Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3963524 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı GÖRKEM

Bastan söyleyeyim ki alman klavyesi kullandigim icin bazi harfleri yazamiyorum. Umarim rahatsiz edici degildir.

Ilk 11 tartisilir. Burda Bilici elestirmem. Elestirilmesi gereken sey Maci hamle yapmadan Sac Bas yolduracak sekilde izlemesi.

Fizige dayali bir Oyun kurgumuz var. Böyle uzun bir sezonda bu yipratici Oyun kurgusuyla cok atletik, fizik gücü yüksek ve tecrübeli oyuncularin olmazsa, genis bir kadroyla Rotasyon yapip hem daha cok oyuncuya sans vererek Moralleri yüksek tutup ayni zamanda takimdaki rekabeti arttirirsin. Bu tartisilmaz ve bunun baska formülü yoktur. Kadro genisletilmedigine göre bu demek oluyor ki Kerimi, Atinci, Oguzhani, ve hatta Mustafa Pektemek ile Ugur Borali zaman zaman oynatman gerekiyor. Belki Bilic Takimi Gözünde biraz büyütmüs olup asagi yukari ayni onbir ile her Maci oynayabilecegini sanmis olabilir. Ancak gercekten öyle ise bu büyük bir hatadir. Öyle degil ise neden bu kadar israrli sekilde ayni Oyunculari oynatiyor ve bu kadar gec degisiklik yapiyor? Bu Sorunun birinci yaniti Yedeklere güvenmemesidir. Ikincisi ise Yedekleri oynatmaya cesaret edememesi. Belki cesaret etmemekle dogru yapiyordur. Bu tartisilir ama tartisilmayan bir sey vardir. Bu da olusacak sorunlari sezon basinda öngörememesi. Bunun sebepleri ise tecrübesizlik. Korkak olmasi kismen tecrübesizliginden kaynaklaniyor.
[ Son Düzenleme: 18 Nisan 2015, 00:51:31 GÖRKEM ]

Çevrimdışı Çağatay

Hadi diyelim rövanşta çok fazla efor sarfedip turu geçtik.

Ondan 3 gün sonra Fb derbisi var.

C.Brugge maçının yorgunluğuyla Fb derbisine çıkıp ne kadar Fb'ye direnebilliriz ki.

Plan şöyle olmalıydı.Dünkü maçı en kötü 1-0 ile kazanıp turu yüksek oranda geçerek rövanşta daha az fazla efor sarfederek Fb derbisine diri çıkabilirdik.

Ben fb maçını gozden cikardim bu hafta deplasmanda puan kaybederler mi onu bekliyorum
su sıralar bi milli maç arası olsaydi bize süper gelirdi ama o da yok malesef
takim fena halde yorgun ve bu fiziksel yorgunluk kafayi da cok etkiliyor
Bi de bizim artik rovansta ve fb macinda savunma da opare ve motta yi oynatmamiz gerekiyor serdar tehdit olusturmadigi icin brugge macinda onun kanadindan giren eleman ilk golde şutu ceken ve penalti yaptiran adam
fb macinda da büyük ihtimalle orada alper oynar karsisinda opare olursa farkli olur sersar olursa farkli olur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tolga

Ben fb maçını gozden cikardim bu hafta deplasmanda puan kaybederler mi onu bekliyorum
su sıralar bi milli maç arası olsaydi bize süper gelirdi ama o da yok malesef
takim fena halde yorgun ve bu fiziksel yorgunluk kafayi da cok etkiliyor
Bi de bizim artik rovansta ve fb macinda savunma da opare ve motta yi oynatmamiz gerekiyor serdar tehdit olusturmadigi icin brugge macinda onun kanadindan giren eleman ilk golde şutu ceken ve penalti yaptiran adam
fb macinda da büyük ihtimalle orada alper oynar karsisinda opare olursa farkli olur sersar olursa farkli olur

Fb maçından ben de pek ümitli değilim zaten ama Opare ile Motta'yı oynatırsan kimi keseceksin.

Gerçi kime sorsak herhalde Sosa'nın kesilmesini ister de bence bu takımda Sosa'nın ölüsü her türlü  oynar kimse kusura bakmasın.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı GÖRKEM

Fb maçından ben de pek ümitli değilim zaten ama Opare ile Motta'yı oynatırsan kimi keseceksin.

Gerçi kime sorsak herhalde Sosa'nın kesilmesini ister de bence bu takımda Sosa'nın ölüsü her türlü  oynar kimse kusura bakmasın.

Veli-Atiba-Tolgay üclüsü oynasin. Sosa cok formsuz. 1 Hafta daha dinlenip fenerbahce macinda oynamasi daha iyi olabilir.

Çevrimdışı ozan062

topla sahayı gezebilen topcumuz varmıs ortasahada bizim  :iscrewy:

bunu marifetmis gibi anlatan bir onder hoca,, artı mactan sonra mukemmel tespitlerde bulunuyor o eksik bu eksik,,
neden acaba kendi geldiğindede bunlara engellememiş,, herseyi hocaya bıraktıgını soyleyerek savunma moduna çekiliyor en guzel yaptıgı sey :evillol:
yani arkadaslar mac bittikten sonra ibretlik tespit gelse nolur olmusla ölmüşe çare yok
her zaman aynı sorunlar vardı hatta sorunlar değişmiyorda sadece dallanarak büyüyor, onlemde alma niyetimiz yok

kısacası bizim hoca sunu cozsun yeter, oyuncuya dayalı futboldan vazgeçsin...eger yapaam derse sene sonu :by2:
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı panic13

Hadi diyelim rövanşta çok fazla efor sarfedip turu geçtik.

Ondan 3 gün sonra Fb derbisi var.

C.Brugge maçının yorgunluğuyla Fb derbisine çıkıp ne kadar Fb'ye direnebilliriz ki.

Plan şöyle olmalıydı.Dünkü maçı en kötü 1-0 ile kazanıp turu yüksek oranda geçerek rövanşta daha az fazla efor sarfederek Fb derbisine diri çıkabilirdik.

Abi zamanında adını hatırlamadığım bir hocaya sormuşlar:"hocam" demişler "kısa vadede takım için hedefleriniz nedir?". Cevap "sonraki maçı kazanmak". Tekrar sormuşlar "uzun vadedeki hedef nedir?". Cevap: "ondan sonraki maçı kazanmak" :)

Sen eleştirilende haklısında valla sen yazınca üzerime ölü toprağı serpiliyor, bi karamsarlık bi kötümserlik :)

Bi rahat olalım yav :) Bu hafta SAI Kayseri ile oynayalım yenelim, Sonra Brüje saplayalım hançeri, sonra FB maçı için endişelenelim :)

Tamam takım kötü sinyaller veriyor da düşünsene Brüj'ü yenmiş, ardından FB'yi yenmişiz :D Takımda bu potansiyel var. Neden olmasın?

Evrene güzel mesaj yollayaım, karmamızı yüksek tutalım arkadaşlarım, kardeşlerim :)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Celestine Babayaro

GS-FB iç sahada puan bırakmazlar.Tek umudum deplasmanlar özellikle şu formsuz oyun devam ettiği sürece biz de her maçta puan kaybetme potansiyeline sahibiz.O kadar koyuyor ki şu stajer hocalara formsuz dönemlerinde yenilmemiz,derbi kazanamamamız,ligte farkı açamamız Bilic ismini duyunca sinirlerim bozuluyor

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 20:09:56
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
GS-FB iç sahada puan bırakmazlar.

Akhisar maçını gördük hiç belli olmuyor ne desek de.

Asıl mesele biz iç sahada ne yapacağız. Balıkesir'i yenemedik ötesi yok bunun. Her maç 3 ihtimalli malesef.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı atalay

Bu takım 90 dakika oyun kontrolünü ele almak,alışılmış önde baskısını;hatta şok pres yapıp hızlı hücum etmek istiyor ise:
1-Asla savunmayı geride kurmayıp,karşılama mesafesini düşürmeyecek.Bunu yapabilmek için -zira rakip sizi buna zorlayabilir-kompakt oynayıp alanı enine kullanmamız lazım.Kontra ataklarda da biraz daha doğru alanları kullanmamız lazım.(Dün Demba Ba,orta saha oyuncusu gibi oynamak zorunda kaldı)
2-Atiba.Ben her zaman o pozisyonda daha başka özellikleri olan bir oyuncu oynamasından(transfer)yanayım lakin;1.maddenin olmazsa olmaz adamı.Pozisyon bilgisi,alan oyunu becerisi ile saha içinde ki açıkları çok iyi kapatıyor.Belli aralıklarda Veli'yi takımın olmazsa olmazı yapacağımıza Atiba'ya o rolü vermek daha iyi gibi.(Tabii dün zorunluluktan görev alamadı.)
Şu takım mevcut oyun düzeninde şu an itibari ile bunu oynar;oyun düzenin dışında çıkınca sürekli baskı yiyen,organize olamayan,bireysel yeteneklerin eline bakan sıradan bir takım oluyoruz.Son 5-6 maçtır çok tuhaf bir şekilde üst üste binen oyuncular görüyorum ki bu çok tehlikeli.Sahayı doğru parselleyemiyoruz.Ayrıca Bilic'in Ersan aşkını anlamıyorum.Tamam sert sıkı,yüksek topta da eldekilerin en iyisi lakin;alabildiğine dengesiz ve oyun bilgisi sıfır.Dün yenilen golde de yanlış yerde duruyor.Franco'nun fundamentals'ı hepsinden daha iyi.Dün Sutter tüm topları sırtı dönük aldı,döndü,verdi.Necip-Ersan ikilisi bunu için vardı.Franco olsaydı ne değişirdi ki?Son olarak Beşiktaş'ın oyuncuları huzursuz,vücut dilleri çok kötü ve sürekli saha içinde tartışıyorlar.Saha dışında egonun bu kadar,arkadaşlık ortamının yüksek olduğu yerde saha içinde bu durumun yaşanıyorsa belli ki oyuncu grubu istediğini yapamıyor.(Ki haftalardır izliyoruz)Bunun sebebi de lakayt davranmak filan değil.Bu oyuncu grubu kariyerlerinin en önemli maçlarını oynuyorken lakayt olacaklarını sanmıyorum.Bence düşündüklerine vücutları izin vermiyor.Bunun sebebi sorgulanmalı.

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Çağatay

Sosa da şu agrilari olmasa oynar yine her türlü ve oynatir da

Opare motta birlikte oynasın derken opare sagda serdarin yerinde motta da solda oynayabilir boylece bekler en azindan suratli ve hucuma katki saglayabilecek adamlardan olusur gobekte de yine pedro ve malesef ersan...
Bu arada bilemiyorum ama acaba yonetim şimdi pisman midir acaba ersanla sozlesme yeniledikleri icin ?
söyle bi 2-3 veren olsa da satsak ya da ne biliim takasta filan kullansakta kurtulsak :)
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Fatih

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Tolga

Abi zamanında adını hatırlamadığım bir hocaya sormuşlar:"hocam" demişler "kısa vadede takım için hedefleriniz nedir?". Cevap "sonraki maçı kazanmak". Tekrar sormuşlar "uzun vadedeki hedef nedir?". Cevap: "ondan sonraki maçı kazanmak" :)

Sen eleştirilende haklısında valla sen yazınca üzerime ölü toprağı serpiliyor, bi karamsarlık bi kötümserlik :)

Bi rahat olalım yav :) Bu hafta SAI Kayseri ile oynayalım yenelim, Sonra Brüje saplayalım hançeri, sonra FB maçı için endişelenelim :)

Tamam takım kötü sinyaller veriyor da düşünsene Brüj'ü yenmiş, ardından FB'yi yenmişiz :D Takımda bu potansiyel var. Neden olmasın?

Evrene güzel mesaj yollayaım, karmamızı yüksek tutalım arkadaşlarım, kardeşlerim :)
Bunu sadece ben değil birçok kişi söylüyor. :)

Soralım kaçımız Fb'yi yeneriz diyebiliyor gönül rahatlığıyla.

Çevrimdışı panic13

Yeneriz Allahin izninlen :) sen evrene pozitif mesaj yolla, sakin olalim ;)
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serkan P.

Arkadaslar su fotograftaki lol takiminin kaptaninin giydigi klasik cubukluyu nereden temin edebilirim? Tabii ki de lisansli tercihimdir.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 13 Mart 2015, 22:16:06
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
@Celestine Babayaro Takımımızın Teknik Direktörüne söylediğin sözleri dikkatli seç.

Arkadaşlar bunun üzerinde  hepinizi tekrar uyarıyorum bana bunu neden yatırıyorsunuz ki? Çok basit kural HAKARET YOK.

Bu kadar anlamak zor değil bunu. LÜTFEN Yapmayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Arkadaşlar burada hakarete izin verilmediğini çok iyi  biliyorsunuz da neden yazdığınız kelimeleri dikkatli seçmiyorsunuz.

Eleştirilere diyecek birşey yok ama hakaret olmamalı.

Çevrimdışı Tolga

Bu arada geçen haftalarda konuşuyorduk ya yeni statta futbolcular sahaya çıkarken hangi müziği tercih etmeliyiz diye geçen gün aklıma şu gelmişti nasıl olur diye sorayım :icool:

Çevrimiçi Samet Ç

Bu arada geçen haftalarda konuşuyorduk ya yeni statta futbolcular sahaya çıkarken hangi müziği tercih etmeliyiz diye geçen gün aklıma şu gelmişti nasıl olur diye sorayım :icool:

Bu baya güzel. Bir de şu var daha sert bir şeyler olsun istiyorum ben. :D

Çevrimdışı Tolga

Bu baya güzel. Bir de şu var daha sert bir şeyler olsun istiyorum ben. :D

Bu da baya iyi olur tabi  :D :D

Çevrimiçi Kartal Ç

Hocam bu şarkıda da böyle bi firmanın ürün tanıtım toplantısına gitmiş gibi his yaratıyor  :D

bence biz eski şarkıya geri dönelim güzeldi o  :bandit: Noumaya da selam olsun  :)

Çevrimdışı Türkay

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Hocam bu şarkıda da böyle bi firmanın ürün tanıtım toplantısına gitmiş gibi his yaratıyor  :D

bence biz eski şarkıya geri dönelim güzeldi o  :bandit: Noumaya da selam olsun  :)

Bu gol sonrası müziği o fark etmez bu da olur. Önemli olan maça giriş anında sert bir müzik bulmak rakip oyuncuları sindirmek için. :)

Çevrimiçi Kartal Ç

Bu gol sonrası müziği o fark etmez bu da olur. Önemli olan maça giriş anında sert bir müzik bulmak rakip oyuncuları sindirmek için. :)

Ben aylar önce de dediydim stada bi ton para gömüyoruz madem, Hans Zimmere de basalım parayı bize epik soundtrack yapsın. vodafone arena soundtrack diye satarlar hem vodafone kazanır hem biz kazanırız hem de ilk kez bi stadın albümü olmuş olur :evillol:

Çevrimiçi Samet Ç

Ben aylar önce de dediydim stada bi ton para gömüyoruz madem, Hans Zimmere de basalım parayı bize epik soundtrack yapsın. vodafone arena soundtrack diye satarlar hem vodafone kazanır hem biz kazanırız hem de ilk kez bi stadın albümü olmuş olur :evillol:
Bizimkiler girmez o toplara vodafone girebilir diyeceğim belki de onlar da düşünmemiştir bile iş bize düşecek gibi.