Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3980425 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Şu Bilic gitsin tamam hatalı ama yerine kim geçsin geçecek adam yok o yüzden kalsıncılar Beşiktaş'ın büyüklüğünü cidden kavrayamamış kişiler bence. Bilic'in bu takım için doğru adam olduğunu başında bende düşünüyordum iyi bir kimya yakalayabiliriz  uzun vadeli bir plan sayesinde oldukça başarılı olabiliriz diye hayaller kurdum ama gördük ki Bilic'in hiç bir artısı yok. Daha net ifade etmek gerekirse eksilerinin yanında artıları devede kulak kalıyor. Kimse istemiyor her sene teknik direktör değiştirilsin. İçimde azıcık Bilic'in başarabileceğine dair inancım olsa en büyük savunucusu ben olurum ama bu adamla olmaz olmayacak olmuyor.
Beşiktaş'a neden Kara Kartal dendiğini biliyor mu acaba Bilic'i savunan arkadaşlar? Ne zaman rahat bir maç izlemişler arkalarına yaslanıp?
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı GÖRKEM

Demba Ba nin sezonun ilk yarisindaki daha iyi Performansi ve attigi Goller Basariyi getirdi diyenler yaniliyor. Tam tersi. Takimin daha zinde olmasindan dolayi daha iyi oynamamiz Demba Ba nin islerini bir hayli kolaylastirdi.

Simdi ise Takimin isini kolaylastiran bir Santrfor lazim ama göründügü gibi Demba Ba bunu yapabilecek Oyuncu kesinlikle degil.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 12:28:54
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Demba Ba nin sezonun ilk yarisindaki daha iyi Performansi ve attigi Goller Basariyi getirdi diyenler yaniliyor. Tam tersi. Takimin daha zinde olmasindan dolayi daha iyi oynamamiz Demba Ba nin islerini bir hayli kolaylastirdi.

Simdi ise Takimin isini kolaylastiran bir Santrfor lazim ama göründügü gibi Demba Ba bunu yapabilecek Oyuncu kesinlikle degil.

Bunlar çok abartı yorumlar inanın pişman olursunuz seneye.

Çok abartıyorsunuz. Eleştirmeyi kabul ederim ama adamı neredeyse sileceksiniz bizim taraftarımız gerçekten çok ilginç.

Adamların Sow Emike Kuyt toplamının Ba kadar golü yok insaf. Ba hep böyle forvetti getirirsen atar. Kimse hava topu alır yırtıcıdır demedi zaten.

Hiçbir zaman böyle değildi. Topu getirdiğimiz sürece attı. Bize en az 30 puan kazandırdı yoktan varettiği goller var 4-5 tane.

Bu kafayla biz çok oyuncu kaybederiz. 20 hafta atsın sorun yok adam 7 hafta durunca vur yerden yere. benim anlayışıma çok ters bu.

Zaten medya yemeye çalışıyor adamı bir de biz vurursak sonra kimse seneye ağlamasın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ronaldo bile Ballon d'Or dan sonra ortalıkta yok. Oluyor arada futbolculara böyle şeyler.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 12:43:14
  • Beşiktaş / Bodrum
Arkadaşlar çok fazla çift hesaplı hatta 3 hesaplı kullanıcı tespit ettim. Bu siteden atılma sebebidir.

Ve bunların çoğu burada goygoy yapmış malesef birçok kişi yorumlara destek çıkmış.

Sırf zarar vermek için gelen bu tiplere, renklilere prim vermeyin.

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı fani madida

ba'dan önce bir sürü gereksiz adam var takımda önce onlardan kurtulalım. almeida'dan sonra ba şu haliyle bile bin kat iyidir.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Çok abartıyorsunuz. Eleştirmeyi kabul ederim ama adamı neredeyse sileceksiniz bizim taraftarımız gerçekten çok ilginç.

Adamların Sow Emike Kuyt toplamının Ba kadar golü yok insaf. Ba hep böyle forvetti getirirsen atar. Kimse hava topu alır yırtıcıdır demedi zaten.

Hiçbir zaman böyle değildi. Topu getirdiğimiz sürece attı. Bize en az 30 puan kazandırdı yoktan varettiği goller var 4-5 tane.

Bu kafayla biz çok oyuncu kaybederiz. 20 hafta atsın sorun yok adam 7 hafta durunca vur yerden yere. benim anlayışıma çok ters bu.

Zaten medya yemeye çalışıyor adamı bir de biz vurursak sonra kimse seneye ağlamasın.
Bilic'i savunup Ba'ya laf atan arkadaşları anlamıyorum gerçekten. Adam ilerde yalnızları oynuyor. Tek başına ne yapsın. Orta saha ile forvetimiz arasında altışarlıktan yarı saha maç yapılır.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı halvetifarazi

Galatasaray bile derbi ve Fırat Aydınus hakkında iyi kötü açıklama yaptı. Bizim bir tane yönetici bile çıkıp 2 laf etmedi. Allah bilir şuan hangi dernek açılışında veya hangi kutlamadalar. Ben bu kadar basiretsiz bir yönetim daha önce hiç görmedim.
Yazık beşiktaş'a ve beşiktaşlıya.

Çevrimdışı GÖRKEM

@Çağrı

Istatistiklere fazla takilmak bize zarar veriyor. Demba Ba kendi Takiminin bariz bir Üstünlük kurdugu zaman etkili olabilen bir Santrfor ancak biz bu üstünlügü ancak kücük Takimlara karsi yakalayabildigimiz icin ancak o maclarda etkili olabiliyor. Maalesef Takim olarak artik bizden zayif Rakiplere karsi bile kafa kafaya oynayacak duruma geldigimiz icin bu Maclarda bile önceki etkisi kayboldu.

Demba Ba agir, hareketsiz ve gücsüz. Hava Hakimiyeti ve Kondisyoun zaten yok ve Teknik acidan da fazla abartiliyor. Halbuki bize mutlaka Rakip sahada bogusan Top indiren, top tutan veya faul alan. bunlari yapamiyorsa en azindan iyi Pres yapan Takim savunmasini aksatmayan bir Oyuncu lazim o bölgeye. Demba Ba bizim icin düsünebilecek en kötü Santrforlardan bir tanesi.

Ha Topa cok sahip olan ve Rakipleri bogan bir Takim oluruz o zaman Demba Ba dogru Tercih olabilir. Ancak bizim Rakiplere herhangi bir üstünlük saglamamiz icin mutlaka o Bölgede dediklerimi yapan bir Oyuncu lazim.

Bizim su an ki halimizde su an ki oyun anlayisimizla Demba Ba gibi bir Santrfor ile oynamak gibi bir lüksümüz kesinlike yok.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 13:36:52
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı

Istatistiklere fazla takilmak bize zarar veriyor. Demba Ba kendi Takiminin bariz bir Üstünlük kurdugu zaman etkili olabilen bir Santrfor ancak biz bu üstünlügü ancak kücük Takimlara karsi yakalayabildigimiz icin ancak o maclarda etkili olabiliyor. Maalesef Takim olarak artik bizden zayif Rakiplere karsi bile kafa kafaya oynayacak duruma geldigimiz icin bu Maclarda bile önceki etkisi kayboldu.

Demba Ba agir, hareketsiz ve gücsüz. Hava Hakimiyeti ve Kondisyoun zaten yok ve Teknik acidan da fazla abartiliyor. Halbuki bize mutlaka Rakip sahada bogusan Top indiren, top tutan veya faul alan. bunlari yapamiyorsa en azindan iyi Pres yapan Takim savunmasini aksatmayan bir Oyuncu lazim o bölgeye. Demba Ba bizim icin düsünebilecek en kötü Santrforlardan bir tanesi.

Ha Topa cok sahip olan ve Rakipleri bogan bir Takim oluruz o zaman Demba Ba dogru Tercih olabilir. Ancak bizim Rakiplere herhangi bir üstünlük saglamamiz icin mutlaka o Bölgede dediklerimi yapan bir Oyuncu lazim.

Bizim su an ki halimizde su an ki oyun anlayisimizla Demba Ba gibi bir Santrfor ile oynamak gibi bir lüksümüz kesinlike yok.

@GÖRKEM

Almeida, Hücum pres yapar. Hava topu alır. Basar. Güçlüdür.

Sonuç? Adam mümkünse İstanbul'a bile gelmesin. Ben kesinlikle katılmıyorum yazdıklarınıza.

Büyük takıma tam olarak Ba gibi santrafor gerekli. Sen üreteceksin adam atacak. Bazen ne istediğimizi anlamıyorum ben.

Takım sadece Töre'nin ayağına bakıyor yaratıclıkta amaihale Ba'ya kalıyor.

Alın koyun AJax'ın hücum hattına Ba'yı Hollanda'da 40 gol atar ligde.

Adam zaten tek forvet oynuyor. Hem tek forvet oynayacak hem basacak hem yaratacak hem de senede 30 tane bıracakacak. Üzgünüm ama bu dediklerinizi Adrinao ve Zlatan bile sadece 3 sene yapabildiler.

Fiyatları da 60 milyon euroydu. Bu kadar lüks bir santrafor istiyorsanız Bony Ctiy' gitti fiyatı 30 milyondu.

Böyle bir adam bu kulübe gelmeyecek kimse boşuna beklemesin. Dediklerinizi yaparsa gol atamaz, gol atarsa dedikelrinizi yapamaz.

Güçsüz olduğuna katılıyorum ama tüm takım güçsüz Veli bile düştü Ba nasıl düşmesin? Tüm takım göçtü. Çözüm Ba'yı göndermek mi yoksa bu yanlış antrenman planlamasını kim yaptı diye araştırmak mı?

Takım oynarsa Ba 45 gol atar senede toplam. Takım oynamazsa 20 atar. Bu kadar basit.

Seneye Vodafone Arena'da ilk 6-7 haftada 8-10 gol atan çok diri bir Ba görünce herkes yine tapacak adama. O yüzden yapmayın bence çok yanlış bu.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 13:44:31 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ba'yı eleştirenlere cidden gülüyorum yav :)

Tamam uzun zamandır etkili oynamıyor ve fizik gücünde ciddi bir düşüş var ama sorun sadece Ba'da mı yani.

Hala ısrarla anlamak istemiyor kimse Ba futbol hayatının hiçbir döneminde pres yapan,presle rakipten top kapan ve çalım atarak içeri deplase olan bir oyuncu olmadı.

Ba son vuruş golcüsüdür sen topu onu ulaştır bak bakalım Ba ne kadar etkili oluyor.

Tamam Fb derbisinde çok kötüydü ya da genel anlamda bir düşüş var yine söylüyorum ama Demba Ba eleştirip Almeida ondan daha iyidir diyorsanız açın geçen seneki ya da ondan önceki senelerde Almeida'nın maçlarını izleyin.

Almeda yüzünden öyle kritik maçları kazanamadık öyle kritik anlarda karşı karşıya pozisyonları değerlendiremedi ki birçok maçın rahat gitmesine engel oldu.

Bazı şeyleri ne kadar çabuk unutuyor insanlar gerçekten hayret ediyorum.Şu şartlarda Ba'nın bu performansı bizi bugün yarışın içerisinde tuttu.

Keza Avrupa'da Çeyrek Final'in kapısından döndüysek bunda Ba'nın payı çok büyük.

Ba gitsin diyebilirsiniz herkesin kendi fikridir ama bana gelipte Almeida daha etkiliydi falan derseniz ben buna kusura bakmayın ama sadece gülerim.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 13:53:03 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 13:52:08
  • Beşiktaş / Bodrum
Artı olarak iş dönüp dolaşıp hava hakimiyetine geliyor.

Arkadaşlar biz büyük takımız. Biz zaten santrafora top şişirerek oynayacaksak hiç çıkmayalım sahaya.

4-2-3-1 sisteminde iki türlü varyasyon olur. Alex gibi adamınız varsa santrafor ona yol açar o kral olur.

Sosa gibi adamınız varsa santrafor arkası üçlü ortasahadan bir kişiyi daha yanına alır 2 bek ile 6 kişi hücuma çıkar santrafor pozisyonu bitirir.

Bizde 10 numara sahada yok. Liberolar hücuma çıkmıyor. 2 bek de geride. Sol kanat yaratıcı değil. SOnuç? Töre alıp dribling yapacak BA'ya atacak o da gol yapacak.

Bilic'in tüm sistemi bu hücumda. Eleştireceğiniz adam Ba değil Bilic. Ba'yı kullanamayan da Bilic. Abartısız söylüyorum Ba Bursaspor'da olsa bu sene 30 tane atardı. Herkes hücumda çünkü.

Teknik direktör maçı 70 dakikada 4-0'a getireyim diye sahaya çıkarsa Ba hattrick yapar. 1-0 alayım derse biz böyle bu nasıl forvet yaratamıyor deriz.

Sen çık sahaya şu şekilde gör Ba ne yapacak.

Ön Liberolar : Oğuzhan - Tolgay

Önde Sosa Kanatlarda Cenk Tosun ve Töre

Beklere de sürekli çıkacaksınız diyin. O maç 60 dakikada kopar sen de son yarım saat Atiba ve Veli'yi alır üstüne bir tane daha atarsın.

Önce bunu yapacak cesarette adam lazım.

Bir yazı yazayım bununla ilgili içimde kalmasın siteye.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 13:54:10 Çağrı ]
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Zamanında fener güiza yı getirdiğinde adam gol kralı olarak geldi fbye peki nooldu
madara oldu hala dalga geçiliyor adamla, ki ben bile hala güzerim hakkında yapılan esprilere :)
peki neden başarısız oldu bu adam ? çünkü takım güiza ya göre oynamadı
kan uyuşmazlığı yaşandı
peki bizde Ba nasıl böyle çok gol atabiliyor ?
takım Ba ya göre oynuyor bi bakıma onun istediği gibi
son zamanlarda yorgunluk tüm takımda var Ba da bunlardan birisi
dolayısıyla bu milli maç arası çok iyi gelecek takıma ve daha zinde başlayacaklarını düşünüyorum bir sonraki maça
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 13:54:59
  • Beşiktaş / Bodrum
Zamanında fener güiza yı getirdiğinde adam gol kralı olarak geldi fbye peki nooldu
madara oldu hala dalga geçiliyor adamla, ki ben bile hala güzerim hakkında yapılan esprilere :)
peki neden başarısız oldu bu adam ? çünkü takım güiza ya göre oynamadı
kan uyuşmazlığı yaşandı
peki bizde Ba nasıl böyle çok gol atabiliyor ?
takım Ba ya göre oynuyor bi bakıma onun istediği gibi
son zamanlarda yorgunluk tüm takımda var Ba da bunlardan birisi
dolayısıyla bu milli maç arası çok iyi gelecek takıma ve daha zinde başlayacaklarını düşünüyorum bir sonraki maça

Abi oynamıyor aslında. Ba'ya göre oynasa bir bu kadar daha atar.

Ba çok kötü hücum etmemize rağmen bu kadar gol attı.

Bursasporvari biraz daha kontrollü oynasak bu adam yıkar geçerdi bu sene.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı GÖRKEM

@GÖRKEM

Almeida, Hücum pres yapar. Hava topu alır. Basar. Güçlüdür.

Sonuç? Adam mümkünse İstanbul'a bile gelmesin. Ben kesinlikle katılmıyorum yazdıklarınıza.

Büyük takıma tam olarak Ba gibi santrafor gerekli. Sen üreteceksin adam atacak. Bazen ne istediğimizi anlamıyorum ben.

Adam zaten tek forvet oynuyor. Hem tek forvet oynayacak hem basacak hem yaratacak hem de senede 30 tane bıracakacak. Üzgünüm ama bu dediklerinizi Adrinao ve Zlatan bile sadece 3 sene yapabildiler.

Fiyatları da 60 milyon euroydu. Bu kadar lüks bir santrafor istiyorsanız Bony Ctiy' gitti fiyatı 30 milyondu.

Böyle bir adam bu kulübe gelmeyecek kimse boşuna beklemesin. Dediklerinizi yaparsa gol atamaz, gol atarsa dedikelrinizi yapamaz.

Güçsüz olduğuna katılıyorum ama tüm takım güçsüz Veli bile düştü Ba nasıl düşmesin? Tüm takım göçtü. Çözüm Ba'yı göndermek mi yoksa bu yanlış antrenman planlamasını kim yaptı diye araştırmak mı?

Takım oynarsa Ba 45 gol atar senede toplam. Takım oynamazsa 20 atar. Bu kadar basit.

Seneye Vodafone Arena'da ilk 6-7 haftada 8-10 gol atan çok diri bir Ba görünce herkes yine tapacak adama. O yüzden yapmayın bence çok yanlış bu.

@Çağrı

Olaya yanlis acidan bakiyorsunuz. Hem basacak hem yaratacak hem atacak demek tabiki hayalcilik. Bunu bekledigimi söylemiyorum ki. Ben diyorum ki sadece gelen ilk toplari indirmeye veya faul almaya veya kisa bir süre olsun Topu tutup yardima gelen Takim arkadaslarina aktarabilmeye calissa bizim Takim oyunumuz seviye atlayacak. Bütün Takim daha az yorulacak ve belkide özgüven bile artacak.
Bunu her Pozisyonda beklemekte tabiki yanlis ama 5 te 1 gibi bir oran yakalasa bile bunun büyük etkisi olacaktir.

Ba dan Gol falan beklemek mesele degil atmasa bile olur ama orta sahanin ve Kanatlarin cikmasini saglarsa bizim su anki oyun anlyayisimizda altin degerinde olur. Takima seviye atlatir.

Bunlar kesinlike basit seyler bunlari yapabilmek icin First Class Oyuncu olmaya kesinlikle gerek yok. Vasat bir Oyuncu bile yapabilir bunlari. Yeterki istekli olsun.

Fizige dayali Kontra atak Futbolu oynuyoruz ama Santrforumuz hem gücsüz hem hareketsiz hem yavas hem mücadele etmiyor. Bizim böyle bir Lükse sahip oldugumuza gercekten inaniyormusunuz?

Tabiki diger oyuncularda yetersiz ama sadece o Bölgedeki adamin bize ne kadar faydali olabilecegi apacik ortada.

Çevrimdışı Deniz

Muhtemelen arenadaki maca gsnin 1-3 puan onunde gidecez.ve hemen o civarlarda da fb olacak.

Gsye yenilirsek muhtemelen is ya son hafta renklilerin puan kaybetmesine kalir ya da o macla birlikte havlu atmis oluruz.

Yani tt arenada galibiyet sampiyonlugu getirir mağlubiyet de sampiyonlugu kaybettirir.1 puan da o donemki sartlara gore kendine rol bulur..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı fani madida

Muhtemelen arenadaki maca gsnin 1-3 puan onunde gidecez.ve hemen o civarlarda da fb olacak.

Gsye yenilirsek muhtemelen is ya son hafta renklilerin puan kaybetmesine kalir ya da o macla birlikte havlu atmis oluruz.

Yani tt arenada galibiyet sampiyonlugu getirir mağlubiyet de sampiyonlugu kaybettirir.1 puan da o donemki sartlara gore kendine rol bulur..
arena'ya nasıl 1-3 puan önde gideceksin ? zaten şu an gerisindeyiz ayrıca bi bizim fikstüre bir de gs'nin fikstüre bakınca senin dediğin çok zor.
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 14:21:01
  • Beşiktaş / Bodrum
http://haber.besiktasarena.com/sorun-sende-degil-bende.html

Beşiktaş'ın genel durumu ve eleştiriler ile ilgili köşe yazım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Artı olarak iş dönüp dolaşıp hava hakimiyetine geliyor.

Arkadaşlar biz büyük takımız. Biz zaten santrafora top şişirerek oynayacaksak hiç çıkmayalım sahaya.

4-2-3-1 sisteminde iki türlü varyasyon olur. Alex gibi adamınız varsa santrafor ona yol açar o kral olur.

Sosa gibi adamınız varsa santrafor arkası üçlü ortasahadan bir kişiyi daha yanına alır 2 bek ile 6 kişi hücuma çıkar santrafor pozisyonu bitirir.

Bizde 10 numara sahada yok. Liberolar hücuma çıkmıyor. 2 bek de geride. Sol kanat yaratıcı değil. SOnuç? Töre alıp dribling yapacak BA'ya atacak o da gol yapacak.

Bilic'in tüm sistemi bu hücumda. Eleştireceğiniz adam Ba değil Bilic. Ba'yı kullanamayan da Bilic. Abartısız söylüyorum Ba Bursaspor'da olsa bu sene 30 tane atardı. Herkes hücumda çünkü.

Teknik direktör maçı 70 dakikada 4-0'a getireyim diye sahaya çıkarsa Ba hattrick yapar. 1-0 alayım derse biz böyle bu nasıl forvet yaratamıyor deriz.

Sen çık sahaya şu şekilde gör Ba ne yapacak.

Ön Liberolar : Oğuzhan - Tolgay

Önde Sosa Kanatlarda Cenk Tosun ve Töre

Beklere de sürekli çıkacaksınız diyin. O maç 60 dakikada kopar sen de son yarım saat Atiba ve Veli'yi alır üstüne bir tane daha atarsın.

Önce bunu yapacak cesarette adam lazım.

Bir yazı yazayım bununla ilgili içimde kalmasın siteye.
Eline sağlık Çağrı
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Çağatay

Abi oynamıyor aslında. Ba'ya göre oynasa bir bu kadar daha atar.

Ba çok kötü hücum etmemize rağmen bu kadar gol attı.

Bursasporvari biraz daha kontrollü oynasak bu adam yıkar geçerdi bu sene.

yani Ba ya göre oynamaya biraz yeltendiğimiz zamanlarda atıyodu o da zaten
serviste yapıyordu dikkat edersen olcay a töreye filan
ama biz tek seçenek Ba demeye kalkarsak rakip de ona göre önlem aldığında Ba kitleniyor
nitekim son maçlarda da hep rakip savunmaların kucağında kalıyordu
ama hücum çeşitliliğin olduğunda Ba nın istediği ortam oluşur
Şimdi Ba ve Töre yi kitleyen takımlara karşı elimiz kolumuz bağlı kalıyor
çeşitliliğimiz olsa rakipte önlem almakta zorlanır hocam
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 14:26:39
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı

Olaya yanlis acidan bakiyorsunuz. Hem basacak hem yaratacak hem atacak demek tabiki hayalcilik. Bunu bekledigimi söylemiyorum ki. Ben diyorum ki sadece gelen ilk toplari indirmeye veya faul almaya veya kisa bir süre olsun Topu tutup yardima gelen Takim arkadaslarina aktarabilmeye calissa bizim Takim oyunumuz seviye atlayacak. Bütün Takim daha az yorulacak ve belkide özgüven bile artacak.
Bunu her Pozisyonda beklemekte tabiki yanlis ama 5 te 1 gibi bir oran yakalasa bile bunun büyük etkisi olacaktir.

Ba dan Gol falan beklemek mesele degil atmasa bile olur ama orta sahanin ve Kanatlarin cikmasini saglarsa bizim su anki oyun anlyayisimizda altin degerinde olur. Takima seviye atlatir.

Bunlar kesinlike basit seyler bunlari yapabilmek icin First Class Oyuncu olmaya kesinlikle gerek yok. Vasat bir Oyuncu bile yapabilir bunlari. Yeterki istekli olsun.

Fizige dayali Kontra atak Futbolu oynuyoruz ama Santrforumuz hem gücsüz hem hareketsiz hem yavas hem mücadele etmiyor. Bizim böyle bir Lükse sahip oldugumuza gercekten inaniyormusunuz?

Tabiki diger oyuncularda yetersiz ama sadece o Bölgedeki adamin bize ne kadar faydali olabilecegi apacik ortada.

Görkem gol atmasa da olur diyorsun bu takım geçen sene 60 golü geçemedi sanırım. Bu takımda Ba'dan başka gol atacak adam yok.

Ve senin first class olyuncu olmaya gerek yok dediğin şöyler kararkteristik özellikler hep.

Pektemek 10 cm daha kısa olmasına rağmen çok daha iyi indirir mesela Ba'dan. Biz adamda olmayaı istiyoruz. Adamda bu yok hiç olmadı.

1.90 boyu var demek pivot santrafor oynayabilir demek değil, hava topu indirebilir demek de değil.

Ben bir adım daha ileri götüreyim Ba büyük takım santraforu biz büyük takım filan gibi oynamıyoruz asıl sorun bu.

Şişirme abi neden şişiriyorsun? Çünkü ön liberoların yerleşemiyor. Ba'ya yerden at pası verkaç yapsın tutar oyunu neden şişiriyorsun?

Oynama o zaman iki takoz ön libero ile. Teknik oyuncular koy oraya. Bu kadar gol atması bile mucize Ba'nın bu sene bu sistemle.

Biz kontra atak futbolu oynamıyoruz. Biz alan daraltarak hızlı hücum futbolu oynuyoruz. Yoksa top sürekli bizde kontra böyle oynanmaz. Bildiğin hata kolluyoruz ama bunu rakip sahada alan daraltrak yapıyoruz.

Tipik Arsenal futbolu. Asıl bahsettiğin gibi forvet olsa bu takımda 10 golü geçemezdi bu sene mesela Amokachi tarzında.

Çünkü zaten tüm takım hızlı düşünüyor bir adma lazım o topu her fırsatta içeri sokacak. Jardel'i de sırf bu yüzden yemişti Galatasaray taraftarı son inim inim inledirler naptık diye.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 24 Mart 2015, 14:28:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Ya Bakın sorun en başta 3 adamda.

Veli Sosa ve Olcay. Ya bunlar sıfır. Hücum olarak yoklar.

Solda bir Töre daha olsa, göbekte çok değil Ozan Tufan tipi adam olsa Sosa da biraz adamakıllı oynasa Ba her maç 2 tane atar.

Bilic çok istedi zaten sol açığın tekniği yüksek olanını ama  yok işte Olcay'la bu kadar.

Pozisyon bulamıyoruz ki.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Şunu da ekleyeyim Ba o kadar hücumda yalnız kalıyor ki top alamadığı anlarda mecburen orta sahaya kadar geliyor.

Bir forvet maçta bu kadar fazla geriye gelmek zorunda kalıyorsa durup düşünmek gerekir aslında bu bile Ba'nın saha içerisinde fazla yorulmasına ve efor sarfetmesine neden oluyor.

Ama takım olarak oyunu rakip alanda oynasak ne Ba geriye gelmek zorunda kalır ne de bu kadar az pozisyon bulan bir takım oluruz.

Sorun hem elimizdeki oyuncu kalitesi hem de Bilic'in belli oyun sistemi aslında.
[ Son Düzenleme: 24 Mart 2015, 14:33:06 Tolgaozkhrmn ]

Çevrimdışı ozan062

avrupada dembabaya sakar diyen sayısı hayli fazla onun için ben zaten istikrarlı bir 20 gol barajı beklemiyorum ondan seneye mesela bunun yarısını zor atar atsada 5 macta 2 gol atarak yapar...
yani o golleri yaymaz
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Lucescu'nun Açıklamaları

''AYRILMAK ZORUNDA KALABİLİRİM''

''Ukrayna'da zor günler geçiriyoruz. Evimiz yerine sürekli başka statlarda oynamaktan yoruldum. Politik durumlar beni Ukrayna'dan ayrılmak zorunda bırakabilir. Sadece politik de değil, sportif durumlar da... Bu sezon artık yeniden Dinamo Kiev karşısında avantajı elimize almamız çok zor. Bu haftadan sonra D.Kiev'i geçebileceğimizi düşünmüyorum. Son dakika kayıpları bizim için büyük sıkıntı oldu.''

''HENÜZ KARAR VERMEDİM''

''İnsanlara verdiğim sözler benim onurum. Bu nedenle Shakhtar ile sözleşmemi uzatmıştım. Ve her şeyi bir anda silemem. Ukrayna'da yaşamak tehlikeli. Gitmeyi düşünüyorum. Ama henüz kesin bir karar veremedim ne yapacağım konusunda...''