Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979286 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı nannan

Kezman, Güiza, Nobre, Anelka, Niang, Sow, Emenike. Adamların bütün forvetlerinden gol yiyoruz çook uzun zamandır. :) Ne çıldırırım ne de şaşırırım öyle bişey olsa. :) Gerçi allahın kazması Almeida'nın de en çok gol attığı takım fener olabilir. :) FB-BJK maçları bu yüzden maç öncesini bırak maç sırasında, hatta uzatmalarda bile kestirilemiyor işte. :)
Bu saydıklarıma Van Hooijdonk'u ekleyebilirim. :) Ondan önce de vaşinton diye bi adam vardı ondan da yedik mi acaba. :)

Çevrimdışı Tolga

Kezman, Güiza, Nobre, Anelka, Niang, Sow, Emenike. Adamların bütün forvetlerinden gol yiyoruz çook uzun zamandır. :) Ne çıldırırım ne de şaşırırım öyle bişey olsa. :) Gerçi allahın kazması Almeida'nın de en çok gol attığı takım fener olabilir. :) FB-BJK maçları bu yüzden maç öncesini bırak maç sırasında, hatta uzatmalarda bile kestirilemiyor işte. :)
Hepsi neyse de Güiza'dan 1 sezonda iki tane aşırtma golü yedik ya daha ötesi yoktur yani. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Hepsi neyse de Güiza'dan 1 sezonda iki tane aşırtma golü yedik ya daha ötesi yoktur yani. :)
Yav abiler tamam hatırlatmayın ya :) :)
Zaten derbi fakiriyiz bıktık yenilmekten :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı nannan

Gerçi biz de fener maçlarında çok acayip şeyler yapabiliyoruz. ibrahim akın, Koray Avcı, Simao, Ekrem Dağ, Holosko, Kleberson. Bu saydığım adamların hepsi fenere efsane goller attı. :) Olcay mesela hayatının şu anına kadar en önemli golünü fenere atmıştır. :)
en yakın arkadaşlarım fenerli, her maçtan sonra ne olursa olsun vay anasını ne maç oldu diye heyecanla maçın kritiğini yapmışızdır. Kazansak da kaybetsek de genelde çok acayip maçlar oluyo seviyorum o yüzden fener maçlarını. :)

Çevrimdışı nannan

Yav abiler tamam hatırlatmayın ya :) :)
Zaten derbi fakiriyiz bıktık yenilmekten :)

Şu takıma derbi fakiri demekten vazgeçin artık. Kendi EVİMİZDEKİ son iki fb maçından birinde son saniyede maçı aldık, diğerinde Almeida'nın attığı golle feneri şampiyonluktan ettik. EVİM diyemediğin bi stadın yokken derbiye çıkmak kolay iş değil.

Çevrimdışı Tolga

Gerçi biz de fener maçlarında çok acayip şeyler yapabiliyoruz. ibrahim akın, Koray Avcı, Simao, Ekrem Dağ, Holosko, Kleberson. Bu saydığım adamların hepsi fenere efsane goller attı. :) Olcay mesela hayatının şu anına kadar en önemli golünü fenere atmıştır. :)
en yakın arkadaşlarım fenerli, her maçtan sonra ne olursa olsun vay anasını ne maç oldu diye heyecanla maçın kritiğini yapmışızdır. Kazansak da kaybetsek de genelde çok acayip maçlar oluyo seviyorum o yüzden fener maçlarını. :)
BJK-Fb maçları her zaman zevkli maçlar olmuştur.

Son dönemde olmasa da bir ara kim favori olarak maça çıkıyorsa o kaybediyordu :D

Çevrimdışı GÖRKEM

fb hic bir sekilde bizi kucumsemez bu maçı alamazlarsa cok stres altina gireceklerini biliyorlar en buyuk baski da bu olacaktir uzerlerinde
ve evet gs macindaki konsantrasyonlarina yakin bir sekilde cikacaklar maca
kale arkalarinin bos olmasi bir avantaj olabilir bi de olk yari oynayacagimiz futbol belirleyici olur
ikinci yarilarda dagiliyoruz çünkü

Bizim Derbiler ve Brugge karsisindaki hallerimiz basta olmak üzere bir cok macta nasil dagildigimizi ve ne durumlara düstügümüzü cok iyi biliyorlar. Ayrica yorgun bir Rakip bekliyorlar. Bunlar bilinc altinda gelisen seyler. Bizi biraz da olsa kücümseyeceklerini düsünüyorum. Yeterli olacak sekilde olur mu onu söylemek zor.

Çevrimdışı nannan

BJK-Fb maçları her zaman zevkli maçlar olmuştur.

Son dönemde olmasa da bir ara kim favori olarak maça çıkıyorsa o kaybediyordu :D
Maç öncesi favoriyi bırak, maç sırasında favori olan bile kaybedebiliyor. 5 atacağımız maçta Almeide kaçırdı, Ferrari atıldı 4 yedik, Orta üstüne orta, korner üstüne korner gelirken, aha şimdi yedik diye içimize doğru s.çarken olcay attı maçı aldık. :)
Yarın maç ne olur bilmiyorum ama takımdan beklediğim tek şey o enerjiyi, o motivasyonu, o heyecanı göstermeleri. Kimse de bahsetmiyor ama 2 tribünün kapalı olması atmosferi de etkileyecektir.

Çevrimdışı Kemal

kaleciye 5-6 m verecek butce yok dıyen arkadaslar bugunku kasımpasa gs macını ızlesınler

bazen 6 m euro verırsın forvetın veya 10 numaran mac alamayabılır ama kalecın macı cevırır.

6 m euroluk bahsedıen 2 kaleciden biri bizde olsaydı , şimdi uefa ceyrek fınal maçında 7 m hasılat + reklam geliri + borsada deger kazanışı + 3 tırla 80.000 kişiye full satış  la o kalecinin parasını çıkarmıştın.

işte maliyet ve kar analizi böyle yapılmalı.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 23:15:21
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kimse üstüne alınmasın da şu İngiltere'den devamlı 8 yediğimiz zamanlarda iki kalecimiz yanyana oturup devamlı bu kez kaç yeriz 7-8 olur mu muhabbeti yaparmış :D

Oyuncular da dermiş ki bu iki kova yanyana oturdu konuşuyorlar yine 8 yiyeceğiz galiba derlermiş :D

Kim ne düşünüyorsa içinde tutsun  :biggrinking:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 23:21:09
  • Beşiktaş / Bodrum
Aslında sırf bu maç değil bundan sonraki 2 maç çok önemli.

Sıkıntı şurada. Normalde dış sahada derbi kaybetmek normaldir sonraki iç saha maçında kazanır seriye başlarsın.

Bizim iç saha maçımız da zor haftaya Belediye. Üstüne yine deplasman arkadan.

Şu 3 maçtan en az 6 puan almamız gerek. Sonra zaten 7 hafta kalıyor son haftaya kadar götürürüz.

Mesele Fener bundan dolayı saf dışı kalacak. İç saha maçları zor puan kaybedince üstüne deplasmana gidiyor toparlanamadan bir tekme de oradan yiyor.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı nannan

Aslında sırf bu maç değil bundan sonraki 2 maç çok önemli.

Sıkıntı şurada. Normalde dış sahada derbi kaybetmek normaldir sonraki iç saha maçında kazanır seriye başlarsın.

Bizim iç saha maçımız da zor haftaya Belediye. Üstüne yine deplasman arkadan.

Şu 3 maçtan en az 6 puan almamız gerek. Sonra zaten 7 hafta kalıyor son haftaya kadar götürürüz.

Mesele Fener bundan dolayı saf dışı kalacak. İç saha maçları zor puan kaybedince üstüne deplasmana gidiyor toparlanamadan bir tekme de oradan yiyor.
Kasımpaşa'yı sıradaki 7 maçımızda daha yeneceğiz oradan sıkıntım yok. :) Ama senin mantığına göre düşünürsek belediye maçı bizi şampiyon yapar. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 23:25:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Kasımpaşa'yı sıradaki 7 maçımızda daha yeneceğiz oradan sıkıntım yok. :) Ama senin mantığına göre düşünürsek belediye maçı bizi şampiyon yapar. :)

Eğer 7 puanla çıkarsak Fener'e yenilmeyip bence işi bitiriz :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Biz puan kaybı lükslerimizi Balıkesir ve Eses maçlarında kaybettik şu son 2 haftada beraberlik lükslerimizi kazandık.

Kısaca denklem yarın yenilirsek Şampiyonluğu unutun . 2.lik bile gidebilir.  Beraberlik halinde yolumuza devam eder lüksümüzü yaşarız.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bu sezon Ertugrul Saglam ile gecirdigimiz 2007/2008 Sezonunu hatirlatiyor.

26. Hafta sonunda Liderdik ve 2 Hafta icinde Belediye ve Fenerbahce ye yenilerek havlu atmistik. Umarim bu sefer böyle olmaz. Fenere yenilsek bile Oyuncular inancini yitirmemesi lazim. Milli Mac arasi olmasi bizim icin büyük bir sans olabilir.

Çevrimdışı ozan062

nasıl yorumlar okuyorum sasıyorum beraberlikmiş

sonra diyorsunuz büyük takım gibi dusunmuyorsunuz
belki yarıstan kopmucaz ama buyuk oranda desteği yok edecek yarınki olası puan kaybı...
dolayısıyla takımın en azından kafasında tamamen 3 puan olmak zorunda
zaten takım hakemle yada gol pozisyonları bulup yenilirse kimse birsey demez ama ruhsuz ve saçmalıklarla yenilirse kimse desteklemez bunu bilsinler farkında olsunlar yeter..
zaten bizimkiler mücadele istiyor onu gorelim yeter
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı nannan

Eğer 7 puanla çıkarsak Fener'e yenilmeyip bence işi bitiriz :)
Ya ben puan hesabı yapmak istemiyorum.
Eskişehir maçına kim 0 puan yazardı?
Balıkesir maçında 1 puana şükretçeksiniz diyene ne cevap verirdik?
Fener'in içeride Akhisar'a kaybedeceğini, dışarıda gençlere kaybedeceğini kim tahmin edebilirdi? gsnin son iki maçının devre arasında dahi maç sonucunu kim tahmin edebilirdi? :)
Şimdi eski mesajlara bakıp burada puan tahmini yapan arkadaşları(sen dahil) ifşa etmek istemem ama özellikle son 3-4 hafta çok değişik oldu. Yarın da değişik bişeler yapabiliriz belki. :)

Çevrimdışı Kemal

nasıl yorumlar okuyorum sasıyorum beraberlikmiş

sonra diyorsunuz büyük takım gibi dusunmuyorsunuz
belki yarıstan kopmucaz ama buyuk oranda desteği yok edecek yarınki olası puan kaybı...
dolayısıyla takımın en azından kafasında tamamen 3 puan olmak zorunda
zaten takım hakemle yada gol pozisyonları bulup yenilirse kimse birsey demez ama ruhsuz ve saçmalıklarla yenilirse kimse desteklemez bunu bilsinler farkında olsunlar yeter..
zaten bizimkiler mücadele istiyor onu gorelim yeter

kalende Tolga olursa ( 1 maçlık yorum yapmıyorum = hava topu hakımıyetı yok, yanlış oyun başlatır masa tenisi gıbı top geri doner , pozısyona gore cıkıs yapmaz - geri pasına uzun vurus yapamaz ) ha unuttum bıde her pozısyondan sonra karanlıgı çağırır 5 dk sakatlanma olayı yaşarız .

sağbekinde Necip oynarsa ( bunun örneklemeleri çok en basıtı ilk fb maçı )

stoperinde Ersan olursa ( her maç 1 pozisyon mutlaka rus ruleti oynar )

stoperinde Pedro Franco olunca (Uludağ ve Arap Şükrü alemlerinin baş aktörü Sercan Yıldırım nal toplattırıp kırmızı göstertirse )

sen ne bekliyosun ki? fark mı atacaz?

ilerisi tamam da geri 5 li miz çözülmüş durumda

Çevrimdışı Tolga

Ya ben puan hesabı yapmak istemiyorum.
Eskişehir maçına kim 0 puan yazardı?
Balıkesir maçında 1 puana şükretçeksiniz diyene ne cevap verirdik?
Fener'in içeride Akhisar'a kaybedeceğini, dışarıda gençlere kaybedeceğini kim tahmin edebilirdi? gsnin son iki maçının devre arasında dahi maç sonucunu kim tahmin edebilirdi? :)
Şimdi eski mesajlara bakıp burada puan tahmini yapan arkadaşları(sen dahil) ifşa etmek istemem ama özellikle son 3-4 hafta çok değişik oldu. Yarın da değişik bişeler yapabiliriz belki. :)
Şahsen benim yaptığım puan analizlerinin ötesinde puan kayıpları oldu genel anlamda o açıdan yanıldım haklısın :)

O yüzden artık fikstüre falan bakmadan sadece puan limiti koyuyorum.

75 i gören bence şampiyon olacak gibi :icool:

Çevrimdışı nannan

Şahsen benim yaptığım puan analizlerinin ötesinde puan kayıpları oldu genel anlamda o açıdan yanıldım haklısın :)

O yüzden artık fikstüre falan bakmadan sadece puan limiti koyuyorum.

75 i gören bence şampiyon olacak gibi :icool:
Sen şimdi 75 puan diyerek bir öngörüde bulunduğunu sanıyorsun ama o iş öyle değil bak şimdi:
Bu ligde şampiyon olan takımların maç başı minimum 2 puan toplamaları gerekiyor, öyle de oluyor zaten. alınacak maksimum puan bu haftayı sayarsak 30. 30 puanın 20'sini; yani maç başına 2 puanı toplayamayan takım zaten şampiyon olamaz. Senin dediğin şey bir tahmin veya öngörü değil, yıllardır süre gelen istatistiktir. :)
Şampiyonluk konusunda da ümitli olmamı sağlayan en önemli şey de şampiyon takımların başka bir istatistiği: Atılan ve yenen gol sayısı.
Sayıları tam hatırlamıyorum, uğraşacak bi arkadaş varsa araştırabilir. Şampiyon olan takımların sezon boyunca attığı ve yediği gollerin sayısı aşağı yukarı aynıdır. Bu rakamlara göre forvet hattının aşağı yukarı atması gereken toplam gol sayısından çok aşağıda olan fbnin, 24. haftada 30 gol yiyen gsnin şampiyon olması için bir değişiklik yapmaları gerekiyor. Biz bu konuda daha dengeliyiz şu anda. Skoru paylaşan bir forvet hattımız(Demba-formsuz olsa da olcay-Töre-Sosa), gsye göre daha iyi bir takım savunmamız var.

Çevrimdışı Tolga

Sen şimdi 75 puan diyerek bir öngörüde bulunduğunu sanıyorsun ama o iş öyle değil bak şimdi:
Bu ligde şampiyon olan takımların maç başı minimum 2 puan toplamaları gerekiyor, öyle de oluyor zaten. alınacak maksimum puan bu haftayı sayarsak 30. 30 puanın 20'sini; yani maç başına 2 puanı toplayamayan takım zaten şampiyon olamaz. Senin dediğin şey bir tahmin veya öngörü değil, yıllardır süre gelen istatistiktir. :)
Şampiyonluk konusunda da ümitli olmamı sağlayan en önemli şey de şampiyon takımların başka bir istatistiği: Atılan ve yenen gol sayısı.
Sayıları tam hatırlamıyorum, uğraşacak bi arkadaş varsa araştırabilir. Şampiyon olan takımların sezon boyunca attığı ve yediği gollerin sayısı aşağı yukarı aynıdır. Bu rakamlara göre forvet hattının aşağı yukarı atması gereken toplam gol sayısından çok aşağıda olan fbnin, 24. haftada 30 gol yiyen gsnin şampiyon olması için bir değişiklik yapmaları gerekiyor. Biz bu konuda daha dengeliyiz şu anda. Skoru paylaşan bir forvet hattımız(Demba-formsuz olsa da olcay-Töre-Sosa), gsye göre daha iyi bir takım savunmamız var.
Şu açıdan söyledim daha önceki değerlendirmelerimin hepsinde en azından iki takımın 82-83 leri görebileceğini düşünüyordum ama arka arkaya yaşanan kayıplardan sonra puan limiti baya aşağıya düşecek.

İşte ben orada yanıldım yani ilk yarıdaki maçlarda herkes o kadar fazla seri yakaladı ki 2. yarıda da böyle devam eder diye düşündüm ama futbolda işte neyin ne olacağı belli olmuyor tabi :)

Çevrimiçi Samet Ç

Şansal amca Beşiktaş çok önemli oyuncuları izliyor dedi. Anlaşıldı bu sene de transfer sezonunda uzun bekleyişler bizi bekliyor.   :D

Çevrimdışı nannan

Şu açıdan söyledim daha önceki değerlendirmelerimin hepsinde en azından iki takımın 82-83 leri görebileceğini düşünüyordum ama arka arkaya yaşanan kayıplardan sonra puan limiti baya aşağıya düşecek.

İşte ben orada yanıldım yani ilk yarıdaki maçlarda herkes o kadar fazla seri yakaladı ki 2. yarıda da böyle devam eder diye düşündüm ama futbolda işte neyin ne olacağı belli olmuyor tabi :)
Normalde öyle bi salaklık yapmam ama bu sezon fb ve gsnin çoğu maçını izledim. Kazansak da kaybetsek de iyi de oynasak kötü de oynasak ne yaptığı belli olan tek takım biziz. gs inanılmaz dağınık, fbnin temposu düşük, temposu yüksekken de forvetleri çok formsuz. Bizim takım savunmamız belli bir standartta, olcay'ın geride kalan 2 sezona göre formsuzluğuna rağmen forvet hattımızdan iyi bir verim alıyoruz. Ekstradan Cenk(Mersin), Mustafa(Balıkesir), Kerim(Başakşehir), Atiba(Sivas), Oğuzhan(Antep)'dan gelen gollerle aldığımız 3 puanlar var. Sosa-Töre-Ba toplamda iyi bir gol+asist sayısına ulaştılar. Bunun yanında kulübeden de iyi katkılar aldık. Puan kayıplarımız hep çok can sıkıcı şekilde olduğu için(Erciyes-Eskişehir-Balıkesir-Brugge) modumuz çok düşük oluyor ama bu sezonu şampiyon gibi geçiriyoruz. Tek eksiğimiz 4-5 atarak bir veya iki maç almaktı, onu da Erciyes maçında başardık nihayet.

Çevrimdışı Atkar

Stoper ve Kaleciyi bu sezon A class adamlarla güçlendirmeliyiz.Forvet ve kanatlarımızda hatta orta sahamızda kafaya çıkabilen biri olmadığından stoperlerimiz hava toplarında tehlike yaratmalılar.Ogbonna olur,Smalling olur,Ronacchia olur,Samba olur,Vlaar olur ama mutlaka bunlardan birinin olması lazım.Bazıları bonservissiz hemde.Pedronun yanına uzun boylu hızlı bir stoper koyarsak Pedrodanda alacağımız verim artar.Gol atarken zaten çok zorlanmıyoruz.Beklerede 2-3 gol 3-4 asist yapabilecek kaliteli adamlar alınırsa +10 gol yazılır tabelaya.

Çevrimdışı blackeagle35

İkinci yarılarda lig her zaman sertleşir..Takımların transferleri,hoca değişiklikleri,taraftarın işin içine girmesi vb..Bir de bu sezona özel fikstürün kolay sayılabilecek bir yanı var,kolay maçlar genelde üst üste..Bu galibiyet serileri de aslında bu döneme denk geldi özellikle Gs ve Fb için..Bu da yanıltıcı oldu..Ama burada 80 üstü konuşulurken şaşırmıştım ben de..İlk yarıdaki kayıplar yapılsa bile baraj 80'in altına inecekti zaten..