Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987033 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Deniz

Kulüp olarak Başakşehirin zeminine 1-2 milyon yardım yapıp tüm sezonu orda geçirseydik keşke...
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Tolga

Derbilerde kazanabilmek için mutlaka ilk golü bizim atmamız gerekiyor ki bu da yetmez savunmada neredeyse 0 hata ile oynamalıyız.

Son yıllarda Kadıköy'deki Fb ve İnönü'deki Gs derbileri hariç hiçbir derbi de öne geçemedik.

İşin ilginci iki maçta 3-3 bitmişti.

Yani öne geçsek de skoru korumada ciddi problemler yaşıyoruz.

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Dogan

Atibanin Velinin yediği karttan sonra onu takimdan göndersen bile benim icim o anki psikolojiyle rahatlamaz o derece.Takımda sezdigim şey oyuncular cok rahat.olcayin velinin yedigi kartlarin hic bi aciklamasi olamaz.

Çevrimdışı atalay

katılıyorum..
bilice gelene kadar şunu görmek lazım, ne kadar olimpiyat o kadar oyun ve puan kaybı.. fb gs maçlarını derbi olarak değil de olimpiyattaki maçlar olarak kabul etmemiz gerekiyor..
lanet olsun, bari şu bursa maçı son lig maçı olsa bu rezil stadda. en önemli adım budur yılın kalanı için. ama adamlar öyle haysiyetsiz ki, ankara çok soğuk olur deyip olimpiyatta oynamak istedi misal bursa, o derece kolpa millet bu millet... bu maç o yüzden çok önemli, hem inşallah son olimpiyat maçı olması, hem de bursaya bu yamuğunun ödetilmesi açısından..
Ben şimdiden söyleyeyim olur da liverpool ile oynanacak rövanş maçında oyunun herhangi bir bölümünde gol atmamızı gerektirecek riskler alır isek Sterling,Sturridge,İbe,Coutinho'yu filan savunma arkası koşuları,o geniş alanları düşünemiyorum.Olimpiyatta;fecaat olur.İyi oynadığımız Arsenal ve Tottenham maçlarına bile ne kadar geniş alan verdik;halbuki deplasmanlarda bile öyle geniş alanlar vermedik hiçbir takıma.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Olimpiyat'ta güzel oynayan takım görmedim henüz..
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

derbilerde 2 beraberlik alalım,iç sahada da kaybetmeyelim çok rahat şampiyon oluruz
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Dogan

Ben şimdiden söyleyeyim olur da liverpool ile oynanacak rövanş maçında oyunun herhangi bir bölümünde gol atmamızı gerektirecek riskler alır isek Sterling,Sturridge,İbe,Coutinho'yu filan savunma arkası koşuları,o geniş alanları düşünemiyorum.Olimpiyatta;fecaat olur.İyi oynadığımız Arsenal ve Tottenham maçlarına bile ne kadar geniş alan verdik;halbuki deplasmanlarda bile öyle geniş alanlar vermedik hiçbir takıma.
İlk mac ikinci maçın kopyasi olacak bundan hic suphen olmasin kardesim.inonu degilki baski kurasin olimpiyatta baski kuramayız ofansifte oynayamayiz.ilk macta gollü beraberlik alirsak eger burda kontra oynar liverpool un fişini cekeriz aksi halde orda kaybedersek bu 1-0 dahi olsa ben tur atlayabileceğimizi düşünmüyorum

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

Arkadaşımızıın analizi güzel ancak asıl mevzu ev sahibi ve deplasman performansı değil derbi sıkıntısıdır. Derbilerde o senenin şampiyon olacak takımına her yıl 6 puan teslim ediyoruz. 6 puanı sil bize yaz, zirve ile aramızda 12 puanlık oynama oluyor. Bu sene de iç sahada rize ve eskişehir maçlarını alabilirdik belki çok kötü oynamadık ama derbiler büyük sıkıntı.

Derbi ve iç saha dedin mi fenerin istatistiğine şapka çıkarılır. Hep hayal ettiğim tablodur. Burası İnönü burdan çıkış yok'un istatistiğe bürünmüş hali(Umarım gerçekleşecek yeni stat ile)...

18 senedir TS,
15 senedir GS,
10 senedir BJK
Kadıköy'de Fener'i yenemiyor. Bir de bize bak son 10 senede derbilerde istatistiksel üstünlükleri tamamen kaybettik.
Ayrıca derbileri ihmal etsek bile Fener süper ligde iç sahada yaklaşık 45 maç kaybetmedi, ardından 3-4 maç tökezledi ve şimdi nerdeyse 2,5 senedir iç sahada bir tek mağlubiyetleri yok.
FB senelerdir ligde ilk 2 sıraya oynuyor ya şampiyon oluyor ya şampiyonluğu son maçlarda kaybediyor. Yani son 10 yılda iç sahada 2,5 senelik iki seri yaparak bileği bükülmemiş bir takım.
Hakemle ittire kaktıra yenileceği maçta 1 puanı berabere kalacağı maçta 3 puanı kurtarıyorlar aslında ama olsun istatistik istatistiktir.

Başarı için öncelikle içerde dışarda derbilerde mağlup olmamak gerekiyor. Derbilerde 1 puan bile bazen sezon sonu için taşları oynatır, ne olursa olsun yenilmemek gerekiyor ama psikolojik olarak maçı hep bir yerde rakibe bırakıyoruz.

Son olarak ayrıca gendi gomplocu figrimi söyliyim;
Bu sene 3 takım da ligden bir türlü kopmadı muhtemelen ligTVnin ve kâr odaklarının işine böylesi geliyordur. Düşünsene her sene FB-GS çekişmesi yaparsak para kazanırız diyorlardı şimdi BJK bir şekilde araya girdi ve 3 takım da zirvede olursa daha fazla kazanacaklarını farketmişlerdir. Onlarda da bu sene bir ampül yanmıştır. BJK'yi erkenden alaşağı etmeyi artık istemezler diye düşünüyorum. Yani tarafımızı tutmazlar ama bilerek de indirmeye çalışmazlar diye bir teorim var(En azından sezon sonlarına doğru 5-6 hafta kalana kadar). Çünkü paranın yüzü tatlıdır bunlar için. Ne de olsa biz ligTVye söverken, e-bilet ile iyice müşterileştik. Belki yanılırım ama yine de böyle düşünüyorum epey süredir.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 15:49:02 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı Erdem Çözer

@Heliya Sîa FB'nin iç saha avantajı malum ama dış sahada da fena durumdalar.. Dış sahada 10 puan fark attık şu ana kadar.

Çevrimdışı siyah-1903

Arkadaşımızıın analizi güzel ancak asıl mevzu ev sahibi ve deplasman performansı değil derbi sıkıntısıdır. Derbilerde o senenin şampiyon olacak takımına her yıl 6 puan teslim ediyoruz. 6 puanı sil bize yaz, zirve ile aramızda 12 puanlık oynama oluyor. Bu sene de iç sahada rize ve eskişehir maçlarını alabilirdik belki çok kötü oynamadık ama derbiler büyük sıkıntı.

Derbi ve iç saha dedin mi fenerin istatistiğine şapka çıkarılır. Hep hayal ettiğim tablodur. Burası İnönü burdan çıkış yok'un istatistiğe bürünmüş hali(Umarım gerçekleşecek yeni stat ile)...

18 senedir TS,
15 senedir GS,
10 senedir BJK
Kadıköy'de Fener'i yenemiyor. Bir de bize bak son 10 senede derbilerde istatistiksel üstünlükleri tamamen kaybettik.
Ayrıca derbileri ihmal etsek bile Fener süper ligde iç sahada yaklaşık 45 maç kaybetmedi, ardından 3-4 maç tökezledi ve şimdi nerdeyse 2,5 senedir iç sahada bir tek mağlubiyetleri yok.
FB senelerdir ligde ilk 2 sıraya oynuyor ya şampiyon oluyor ya şampiyonluğu son maçlarda kaybediyor. Yani son 10 yılda iç sahada 2,5 senelik iki seri yaparak bileği bükülmemiş bir takım.
Haydi hakem falan diyoruz da 40-50 maç bir defa da mı yenilmezler?

Başarı için öncelikle içerde dışarda derbilerde mağlup olmamak gerekiyor. Derbilerde 1 puan bile bazen sezon sonu için taşları oynatır, ne olursa olsun yenilmemek gerekiyor ama psikolojik olarak maçı hep bir yerde rakibe bırakıyoruz.

Son olarak ayrıca gendi gomplocu figrimi söyliyim;
Bu sene 3 takım da ligden bir türlü kopmadı muhtemelen ligTVnin ve kâr odaklarının işine böylesi geliyordur. Düşünsene her sene FB-GS çekişmesi yaparsak para kazanırız diyorlardı şimdi BJK bir şekilde araya girdi ve 3 takım da zirvede olursa daha fazla kazanacaklarını farketmişlerdir. Onlarda da bu sene bir ampül yanmıştır. BJK'yi erkenden alaşağı etmeyi artık istemezler diye düşünüyorum. Yani tarafımızı tutmazlar ama bilerek de indirmeye çalışmazlar diye bir teorim var(En azından sezon sonlarına doğru 5-6 hafta kalana kadar). Çünkü paranın yüzü tatlıdır bunlar için. Ne de olsa biz ligTVye söverken, e-bilet ile iyice müşterileştik. Belki yanılırım ama yine de böyle düşünüyorum epey süredir.

Haydi hakem falan diyoruz da 40-50 maç bir defa da mı yenilmezler? demişsin yaa. bu sezonki Eskişehir maçını bir hatırla fenerin derim.. alenen fenerin evinde yenilmesi tff kanunlarına aykırı... yine biz japon bayrağı açana kadar da sürecek..
"Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır"

@Heliya Sîa FB'nin iç saha avantajı malum ama dış sahada da fena durumdalar.. Dış sahada 10 puan fark attık şu ana kadar.

Deplasman maçlarımız;

FB,GS,TS,Kasımpaşa,Eskişehir,Akhisar,Sivas.
Dış sahada bütün maçlarımız zor.

FBnin dış saha maçları(zaten içerde çoğunu alıyorlar);
antep, konya, gençler, rize, eses, sivas, mersin, ibb

:) Şimdi deplasman istatistiklerini paylaşan kardeşlerimiz 2-3 defa puan kaybedersek onla da artık övünemeyecekler. O yüzden çok da geride kalanları dile getirmemek gerekiyor.
Şu an puanlar 44-43-42 ve buna göre şu durumu sıfır noktası olarak alırsak bizim işimiz çok çok zor.
Şampiyonluk ihtimalimiz de derbileri kaybedersek çok çok zora düşer.

İstatistik olarak çok iyi durumdayız ama fikstür avantajını çok iyi değerlendirdik bence bundan kaynaklanıyor.

Şartlara göre de çok iyi durumdayız, Biliçle de iyi gidiyoruz. Umarım derbileri alırız işi bitiririz artık.

Çevrimdışı Erdem Çözer

Deplasman maçlarımız;

FB,GS,TS,Kasımpaşa,Eskişehir,Akhisar,Sivas.
Dış sahada bütün maçlarımız zor.

FBnin dış saha maçları(zaten içerde çoğunu alıyorlar);
antep, konya, gençler, rize, eses, sivas, mersin, ibb

:) Şimdi deplasman istatistiklerini paylaşan kardeşlerimiz 2-3 defa puan kaybedersek onla da artık övünemeyecekler. O yüzden çok da geride kalanları dile getirmemek gerekiyor.
Şu an puanlar 44-43-42 ve buna göre şu durumu sıfır noktası olarak alırsak bizim işimiz çok çok zor.
Şampiyonluk ihtimalimiz de derbileri kaybedersek çok çok zora düşer.

İstatistik olarak çok iyi durumdayız ama fikstür avantajını çok iyi değerlendirdik bence bundan kaynaklanıyor.

Şartlara göre de çok iyi durumdayız, Biliçle de iyi gidiyoruz. Umarım derbileri alırız işi bitiririz artık.

Fenerin de pek kolay değilmiş.. bu deplasman performansıyla antep, gençler, eses, sivas, mersin, ibb deplasmanları çok zor geçecektir..

Haydi hakem falan diyoruz da 40-50 maç bir defa da mı yenilmezler? demişsin yaa. bu sezonki Eskişehir maçını bir hatırla fenerin derim.. alenen fenerin evinde yenilmesi tff kanunlarına aykırı... yine biz japon bayrağı açana kadar da sürecek..

Evet hocam o kısımda aslında haklısın güzelce düzelttim orayı :D 3-3 kaldığımız maçta da Cüneyt Çakır eyyam yapmıştı oğuzhan son dkda atsa 3-4'lük efsane tekrar edecekti. Ama önceden de bunlar kollanıyordu, bir şekilde patlıyordu balonları ama şimdi patlamıyor hakem de ittiriyor da işte yine de yenilmeleri lazımdı şimdiye kadar 12 kişi de olsalar bir türlü yenemedik diye şaşırıyorum :)
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 15:54:19 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ozan062

bilic sabahki bjktvdeki yayında agzında sakızla baskanla konusurken goruldu
2sene geçmiş daha bunları ogrenememiş bir zat benim gözümde hayli sıkıntılıdır...
bununla beraber getirdiğim bircok suan burda yazmıcagım detaylarda var yani buda bir etken
ben bilicle sampiyon olsak bile devam edilmemesi taraftarıyım... :tabe:

kültür farkı demeyin alex yaptı gonderildi hadi alex oyuncu bizimki hoca? bize cok uyuyordu
ilk geldiğinde türkce ogrenicem diyende kendisiydi vs vs gecelim bu pop hareketleri...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

Takım lider form düşer doğaldır bu bilic tartışmaları nerden fırladı ya kayseriye elendik diyemi oldu bunlar şunun farkına varalim stadsiz lideriz baska bisey düşünmeyin basının trollemelerine gelmeyin

Çevrimdışı Erdem Çözer

bilic sabahki bjktvdeki yayında agzında sakızla baskanla konusurken goruldu
2sene geçmiş daha bunları ogrenememiş bir zat benim gözümde hayli sıkıntılıdır...
bununla beraber getirdiğim bircok suan burda yazmıcagım detaylarda var yani buda bir etken
ben bilicle sampiyon olsak bile devam edilmemesi taraftarıyım... :tabe:

kültür farkı demeyin alex yaptı gonderildi hadi alex oyuncu bizimki hoca? bize cok uyuyordu
ilk geldiğinde türkce ogrenicem diyende kendisiydi vs vs gecelim bu pop hareketleri...

öğrenmek derken?

sakız çiğnemek, bacak bacak üstüne atmak sadece bizim gibi az gelişmiş ülkelerde saygısızlık olarak kabul edilen konular ve ben sakız çiğnemesine başkanın hiç takıldığını sanmıyorum.. keşke toplum olarak da bunları aşabilsek

Çevrimdışı Dogan

öğrenmek derken?

sakız çiğnemek, bacak bacak üstüne atmak sadece bizim gibi az gelişmiş ülkelerde saygısızlık olarak kabul edilen konular ve ben sakız çiğnemesine başkanın hiç takıldığını sanmıyorum.. keşke toplum olarak da bunları aşabilsek
:nargile: sonunda kadar katiliyorum

Çevrimdışı ozan062

öğrenmek derken?

sen kabul edersin etmezsin bu senin biliceğin iş
toplum olarak asmak evet onun için baskan kamerayı gorunce rahatsız olup saha dısına cıktı
ben buna takıldıgımı soylemedim  bir detay ve buda onemlidir
ve bana kapasiteyi acıklar ilerisi için...
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 16:17:31 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Dogan

toplum olarak asmak evet onun için baskan kamerayı gorunce rahatsız olup saha dısına cıktı
ve bana kapasiteyi acıklar bu detaylar...
Güzel abim sizden ricam sanki suan çok kötü durumdaymis gibi bi psikolojiye bürünmeyin ya.bi yipratmaya yonelik operasyon basladi besiktasi düşürmeye calisacaklar en büyük araçta bizleriz dikkatli olalım lütfen takim lider bu hafta liverpool la oynicaz cipsleri kolalari hazirlayin maci bekleyin hafta sonu bi galibiyet herseyi yoluna koyar detaylari fazla sallamayin

Çevrimdışı Erdem Çözer

ve bana kapasiteyi acıklar bu detaylar...

başkan oradan neden ayrıldığını kestirmek gerçekten güç.. evet bence de bu detaylar kapasiteyi açıklar.. belli bi kapasitenin üstündeki insanlar bunlara takılmaz.. Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Bilic'de bence böyleler..

Bi seferinde de Bilic Ahmet Nur Çebi'ye sarılmış konuşurlarken görüntülenmişti.. Bunun için de saygısızlık vs denilmişti.. Bugün de Bilic ANÇ'nin başını okşadı.. Bu insanlar bunları çoktan aşmış

Çevrimdışı Dogan

Şu takimdan mottayi necibi ismaili gönderip sag bek sol bek stoper aldiktan sonra hersey düzelecek 4-4lük bi takim olcaz arenada

Çevrimdışı Erdem Çözer

Şu takimdan mottayi necibi ismaili gönderip sag bek sol bek stoper aldiktan sonra hersey düzelecek 4-4lük bi takim olcaz arenada

Bir de kaleci lütfen

Çevrimdışı talha

Adamı gönderdik neden? Sakız çiğniyormuş. Zamanında Tigana'yı da kürdan kullanıyor diye gönderdiler. Kafaya hayranım resmen
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı talha

Takım lider form düşer doğaldır bu bilic tartışmaları nerden fırladı ya kayseriye elendik diyemi oldu bunlar şunun farkına varalim stadsiz lideriz baska bisey düşünmeyin basının trollemelerine gelmeyin

İki senedir bir kaç kişinin Bilic'e karşı bir karın ağrısı vardı zaten. Adamı nedesniz olarak göndermenin peşindeler her dk.  :evillol:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Dogan

Bir de kaleci lütfen
Aynen valla bana kalsa kalecisiz girmezdim yeni sezina tolga anca kasimpasa basaksehir kalecisidir bana göre adama top geldigi zaman tirsiyorum ben