Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963133 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı talha

Evet artık yarın tüm sazlar Bilic'in elinde. Çıkın ve alın maçı. Yarın ki maçı alamazsan herşey ters düz olur.  :busted_cop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimiçi Kartal Ç

gs maçının sonundaki o mide bulandırıcı eyyamdan sonra yarın için pek umudum yok. taktik maktikle bi yere kadar. rakipten fazlasını yenmen lazım.

[ Son Düzenleme: 14 Mart 2015, 21:51:00 Kartal Ç ]

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:41:41
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kazanırsak yarın Fener muhtemen puan kaybedecek Kadıköy'e büyük avantajla gideceğiz.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Kazanalım da derbiyi falan düşünmüyorum :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:47:27
  • Beşiktaş / Bodrum
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 14 Mart 2015, 21:56:33
  • Beşiktaş / Bodrum
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Kartal Ç

yayıncı kuruluş yorumcuları bariz gol şansı yok sarı doğru diyerek olayı özetlediler. kale aslında boş değil kenar hakemi geçecek galiba. geçen hafta franco kırmızı görürken bariz gol şansı oluyor. bu hafta boş kale olmuyor. futbol kuralları böylesine de muallak bu coğrafyada.

Çevrimdışı ahmet türker

yayıncı kuruluş yorumcuları bariz gol şansı yok sarı doğru diyerek olayı özetlediler. kale aslında boş değil kenar hakemi geçecek galiba. geçen hafta franco kırmızı görürken bariz gol şansı oluyor. bu hafta boş kale olmuyor. futbol kuralları böylesine de muallak bu coğrafyada.
adamların nasıl bir karakterde olduklarını anla . kalede kaleci varken ,son futbolcu hücüm edeni indirirse kırmızı oluyor ,kaleci çıkıp futbolcuyu kalede kimse yokken indirirse sarı oluyor ve bunu ısrarla söyleyenler m.denizli ,t.metin ve şansal .bu ülkede doğru konuşan adam kalmamış . hepsine yazıklar olsun ,suratlarına tükürsen yağmur yağdı diyecekler.

Çevrimdışı f_madida

gs maçının sonundaki o mide bulandırıcı eyyamdan sonra yarın için pek umudum yok. taktik maktikle bi yere kadar. rakipten fazlasını yenmen lazım.

olumsuz dusunmemek lazim, ligi gsye vermek isteseler bu maci cok rahat verebilirlerdi...ayni sey fbnin konya - akhisar vs maclari icin de gecerli.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ahmet türker

olumsuz dusunmemek lazim, ligi gsye vermek isteseler bu maci cok rahat verebilirlerdi...ayni sey fbnin konya - akhisar vs maclari icin de gecerli.
aynı fikirdeyim eğer dönmezlerse tabi ,bunlara pek güven de olmuyor ,kardeşim. :ok:  :ok:

Çevrimdışı ahmet türker

Kazanırsak yarın Fener muhtemen puan kaybedecek Kadıköy'e büyük avantajla gideceğiz.
ben de öyle düşünüyorum @Çağrı kardeşim.

Çevrimdışı Kemal

Biri çok güzel yazmış Twitter'da;  Franco nun pozisyonunda son adam Cenk vardı kalede , Muslera nin pozisyonunda kim vardı arkasında yazmış :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 00:10:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Biri çok güzel yazmış Twitter'da;  Franco nun pozisyonunda son adam Cenk vardı kalede , Muslera nin pozisyonunda kim vardı arkasında yazmış :)

Çok güzel kapatmış :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ahmet türker

kaleci kaledeyken son defans futbolcusu hücum edeni indirirse kırmızı kart oluyor ,kural zaten böyle .

Çevrimdışı Tolga

Sinan Engin'e ilk defa katılıyorum.

Büyük ihtimalle 3 takımda 10 puana yakın puan kaybı yaşayacaklardır.

Ben hep 78-79 civarına çıkar diyordum şampiyonluk limiti ama o kadar olmayacağı belli olmaya başladı.

Tabi şampiyonluğu yine derbiler belirleyecek gibi gözüküyor.

Çevrimdışı ALI RIZA

Yarınki maçı yenersek bizim önümüzü kesmeseler tamamdır bu iş...!
Fener macında fener bu sefer yatar bizimkiler atarsa...!
ğs derbisi 4 puanla çıkacagız son maç gençler olacak orada evimizde şampiyonlugu alacagız...!
[ Son Düzenleme: 15 Mart 2015, 01:07:53 Necmi ]

Çevrimdışı Tolga

@Çağrı şampiyonluk puanı hakkında sen ne düşünüyorsun :icool:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 01:42:45
  • Beşiktaş / Bodrum
@Çağrı şampiyonluk puanı hakkında sen ne düşünüyorsun :icool:

Ben hesap yapmayı bıraktım maç maç gidiyorum  :bandit: Yoksa her maç sonu böyle oluyor  :duman:  :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben hesap yapmayı bıraktım maç maç gidiyorum  :bandit: Yoksa her maç sonu böyle oluyor  :duman:  :kop:
Böyle diyeceğini biliyordum :kop: :kop: ben de bıraktım artık ama 74 ü bulan şampiyon olacakmış gibi geliyor :D

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 01:46:24
  • Beşiktaş / Bodrum
Böyle diyeceğini biliyordum :kop: :kop: ben de bıraktım artık ama 74 ü bulan şampiyon olacakmış gibi geliyor :D

O zaman biz oluruz :D Ben iç sahada 5 te 5 akhisar Paşa deplasmanları ile 21 puan bekliyorum %100  :bandit:

Derbilerden ne çıkarsa artık  :duman:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O zaman biz oluruz :D Ben iç sahada 5 te 5 akhisar Paşa deplasmanları ile 21 puan bekliyorum %100  :bandit:

Derbilerden ne çıkarsa artık  :duman:
21 puan güzeldir :bandit: :D :kop:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 01:49:20
  • Beşiktaş / Bodrum

O değilde Fener 3. olacak galiba  :kop: :kop:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

O değilde Fener 3. olacak galiba  :kop: :kop:
Biz şampiyon olalım da gerisi önemli değil :kop: :kop: