Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979766 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Evet çok kötü bir hafta geride bıraktık ama hala ciddi ciddi potadayız hiç bir derbide gol atamadığımız ve puan alamadığımız halde halen liderin 1 puan gersindeyiz,enseyi karartmayalım haftaya bir bakmışız tekrar lideriz.Ama Biliçe yalvarıyorum artık şu Necibi Allahını seversen derbilerde oynatma,oynatma yahu.

gs derbisi deplasman -3 puan
ts derbisi deplasman ve ts her zaman ts nin alt kuruluşudur
başakşehir , kasımpaşa,  akhisar maçları

benim ensem Pascal Nouma nın ensesi gibi oldu kusura bakmayın , sizin enseler Holosko ensesi gibi bembeyaz olsun  :)

Çevrimdışı ozan062

sizin su sene sonu değerlendiririz kelimelerine hastayım
yahu adamlar tatile gidiyor o zaman siz neyin kafasını yasıyorsunuz

bu fulyadaki tesisler olacaktı ahh ahh
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ahmetx

gs derbisi deplasman -3 puan
ts derbisi deplasman ve ts her zaman ts nin alt kuruluşudur
başakşehir , kasımpaşa,  akhisar maçları

benim ensem Pascal Nouma nın ensesi gibi oldu kusura bakmayın , sizin enseler Holosko ensesi gibi bembeyaz olsun  :)
seni haftaya göreceğim @Kemal  :D
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Kemal

seni haftaya göreceğim @Kemal  :D

inşallah güzel gelişmeler oılur da benim de ense aydınlanır  :D

Çevrimdışı Easthanbool

Şu umut tacirliğinden bir vazgeçin artık
" H a s t a l ı k l ı  k o n g r e l e r d e n  s a ğ l ı k l ı  y ö n e t i m l e r  ç ı k m a s ı  b e k l e n e m e z "

Çevrimdışı ahmetx

Umut bir sinerjidir ,yanlışları konuşalım ama umutsuzluk saçmayalım.Yarın bu takım şampiyon olursa ne yüzle sevineceksiniz o zaman.Yaşamak bir umut değil mi?
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı halvetifarazi

Türkiye'de başkanın teknik direktöre karışmadığı bir Dünya düşünebiliyor musun?

Kim gelirse gelsin teknik direktörü başkan seçer hiç sekmez bu ülkede.

Emin ol orman kadar futbola az müdahale eden başkan bulamazsın.
Ben başkanlar mühdale etmesin demiyorum. Sadece F.Orman etmesin. Çünkü işi bilmiyor.

Bu arada beşiktaş kulubu öksüz mü? Dünkü hakem olayından sonra bir Allahın kulu çıkıp neden laf etmiyor. Takımı korumuyor? Anca taraftar dövsünler. Suçu tarafatara atsınlar.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

sizin su sene sonu değerlendiririz kelimelerine hastayım
yahu adamlar tatile gidiyor o zaman siz neyin kafasını yasıyorsunuz

bu fulyadaki tesisler olacaktı ahh ahh
Şifo mehmet gibi adamlar yok artık bu takımda. En kötü anda bile çıksın dert dinlesin acılarına ortak olsun. Şifo Mehmet e kaç tane beste yapılmış daha dün gelen adama tonlarca beste yaptık sonuç ortada. Mustafa Pektemek gibi faydasıza yapılan vefanın 10 da 1 ni İbrahim Üzülmez'e yapmadık biz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ozan062

Umut bir sinerjidir ,yanlışları konuşalım ama umutsuzluk saçmayalım.Yarın bu takım şampiyon olursa ne yüzle sevineceksiniz o zaman.Yaşamak bir umut değil mi?

yüzüncü yıldaki coskuyla 2009daki cosku aynımıyıdı?
cnk ikinicisinde büyük takımla yarısmadık

simdi biz sampiyonluk alsak o cosku olacakmı
ben kendi acımdan konusuyorum zevk almam ben boyle işten...
cnk bahsedebiliceğim bir konu yok,, onlar kaybetti biz kazandık vay anasını olaya bak.
esas olay ne biliyormusun hocam

sampiyonluk gelsede o bilic tartısılacak hatta gonderilmeli...

Çevrimdışı yigitcan1903

Umudun da umutsuzluğun da kaynağı biz değiliz
Yarın bu takımın şampiyon olması için yüreğini koyması gerek
Ben şu an öyle bir şey görmüyorum
Bunu yapmayı başarıp şampiyon olurlarsa sevinecez tabii
Yalnız önce kendilerinin umutlu olması lazım
Şimdilik ufak çaplı bir mucizeye ihtiyaç var gibi görünüyor

Çevrimdışı ozan062

yüzüncü yıldaki coskuyla 2009daki cosku aynımıyıdı?
cnk ikinicisinde büyük takımla yarısmadık

simdi biz sampiyonluk alsak o cosku olacakmı
ben kendi acımdan konusuyorum zevk almam ben boyle işten...
cnk bahsedebiliceğim bir konu yok,, onlar kaybetti biz kazandık vay anasını olaya bak.
esas olay ne biliyormusun hocam

sampiyonluk gelsede o bilic tartısılacak hatta gonderilmeli...

yani öyle coskulu bir sampiyonluk olmucakki
birsonraki sezondaki kredisi dusuk olur 5 mac ust uste kaybetsin tartısırlar takımı
ama sen herkesi eze eze ilerleseydin  bu bes yenilgiyi alsaydın kredin yüksek olurdu
anlatmak istediğim bu
taraftar değil onların yonunden dusunuyorum..
ben zaten sevinirim ben duygusalım

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Hakemine emresine emenikesine, hala maçtan sonra hakları yeniyormuş gibi konuşan fb yöneticilerine sevgi koyim. Tek istediğim şartlar ne olursa olsun 10 kişiyle kalecisiz deplasmanda yaptığımız gibi hepsini çime gömmek. Bütün sitemim her şeye rağmen bunlara boyun eğmek durumunda kalmaya. İyilerin kaybettiği bir filmi defalarca sonuna kadar izlemeye.

Çevrimdışı ahmetx

Bana coşkulu veya coşkusuz şampiyonluk değil ,şampiyonluk lazım ki direk şampiyonlar ligine gidip ciddi gelir elde edeyim hem de vodafone arenaya şampiyon olarak girerek psikolojik olarak üstünlüğü ele geçireyim.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korkaklar her gün, cesurlar bir gün ölürler. Bunu ingilizce ve türkçe pankart yaptırıp ümraniyenin her noktasına asmalı. Üst geçitlere bile astıralım belki Bilic efendi kendine gelir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı nannan

Milli maç arası tam zamanında denk geldi. İnşallah bu arada hücum oyuncularımızın kafası dağılır, biraz rahatlayıp formlarını yükseltirler. Demba-Sosa-Olcay biraz kendine gelse bu takım şampiyon. Şampiyon olduktan sonra da umrumda olmaz derbi merbi.

Çevrimdışı ozan062

formdan cok dinlenecekler
dolayısıyla sıfır mazeret kalacak ellerinde
encok bunu istiyordum iyi oldu....

bu arada ismail denen arkadas ne sakatlıgı gecirdide ortalıkta yok??
bi bag dahamı kopardı 3 senede 3.kez?

Çevrimiçi Samet Ç

Deneme için gelen oyuncularmış. Biri İranlı Tabrizi diğerinin ismini bilmiyorum.

Çevrimdışı Tolga

Şöyle bir durum var.

Biz Gs'ye yenilip diğer maçları kazanırsak sezonu 78 puanda bitiriyoruz.

Bu durumda Gs'nin en az 5 puan kaybetmesi bile bize yetecek de işte biz 9 maçın 8 ini kazanabilir miyiz sorun orada.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ozan062

bu resimdekiler topcu değil resmen o bacaklar o fizik nedir oyle:)
dicem ama atibada bunlar gibi:))
fenerde bi kısa boylu forvet getirmişti yeni mutu deniyordu ona
neden boyle seyler yapıyorlar merak ediyorum zaten 24 kişiye koymazsın bunları
kiraya diyorsun ama bizde bu tip seyler gelişmemiş
yani niyetlerini cozemedim

Çevrimiçi Samet Ç

bu resimdekiler topcu değil resmen o bacaklar o fizik nedir oyle:)
dicem ama atibada bunlar gibi:))
fenerde bi kısa boylu forvet getirmişti yeni mutu deniyordu ona
neden boyle seyler yapıyorlar merak ediyorum zaten 24 kişiye koymazsın bunları
kiraya diyorsun ama bizde bu tip seyler gelişmemiş
yani niyetlerini cozemedim
bu da doğru.

Çevrimdışı blackeagle35

Yanlış hesaplamadıysam yediğimiz 24 golün 12'si son 20 dakikalarda..Bu maçlarda yediğimiz baskılar,direkten dönen toplar falan eklendiğinde bu sorunun çözülememesi gerçekten büyük problem..Ayrıca bu dakikalar Bilic'in değişiklik yaptığı dakikalar genellikle..Bu kadar kötü hamleler nasıl yapılır maç içinde anlamak zor gerçekten..

Çevrimdışı Çağatay

Şöyle bir durum var.

Biz Gs'ye yenilip diğer maçları kazanırsak sezonu 78 puanda bitiriyoruz.

Bu durumda Gs'nin en az 5 puan kaybetmesi bile bize yetecek de işte biz 9 maçın 8 ini kazanabilir miyiz sorun orada.

aynı şekilde gs nin de 9 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alması aslında senin bu dediklerin
ama söylerken bile zorumuza gitmesi lazım aslında, gs nin 5 puan kaybetmesi
işte futbolcular ve biliçte bunu bu şekilde düşünüyorlarsa o zman yandık
kendimizi o kadar şartlamışız ki, o maçın oynanmasına daha iki ay var ama biz mağlup olmuşuz bile :)

işte bu zihniyetin kırılması lazım
hadi diyelim ki yine bu puanlar gibi geldik o haftaya
gs lider ve bizle de 1 puan fark var o zman ne olacak
biz zaten kazanamıyoruz şampiyonluğunuz hayırlı olsun mu denecek ?

futbol üç ihtimalli bir oyun ama derbilerde bize tek, bazen sürpriz bir beraberlik gelirse 2 ihtimalli mi ?
hiç galibiyet ihtimali yok mu ?
işte en başta td ve futbolcuların bu son ihtimalin de olabileceği gerçeğini bilmeleri öğrenmeleri gerekiyor

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Serhat Akkaya

aynı şekilde gs nin de 9 maçta 7 galibiyet 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet alması aslında senin bu dediklerin
kendimizi o kadar şartlamışız ki, o maçın oynanmasına daha iki ay var ama biz mağlup olmuşuz bile :)

futbol üç ihtimalli bir oyun ama derbilerde bize tek, bazen sürpriz bir beraberlik gelirse 2 ihtimalli mi ?
işte en başta td ve futbolcuların bu son ihtimalin de olabileceği gerçeğini bilmeleri öğrenmeleri gerekiyor
Senin tüm hatların birbirinden kopuk ve galibiyet alacağını düşünüyorsun bu 1-2 maçtır da kopuk değil neredeyse 20 maçtır berbat bir futbol oynuyoruz istisnalar dışında ve bu soruna çözüm bulamıyoruz. Bir arkadaş yazmış Sosa ile Demba ba arasında metreler var diye hal böyleyken bu takım nasıl gol atacak nasıl özgüvenli olacaklar. Çünkü biliyorlar ki sahaya çıktıklarında o özgüvene sahip olamayacakları bir takım dizilişinde ve formasyonunda olacaklar. Kurtardığımız maçların çoğu bireysel oyuncu performanslarıyla kurtarıldı. Artık takım halinde hücuma çıkılması ve takım halinde savunma yapılması gerektiğini alt yapıdaki antrenörler bile biliyorlar biz halen öğrenemedik.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Maalesef acı ama gerçek olan bu ben zaten aylar öncesinde geçmiş yazılarıma dönüp bakabilirsiniz iki derbiye de 0 yazmıştım :)

Çarşamba'nın gelişi Perşembe'den belli olur misali bir durum var ortada.

Bilic'le çıktığımız son 7 derbiden 1 kez bile galip ayrılmamışız hele hele bu derbi başarısızlığımız Gs maçlarında daha fazla ortaya çıkıyor.

Hal böyleyken zaten o maçı kafamda çoktan es geçtim yani :)

Yani Gs maçına şu şekilde çıkarsak şampiyon olduk demektir.(BJK 75 P, Gs 71 P)  :biggrinking:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

Senin tüm hatların birbirinden kopuk ve galibiyet alacağını düşünüyorsun bu 1-2 maçtır da kopuk değil neredeyse 20 maçtır berbat bir futbol oynuyoruz istisnalar dışında ve bu soruna çözüm bulamıyoruz. Bir arkadaş yazmış Sosa ile Demba ba arasında metreler var diye hal böyleyken bu takım nasıl gol atacak nasıl özgüvenli olacaklar. Çünkü biliyorlar ki sahaya çıktıklarında o özgüvene sahip olamayacakları bir takım dizilişinde ve formasyonunda olacaklar. Kurtardığımız maçların çoğu bireysel oyuncu performanslarıyla kurtarıldı. Artık takım halinde hücuma çıkılması ve takım halinde savunma yapılması gerektiğini alt yapıdaki antrenörler bile biliyorlar biz halen öğrenemedik.

mesele aslında reaksiyon gösterebilmekte sorumluluk almakta
ama bunu da biliçin söylemesi lazım futbolculara
gs maçında selçuk nereden gol attı kasımpaşaya altı pas civarından
ki bunu daha önce de yapmıştı,
peki bizim orta sahanın ortasında oynayanlar hiç altıpasa girmişler mi duran top haricinde ?
sivas maçında atiba topu kontrol etmek isterken yanlışlıkla gol attı  :) o bile bilinçli değil :)
biliçin topçulara sorumluluk aldırtması lazım örneğin topu veriyosun töre ye adamlarda ikili sıkıştırdıkları için bişey çıkmıyor mu
tolgay a sorumluluk verse mesela; "baktın olmuyor mu o zman sol kanadı dene yada göbekten kısa pasla gir yada şut çek" diye
o adamda bunu bilse maç sırasında işler ters gittiğinde reaksiyon gösterecekler farklı şeyler deneyecekler
her adam almaz yada alsa da yapamaz bu sorumlulukları, ama vereceğin adamı da iyi bilirsen maç sırasında
senin müdahalene bile gerek kalmadan topçu bu işi kendisi yapar
Hope for the Best, Plan for the Worst