Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 10 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978445 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Fatih

Selam arkadaşlar,

BA BA 20+ üzeri her paraya satılabilir. Ayrıca Töre 15+, Pedro 10+ üzeri her paraya satılabilir. Satılmalıdır.

Fernandes'ten yediğimiz kazığı unutmayın derim.
Fernandes, Q7, Simao, Almedia falan biz kazik yemedik aslinda... Yonetimin safligi diyelim... Hepsini bonservis olmadan gonderdi baska takimlara...
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı TØLGA

Ben şimdi satılması konusunu tartışıyoruz sanıyordum
ben onu tartışıyordumm  :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ben şimdi satılması konusunu tartışıyoruz sanıyordum
Ben de şimdi satılması taraftarı değilim. Kesinlikle satılmasın.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

bu teklifi farklı bir kaç yönden değerlendirebilirsin 1.bu takım şampiyonluğun 1 numaralı adayı
sen şuan demba ba yı satarsan yerini doldurabilirmisin takımda 2 santrafor var cenk ve mustafa pektemek
bunlar şampiyonluk yolunda sana ne kadar katkı verebilir en kritik anda topu alıp penaltı atabilirmi mesela?
2.şampiyon olursan şampiyonluk primi + şampiyonlar ligi + yayın geliri +demba ba bonservis 22 milyon
3.bu adam beşiktaş'da kariyer rekorunu kırdı 25 maçta 20 gol attı ve daha 'da atacak sezon sonuna kadar
bu rakam doğrumu bilmiyorum ama ne kadar gol atarsa beşiktaşın eli o kadar güçlenir
Suan forvetimiz olmadigi icin boyle bir transferin olmasi gereksiz zaten yukarida da soylemistim... Sezon sonuna kadar 30'u rahat gecer Ba... Bu sefer de fiyati 25 milyon euro'ya cikar..Boyle bi teklif geldigi zaman da yonetimin kesin kez satmasi lazim Ba'yi... Ha bence seneye Ba fiyatini 30'a cikartir orasi da ayri...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Suan forvetimiz olmadigi icin boyle bir transferin olmasi gereksiz zaten yukarida da soylemistim... Sezon sonuna kadar 30'u rahat gecer Ba... Bu sefer de fiyati 25 milyon euro'ya cikar..Boyle bi teklif geldigi zaman da yonetimin kesin kez satmasi lazim Ba'yi... Ha bence seneye Ba fiyatini 30'a cikartir orasi da ayri...
30 yaşında bir adamı 15 milyon euro üzeri olan herhangi bir fiyata satmak inanılmaz büyük bir başarıdır. Bahsettiğimiz adamın 30 yaşında olduğunu unutmayalım. Önümüzdeki sene başında elden çıkardık çıkardık daha sonraki senelerde bu rakam aşağılara düşecektir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı FARUK

Ben de şimdi satılması taraftarı değilim. Kesinlikle satılmasın.
Aynen öyle sene sonu degerlendirilir ama ba yı satalım bu paraya nasıl olsa iyi golcü alırız şeklinde olmaz bir oyuncu bulunup öyle satilmali daha zaman var simdiden baslasinlar :)

Çevrimdışı TØLGA

30 yaşında bir adamı 15 milyon euro üzeri olan herhangi bir fiyata satmak inanılmaz büyük bir başarıdır. Bahsettiğimiz adamın 30 yaşında olduğunu unutmayalım. Önümüzdeki sene başında elden çıkardık çıkardık daha sonraki senelerde bu rakam aşağılara düşecektir.
bu rakamlar kesin degil ne kadar doğrudur bilemiyorsun ama demba 31 yaşında da olsa katara en az 13 14 milyona satarsın
en kötü oynadığı performans ile sen 6 milyon euroya aldın tabi öyle 22 milyon euroluk bir teklif varsa sezon sonu yönetimin
aklını çelebilir önemli olan satmak değil yerine kimi koyacağın  :ok:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 11:16:54 Tolga ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

Yok ya daha 29 yasinda... Hem fizik, hem kondisyon hem de istek var adam da.. 36 Yasina kadar oynamayi cok rahat gorur... Ben seneye performasini bir iki tik yukariya tasiyacagini dusunuyorum... Bu sene taraftarsizlik ve mac eksikliklerine ragmen 20 gole ulasti... Seneye ne olur bilinmez 25 milyon euro gibi bi teklif gelirse hemen satilmali... Ama 31-32 Yasinda ki adama da araplar 20-25 milyon euro verir o ihtimal de var..Biraz kumara giriyor ama neyse  :lol:

Çevrimdışı TØLGA

Yok ya daha 29 yasinda... Hem fizik, hem kondisyon hem de istek var adam da.. 36 Yasina kadar oynamayi cok rahat gorur... Ben seneye performasini bir iki tik yukariya tasiyacagini dusunuyorum... Bu sene taraftarsizlik ve mac eksikliklerine ragmen 20 gole ulasti... Seneye ne olur bilinmez 25 milyon euro gibi bi teklif gelirse hemen satilmali... Ama 31-32 Yasinda ki adama da araplar 20-25 milyon euro verir o ihtimal de var..Biraz kumara giriyor ama neyse  :lol:
her söylediğine katılıyorum her türlü pazarı var araplarda fiyat değişir ama zarar etmeyiz aldığımız fiyatın en az 2 katına satarsın
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bu rakamlar kesin degil ne kadar doğrudur bilemiyorsun ama demba 31 yaşında da olsa katara en az 13 14 milyona satarsın
en kötü oynadığı performans ile sen 6 milyon euroya aldın tabi öyle 22 milyon euroluk bir teklif varsa sezon sonu yönetimin
aklını çelebilir önemli olan satmak değil yerine kimi koyacağın  :ok:
Biz bugüne kadar kimseyi satamadık 13 14 milyona o gözle bakmak lazım :) Ama yerini doldurmadan satmamak konusunda hemfikiriz.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Biz bugüne kadar kimseyi satamadık 13 14 milyona o gözle bakmak lazım :) Ama yerini doldurmadan satmamak konusunda hemfikiriz.
bir ilki gerçekleştiriceğimize inanıyorum ben bu takım 1 şampiyonluk görsün birde sene sonu en az 3 oyuncuya çok güzel teklifler
gelecektir kim dersen bunlar demba töre pedro  :icool:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bir ilki gerçekleştiriceğimize inanıyorum ben bu takım 1 şampiyonluk görsün birde sene sonu en az 3 oyuncuya çok güzel teklifler
gelecektir kim dersen bunlar demba töre pedro  :icool:
Arkama bakmam satar giderim  :bandit:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı TØLGA

Arkama bakmam satar giderim  :bandit:
herkesin yeri dolar bir şekilde belki daha'da iyi olur ama
demba konusunda kim gelirse öyle bir performans verir kestiremiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

herkesin yeri dolar bir şekilde belki daha'da iyi olur ama
demba konusunda kim gelirse öyle bir performans verir kestiremiyorum
Bitirici birileri bulunur elbet.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Fernandes, Q7, Simao, Almedia falan biz kazik yemedik aslinda... Yonetimin safligi diyelim... Hepsini bonservis olmadan gonderdi baska takimlara...

Bence herkes farkında ama yönetimi suçluyor. Taraftar çok ikiyüzlü. Zamanında Fernandes'i Q7'yi satan takımı satar diyenlerde sizdiniz. :evillol:

Bana kalsa satılsaydı sanki taraftarın demesiyle. Yönetim farkında değil miydi. Bugün böyle konuşurlar yarın öyle diye.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı TØLGA

Bence herkes farkında ama yönetimi suçluyor. Taraftar çok ikiyüzlü. Zamanında Fernandes'i Q7'yi satan takımı satar diyenlerde sizdiniz. :evillol:

Bana kalsa satılsaydı sanki taraftarın demesiyle. Yönetim farkında değil miydi. Bugün böyle konuşurlar yarın öyle diye.
bizde şöyle bir durum var adam satmaya alışkanlığımız yok taraftar olarak bunun tadını alsın paranın taraftar
ben inaniyorum bunun kırılacağına samet aybaba döneminde en problemli adamamız mcgregor'dan para kazandık hala inanımıyorum ben mesela
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Fernandes ve Q7 yi seven kişilerin aklı başında Beşiktaş taraftarları olduklarını düşünmüyorum kendi adıma. İşin şov kısmını yapan, çalışma ahlakı ve disiplini olmayan insanlar Beşiktaş ruhuna hiç bir zaman uymazlar. Deplasmandaki Bursa maçında sorumsuzca kırmızı kart görüp sonra sırf şov olsun diye armayı öpen adamın satılmasına normal şartlar altında kimse karşı çıkmamalı ama öyle ergen bir kitle oluştu ki, iki rabona bi çalım görünce dipleri düşüyor. Onları Brezilya plaj futbolu izlemeye davet ediyorum.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Ba şu anki fiyatı 25 M € avrupaya bakın aynı statüde kaç oyuncu 20 gol bulmuş lig kalitesi de etkili...

Çevrimdışı Serhat Akkaya

bizde şöyle bir durum var adam satmaya alışkanlığımız yok taraftar olarak bunun tadını alsın paranın taraftar
ben inaniyorum bunun kırılacağına samet aybaba döneminde en problemli adamamız mcgregor'dan para kazandık hala inanımıyorum ben mesela
Azıcık Football Manager oynamış her taraftar paranın tadını iyi bilir  :D 
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Beni ne kadar taniyorsun da bu tarz konusabiliyorsun... Kullandigin kelimelere dikkat et...

Çevrimdışı ZEKI

Her zaman diyorum futbolcu degerini buldumu satacaksin. Porto boyle buyuyor. Futbolcunun tursunu kurmak bize yaramaz.
Fernandesi 17 m euroya satmadik bedavaya gitti, Bobo yu 6 m euroya satmadik kendine klup bulamadi. Hele o Gokhan Zan 5 m euroya marsilya istedi vermedik. bedavaya GS ye gitti.
Demba Ba ya eger 22 m euro teklif varsa satmazlarsa cok buyuk aptallik ederler.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Her zaman diyorum futbolcu degerini buldumu satacaksin. Porto boyle buyuyor. Futbolcunun tursunu kurmak bize yaramaz.
Fernandesi 17 m euroya satmadik bedavaya gitti, Bobo yu 6 m euroya satmadik kendine klup bulamadi. Hele o Gokhan Zan 5 m euroya marsilya istedi vermedik. bedavaya GS ye gitti.
Demba Ba ya eger 22 m euro teklif varsa satmazlarsa cok buyuk aptallik ederler.
:claps: :claps:
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Ayrıca Fikret başkan söylemlerinde devamlı artan alan değil satan kulüp olmak istiyoruz diye dile getiriyor. Umarım bunu bir an önce icraata da geçirir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Ya hikaye taraftarın nedense hep var bu sanki daha iyi ya da alternatifini alamyız. Ne güzel teklif gelmişti ikisine de. Taraftar sırf F.Orman'dan nefret ettiği için satarsa başkanlıktan istifa etsin. Yok anadolu takımı olacaz yok öyle olacak yok böyle olacak. F.'orman'da farkındaydı yeni gelmiş sıkıntılı işler. İmzalatmak istedi ama uyuzluk işte.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı ALI RIZA

Fernandes ve Q7 yi seven kişilerin aklı başında Beşiktaş taraftarları olduklarını düşünmüyorum kendi adıma. İşin şov kısmını yapan, çalışma ahlakı ve disiplini olmayan insanlar Beşiktaş ruhuna hiç bir zaman uymazlar. Deplasmandaki Bursa maçında sorumsuzca kırmızı kart görüp sonra sırf şov olsun diye armayı öpen adamın satılmasına normal şartlar altında kimse karşı çıkmamalı ama öyle ergen bir kitle oluştu ki, iki rabona bi çalım görünce dipleri düşüyor. Onları Brezilya plaj futbolu izlemeye davet ediyorum.
Q7 yediği kırmızı pascal veya ilhan yediklerinde de aynı sorunsuzca hareketi görebiliyor musun ?
Antrenmanlarda disiplisz diye haberler hepsi yalan cıktı süreyya abi işe di diye haber de süreyya abi açıklaması var 4*4 insan dedi öyle bir durum olmadı dedi... Medya ve BJK başında üst düzey kişilerin bir oyunucyu karalama çabası sorunu taraftarın aklı böyle çelindi... Aldı para vs olaylarına girmeyin... Sözleşme kendisi yazmadı önüne getirildi imza attı Q7 araba istemedi hediye olarak verildi... bunu yapanlara eleştirmiyor bunu hediye olanları yeriyorsunuz...