Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3979113 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Stad önemli ama oradaki asıl etken oyuncu tiplerini de baskın seçmeleri.
Onu zaten söyledim stat tek başına bunu çözmeyecektir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı eski inönü

Mustafa Denizli lafını çok duyduğum için araya girmek zorundayım. Yayıncı kuruluşun maç sonu programlarında aleyhimize yapılan hatalarda limitleri zorlayarak hakemi aklayan adamı istemiyorum. Sağolsun şampiyon yaptı, geçti gitti.
:) yahu ben de sevmiyorum kendisini ama o adam tam bu zamanlar için yaşıyor. Getiricen son 10 hafta şampiyon yapıp gidicek. :)

Çevrimdışı nannan

Tabiki de şampiyonluk mu derbi mi diye sorsak herkes şampiyonluk der ama bu sezonki maçlara bile bakarak derbilerin ne kadar önemli olduğunu görebiliyoruz.

İlk yarıdaki 2 derbiyi de kazanmış olsaydık an itibariyle ;

BJK 60

Gs 52

Fb 47

Ya da 2 derbiden de 1 er puan almış olsaydık an itibariyle ;

BJK 56

Gs 53

Fb 48

şeklinde olacaktı.

Yani her ne kadar şampiyonluk Anadolu maçlarından geçiyor gibi görünse de genel anlamda derbiler kilit maçlar oluyor aslında.

Aksini iddia etmiyorum zaten. Yarınki maç da kilit maç. Galip gelirsek fener sadece bu sezon değil, çok uzun bir süre iflah olmaz. Biz de şampi... deriz artık. Oldu da puan kaybettik, hala ligin tepesinde olacağız. Kalan 9 maçta 8 galibiyet alabilir miyiz? Ligin ilk yarısında aynı 9 maçtan 8 galibiyet aldık diye hatırlıyorum. Pek sağlıklı bir karşılaştırma değil tabi ki. Sadece bunu yapabilecek gücümüz olduğunu görebiliriz.
Ben yarınki maçtan çok umutlu değilim, o yüzden puan kaybetsek de aman yandık bittik öldük demeye gerek olmadığını düşünüyorum. Gerçi ben Liverpool maçından önce de aynı şekilde umutlu değildim. :)

Çevrimdışı blackeagle35

Yarınki maçtan umutluyum..Bilic izlemesin şu maçı yeter..Fenerbahçe mantıklı kadroyla çıkacak ama bu da onların hücum performansını azaltacak..Beklerinin arkasına iyi sarkmalıyız..Olcay kötü ama bu maçta sahada olmalı..Oyunun gidişatında hamle şansları var,buna Bilic de karşılık vermeli..Oyunu ne önde ne de geride kabul etmeliyiz..Top rakipteyken 25-30 metrelik derinlik fena değil..Oyun alanı genişlememeli,kompakt kalmalıyız..

Çevrimdışı ozan062

inanılmaz karamsarım yav vallahi oyle boyle değil yeminle sıkıldım bu işten

bana bi cıkıs yolu verin...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Aksini iddia etmiyorum zaten. Yarınki maç da kilit maç. Galip gelirsek fener sadece bu sezon değil, çok uzun bir süre iflah olmaz. Biz de şampi... deriz artık. Oldu da puan kaybettik, hala ligin tepesinde olacağız. Kalan 9 maçta 8 galibiyet alabilir miyiz? Ligin ilk yarısında aynı 9 maçtan 8 galibiyet aldık diye hatırlıyorum. Pek sağlıklı bir karşılaştırma değil tabi ki. Sadece bunu yapabilecek gücümüz olduğunu görebiliriz.
Ben yarınki maçtan çok umutlu değilim, o yüzden puan kaybetsek de aman yandık bittik öldük demeye gerek olmadığını düşünüyorum. Gerçi ben Liverpool maçından önce de aynı şekilde umutlu değildim. :)
Yarın yenilsek de dediğin gibi önümüzde 9 final maçı kalıyor.

Takımın da Bilic'in de yani tüm camianın da bunu görmesi lazım.

Ne olursa olsun yine herşey bizim elimizde dediğin gibi 9 maç kalır 8 ini alırsın yine şampiyon olursun.

Benim düşüncem artık şu 75'i kim görürse çok büyük ihtimalle şampiyon olur.

Yani şu durumda bize 21 puanın yeteceğini düşünüyorum. O da 7 galibiyet yapıyor zaten. :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 22:20:28
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Ben hissizleştim galiba yarın yenilsek de koymaz :D

33. hafta Arena'da maçı kazanan takım şampiyon olacaktır.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yenilsek çoğumuza koymayacak artık  :icool:

Bu arada eğer Arena'daki maça kazanma mecburiyeti ile çıkarsak o zaman geçmiş olsun.

Çevrimdışı nannan

Yarın yenilsek de dediğin gibi önümüzde 9 final maçı kalıyor.

Takımın da Bilic'in de yani tüm camianın da bunu görmesi lazım.

Ne olursa olsun yine herşey bizim elimizde dediğin gibi 9 maç kalır 8 ini alırsın yine şampiyon olursun.

Benim düşüncem artık şu 75'i kim görürse çok büyük ihtimalle şampiyon olur.

Yani şu durumda bize 21 puanın yeteceğini düşünüyorum. O da 7 galibiyet yapıyor zaten. :)

İlk yarıda kaybettiğimiz fener maçından sonraki 11 maçın 10'unu kazandık. Çoğu takımın kadrosu, teknik direktörü, formu değişti evet. Ama bu bizim neler yapabileceğimize dair önemli bir gösterge olmalı. Bundan sonra maç sıklığımız azalacak, takımın uzun bir süre İstanbul'dan çıkmayacak. Araya da milli maç arası girecek. Kaybedersek kardan zarar etmiş gibi olacağız.
He tabi kazanırsak dükkana 2. şubeyi de açacak kadar kar ederiz belki. :)
Maç önünde, maç sırasında, maç sonrasında yandık bittik şampiyonluk gitti diye fevri davranmanın yararı olmaz.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 21 Mart 2015, 22:22:29
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Hiç tahmin belirtmedim yalnız demeden geçmeyeyim :D

Benim içimden ya 1-1 ya 1-3 geçiyor. Hayırlısı :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

İlk yarıda kaybettiğimiz fener maçından sonraki 11 maçın 10'unu kazandık. Çoğu takımın kadrosu, teknik direktörü, formu değişti evet. Ama bu bizim neler yapabileceğimize dair önemli bir gösterge olmalı. Bundan sonra maç sıklığımız azalacak, takımın uzun bir süre İstanbul'dan çıkmayacak. Araya da milli maç arası girecek. Kaybedersek kardan zarar etmiş gibi olacağız.
He tabi kazanırsak dükkana 2. şubeyi de açacak kadar kar ederiz belki. :)
Maç önünde, maç sırasında, maç sonrasında yandık bittik şampiyonluk gitti diye fevri davranmanın yararı olmaz.
Aynen öyle :claps:

Çevrimdışı Tolga

Hiç tahmin belirtmedim yalnız demeden geçmeyeyim :D

Benim içimden ya 1-1 ya 1-3 geçiyor. Hayırlısı :)
@Çağrı 0-1 olsun bizim olsun demek istiyorum  :kop: :kop:

Çevrimdışı nannan

Kalecinin hatasıyla 65.000 kişinin önünde maçı veren de biziz, kalecisiz 55.000 kişinin önünde maçı alan da biziz. :) hissizleşmek çok normal. :) Bu gs nasıl bu kadar gidiyor aklım almıyo yemin ederim. Ne bi hücum planları var, ne savunmada yerleşimleri, kaymaları, sahada alan paylaşımları var. Bu kadar dağınık ve ne oynamaya çalıştığı belli olmayan bi takımın buraya kadar gelmesi çok ilginç.
Bugün de Veysel Sarı olmasaydı bu cümleyi kurmazdın eminim. :)

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

O zaman o rezillerin şampiyonluğunu izlemek zorunda kalırız gibime geliyo :)
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Her sene kadıköydeki maç için umutlu olurdum.10 senedir yenemiyoruz.Bu sene zerre umut yok içimde hatta direkt haftayı 55-54-53 olarak bitirdim kafada.Umarım bu bir işarettir bu sefer kazanırız ama cidden hiçbir olumlu düşüncem yok maçla ilgili sanki fener ilk yarı 2 tane atıp rölantide oynayıp maçı bitirecek gibi hissediyorum :(

Çevrimdışı GÖRKEM

Brugge macini yeni izleyebildim.

Bilic oynattigi sistem ve yapmadigi hamlelerle Turu inanilmaz sekilde zorlastirmis. Kesinlikle Merkezde üclü ile oynamak zorundaydik. Takimin 60dan sonra birak kosmayi yürüyecek hali yoktu. Rakip bizden daha idareli oynadigi icin bizim kadar yorulmadi am kesinlikle yenemeyecegimiz bir Rakip degildi.

1) Beklerimiz bu Takima kesinlikle yeterli (tabiki Opare sakatliklardan kurtulabilirse) Ancak bunlarin yedkleri lazim. Serdarla kesinlikle bir yere varamayiz.

2) Savunmanin Göbegine Ilk 11 icin en az 1 saglam Stopere ihtiyac var.

3) Iyi bir Kaleci lazim.

4) En azindan Veli ve Olcayi kulübeye cekecek 2 Transfer gerekli.

5) Demba Ba nin yerine ayni kalitede ama ondan daha diri bir Santrfor olsa iyi olur.

Çevrimdışı blackeagle35

Bu Sow atar mı acaba yine adam boş geçmedi bizi geldiğinden beri..

Çevrimdışı Çağatay

Her sene kadıköydeki maç için umutlu olurdum.10 senedir yenemiyoruz.Bu sene zerre umut yok içimde hatta direkt haftayı 55-54-53 olarak bitirdim kafada.Umarım bu bir işarettir bu sefer kazanırız ama cidden hiçbir olumlu düşüncem yok maçla ilgili sanki fener ilk yarı 2 tane atıp rölantide oynayıp maçı bitirecek gibi hissediyorum :(

Ilk yari oyle 2 tane filan atamazlar
sanmam çünkü biz ilk yarilarda daha iyiyken 60-65 ten sonra dagiliyoruz
o dakikalardan sonrasina dikkat etmek lazim
bu macta bilic acisindan bir satranc maci olacak brugge karsisinda iki defa bu oyunu kaybetti bu sefer kazanmasi lazim
tipki liverpool rövanşı gibi düsünmesi lazim hem baslangicta hem de degisikliklerde
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Bu Sow atar mı acaba yine adam boş geçmedi bizi geldiğinden beri..
Sow neyse de Emenike gol atarsa çok üzülürüm.

Çevrimdışı GÖRKEM

Bizim tek sansimiz Fenerbahce nin bizi kücümsemesi. Galatasaray Macina yakin bir Konsantrasyonla oynarlarsa Puan alma sansimiz Sifira yakin.

Çevrimdışı Çağatay

Bizim tek sansimiz Fenerbahce nin bizi kücümsemesi. Galatasaray Macina yakin bir Konsantrasyonla oynarlarsa Puan alma sansimiz Sifira yakin.
fb hic bir sekilde bizi kucumsemez bu maçı alamazlarsa cok stres altina gireceklerini biliyorlar en buyuk baski da bu olacaktir uzerlerinde
ve evet gs macindaki konsantrasyonlarina yakin bir sekilde cikacaklar maca
kale arkalarinin bos olmasi bir avantaj olabilir bi de olk yari oynayacagimiz futbol belirleyici olur
ikinci yarilarda dagiliyoruz çünkü
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı blackeagle35

Sow neyse de Emenike gol atarsa çok üzülürüm.
Sow'a alıştık desene :) Emenike haftalardır atamıyor,bize patlamaz umarım..

Çevrimdışı Tolga

Sow'a alıştık desene :) Emenike haftalardır atamıyor,bize patlamaz umarım..
Aynen öyle Sow'a alıştık ama bu Emenike haftalardır yokları oynuyor gelir bu maçta gol atarsa cidden çıldırırım yani.

Çevrimdışı nannan

Aynen öyle Sow'a alıştık ama bu Emenike haftalardır yokları oynuyor gelir bu maçta gol atarsa cidden çıldırırım yani.
Kezman, Güiza, Nobre, Anelka, Niang, Sow, Emenike. Adamların bütün forvetlerinden gol yiyoruz çook uzun zamandır. :) Ne çıldırırım ne de şaşırırım öyle bişey olsa. :) Gerçi allahın kazması Almeida'nın de en çok gol attığı takım fener olabilir. :) FB-BJK maçları bu yüzden maç öncesini bırak maç sırasında, hatta uzatmalarda bile kestirilemiyor işte. :)

Çevrimdışı blackeagle35

Son vuruşları kötü,formsuz falan ama bizim savunmaya ters bu Emenike..Alan vermemek lazım..