Şahsen benim yaptığım puan analizlerinin ötesinde puan kayıpları oldu genel anlamda o açıdan yanıldım haklısın 
O yüzden artık fikstüre falan bakmadan sadece puan limiti koyuyorum.
75 i gören bence şampiyon olacak gibi 
Sen şimdi 75 puan diyerek bir öngörüde bulunduğunu sanıyorsun ama o iş öyle değil bak şimdi:
Bu ligde şampiyon olan takımların maç başı minimum 2 puan toplamaları gerekiyor, öyle de oluyor zaten. alınacak maksimum puan bu haftayı sayarsak 30. 30 puanın 20'sini; yani maç başına 2 puanı toplayamayan takım zaten şampiyon olamaz. Senin dediğin şey bir tahmin veya öngörü değil, yıllardır süre gelen istatistiktir.

Şampiyonluk konusunda da ümitli olmamı sağlayan en önemli şey de şampiyon takımların başka bir istatistiği: Atılan ve yenen gol sayısı.
Sayıları tam hatırlamıyorum, uğraşacak bi arkadaş varsa araştırabilir. Şampiyon olan takımların sezon boyunca attığı ve yediği gollerin sayısı aşağı yukarı aynıdır. Bu rakamlara göre forvet hattının aşağı yukarı atması gereken toplam gol sayısından çok aşağıda olan fbnin, 24. haftada 30 gol yiyen gsnin şampiyon olması için bir değişiklik yapmaları gerekiyor. Biz bu konuda daha dengeliyiz şu anda. Skoru paylaşan bir forvet hattımız(Demba-formsuz olsa da olcay-Töre-Sosa), gsye göre daha iyi bir takım savunmamız var.