. Olimpiyat'ta ki liverpool maçı dışında gençlerbirliği maçından beri takım top mop oynamıyor. Hele en son Sivas maçı tam fecaatti. Demek istediğim bildiğin başarızlığı bekleyen tipler var, sadece daha fazla eleştirmek için. Tepkim onlara böyle taraftarlığı ben kabul etmiyorum. Memnun olmamak ve hatta kızmak ayrı, başarısızlığı beklemek ve sonunda "ben demiştim, Bilic hoca moca değil" demek apayrı. Tepkim bunadır. İsteyen üzerine alınabilir, isteyen alınmaz. Başarısızlık beklentisini kabul edemem. Böyle olunca, kendimi Beşiktaş'ın teknik diektörü'nü savunmak zorunda hissediyorum. Bunu Samet Aybaba için de Carvahal için de yaptım. Ne olursa olsun, hiç bir Beşiktaş'lı, teknik direktörüne doğrudan hakaret edemez, başarısızlığına sevinemez. Bilic, şu an camiada eleştiri en çok hakeden adamdır, net şekilde son 1 aydır (liverpool maçı hariç) başarısızdır. Bunu eleştirelim, hakarete ve başarısızlığa övgüyü asla kabul edemem.

Çevrimdışı panic13

:claps: ama emin ol çok guzel beşiktaşlılar var onlara sarılalım

Zaten onların varlığı ile biraz umudumuz var. Objektif eleştirilere evet, hakaret ve başarısızlığa övgüye hayır!

Çevrimdışı blackeagle35

Bu takım Trabzon maçından bu yana bir iki istisna hariç top oynamıyor..Maalesef ama bizim taraftarımızda bir kabullenmişlik var..İşte stadımız yok,kadromuz kötü vb..Stad evet çok önemli bir mesele,küçümsemiyorum..Ancak aylardır süren bu kötü gidişe bir çözüm bulamayan bir teknik ekip var başımızda..Dün çıkıyor berabere kalmalıydık diyor oyuncusundan antrenörüne..Neden Motta zaman geçirmekten kart görüyor,bunu kabullenenemiyorum..Bir tane korner golü bulamaz mı Beşiktaş..Bir tane hücum varyasyonu olmaz mı bu takımın..Necip neden çıkmış..Necip orta saha,bu içgüdüyle çıkabilir.. Neden takım o pozisyonda yeterli kaymaları yapamıyor..Nasıl ki Ertuğrul Sağlam'ın aldığı 73 puan başarı değilse ,ki o kadro bu kadrodan 2-3 seviye gerideydi,Bilic'in bu sezon alacağı 70+puan şampiyonluk getirmezse başarısızlıktır..Toplanan puan lig sertliğine göre değişir..Bu sezon lig kırıcı değil..

Çevrimdışı Çağatay

@Heliya Sîa @cagty

Değerli arkadaşlarım, dediklerinize ve eleştirilerinize katılıyorum. Olimpiyat'ta ki liverpool maçı dışında gençlerbirliği maçından beri takım top mop oynamıyor. Hele en son Sivas maçı tam fecaatti. Demek istediğim bildiğin başarızlığı bekleyen tipler var, sadece daha fazla eleştirmek için. Tepkim onlara böyle taraftarlığı ben kabul etmiyorum. Memnun olmamak ve hatta kızmak ayrı, başarısızlığı beklemek ve sonunda "ben demiştim, Bilic hoca moca değil" demek apayrı. Tepkim bunadır. İsteyen üzerine alınabilir, isteyen alınmaz. Başarısızlık beklentisini kabul edemem. Böyle olunca, kendimi Beşiktaş'ın teknik diektörü'nü savunmak zorunda hissediyorum. Bunu Samet Aybaba için de Carvahal için de yaptım. Ne olursa olsun, hiç bir Beşiktaş'lı, teknik direktörüne doğrudan hakaret edemez, başarısızlığına sevinemez. Bilic, şu an camiada eleştiri en çok hakeden adamdır, net şekilde son 1 aydır (liverpool maçı hariç) başarısızdır. Bunu eleştirelim, hakarete ve başarısızlığa övgüyü asla kabul edemem.

bende dediklerine katılıyorum
eleştirmekle hakaret etmek arasındaki o ince (kalın da olabilir :evillol:) çizgiyi bilmek gerek
biliç gitsin₁ demekle olmuyor bu işler, olmaz da zaten
ama hocanın ve topçularında kendilerine dönüp bi bakmaları gerekir
keşkelerle yaşamayız

şimdi hemen hemen hepimiz önümzdeki 7 maç için konuşuyoruz şöyle kazanmamız lazım böyle kazanmamız lazım diye
aslında buradaki o 7 rakamı var ya işte bizi bitiriyor :) niye ? çünkü 8. si gs
herkeste aynı korku var bu resmen üzerimize çöktü karabasan gibi
hiç kimse düşünüyor mudur acaba arenaya çıkar çatır çatır topumuzu oynarız diye ?
bu düşünce ve daha önceki yaşananlar hepimizi üzdü üzüyor
bu tepkilerde ondan geliyor zaten daha önce yaşananlardan
insanlar kötü zamanlarında bile hemde kendi sahamızda yenemediğimiz rakipler yüzünden
ve tabiiki oynadığımız futbol yüzünden "artık yeter" diyorlar
biz daha önce de derbi kaybettik bu ilk değil
mesele bu "an" da
yani tüm şartlar aslında bize dönmeye başlamışken fırsatları elimizin tersiyle itmemiz
haliyle bazı arkadaşları da çileden çıkartıyor
ama kendi dediği çıksın ve sezon sonunda da "bakın ben demiştim zamanında" demek için
takımın kötü gitmesini bekleyecek isteyecek taraftar da varsa olmasın bi zahmet

biliç de lütfen artık bir adım geri gidip resmin tamamını görsün ve aynı hataları tekrarlamasın
bi insan bir hata yapabilir sonra ikinciyi de yapabilir bu üç olursa artık taraftarlar dördüncü de YD ye yapılan tezahüratlarla karşısına çıkar  :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Deniz

Bilic iyi insan,guzel insan bir cogumuz seviyoruz ama teknik direktörluk seviyesi dunku mac itibariyle belli oldu.

Mactan sonraki basin toplantısında kadikoye 1 puana geldigini soyledi.adam 3 puani hic dusunmemis bile.eger sen bu koskoca Besiktasin td si isen her maca 3 puan icin cikmalisin.fenerbahceyle oynuyorsun,real madridle degil.

Adamlarin iki tribunu kapatilmis,mactan once en onemli oyuncularindan biri sakatlanmis,46. Dkda 3 degisiklik hakki bitmis,forvet oyuncusu oyunu terk etmis,tribunler birbirine girmiş ve sen bu takima karsi mağlubiyetle ayriliyorsun.

Gercekten kabul edilemez,utanc duyulmasi gereken bir sonuc.

Bilic bizim basimizda oldugu surece butun derbilere bu oyun mantigiyla yaklasacagi icin kazanmasinin imkani yok.

Bilicin önünde tek sans var,inadini birakacak,cesur olacak,risk alacak,arenaya gidecek gsyi yenecek sampiyon olacak.eger bunu yaparsa buyuk bir adim atar.yok ama bunu yapamazsa yonetimin de takimin basinda bilici isteyecegini hic sanmiyorum.

Her seyi arenadaki gs derbisi belirleyecek.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Hicks

Bu takımda neden birlik beraberlik yok onu sorgulamak lazım, iyi oyun, kötü oyun, formsuzluk bunlar gelip geçici şeyler ama sen hocana küfreden Emre'yi sakinleştirmeye çalışıp, golden sonra ağlayan Günay'ı teselli etmiyorsan ortada çok daha büyük sorun var demektir...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 11:16:34
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu takımda neden birlik beraberlik yok onu sorgulamak lazım, iyi oyun, kötü oyun, formsuzluk bunlar gelip geçici şeyler ama sen hocana küfreden Emre'yi sakinleştirmeye çalışıp, golden sonra ağlayan Günay'ı teselli etmiyorsan ortada çok daha büyük sorun var demektir...

Hadi golü anlarım hepsi şok oldu o sırada benim de aklımdan kaleciyi sakinleştirmek geçmez.

Ama Emre olayı inanılmaz. Orada kart görme pahasına Veli gidip yapışacaktı ensesine gerekirse ikisi de atılırdı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı blackeagle35

İlhan Mansız ve İbrahim Üzülmez teknik ekipte olsaydı bu kadar sinmiş bir takım olur muydu acaba??Bilic hangi gerekçelerle bunu reddetti??Yönetim bunu nasıl kabul ettiremedi??

Çevrimdışı halvetifarazi

Bilic giderse gitsin umrumda bile değil. Edin terzic çıkıp çalıştırsa bundan kötü olmayız. Her zaman diyorum çok iyi bir takımız fakat Bilic dizginliyor. Hani diyorlar ya Bilic olmasa bu kadar puan alınır mıydı? Bu kadar puan bilic'e rağmen alınmıştır.   Bilic olmasa daha fazla puan alırdık.

Asıl meselem bilic giderse kim gelecek? Yine Fikret Orman'nın menajerlerle getireceği bir teknik adam olacak. Yani yine işimiz şansa ve allaha kalacak. Ben artık Fikret Orman'ı futbol şubesinde istemiyorum. Önder özen gibi biri gelecek. Gerçi en başta tek sorumlu olacak karışmayacağım diyordu ama yine sözünü tutamadı.

Özetle Bilic değil F.Orman gitmeli.

Çevrimdışı Hicks

Hadi golü anlarım hepsi şok oldu o sırada benim de aklımdan kaleciyi sakinleştirmek geçmez.

Ama Emre olayı inanılmaz. Orada kart görme pahasına Veli gidip yapışacaktı ensesine gerekirse ikisi de atılırdı.

Hem sahadaki hem kulübedeki bütün futbolcuların orda Emre'nin etrafını sarıp haddini bildirmesi lazımdı. Gerekiyorsa 10 kişi kalırsın ama takım olarak kalırsın, aynen Brugge maçında Tolga'nın çıkıp kırmızı kart uğruna o golü yememesi gerektiği gibi, onu da yapabilseydik, bunu da yapabilseydik belki şu an 2 maçı da kazanmıştık...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bilic giderse gitsin umrumda bile değil. Edin terzic çıkıp çalıştırsa bundan kötü olmayız. Her zaman diyorum çok iyi bir takımız fakat Bilic dizginliyor. Hani diyorlar ya Bilic olmasa bu kadar puan alınır mıydı? Bu kadar puan bilic'e rağmen alınmıştır.   Bilic olmasa daha fazla puan alırdık.

Asıl meselem bilic giderse kim gelecek? Yine Fikret Orman'nın menajerlerle getireceği bir teknik adam olacak. Yani yine işimiz şansa ve allaha kalacak. Ben artık Fikret Orman'ı futbol şubesinde istemiyorum. Önder özen gibi biri gelecek. Gerçi en başta tek sorumlu olacak karışmayacağım diyordu ama yine sözünü tutamadı.

İlk cümlenin her noktasına katılıyorum. Az önce aynısını yazıp sildim. Bizim takımımız Aykut Kocaman sonrası Ersun Yanal'lı fenerbahçe gibi olabilir. Çünkü o potansiyel var kim ne derse desin.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 23 Mart 2015, 11:29:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Türkiye'de başkanın teknik direktöre karışmadığı bir Dünya düşünebiliyor musun?

Kim gelirse gelsin teknik direktörü başkan seçer hiç sekmez bu ülkede.

Emin ol orman kadar futbola az müdahale eden başkan bulamazsın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Fnerbahçe'nin en iyi 2 futbolcusundan biri Gökhan Gönül sakatlanmış,
2 kale arkası tribün kapalı,
Bana göre FB nin dinamosu Meireless sakatlanmış,
Emenike ile bir dünya olay yaşamışlar takımın dengesi kaymış,
Hiç bir taktik anlayışını ortaya koyamamışlar.

Şimdi bu FB yi yenemiyorsan ,  nasıl şampiyon olacaksın biri bana anlatsın ?

Şu takıma karşı Beşiktaş beraberliğe yatmaya çalıştı resmen. Kontralarla gol aradı .

Çevrimdışı Hicks

Saat 11:30 olmuş, hadi maçın sıcaklığı ile bir girişimde bulunmadınız, istişare ettiniz, bu saate kadar da girişim yok! Başkanın, yöneticin çıkıp ortalığı yakacak kardeşim be herif bu gücü nereden alıyor, nasıl bu küfürleri herkesin önünde edebiliyor, 4. hakem orda, yan hakem orda, bunu görüntüleri çarşaf çarşaf servis edip o herifin ceza almasını sağlayacaksın, yönetim bunu da yapmıyorsa biz burada boşa konuşuyoruz...

Çevrimdışı ahmetx

Evet çok kötü bir hafta geride bıraktık ama hala ciddi ciddi potadayız hiç bir derbide gol atamadığımız ve puan alamadığımız halde halen liderin 1 puan gersindeyiz,enseyi karartmayalım haftaya bir bakmışız tekrar lideriz.Ama Biliçe yalvarıyorum artık şu Necibi Allahını seversen derbilerde oynatma,oynatma yahu.
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum