usta o kadar da emin olma, ben dh de bir çok yazımdan dolayı habire eleştirilen biriyim. "vyntradan sol bek olamaz, sol bek için motta gibi hızlı adam gerekir" dediğimde "vasat mottayı yunan milli takımında boy göstermiş vyntrayla karşılaştıramazsın, futbol cahilisin, çok saçmalıyorsun, gerçek hayatta nasılsın bilemiyorum ama herkes senden şüphelenmeye başlıyor vs." gibi laflarla karşılaştım. nerdeyse toplam 4 sayfayı doldurmuşlardı çirkin itham ve hakaretlerle birlikte
ha bide aklıma geldi; feyenoord maçından önce dhde herkes feyenoordu küçük görmüştü. fakat ben feyenoordun hollanda liginde büyüklerden biri ve bizim lige gelse ilk 3 e oynar yazdığımda, "feyenoordun karabük takımından farkı yok, o zaman söyle bakalım feyenoord geçen sezon neden krasnodara yenildi uefa play offta" gibi tepkiler görmüştüm. yani anlayacağınız uzun sürede her türlü tartışma hatta kavga çıkaracak biriyim...
al bu da ssli: http://forum.donanimhaber.com/m_87500928/mpage_388/tm.htm (vyntra konusu- sonlara doğru bi git...)
aynı ben:) aynı yollardan bende geçtim bende bircokkez eleştirildim asıldım buralarda:D

ama yani birsekilde dogru seylerle suslersen illaki anlayan cıkar o sekilde guc alırsın sen dogru bildiğini soyle
mesela herkes olumlu olalım diyor bu surecte bende tam tersi dusunuyorum olumsuz dusunenler olsun arada ve bu sekilde geliştirme yoluna gidilsin hersey olumlu dersen
hangi detay seni kamcılar? hiçbirsey dolaylı olarak senin birseylerle mucadele etmen lazımki ben tamamım deme ve sürekli üstüne koy... bilic mesela üstüne koymaysının sebebi
iplerin onun eline geçmesidir...