Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963714 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 01:50:40
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Biz şampiyon olalım da gerisi önemli değil :kop: :kop:

Ligde şampiyonluk Uefa'da yarı final  :bandit:
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:duman: :duman:

Ya lig şampiyonu olalım ya da UEFA'yı alalım farketmez yeter ki sezon sonunu en kötü 1 kupayla kapatalım :evillol: :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Deniz

Taraftarı genel olarak ilgilendirdiği için buraya yazacağım artık yeter.

Futbolda anarşi yaratan, şimdi basket maçlarına giderek oradaki güzel ateşli ama aynı zamanda uygar aile ortamını da bozan iğrenç bir taraftar topluluğu var 400-500 kişilik.

O kadar bilgi yoksunu o kadar sadece küfür etmek için geliyorlar ki, her boşluğa küfür sığdırıp 3. anonsu aldırıp oraya düzenli gelen güzel insanları korkutup bir daha çocuğunu alıp gelmemesini sağlayacak olan topluluk bunlar.

Bunların tek tek temizlenmesi lazım bunlar insan bile değiller gözümde.

Ayni tipleeden futbolsa da var malesef.Bundan 4-5 sene once abimle inonu stadinda maca gittik.kapalida maci izliyoruz.her sey guzel 2-0 ondeyiz marslari soyluyoruz detken kafamin yanindan bir bira sisesi gecti ve ondeki bayanin sirtina carpti yere dustu kirildi.

Sinirden nevrimiz dondu kim atti falan derken hiyari bulduk. Kendini amigo sanan cakalin biri.yaninda da 3-5 cakal onun gibi.ozur dileyecegine dikleniyor kavga etmeye calisiyor.

O sirada Ankarali Ayhan ve Alen Markaryan cikti geldi olayi sordu anlatir anlatmaz bunlarin hepsini paket yapti kiclarina tekmeyi koydu disari atti.

Yeni stadda boyle kendini bi halt sanan cakallar kesinlikle barindirilmamali.herkes akli basinda takimina destek vermeli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Cenk

Opare     Pedro     Necip      Motta

Veli       Tolgay

G.Töre        Oğuzhan          Olcay

Demba Ba

Maça bu şekilde çıksak iyi olur :)

Çevrimdışı f_madida

Cenk

Opare     Pedro     Necip      Motta

Veli       Tolgay

G.Töre        Oğuzhan          Olcay

Demba Ba

Maça bu şekilde çıksak iyi olur :)

Benim beklentim:

Cenk Gonen

Serdar     Pedro     Atinc      Motta

Veli       Tolgay

G.Töre        Oguzhan         M.Pektemek

Cenk Tosun

--- Baba cok yorgun, Olcay da oyle...ikinci yari skora gore Baba, Olcay veya K.Frei girebilir en azindan daha diri olurlar.

M.Pektemek-Oguzhan-C.Tosunun yorgunluk bahanesi yok, C.Tosun haric diger ikisinin antreman/mac eksigi de yok. Yalniz dikkat edilmesi gereken su var, M.Pektemek pivot forvet (tek forvet) oynayamaz, acik olarak etkili oluyor, kornerlerde vs de 2. forvet gibi girebilir iceri.

The world is better in black and white, and red.

Çevrimdışı ozan062

bu gunku macı kotu oynayıp puan kaybedersek

direk hergun bilic istifa yazıcam... bir tane laf yapan olursa gunde 2 kere bilic istifa dicem:))
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı eski inönü

benim şahsi başarı kriterim ligde ilk 2, Uefada ceyrek final.

Çevrimiçi blackeagle35

Bu takım ikinci değil şampiyon olmalıdır,teknik heyet bazı hamleleri yapabilirse bunun için hiçbir engel yok..

Çevrimdışı Çağatay

bu gunku macı kotu oynayıp puan kaybedersek

direk hergun bilic istifa yazıcam... bir tane laf yapan olursa gunde 2 kere bilic istifa dicem:))

deme öyle şeyler bak geçenlerde de @panic13 te öyle yazdıydı bilmeden atarlandıydım  :evillol:
bu sefer seninkine bilip de atarlanırım  :evillol: :evillol: :kop:
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 12:37:26
  • Beşiktaş / Bodrum
benim şahsi başarı kriterim ligde ilk 2, Uefada ceyrek final.

Bu başarı değil malesef benim gözümde.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Hicks

Başarı şampiyonluktur, ikincilik başarı olamaz. Ben bu saatte Ankara'ya gidiyorsam üzerimde formamla, bu formayı giyen futbolcu da o sahayı rakibine dar edecek...
Yine bir akşamüstü meyhanede,
Masada 70'lik rakı su ile
Dertlerim çok büyük anlamaz kimse,
Beşiktaş sevgisi böyledir işte...

Çevrimdışı alimm

çok değil 3 maç 3 gol... Milli araya kadar olan 3 maçımızı gol yemeden 1 er gol atarak geçirmemiz yetecek... Ha gayret...!!!
:-)
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimdışı eski inönü

Bu başarı değil malesef benim gözümde.
şu anki konumun guzelliginden dolayı belki seni tatmin etmiyor olabilir ama lig daha yeni başlıyor aslında. Haftaya fener derbisiyle beraber ligin final bölümü başlayacak. Bundan oncesinin bir onemi yok artık. puanlar başa baş malesef. Fener beleş penaltılarla topladıgı puanları hep bu gunlere biriktirdi. Haftaya Kadıkoyden en az beraberlikle çıkarsak Beşiktaş da iddiasını kanıtlar. Aksini zaten düşünmek istemiyorum.

Çevrimdışı JoseDemba

Uefada çeyrek ligde şampiyonluk yada uefada final ligde ikincilik başarıdır zaten finali görürsek büyük ihtimal kim gelirse gelsin alırız.
Ölene Kadar SİYAH BEYAZ!

Çevrimdışı ozan062

deme öyle şeyler bak geçenlerde de @panic13 te öyle yazdıydı bilmeden atarlandıydım  :evillol:
bu sefer seninkine bilip de atarlanırım  :evillol: :evillol: :kop:

heheh yok hocam bu sefer ciddiyim,, artık bir yere kadar sabrederim
gecen sene gs bizden once macını yapmıs puan kaybetimişse istisnasız bizde kaybettik onun için
bugunde bunu bozamazsa bilic benim için artık ipler kopacak
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı ThbrK

Benim beklentim:

Cenk Gonen

Serdar     Pedro     Atinc      Motta

Veli       Tolgay

G.Töre        Oguzhan         M.Pektemek

Cenk Tosun

--- Baba cok yorgun, Olcay da oyle...ikinci yari skora gore Baba, Olcay veya K.Frei girebilir en azindan daha diri olurlar.

M.Pektemek-Oguzhan-C.Tosunun yorgunluk bahanesi yok, C.Tosun haric diger ikisinin antreman/mac eksigi de yok. Yalniz dikkat edilmesi gereken su var, M.Pektemek pivot forvet (tek forvet) oynayamaz, acik olarak etkili oluyor, kornerlerde vs de 2. forvet gibi girebilir iceri.

Serdar biraz dinlensin artık,adam her maçta oynuyor :evillol:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 14:14:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Forum yöneticisiyim diye yazmıyorum bunu ama forumun kıymetini bilin.

Donanım'a şunu yazan hesapta Beşiktaşlı.

Alıntı
Not alın. Bu maçta yenilcez, Demba ba falan kart görecek. Ceza sınırındaki oyuncular derbide oynayamacak o maçta da fark yiyecez. Avrupa'dan da elenecez. Takım çöküş sürecine girecek. Bilic falan istifa edecek.

Burası gerçek bir taraftar forumu. Her anlamda. Bu yüzden amacımız hızla büyümek filan değil. O yüzden lütfen herkes buranın sağlıklı kalması için katkıda bulunsun.

Maç zamanı küfür etmeyin edecek olan varsa girmesin maç saati.

Oyunculara ya da antrenörlere hakaret etmeyin.

Sadece eleştirin ya da destek olun.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Burası gerçek bir taraftar forumu. Her anlamda. Bu yüzden amacımız hızla büyümek filan değil. O yüzden lütfen herkes buranın sağlıklı kalması için katkıda bulunsun.

Bunu yazan arkadaş baya baya karamsarlıkta çığır açmış :)

Dediklerinde haklısın @Çağrı ben de elimden geldiğince arkadaşları uyarıyorum.

Çevrimdışı ahmet türker

@Çağrı kardeşim bunlara sen beşiktaşlı değilsin dendiğinde ,hemen klasik savunma durumuna geçiyorlar .ben beşiktaşlılığıma laf söyletmem ,falan filan ,tabi tabi bizde yedik .beşiktaşlı olan beşiktaşlı olduğunu belli eder. olmayanı da zaten alıyoruz. küfür ve hakaretlere karşı ben de aynı uyarıyı yapıyorum ,çok sinirlendiyseniz sakinleşene kadar bekleyin .kalp kırıcı olmayın ,kimseye sataşmayın .sonra kendiniz de pişman olacağınız davranışlarda bulunmayın .maçta herkese bol şanslar .bu maçı al da gel beşiktaşım.

Çevrimdışı talha

totemci o çocuk örn: http://forum.donanimhaber.com/m_103744503/tm.htm  :kop: :kop:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 15 Mart 2015, 15:44:09
  • Beşiktaş / Bodrum
totemci o çocuk örn: http://forum.donanimhaber.com/m_103744503/tm.htm  :kop: :kop:

Açıkçası neci olduğu umrumda değil.

Donanıma 22-23 yaşında biraz olsun olgunlaşmış bir insanın 5 dk dan fazla tahammül edebileceğini sanmıyorum.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

3 puanı alıp liderlik koltuğuna oturmamız şart..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Fb şampiyon olsun bu bjk olmasın. Bu gazla makası açarlar bizle yoksa.

Ts forumundan bir yorum.

İşte geçen gün bunu demiştim bu yüzden bunlar bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar :)

Çevrimdışı Deniz

Fb şampiyon olsun bu bjk olmasın. Bu gazla makası açarlar bizle yoksa.

Ts forumundan bir yorum.

İşte geçen gün bunu demiştim bu yüzden bunlar bizim şampiyon olmamızı istemiyorlar :)
Makas yeterince acik degil miymis :)

Çevrimdışı Tolga

Makas yeterince acik degil miymis :)
Onlar hala bizle rekabet edebildiklerini zannediyorlar şaka gibi :)

30 küsür yıldır şampiyon olamayanlar hala bizle yarıştıklarını sanıyorlar komik :D