Biraz kendimi toparlayıp olayın sıcaklığı ile yazı yazmak yerine bugün birşeyler yazmak istedim.
Burdaki birçok arkadaş gibi mağlubiyeti direk Bilic' e bağladım maç sonrasında. Vizyonsuz , korkak futbolu ve beraberlik düşüncesi nedeniyle.
Ancak GS ve Fb teknik patronlarıyla bilici kıyasladığımda , Bilicin birkaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Ne hamzada nede ismailde Beceri, oyuncu idaresi ve taktik yok. Oyunu yönlendiren tecrübeli oyuncu fazlalığı.
Bu nedenle En büyük serzenişim Sn. Fikret orman ve ekibinedir.
Aşırı duygusal, ayakları ve sezgileri zayıf Tolga ile olmaz.
Şampiyonluk istiyorsan,rakiplerine baskı kurmak istiyorsan bu maç boyunca 1 kez bile orta açma teşebbüsü olamayan Serdarla olmaz.
Her büyük maçı yakan ne stoper ne sağ bek ne de libero olan Neciple olmaz.
El bombası gibi olan , baskı yediği an topu rakibe veren Ersanla olmaz.
Yanına tecrübeli ve hızlı bir stoper eşleştirmeden, ağır ve hava topu olmayan Franco ile olmaz.
Yazdıklarım sadece defans kurgusundaki arkadaşlar. Sakın Opare'yide unuttum sanmasınlar ondan da anca yedek olur.
Maçlar tecrübeyle kazanlır. Sn. Ormanın 3. yılı ve hala çizgisini bozmadı. Ospina ayarında kaleci, Maxi ayarında sağ bek , Ayew ayarında kanat-forvet , Bruno Alves ayarında stoper ve Veliyi yedeğe çekecek Gökhan inler ayarında oyuncuları almadı, aynı serzenişim basketbol şubesi içinde geçerli.
Bizdeki arma aşkının yarısı oynayan oyuncularda olsa biraz pres yapar maçı ölümüne oynar ve alırlardı. Bilice kızgınım ama Fikret orman ve sahada gezine Şuursuz topçularımız kadar değil.