Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3962958 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Tolga

Ben aylar önce de dediydim stada bi ton para gömüyoruz madem, Hans Zimmere de basalım parayı bize epik soundtrack yapsın. vodafone arena soundtrack diye satarlar hem vodafone kazanır hem biz kazanırız hem de ilk kez bi stadın albümü olmuş olur :evillol:
Yönetimin bu tarz şeylerle ilgileneceğini pek düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 22:52:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Bu arada geçen haftalarda konuşuyorduk ya yeni statta futbolcular sahaya çıkarken hangi müziği tercih etmeliyiz diye geçen gün aklıma şu gelmişti nasıl olur diye sorayım :icool:

Bu biraz hafif kaçabilir bence de daha serti lazım :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı uğur07

Özel müzik olayı olabilir tabi. Çok klasik bişey bence olmamalı. Şunu buldum ama ne dersiniz bilemem.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 22:56:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Gol sonrası bu olsun  :bandit:

Maç Önü de bu. 3.30'dan itibaren çalmalı ama.  :bandit:

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Gol sonrası bu olsun  :bandit:

Maç Önü de bu. 3.30'dan itibaren çalmalı ama.  :bandit:

İkisi de olabilir :claps: :claps:

Ama golden sonra büyük ihtimal Beşiktaş marşlarından biri çalacaktır.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 23:01:53
  • Beşiktaş / Bodrum
Rahman Baba ve Maxi pereira'yı kanatlardan akarken göreyim çıkar ben söylerim şarkıyı  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Rahman Baba ve Maxi pereira'yı kanatlardan akarken göreyim çıkar ben söylerim şarkıyı  :D
Onları aynı anda sahada görelim de varsın müzik bile olmasın :kop: :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 23:03:56
  • Beşiktaş / Bodrum
Sadece hayal ediyorum. Aslında İnanıyorum da.

2014/15 Sezonu Uefa Avrupa Ligi Şampiyonu Beşiktaş.

Stad açılmış. Eylül'de Kupa Şeref Bey'e geliyor. Bilic'in omzunda gitarı var.

O söylüyor biz meşaleleri yakmış coşuyoruz. 113 yıllık tarihimize stadımız olmadığı sene Avrupa Kupası getirerek tarih yazıyoruz.

İnanın. Uzak değil. Sadece inanalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Giray Burak

Hayko Cepkin e Marş tadında 2 beste yaptırılmalı .

tRİBÜN ADAMI ZATEN.
birde bize özgü olmalı o müzikler .ilk çıkışı vodafone arene olmalı.bilinen müziklerin kullanılmasını istemem.

Çevrimdışı Türkay

Ts nin biz dar sokaklarında - bizim bir gün değil her gün Beşiktaş kıvamında yeni bir beste yapılmalı Vodafone Arena ya.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Türkay

O söylüyor biz meşaleleri yakmış coşuyoruz. 113 yıllık tarihimize stadımız olmadığı sene Avrupa Kupası getirerek tarih yazıyoruz.

Bi de Barış Akarsu olacaktı Bilic'in yanında...

Çevrimdışı Kemal

Hafta sonunu degerlendirdin 2 duble yaptın galiba kardeşim afiyet olsun :) Normalde realistsindir sen  :bandit:

Çevrimdışı Türkay

Ben dün gece hiç yapmadığım bi şekilde birden umutsuzluğa kapıldım ama bugün sabahtan beri turu 70 bin taraftarın önünde turu geçeceğimize inanıyorum.

Çevrimdışı Tolga

Ligte mi daha kolay Avrupa da mı daha kolay ilerleriz diye biri bana sorsa Avrupa derim gerçekten de.

Tabi yine de bunun gerçekleşebilmesi için bizim ligten kopmamız gerekiyor ki tüm ağırlığımızı Avrupa'ya verebilelim yoksa 3 günde 1 maç yaparak en fazla bir tur daha geçeriz :)

Çevrimdışı Kemal

Bence ligde fb yi gs yi yenmek inanin Wolfsburg u Napoliyi Florentina yi Zenit i Sevilla yi  yenmekten çok daha kolay

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 23:22:17
  • Beşiktaş / Bodrum
Hafta sonunu degerlendirdin 2 duble yaptın galiba kardeşim afiyet olsun :) Normalde realistsindir sen  :bandit:

Hayal etmeden olmuyor be abi her şeyin başlangıcı hayal etmektir edelim ki birilerine ettirelim :)

Wolfsburg ile Sevilla birbirini yerse bir sonraki turda finale kadar niye gitmeyelim :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Hayal etmeden olmuyor be abi her şeyin başlangıcı hayal etmektir edelim ki birilerine ettirelim :)

Wolfsburg ile Sevilla birbirini yerse bir sonraki turda finale kadar niye gitmeyelim :)
Dediğim gibi bunun olabilmesinin tek yolu ligten kopmamızdır ki kopsak da olacağının garantisi de yok tabi :)

3 günde bir maç yapacak bir seviyede değiliz maalesef gerçekçi bakarsak.

Çevrimdışı Yusuf

Dediğim gibi bunun olabilmesinin tek yolu ligten kopmamızdır ki kopsak da olacağının garantisi de yok tabi :)

3 günde bir maç yapacak bir seviyede değiliz maalesef gerçekçi bakarsak.

Sakatlarımız yavaş yavaş iyileştiği için çok da imkansız değil bence iki kulvarı bir arada götürmek. Ligde Cenk-Mustafa-Kerim-Oğuzhan-Necip Avrupa'da Demba ba-Olcay-Sosa-Atiba-Franco rotasyonuna gidebiliriz. Açıkçası bu form durumuyla lig şampiyonluğu şu anda hayal ama başımızda Biliç gibi turnuva oynamayı iyi bilen bir hoca varken Avrupa'ya yoğunlaşırsak en az bir yarı final yapabiliriz. Kilit durum takımın bu performansını değil Liverpool ve Bursa maçlarındaki performansını göstermesi bu periyotta.

Çevrimdışı Çağatay

bende şarkı önerimi yazayım şurada dursun  :evillol:

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 00:23:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Kaboul 4 aydır oynamıyor hiçbir maçta.

Büyük ihtimal alacağız bu adamı.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağatay

Hayko Cepkin e Marş tadında 2 beste yaptırılmalı .

tRİBÜN ADAMI ZATEN.
birde bize özgü olmalı o müzikler .ilk çıkışı vodafone arene olmalı.bilinen müziklerin kullanılmasını istemem.

hakkaten ya aslında hayko güzel çalışmalar yapabilir bizim için  :claps:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 00:28:37
  • Beşiktaş / Bodrum
Ben aylar önce de dediydim stada bi ton para gömüyoruz madem, Hans Zimmere de basalım parayı bize epik soundtrack yapsın. vodafone arena soundtrack diye satarlar hem vodafone kazanır hem biz kazanırız hem de ilk kez bi stadın albümü olmuş olur :evillol:

Aslında çok mantıklı ulaştırmak lazım bunu. Adam ilah zaten çok iyi bir şey çıkar ve özel olur.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Serkan P.

Bi de Barış Akarsu olacaktı Bilic'in yanında...
Yapma bunu :( Cok derinden girdin ya..

Çevrimdışı Çağatay

Aslında çok mantıklı ulaştırmak lazım bunu. Adam ilah zaten çok iyi bir şey çıkar ve özel olur.

kesinlikle katılıyorum mükemmel olur hastasıyım zaten hans abinin  :evillol:
bi de bizim için şarkı yapacağı düşüncesi bile tüylerimi ürpertiyor  :ishock:

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Vay arkadaş nasıl pozitif bakabiliyorsunuz şu durumumuza anlamak güç.Bırak şampiyonluğu ikinci olsak kendimi keserim :evillol:

Bilic efsane bir hoca olabilir aslında ama büyük bir klüpte değil.Mesela gider WestHam'a kurar takımını takımı küme düşmemeye alıştırır sonra orta sıralara oynatır ilk10'da takılır yıllarca.Ama bu adamın futbol görüşü büyük bir takıma uymaz Moyes ve Bilic'i çok benzetiyorum ikisi de futbol görüşü olarak büyük takıma çok zıtlar.

Bence 2 yıllık izlenim sonucu yönetim de yavaş yavaş aynı şekilde düşünmeye başlayacak sene sonu Bilic'in takımdan ayrılacağını düşünüyorum.Feda muhabbetine girmişken keşke Aybaba'ya bir şans daha tanınsaydı son 2 senede en az 1 şampiyonluk alırdı bu takım.