Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3964343 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Sadece hayal ediyorum. Aslında İnanıyorum da.

2014/15 Sezonu Uefa Avrupa Ligi Şampiyonu Beşiktaş.

Stad açılmış. Eylül'de Kupa Şeref Bey'e geliyor. Bilic'in omzunda gitarı var.

O söylüyor biz meşaleleri yakmış coşuyoruz. 113 yıllık tarihimize stadımız olmadığı sene Avrupa Kupası getirerek tarih yazıyoruz.

İnanın. Uzak değil. Sadece inanalım.

@Çağrı hadi kalk annem sabah oldu, işe geç kalıcaksın bak...  :bandit:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Dogan

Kaboul 4 aydır oynamıyor hiçbir maçta.

Büyük ihtimal alacağız bu adamı.
Nerde ölmüş bi adam var gidip toplayalım takima.Oh ne ala memleket.Bu mu transfer politikasi.Hani degismisti.Hani besiktasta demiroren zihniyeti bitmisti ölü adamlari alarak mi basarili olcaz.Ama derlerki bana seneye ersan pedro kaboul pedro secimini yap o zaman alin lanet olsun derim ersani olcayi mottayi bu takımda gormek istemiyorum ya

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 11:10:31
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş

Yürügit  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Hahahahahah
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fikret Orman: "Benim derdim skor değil. Kötü oynuyoruz, canım ona sıkılıyor" - http://t.co/3WWuE7ptB7
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı kartal74

çalıştığım şirketten fenerli genç bir arkadaş,eğlenmeyi bilir,alemlere akmayı sever.dün geceyi sabaha bağlayan saatlerde cep telefonuma bu arkadaştan fotolu bir mesaj geldi.resimde arkadaşımın yanında jose sosa vardı.gecenin  o vaktinde :akuma:hal-i pür melalimiz budur işte...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 16:26:16
  • Beşiktaş / Bodrum
Konu Dışı : Crystal Palace - QPR Maçında efsane gol var.

45 metreden çatala aşırtma bazuka yolladı Philips mutlaka izleyin.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ozan062

Kaboul 4 aydır oynamıyor hiçbir maçta.

Büyük ihtimal alacağız bu adamı.

bizimkilerdende bu beklenir aynı opare gibi...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimiçi Samet Ç

Pedro hariç bizim stoperlerden 4 gömlek üstün bir adam oynamaması önemli değil geldiği zaman sezon başı kamp geçirecek Opare gibi hemen takıma katılmayacak sıkıntı olmaz ama gelirse hiç sanmıyorum geleceğini.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 19:18:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Taraftarı genel olarak ilgilendirdiği için buraya yazacağım artık yeter.

Futbolda anarşi yaratan, şimdi basket maçlarına giderek oradaki güzel ateşli ama aynı zamanda uygar aile ortamını da bozan iğrenç bir taraftar topluluğu var 400-500 kişilik.

O kadar bilgi yoksunu o kadar sadece küfür etmek için geliyorlar ki, her boşluğa küfür sığdırıp 3. anonsu aldırıp oraya düzenli gelen güzel insanları korkutup bir daha çocuğunu alıp gelmemesini sağlayacak olan topluluk bunlar.

Bunların tek tek temizlenmesi lazım bunlar insan bile değiller gözümde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 19:19:49
  • Beşiktaş / Bodrum

Bunu iyi anlamda yazdım ben. Kaboul'un oynamaması sorun tabi ki ama erken transfer edilirse güzel bir hazırlık dönemi ile çatır çatır oynar.

Bunu avantaja dönüştürüp 1-2 milyon euro gibi komik bir ücretle almalıyız bu adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

Konu Dışı : Crystal Palace - QPR Maçında efsane gol var.

45 metreden çatala aşırtma bazuka yolladı Philips mutlaka izleyin.
şahaneydi. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Futbolda anarşi yaratan, şimdi basket maçlarına giderek oradaki güzel ateşli ama aynı zamanda uygar aile ortamını da bozan iğrenç bir taraftar topluluğu var 400-500 kişilik.

O kadar bilgi yoksunu o kadar sadece küfür etmek için geliyorlar ki, her boşluğa küfür sığdırıp 3. anonsu aldırıp oraya düzenli gelen güzel insanları korkutup bir daha çocuğunu alıp gelmemesini sağlayacak olan topluluk bunlar.

bunlar taraftar değil, ruh hastası .

Çevrimdışı Türkay

Vodafone Arena ile seneye daha modern taraftarlar gelecek maça. Aynı şekilde basketbol için daha modern bir salon ile modern taraftarlar gelir maça.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Pedro hariç bizim stoperlerden 4 gömlek üstün bir adam oynamaması önemli değil geldiği zaman sezon başı kamp geçirecek Opare gibi hemen takıma katılmayacak sıkıntı olmaz ama gelirse hiç sanmıyorum geleceğini.

hatırla aylar oncesinde sakatlık geçmişini burda yazdım onun için  hayatında yüzlerce maç kacırmıs bir adamı ben neyapayım... istemez uzak dursun
bu tabi benim fikrim :D
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 19:57:08 ozan062 ]

Çevrimdışı ozan062

Bunu iyi anlamda yazdım ben. Kaboul'un oynamaması sorun tabi ki ama erken transfer edilirse güzel bir hazırlık dönemi ile çatır çatır oynar.

Bunu avantaja dönüştürüp 1-2 milyon euro gibi komik bir ücretle almalıyız bu adamı.

valla ne bileyim herkes istiyor bu arkadası alalım o zaman ya goruruz nasılsa oyle yada boyle parlaar gidecek...

Çevrimdışı Tolga

Kaboul, Pedro hariç elimizdeki stoperleri kalitede 5 e katlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 20:02:40
  • Beşiktaş / Bodrum
Bize uçması kaçması şart değil.

Sert, lider, agresif, tecrübeli, mutlaka hava toplarında çok üstünde bir adam gerekiyor.

Ama DEDE Ama Kaboul Ama Vlaar farketmez. Zaafımızı gören top şişiriyor.

Bu tip stoper gelince rakipler 3-4 dener geçemeyince yerden oynamaya başlar oynayınca da Pedro yıldızlaşır.

Zincirleme tepkime.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Milo'ya üzülüyorum adam çok istekli geldi takıma ama sakatlandı  :ebebe:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı ozan062

Bize uçması kaçması şart değil.

Sert, lider, agresif, tecrübeli, mutlaka hava toplarında çok üstünde bir adam gerekiyor.

Ama DEDE Ama Kaboul Ama Vlaar farketmez. Zaafımızı gören top şişiriyor.

Bu tip stoper gelince rakipler 3-4 dener geçemeyince yerden oynamaya başlar oynayınca da Pedro yıldızlaşır.

Zincirleme tepkime.

maçlara cıkacak adam lazım yani dimi:)) o agresif tavrını sahada gormemiz gerekiyor onuniçin acıkcası devamlılıgı olan birini tercih ederim bu sefer fiyat siser vs dersen hiç almayalım:) baska mevkiye dosiyelim paraları...
yoksa mantık dogru  yada alın size toraman elde var bi tane :outtahere:
bakın size hasta yatagından selam cakıyor ben burdayım diyor
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 20:12:07 ozan062 ]

Çevrimiçi Kartal Ç

+1903  :ok:
[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 20:41:53 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Efe

Evt arkadaslar kadıkoye lider gidecegiz lider cikacagiz insallah :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı atalay

Gs altın tepside liderlik sundu.Bu hafta Beşiktaş haftası olsun.Pazar liderlik,Perşembe Çeyrek Final,hafta sonu derbi de 1 puan yeter.

Çevrimdışı f_madida

Evt arkadaslar kadıkoye lider gidecegiz lider cikacagiz insallah :D

:ok:  kadikoy'den 4 puan farkla lider olarak cikacagiz..
The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı poedr

son dakikada musleraya hakkettiği kırmızı verilse 1) 2 maç ceza alacak 2) 3 değişikliğinide yapan gs nin kaleye geçen futbolcusu o frikiği öyle kurtaramayacaktı. ben beraberliğe üzüldüm. 3-2 bitse maç eksiğiyle liderdik şimdi.
sınanmadığın günahın masumu değilsin