simdi acıp izliyemiycem ama aklımda soyle kaldı tam karsısına geçtiğinde kamerayı fark edip bunu yaptıgını cıkardım yüz ifadeside değişti aklımda oyle kaldı...yani sakızı fark ettikten sonra arkaya geçti:) heh oylede cevirebilriiz
herneyse ama simdi savunmakta yanlıs bunu... sakız dogruda değil yanlısta değil... soyluyorum orada baska sebeblerde var diyorum ve tabiki bakıs niyetimide değiştiriyor yani bundan dogal ne var sen seviyorsun sana hos gelen bana oyle gelmez:)
Hocam şimdi sen böyle diyorsun da burayı bir fanatik yazarı okusa düşmanlığından gidip Biliç'ten saygısızlık vs gibi bir haber yapsa ligtvsi olmayan, o anları izleyemeyen veya sadece o haberi okuyarak Biliç'e düşman kesilecek binlerce BJK'li var. Bunlar sosyal medyadan veya maçlarda Biliçe karşı bir tepki verirse bu da kanallarda sürekli dile getirilirse bir şekilde Biliç gider.
Yani takıma kazanma alışkanlığını getiren bir adamın bu kadar erken gitmesi kimin işine yarar?
Düşman gazeteler geçen Miloseviçi Biliç istemedi yönetim Biliç'e sormadan aldı diye haber çıkardı.
Böyle haber çıkınca da biz yönetimi topa tutmamalıyız. Zaten sonradan resmi açıklama geldi asılsızdır uzun süre takip edilerek Biliç'in onayı ile alındı denmişti.
Yani güncel haberde kim haklı gözüküyorsa onun yanında olup diğer tarafı dışlamanın Beşiktaş'a çok büyük zararı oluyor seneleri gidiyor yeni T.D. yeni başkan derken yıllar kayboluyor.
Bu tarz işlere prim vermemek lazım artık.
Bizi bütünleştiren tarihimizdir, değerlerimizdir. Milliyet, Vatan, Fanatik, Fotomaç, (
Küfür Yasak)₆, Radikal, Yenişafak, Bugün, Habertürk, NTV inan bu ve sayamadığım bir sürü gazetenin bize yararı yok tonla zararı var.