Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979776 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Akil Emre

Biraz kendimi toparlayıp olayın sıcaklığı ile yazı yazmak yerine bugün birşeyler yazmak istedim.

Burdaki birçok arkadaş gibi mağlubiyeti direk Bilic' e bağladım maç sonrasında. Vizyonsuz , korkak futbolu ve beraberlik düşüncesi nedeniyle.

Ancak GS ve Fb teknik patronlarıyla bilici kıyasladığımda , Bilicin birkaç gömlek üstün olduğunu düşünüyorum. Ne hamzada nede ismailde Beceri, oyuncu idaresi ve taktik yok. Oyunu yönlendiren tecrübeli oyuncu fazlalığı.

Bu nedenle En büyük serzenişim Sn. Fikret orman ve ekibinedir.

Aşırı duygusal, ayakları ve sezgileri zayıf Tolga ile olmaz.
Şampiyonluk istiyorsan,rakiplerine baskı kurmak istiyorsan bu maç boyunca 1 kez bile orta açma teşebbüsü olamayan Serdarla olmaz.
Her büyük maçı yakan ne stoper ne sağ bek ne de libero olan Neciple olmaz.
El bombası gibi olan , baskı yediği an topu rakibe veren Ersanla olmaz.
Yanına tecrübeli ve hızlı bir stoper eşleştirmeden, ağır ve hava topu olmayan Franco ile olmaz.

Yazdıklarım sadece defans kurgusundaki arkadaşlar. Sakın Opare'yide unuttum sanmasınlar ondan da anca yedek olur.

Maçlar tecrübeyle kazanlır. Sn. Ormanın 3. yılı ve hala çizgisini bozmadı. Ospina ayarında kaleci, Maxi ayarında sağ bek , Ayew ayarında kanat-forvet , Bruno Alves ayarında stoper ve Veliyi yedeğe çekecek Gökhan inler ayarında oyuncuları  almadı, aynı serzenişim basketbol şubesi içinde geçerli.

Bizdeki arma aşkının yarısı oynayan oyuncularda olsa biraz pres yapar maçı ölümüne oynar ve alırlardı. Bilice kızgınım ama Fikret orman ve sahada gezine Şuursuz topçularımız kadar değil.

Çevrimdışı ahmetx

Gelecek yıl tüm transfer parası defansa ve kaleciye harcansın.O zaman takımın çehresi öyle bir değişir ki......
42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı ahmetx

Sözleşmesi biten kalecilerden bazıları

42445 kapasite/162 loca/2000 vip koltuk/Küfeki Taşlı Dış Kabuk/BJK müzesi/KRTLYVS/Moda Merkezi/VIP Restoranlar/Açılır Kapanır Raylı Koltuklar/İklimlendirmeli  Hibrit Çim/Serge Ferrari PVC TX30 type 4 28.000 m2 membran,EFA Asma Germe Çatı/Huawei Stadium Vision/Yeşil Stadyum

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Beşiktaş yok oluyor,yönetim para hesabı yapmaya devam etsin.Ucuza yaptığın transferler 1 haftada 2 kulvarda havlu atar.
Takım yetersiz denmesin lütfen bunun böyle olmasını isteyen teknik heyet ve yönetimdir. Uğur Boralı kadroda tutuyorsun, İsmaili kadroda tutuyorsun, Neciple Ersanla Mustafa Pektemekle fahiş ücretler üzerinden sözleşme yeniliyorsun sonra defansa tecrübeli bir adam almaya gelince para yok diyorsun. Kusura bakmayın ama bu işi blmiyor yönetim.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Neto bi güzel gözüktü gözüme bu listede  :evillol:

ama bizim yönetimin önümüzdeki dönem bi kaleci alacağını hiç sanmam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Neto bi güzel gözüktü gözüme bu listede  :evillol:

ama bizim yönetimin önümüzdeki dönem bi kaleci alacağını hiç sanmam
Neto büyük ihtimal Juventus'a gidecek gibi :D

Tabi şuna katılıyorum kaleci transferi olmayacağı gibi gündeme bile gelmeyecektir :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

13-14 0 Galibiyet
12-13 1 Galibiyet(santrasız)
11-12 0 galibiyet
10-11 2 galibiyet(GS)
09-10 1 Galibiyet

Koca 5 sezon, 20 derbi 4 galibiyet

14-15 i katarsak 3 de 0 gidiyorsun Gol bile atamadan. Vallahi biz eskilere şükredelim eski nesillere, 3.büyüklük falan hikaye yoksa.

İşin aslı, biliç de yetersiz hoca, geri kalanlarıda öyle. Ama işin asıl sebebi beşiktaşı sürekli küçülten yönetimlerde.

Bu kafayla gidersek, tek bir hamleyle maçı alabilecek teknik direktörler, tek bir pozisyonla maçı bitirebilecek oyuncular almazsak, sürekli mağdur edebiyatı, yanan ev edebiyatı yapan yöneticilerle devam edersek, bu yukarıda ki tablonun değişme şansı yok.

Eskaza deplasmanda birer kere yensek rakipleri bi 5-6 sene daha galibiyeti unuturuz.

Köklü değişiklikler şart. Kaybedenler kulubüne girdik, loser kulup haline büründük 10 senede.

Çevrimdışı Çağatay

Neto büyük ihtimal Juventus'a gidecek gibi :D

Tabi şuna katılıyorum kaleci transferi olmayacağı gibi gündeme bile gelmeyecektir :)

hatta şunu da eklerim muhabirin biri kalkıp dese bu adamlar var ve sezon sonu sözleşmeleri bitiyor,
kaleci transferi olacak mı diye
onu bile azarlayabilir tolga ile cenk in nesini beğenmiyosunuz diye :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

hatta şunu da eklerim muhabirin biri kalkıp dese bu adamlar var ve sezon sonu sözleşmeleri bitiyor,
Tolgayla 4 senelik daha sözleşme yaparlarsa şaşırmam ben :)
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Aynen öyle :evillol:

Çevrimdışı Armağan Bozkurt

https://www.facebook.com/video.php?v=843229985751963

Özellikle takım kaptanlarından ramosun yüz ifadelerine bakın. Öyle baklava börekle, özür dileriz tolga ile olacak iş değil bunlar.

Çevrimdışı Çağatay

tolga sezonu kapatmış beyler...

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Hicks

Tolga inanılmaz bir kaleci ya, bir kalecinin her yere düştüğünde başka bir yeri sakatlanır mı arkadaş, dün de kafa atayım derken sağ arka adale tendonunu kopartmış, bravo valla...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Antreman tekniklerinin kesinlikle sorgulanması gerekiyor. Bir takımda bu kadar fazla adale sakatlığı yaşanması hiç normal değil. Birisi maç öncesi ısınırken sakatlanır öbürü kaleci topa girerken sakatlanır, birisi depar atarken sakatlanır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Brugge maçındaki hareketlerinden sonra halen Olcay'ın kadroda olması sizce normal mi? Yarın öbür gün başka bir futbolcu çıkıp rakibine tekme atsa ve 5 maç ceza alsa yine aynı şekilde kollanacak mı?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Tolga

Bu nasıl iştir arkadaş sakatlanan geri dönemiyor.

Hoş Tolga zaten sürekli sakatlanan bir oyuncu tıpkı diğer kalecimiz Cenk Gönen gibi.

Çevrimdışı Türkay

Tolga sezonu kapattıysa üstelik bu yaşta artık kaleci x2 şart.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

Tolga onumuzdeki maclarda yok gecmis olsun kendisine.

Yeni bir kaleci bakmaya baslayabiliriz.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı JoseDemba

Bilice istediginizi soyleyin ilk ikiye girerse yine basarilidir stadi yok ve diger iki takimdan daha kotu kadromuz var bunu kabul etmemiz lazim
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ahmetx

dünkü maçın istatistikleri

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Gümbür gümbür oynayıp şampiyon olmak istiyosak başta defans ve t.direktörün değişmesi lazım.
Yoksa yine bir sakatlık olduğunda kenardaki oyuncu gelir ve maçı mahveder,
Derbilere korkak çıkıp renklilere puanlar hediye ederiz,
3. büyük durumuna getiriliriz, bizde her zamanki gibi elimiz çenemizde olanları izleriz..
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı ahmetx

dünkü maçın istatistikleri

Çevrimiçi Samet Ç

Demba Ba Sow'un golünü beğenmiş. Bu adam seneye fenere gider demedi demeyin. Artık biri buranın Beşiktaş olduğunu hatırlatsın !