Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3987006 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Erdem Çözer

İki senedir bir kaç kişinin Bilic'e karşı bir karın ağrısı vardı zaten. Adamı nedesniz olarak göndermenin peşindeler her dk.  :evillol:

:claps:
Beşiktaş için bir şey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın! Süleyman Seba

Çevrimdışı ozan062

başkan oradan neden ayrıldığını kestirmek gerçekten güç.. evet bence de bu detaylar kapasiteyi açıklar.. belli bi kapasitenin üstündeki insanlar bunlara takılmaz.. Fikret Orman, Ahmet Nur Çebi ve Bilic'de bence böyleler..

Bi seferinde de Bilic Ahmet Nur Çebi'ye sarılmış konuşurlarken görüntülenmişti.. Bunun için de saygısızlık vs denilmişti.. Bugün de Bilic ANÇ'nin başını okşadı.. Bu insanlar bunları çoktan aşmış

cok guzel kıvırıyoruz hoca yapmaa:) biz burda bunun eğitimini aldık dediklerini ayıracak bir seviyemizde bırak olsun :eyes
diyorum sana rahatsız olup geciyorsa arkaya bu bir kıstastır..bundan haftalar once bir arkadasımla macı izledim demiştim,, o mactan sonrada devamını getirdik bircok cıkarım olustu kafada
bu sebeble zaten benim hocaya bakısım değişti  onun için sen ne yazsan ben onu kabul etmem imkansız...sende aynı sekilde gordugunu savundugun için aksini kabul etmiceksin...sene sonu gelsin sartlar olussun zaten sıfır kupayla gelirse hiçbir kuvvetli dayanagı olmuyacak ondan dolayı daha az maaliyet olusturacak ve bizim için iyi olabilir sartlar o zaman eyvallah tersi olursa yazık olur,niyetim bu zaten

dikkat edin eskisi gibi taraftar grupları bilic ile ilgili calısma yapmıyorlar cnk artık soru isaretleri bırakıyor kafada hadi beni art niyetli gorun genel kanıyadamı aynı yaklasıcaksınız:((
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 16:32:16 ozan062 ]
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Tolga

Aynen valla bana kalsa kalecisiz girmezdim yeni sezina tolga anca kasimpasa basaksehir kalecisidir bana göre adama top geldigi zaman tirsiyorum ben
Benim gözlemime göre Tolga'da maça ısınamama problemi var.

Bizim kaleye toplamda taş çatlasa 2-3 top geliyor ve bunlardan en kötü 1 tanesi gol oluyor.

Tolga'nın Trabzonspor'daki kaleciliğini hatırlayalım.Top sürekli kaleye geldiğinden dolayı sürekli kurtarışlar yapıp maçın sürekli içinde kalıyordu.

Bizde dediğim gibi kaleye çok top gelmediği için maçtan kopuyor.Bu yüzden de kolay goller yiyor ya da basit hatalar yapıyor.

Tolga'nın A.Bilbao-Ts maçındaki kurtarışlarını hatırlıyorum da neredeyse tek başına kaleyi gole kapatmak için uğraşmıştı.

Ama şuna katılıyorum Tolga'dan daha iyi bir kaleci mutlaka bu takıma lazım.

Tolga herşeye rağmen çok güven veren bir kaleci değil.

Şunu da ekleyeyim büyük takımların kalecileri sürekli maçın içinde olmak zorundalar.Muslera bunun en güzel örneğidir.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Türkay

Bilic bizi 2009 da şampiyon olduğumuz yıla rağmen daha fazla liderlik koltuğunda oturttu. Üstelik bu şartlara rağmen. Sistemler zor kuruluyor biz çoğunu hallettik. Sistem de tek eksik tecrübeli oyuncu ve stad. Yani Bilic ile Vodafone arena da devam etmeliyiz.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Erdem Çözer

cok guzel kıvırıyoruz hoca yapmaa:) biz burda bunun eğitimini aldık dediklerini ayıracak bir seviyemizde bırak olsun :eyes
diyorum sana rahatsız olup geciyorsa arkaya bu bir kıstastır..bundan haftalar once bir arkadasımla macı izledim demiştim,, o mactan sonrada devamını getirdik bircok cıkarım olustu kafada
bu sebeble zaten benim hocaya bakısım değişti  onun için sen ne yazsan ben onu kabul etmem imkansız...sende aynı sekilde gordugunu savundugun için aksini kabul etmiceksin...sene sonu gelsin sartlar olussun zaten sıfır kupayla gelirse hiçbir kuvvetli dayanagı olmuyacak ondan dolayı daha az maaliyet olusturacak ve bizim için iyi olabilir sartlar o zaman eyvallah tersi olursa yazık olur

kıvırmak bana uymaz hocam.. ben o sırada neyden rahatsız olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz demek istedim.. sen sakıza takıldığın için ondan diyorsun, ben de hiç ilgisi yoktur diyorum..

hoca'ya bakışıma gelince, benimkini boşver.. yöneticisinden, personeline, futbolcusuna herkesin insanlığını, samimiyetini ve dürüstlüğünü anlata anlata bitiremediği bir adam Bilic.. o yüzden sıfır kupayla bile (açık ara bir puan farkı olmazsa) devam edeceğinden şüphem yok

Çevrimdışı ozan062

Adamı gönderdik neden? Sakız çiğniyormuş. Zamanında Tigana'yı da kürdan kullanıyor diye gönderdiler. Kafaya hayranım resmen

hakaret ettirmek için ugrasıyorsun dimi? buraya getirdiğin zihniyet baslı basına sıkıntılı devam edersen bu bakısa bende senle gereken tavrı gosteririm  :vur

Çevrimdışı Çağatay

Deplasman maçlarımız;

FB,GS,TS,Kasımpaşa,Eskişehir,Akhisar,Sivas.
Dış sahada bütün maçlarımız zor.

FBnin dış saha maçları(zaten içerde çoğunu alıyorlar);
antep, konya, gençler, rize, eses, sivas, mersin, ibb

:) Şimdi deplasman istatistiklerini paylaşan kardeşlerimiz 2-3 defa puan kaybedersek onla da artık övünemeyecekler. O yüzden çok da geride kalanları dile getirmemek gerekiyor.
Şu an puanlar 44-43-42 ve buna göre şu durumu sıfır noktası olarak alırsak bizim işimiz çok çok zor.
Şampiyonluk ihtimalimiz de derbileri kaybedersek çok çok zora düşer.

İstatistik olarak çok iyi durumdayız ama fikstür avantajını çok iyi değerlendirdik bence bundan kaynaklanıyor.

Şartlara göre de çok iyi durumdayız, Biliçle de iyi gidiyoruz. Umarım derbileri alırız işi bitiririz artık.

fikstür avantajını iyi değerlendirdik diyosun da hocam
eger fb ve gs yi yenebilseydik puan durumu 50-40-39 olacaktı
işte o zman fikstür avantajını iyi değerlendirmiş olacaktık
fb nin her türlü bizden avantajı var hem iç saha maçlarını kazanıyorlar
hemde deplasman fikstürleri iyi
bizim tothenham maçı gibi trabzon maçı gibi oynamamız lazım derbilerde
işte o zman 34 üncü hafta gelmeden şampiyonluğu garanti bile edebiliriz
ama o mantaliteyi, o hırsı, ,isteği ve mücadeleyi empoze etmek lazım futbolculara
o maçlarda biliç topçuları nasıl havaya soktuysa bundan sonra da aynı şeyi tekrarlamalıdır
kısacası
biliç in bunu yapabilme durumu şampiyonluk durumudur
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Tuncay Heliya Sîa

sen kabul edersin etmezsin bu senin biliceğin iş
toplum olarak asmak evet onun için baskan kamerayı gorunce rahatsız olup saha dısına cıktı
ben buna takıldıgımı soylemedim  bir detay ve buda onemlidir
ve bana kapasiteyi acıklar ilerisi için...

Bugüne kadar medyanın Beşiktaş iyi giderken taraftarı gaza getirme, bizi içten bölme faliyetlerinin tam hedefinde olan taraftar profili örneği. Medya algı operasyonu yapsa ilk senin tarzında düşünen kardeşlerimiz yüzünden bir tepki oluşuyor ve yayılıyor. Sakız makız böyle şeyler konuşma konusu bile yapılmamalı. Başkan geldi diye sakızı ağzından çıkarıp çöpe atmak ise benim gözümde küçüklüktür, dar kafalılıktır, buna ancak okul müdürleri kızar ki disiplin sağlamak içindir. Sonuçta sen diş sağlığın için bile sakız çiğniyor olabilirsin, herkesin tepki sınırı farklı noktada olduğu için sen sakız çiğnemesin dersin, ben Biliç takım elbise giymeden maça çıkmasın derim, öteki daha muhafazakardır ve 2 sene sonra kaç yıl oldu türkçe öğrensin türkçe konuşsun, konuşmuyorsa gitsin₁ der. Bunun standarını yakalamak zor. O yüzden önce niyete bakılır. Karakterine, kişiliğine karşı bir tavır sergilemedikçe başkana hakaret etmiş olmaz.
Ha diyorsan ki niyeti de kötüydü, o zaman haklısın derim.

Ayrıca saha içinde oyuncuların ıslandığını görünce kendisi de yağmur altında aynı heyecanla yerinde duramayan bir adam Beşiktaş'a hakaret edecek kadar küçük bir insan değildir.

Yani sene olmuş 2015. Milliyet, Vatan, Fotomaç, Fanatik haberiyle Rasim ozan kafasına yenik düşmeyelim artık.
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 16:42:01 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ozan062

kıvırmak bana uymaz hocam.. ben o sırada neyden rahatsız olduğunu hiçbirimiz bilemeyiz demek istedim.. sen sakıza takıldığın için ondan diyorsun, ben de hiç ilgisi yoktur diyorum..

hoca'ya bakışıma gelince, benimkini boşver.. yöneticisinden, personeline, futbolcusuna herkesin insanlığını, samimiyetini ve dürüstlüğünü anlata anlata bitiremediği bir adam Bilic.. o yüzden sıfır kupayla bile (açık ara bir puan farkı olmazsa) devam edeceğinden şüphem yok

nasıl bilemeyiz diyorum bende  zaten temelinde hatalıyız..herneyse dediğin dogru herkes hocayı seviyor onun için sene sonu hersey ortaya cıkacak..

Çevrimdışı Erdem Çözer

Bugüne kadar medyanın Beşiktaş iyi giderken taraftarı gaza getirme, bizi içten bölme faliyetlerinin tam hedefinde olan taraftar profili örneği. Medya algı operasyonu yapsa ilk senin tarzında düşünen kardeşlerimiz yüzünden bir tepki oluşuyor ve yayılıyor. Sakız makız böyle şeyler konuşma konusu bile yapılmamalı. Başkan geldi diye sakızı ağzından çıkarıp çöpe atmak ise benim gözümde küçüklüktür, dar kafalılıktır, buna ancak okul müdürleri kızar ki disiplin sağlamak içindir. Sonuçta sen diş sağlığın için bile sakız çiğniyor olabilirsin, herkesin tepki sınırı farklı noktada olduğu için sen sakız çiğnemesin dersin, ben Biliç takım elbise giymeden maça çıkmasın derim, öteki daha muhafazakardır ve 2 sene sonra kaç yıl oldu türkçe öğrensin türkçe konuşsun, konuşmuyorsa gitsin₁ der. Bunun standarını yakalamak zor. O yüzden önce niyete bakılır. Karakterine, kişiliğine karşı bir tavır sergilemedikçe başkana hakaret etmiş olmaz.

Ayrıca saha içinde oyuncuların ıslandığını görünce kendisi de yağmur altında aynı heyecanla yerinde duramayan bir adam Beşiktaş'a hakaret edecek kadar küçük bir insan değildir.

Yani sene olmuş 2015. Milliyet, Vatan, Fotomaç, Fanatik haberiyle Rasim ozan kafasına yenik düşmeyelim artık.

:claps:

Çevrimdışı Erdem Çözer

nasıl bilemeyiz diyorum bende  zaten temelinde hatalıyız..herneyse dediğin dogru herkes hocayı seviyor onun için sene sonu hersey ortaya cıkacak..

digiturkdilediginyerde ile açıp yayını tekrar izledim.. Kamera çekmeye başladığı halde Başkan konuşmayı sürdürüyor, sonra konumunu değiştiriyor Bilic'in tam karşısına geçip hala konuşmaya devam ediyor (bu sırada yüzünde en ufak bi rahatsızlık ifadesi yok) Sonra kamera sahaya dönüyor ve geri döndüğümüzde başkan yok.. pek dediğin gibi değil olay sanki ne dersin?

Çevrimdışı ozan062

Ha diyorsan ki niyeti de kötüydü, o zaman haklısın derim.

bu bakıs acısıda dogru zaten tersini soylemiyorum yanlıstır demiyorum  ama dogruda değil
bizler iki galibiyet aldıgında kralda ilan ediyoruz kaybedince asıyoruzda ama dediğim gibi elden verdiği mac sayısı benim için cok buyuk sıkıntı
ve takımda buyuk değişiklik olmuyacagı için acık soyleyim yine birsey değişmicek sportif olarak bu beni endişelendiriyor...

Çevrimdışı ozan062

digiturkdilediginyerde ile açıp yayını tekrar izledim.. Kamera çekmeye başladığı halde Başkan konuşmayı sürdürüyor, sonra konumunu değiştiriyor Bilic'in tam karşısına geçip hala konuşmaya devam ediyor (bu sırada yüzünde en ufak bi rahatsızlık ifadesi yok) Sonra kamera sahaya dönüyor ve geri döndüğümüzde başkan yok.. pek dediğin gibi değil olay sanki ne dersin?

simdi acıp izliyemiycem ama aklımda soyle kaldı tam karsısına geçtiğinde kamerayı fark edip  bunu yaptıgını cıkardım yüz ifadeside değişti aklımda oyle kaldı...yani sakızı fark ettikten sonra arkaya geçti:) heh oylede cevirebilriiz
herneyse ama simdi savunmakta yanlıs bunu... sakız dogruda değil yanlısta değil... soyluyorum orada baska sebeblerde var diyorum ve tabiki bakıs niyetimide değiştiriyor yani bundan dogal ne var sen seviyorsun sana hos gelen bana  oyle gelmez:)

Çevrimdışı Erdem Çözer

simdi acıp izliyemiycem ama aklımda soyle kaldı tam karsısına geçtiğinde kamerayı fark edip  bunu yaptıgını cıkardım yüz ifadeside değişti aklımda oyle kaldı...yani sakızı fark ettikten sonra arkaya geçti:) heh oylede cevirebilriiz
herneyse ama simdi savunmakta yanlıs bunu... sakız dogruda değil yanlısta değil... soyluyorum orada baska sebeblerde var diyorum ve tabiki bakıs niyetimide değiştiriyor yani bundan dogal ne var sen seviyorsun sana hos gelen bana  oyle gelmez:)

:) aklında baya yanlış kalmış.. kamerayı farketmesine rağmen yanından ayrılmıyor.. o konuda haklısın herkes adamı sevmek zorunda değil ama biz yaptığı işe odaklanalım demek istedim

Çevrimdışı ozan062

:) aklında baya yanlış kalmış.. kamerayı farketmesine rağmen yanından ayrılmıyor.. o konuda haklısın herkes adamı sevmek zorunda değil ama biz yaptığı işe odaklanalım demek istedim

canım hop diye kacıcak değil ya yanından  :D :us: :us:

baktım baya ozele giren olmus bende paylasayım dedim ama elde patladı sanki :evillol: :kop:

Çevrimdışı talha

hakaret ettirmek için ugrasıyorsun dimi? buraya getirdiğin zihniyet baslı basına sıkıntılı devam edersen bu bakısa bende senle gereken tavrı gosteririm  :vur

Sakıza taklan bir adama karşı daha nasıl bir farklı bir tavır bekliyordun? :lol: :lol:

Sizin gibiler yüzünden yıllarca sefa yerine cefa çektin biz. Kİmleri gönderdiniz saçma sapan nedenlerle.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Hocam şimdi sen böyle diyorsun da burayı bir fanatik yazarı okusa düşmanlığından gidip Biliç'ten saygısızlık vs gibi bir haber yapsa ligtvsi olmayan, o anları izleyemeyen veya sadece o haberi okuyarak Biliç'e düşman kesilecek binlerce BJK'li var. Bunlar sosyal medyadan veya maçlarda Biliçe karşı bir tepki verirse bu da kanallarda sürekli dile getirilirse bir şekilde Biliç gider.

Yani takıma kazanma alışkanlığını getiren bir adamın bu kadar erken gitmesi kimin işine yarar?

Düşman gazeteler geçen Miloseviçi Biliç istemedi yönetim Biliç'e sormadan aldı diye haber çıkardı.
Böyle haber çıkınca da biz yönetimi topa tutmamalıyız. Zaten sonradan resmi açıklama geldi asılsızdır uzun süre takip edilerek Biliç'in onayı ile alındı denmişti.

Yani güncel haberde kim haklı gözüküyorsa onun yanında olup diğer tarafı dışlamanın Beşiktaş'a çok büyük zararı oluyor seneleri gidiyor yeni T.D. yeni başkan derken yıllar kayboluyor.
Bu tarz işlere prim vermemek lazım artık.

Bizi bütünleştiren tarihimizdir, değerlerimizdir. Milliyet, Vatan, Fanatik, Fotomaç, (Küfür Yasak)₆, Radikal, Yenişafak, Bugün, Habertürk, NTV inan bu ve sayamadığım bir sürü gazetenin bize yararı yok tonla zararı var.

[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 17:08:15 Heliya Sîa ]

Çevrimdışı ozan062

Hocam şimdi sen böyle diyorsun da burayı bir fanatik yazarı okusa düşmanlığından gidip Biliç'ten saygısızlık vs gibi bir haber yapsa ligtvsi olmayan, o anları izleyemeyen veya sadece o haberi okuyarak Biliç'e düşman kesilecek binlerce BJK'li var. Bunlar sosyal medyadan veya maçlarda Biliçe karşı bir tepki verirse bu da kanallarda sürekli dile getirilirse bir şekilde Biliç gider.

Yani takıma kazanma alışkanlığını getiren bir adamın bu kadar erken gitmesi kimin işine yarar?

Düşman gazeteler geçen Miloseviçi Biliç istemedi yönetim Biliç'e sormadan aldı diye haber çıkardı.
Böyle haber çıkınca da biz yönetimi topa tutmamalıyız. Zaten sonradan resmi açıklama geldi asılsızdır uzun süre takip edilerek Biliç'in onayı ile alındı denmişti.

Yani güncel haberde kim haklı gözüküyorsa onun yanında olup diğer tarafı dışlamanın Beşiktaş'a çok büyük zararı oluyor seneleri gidiyor yeni T.D. yeni başkan derken yıllar kayboluyor.
Bu tarz işlere prim vermemek lazım artık.

Bizi bütünleştiren tarihimizdir, değerlerimizdir. Milliyet, Vatan, Fanatik, Fotomaç, (Küfür Yasak)₆, Radikal, Yenişafak, Bugün, Habertürk, NTV inan bu ve sayamadığım bir sürü gazetenin bize yararı yok tonla zararı var.

güzel evet ama birleşmek için sartların olusması lazım işte burada bircok insanda soru isaretleri var diye oluyor bunlar, inan bak buna kesinlikle bu sebebten ayrısıyoruz
bana gore sampiyonluk hakkımız kazanabiliriz oburune gore fazla yetersiziz der ,, biz borc yapıyoruz sebebi stad deriz oburu der stad ama herseydemi stad:)
simdi dahasıda var ve bizim camia butun gercekleri goren tartan bir camia yukarıda genc arkadaslar diyor hep carsıyı sunu bunu ornek gosterip bedavacıları
tüm taraftarı genelleyerek suclayınca birde tersi savunanlar olunca  hop bi anda ayrısmak mümkün:) biz simdi bir haksızlıga ugrarsak , yonetim savunmaya kalkarsa yada
buna gore hareket ederse yarın herkes birlik olur ama taraftar ugrasıp yonetim ugrasmazsa yada tersi işte o zaman olmaz:)

senin dediğin baska yerlere haber olacak seyler yazılmamalı konusunu aylar oncesinde necmi abide soylemişti bende burda birseyler yazınca sus takip ediiyoruz yanlısta olsa dogruda olsa
bunlar herseyden haber yaparlar yıpratırız dedi dogru haklısın :ok:
[ Son Düzenleme: 13 Şubat 2015, 17:19:15 ozan062 ]

Çevrimdışı Çağatay

bursa maçını yada ne bileyim takımın durumunu konuşmak yerine sakız konuşuyoruz beyler...

Hope for the Best, Plan for the Worst

Yetkili bir abiye benzeyen biri şu sakız konuşmalarını silse iyi olacak.

Çevrimdışı src35

gerçekten farklı bir seviyeye çıkmışsınız. tartışılan şey "biliçin ağzındaki sakız-başkanın buna göre aldığı pozisyon". tek kaşını kaldırarak eli de belinde konuşuyormuş buna da bence ayrı bir tartışma gerekir!?

statsız, hasılatsız, tribün desteginden yoksun, "türkiye şartlarında"-ki bunun altının çizilmesi gerekir-, süper lig lideri takımın teknik direktörünü eleştirirken en azından biraz daha saygıyı hakettigini düşünüyorum... eleştirilecek yanı yok kusursuz falan demiyorum yanlış anlaşılmasın ancak biraz daha saygı...

şu tartışmayı rok kaya çilingiroğlu serhat ulueren görse nutku tutulur.

Çevrimdışı Dogan

Benim gözlemime göre Tolga'da maça ısınamama problemi var.

Bizim kaleye toplamda taş çatlasa 2-3 top geliyor ve bunlardan en kötü 1 tanesi gol oluyor.

Tolga'nın Trabzonspor'daki kaleciliğini hatırlayalım.Top sürekli kaleye geldiğinden dolayı sürekli kurtarışlar yapıp maçın sürekli içinde kalıyordu.

Bizde dediğim gibi kaleye çok top gelmediği için maçtan kopuyor.Bu yüzden de kolay goller yiyor ya da basit hatalar yapıyor.

Tolga'nın A.Bilbao-Ts maçındaki kurtarışlarını hatırlıyorum da neredeyse tek başına kaleyi gole kapatmak için uğraşmıştı.

Ama şuna katılıyorum Tolga'dan daha iyi bir kaleci mutlaka bu takıma lazım.

Tolga herşeye rağmen çok güven veren bir kaleci değil.

Şunu da ekleyeyim büyük takımların kalecileri sürekli maçın içinde olmak zorundalar.Muslera bunun en güzel örneğidir.
Yan toplara çıkmaktan çok aciz tolga.kullandığı bi tane top bile bizde kalmaz.hadi bu sene idare ettik ama seneye bize daha saglam çıta gibi biri lazim.ospina olur cech olur getirsinler birini.Ama eminimki yönetimin kafasında 2-3 yil daha tolgayla devam etme düşüncesi vardir.bu yüzden kaleden ümidimizi keselim defansi güçlendirip tolgaya top gelmesin diye ugrasalim

Çevrimdışı ozan062

Yan toplara çıkmaktan çok aciz tolga.kullandığı bi tane top bile bizde kalmaz.hadi bu sene idare ettik ama seneye bize daha saglam çıta gibi biri lazim.ospina olur cech olur getirsinler birini.Ama eminimki yönetimin kafasında 2-3 yil daha tolgayla devam etme düşüncesi vardir.bu yüzden kaleden ümidimizi keselim defansi güçlendirip tolgaya top gelmesin diye ugrasalim

biz nasıl dembaya penaltılarda aynı koseye atıyor diyoruz
tolgada penaltılarda istisnasız hep aynı bolgeye yatıyor biliyormuydunuz?
yani güclü tarafı olsa iyi bir tane bile kurtaramamıs ve inatla aynı seyi deniyor
aynı sekilde topu kullandıgında efektif değil ki bunu anlarım türkiye liginde beceren yok zaten bunu
kaptan yapıyorsak uzun sureli devam ediceğimizi bence kanıtlıyor

Opare takımla çalışmalara başladı.