Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976696 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türker

Sergeni yıldız hoca yapmayın şu sivas spor kaliteli takım...
forvetleri etkili atif vs
kanatları sağlam cicinho burhan süper...
Sergen sihirli değneği yok siz de o takımı yönetseniz onun kadar başarılı olursunuz Doğru oyunculara forma ver tamamdır...

Carlos kötü hoca mıydı abi ?

Çevrimdışı ALI RIZA

Carlos kötü hoca mıydı abi ?
carlos kötü değildi ama sakatlıklar adamı koltugundan etti... sergenle birlikte sakatlılar iyileşti... sivas aslında bu ligin en iyi takımlarında biri... 6 takım sayarsak sivas içindedir...

Çevrimdışı harund1k3

Sergen sihirli değneği yok siz de o takımı yönetseniz onun kadar başarılı olursunuz Doğru oyunculara forma ver tamamdır...

Acikcasi ben katilmiyorum sergen belki efsane bir hoca degil henuz ama geldiginde antep'e de sivas'a da kazandirdigi ivme su goturmez bir gercek. ileride slaven bilic yuksek ucretlere ingiltere pazarina gidecek gibi gozukuyor. o zaman icin sergen yalcin iyi bir alternatif olabilir bence.

Çevrimdışı Fatih

Ben de tam tersini dusunuyorum..
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 08:27:40 Fatih ]
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Kemal

İngiltere Premier Ligi, tarihin en büyük yayın ihalesini yaptı. Yayıncılar 2017-19 dönemi için 6.9 milyar Euro ödeyecek

Dünyanın en çok izlenen ligi olarak öne çıkan İngiltere Premier Ligi, futbolda dengeleri kökünden değiştirecek bir havuz ihalesi yaptı. SKY ve BT Sport kanallarının 3 yıllık maç yayın hakları için toplam 5.1 milyar Sterlin yani 6.9 milyar Euro ödeyeceği ihaleyle Premier Lig kulüplerinin TV gelirlerinin yüzde 70 artması bekleniyor. 2017'den itibaren devreye girecek yeni gelirlere göre ligde sonuncu olarak küme düşecek takım dahi 1 yılda 133 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Şampiyonun geliri ise 200 milyon Euro'yu bulacak. Bu ihale sonrası ortalama İngiliz kulüpleri dahi elde ettiği maddi güç Avrupa'nın devlerini gölgede bırakacak.

Kaynak=Habertürk

Şimdi bu adamlarla nasıl başa çıkacaksın? İman gücüyle mi?

Çevrimdışı scape_bjk

İngiltere Premier Ligi, tarihin en büyük yayın ihalesini yaptı. Yayıncılar 2017-19 dönemi için 6.9 milyar Euro ödeyecek

Dünyanın en çok izlenen ligi olarak öne çıkan İngiltere Premier Ligi, futbolda dengeleri kökünden değiştirecek bir havuz ihalesi yaptı. SKY ve BT Sport kanallarının 3 yıllık maç yayın hakları için toplam 5.1 milyar Sterlin yani 6.9 milyar Euro ödeyeceği ihaleyle Premier Lig kulüplerinin TV gelirlerinin yüzde 70 artması bekleniyor. 2017'den itibaren devreye girecek yeni gelirlere göre ligde sonuncu olarak küme düşecek takım dahi 1 yılda 133 milyon Euro'yu kasasına koyacak. Şampiyonun geliri ise 200 milyon Euro'yu bulacak. Bu ihale sonrası ortalama İngiliz kulüpleri dahi elde ettiği maddi güç Avrupa'nın devlerini gölgede bırakacak.

Kaynak=Habertürk

Şimdi bu adamlarla nasıl başa çıkacaksın? İman gücüyle mi?
maddi olarak başedemeyeceğimiz kesin bu yüzden altyapı yatırımlarına hız verilmeli tek başarılı yol bu bence

Çevrimdışı BavyeraKartali

Beşiktaş'a 10 sponsordan tam 526 milyon TL!
Başkan Fikret Orman döneminde, Siyah-Beyazlılar sponsora doymuyor. Odebank, Kadın Basketbol Takımı'na sponsor oldu. Orman ve ekibi, geldiği günden bu yana tam 9 şirket ile sözleşme imzaladı. Beşiktaş, toplam 211 milyon dolar (526 milyon TL) gelir elde etti…

Yonetim tarzi budur.Olmasi gereken de budur..Yoneticinin yapmasi gereken de budur. :) Kisaca Tebrikler Baskan....
Bir Beşiktaş atasözü: ''Oğuzhan'ın yeri, Atiba'nın yanı..''

Çevrimdışı o2bucak

Alıntı
Sosa, Beşiktaş formasıyla attığı gol sayısını 3'e çıkararak, takımın eski futbolcusu Fernandes'i geride bıraktı. 2013-14 sezonunda formu tartışılan ve sonunda yolların ayrıldığı Fernandes 2 gol, 5 asist ile sezonu kapatırken, Sosa sezonun henüz 19 haftası geride kalmasına rağmen 3 gol, 5 asiste ulaştı. Sosa'nın Türkiye Kupası'nda da 1 asisti var. Toplamda 3 gol, 6 asisti olan başarılı orta saha oyuncusu geçen sezon, Atletico Madrid ve Metalist Kharkiv formaları giymiş, 42 maçta 4 gol, 5 asist yapmıştı. Arjantinli, Beşiktaş formasıyla bu sezon skora bir gol daha katkıda bulunursa kariyerinin rekorunu da kıracak.
Fanatik
Ben Fernandes'i fazla sevmemiştim. iyi oyuncuydu belki ama hal tavır ve davranışlarının Beşiktaş'a uymadığını düşünmüştüm. Sosa fernandes'e oranla daha sevdiğim bir oyuncu hem takıma katkısı büyük hemde davranışları çok hoşuma gidiyor.

Ama ben yinede Sergen tarzı Pancu tarzı 10 numara adamları özlüyorum...

Çevrimdışı Celestine Babayaro

Önder hoca geri gelse keşke nasıl küstürdük biz bu adamı

Çevrimdışı Kemal

Beşiktaş'ın süper golcüsü Demba Ba'ya Araplar'dan yine astronomik bir teklif geldi.

Ocak ayı başında siyah-beyazlılar ile masaya oturup kapıyı 15 milyon eurodan açan Al Nasr kulübü daha sonra teklifi 20 milyon euroya çıkarmıştı. Ancak Kara Kartal, "Demba Ba'yı satmak, şampiyonluğu satmaktır" diyerek ekonomik zorluklara rağmen bu astronomik öneriyi reddetmişti.

Senegalli forvetin peşini bırakmayan Al Nasr, Arap ülkelerinde 15 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi öncesi son bir hamle daha yaptı ve teklifini 22 milyon euroya yükseltti. Ama Beşiktaş yönetimi bir kez daha 'şimdi olmaz' karşılığını verdi. Ligde zafere ulaşmak dışında bir şey düşünmeyen siyah-beyazlılar, Araplar'a "Önce bir şampiyonluğa ulaşalım, daha sonra oturup konuşuruz" diyerek sezon sonunu işaret etti.

Haber Kaynağı: Amkspor

Bu haberin aslı var mı acaba ?   22m euro ne demek   62.000.000 TL   yapar

Çevrimdışı TØLGA

Beşiktaş'ın süper golcüsü Demba Ba'ya Araplar'dan yine astronomik bir teklif geldi.

Ocak ayı başında siyah-beyazlılar ile masaya oturup kapıyı 15 milyon eurodan açan Al Nasr kulübü daha sonra teklifi 20 milyon euroya çıkarmıştı. Ancak Kara Kartal, "Demba Ba'yı satmak, şampiyonluğu satmaktır" diyerek ekonomik zorluklara rağmen bu astronomik öneriyi reddetmişti.

Senegalli forvetin peşini bırakmayan Al Nasr, Arap ülkelerinde 15 Şubat'ta sona erecek transfer dönemi öncesi son bir hamle daha yaptı ve teklifini 22 milyon euroya yükseltti. Ama Beşiktaş yönetimi bir kez daha 'şimdi olmaz' karşılığını verdi. Ligde zafere ulaşmak dışında bir şey düşünmeyen siyah-beyazlılar, Araplar'a "Önce bir şampiyonluğa ulaşalım, daha sonra oturup konuşuruz" diyerek sezon sonunu işaret etti.

Haber Kaynağı: Amkspor

Bu haberin aslı var mı acaba ?   22m euro ne demek   62.000.000 TL   yapar
sezon sonu
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 14:06:15 ALI RIZA ]
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Kemal

sezon sonu

Allah korusun sakatlanırsa 65 milyon riske edilir mi?  Stat için 100m kredi aldık rahatladık , paranın büyüklüğünü böyle düşünün.
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 14:06:29 ALI RIZA ]

Çevrimdışı TØLGA

Allah korusun sakatlanırsa 65 milyon riske edilir mi?  Stat için 100m kredi aldık rahatladık , paranın büyüklüğünü böyle düşünün.
iyi düşünün iyi olsun abi sende diyorsunki yani demba'ba yı şimdi satalım transfer dönemi kapalıyken,
şampiyonluğu unutalım doğrumu anladım ?
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Fatih

iyi düşünün iyi olsun abi sende diyorsunki yani demba'ba yı şimdi satalım transfer dönemi kapalıyken,
şampiyonluğu unutalım doğrumu anladım ?
Verdikleri para da sampiyonluk prim parasindan cok daha fazla ama...

Çevrimdışı talha

Bu adam her maç gol atmaya devam etsin sene sonu 30'u da bulur. :ebebe:
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı FARUK

Direk sampiyonlar ligi var ama :)

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Bu adam her maç gol atmaya devam etsin sene sonu 30'u da bulur. :ebebe:
20 milyon euro ve üzeri her rakama satılmalıdır. Net.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Daha iyi,  şampiyonlar liginden gelecek parayla da 10 milyon euro civarında golcü birisi alınabilir.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Fatih

Ya suan zaten satmak mantiksiz olur Cenk ile sezon suna kadar tek forvetle ne yapabiliriz belirsiz...

Adam adamlarin verdigi fiyat suan Turkiye'de ha sampiyon olmussun ha Ba'yi satmissin..Bi fark yok...

Çevrimdışı talha

20 milyon euro ve üzeri her rakama satılmalıdır. Net.

Bana kalırsa da satılsın ama arkasında genç pontasiyeli hayli yüksek bir çocuk yok. O yüzden sene sonunu bekleyeceğiz.
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı panic13

Selam arkadaşlar,

BA BA 20+ üzeri her paraya satılabilir. Ayrıca Töre 15+, Pedro 10+ üzeri her paraya satılabilir. Satılmalıdır.

Fernandes'ten yediğimiz kazığı unutmayın derim.
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı TØLGA

bu teklifi farklı bir kaç yönden değerlendirebilirsin 1.bu takım şampiyonluğun 1 numaralı adayı
sen şuan demba ba yı satarsan yerini doldurabilirmisin takımda 2 santrafor var cenk ve mustafa pektemek
bunlar şampiyonluk yolunda sana ne kadar katkı verebilir en kritik anda topu alıp penaltı atabilirmi mesela?
2.şampiyon olursan şampiyonluk primi + şampiyonlar ligi + yayın geliri +demba ba bonservis 22 milyon
3.bu adam beşiktaş'da kariyer rekorunu kırdı 25 maçta 20 gol attı ve daha 'da atacak sezon sonuna kadar
bu rakam doğrumu bilmiyorum ama ne kadar gol atarsa beşiktaşın eli o kadar güçlenir
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı FARUK

Daha iyi,  şampiyonlar liginden gelecek parayla da 10 milyon euro civarında golcü birisi alınabilir.
Ben şimdi satılması konusunu tartışıyoruz sanıyordum

Çevrimdışı TØLGA

kısaca böyle bir olay var ise sezon sonu düşünülmeli ayrıca daha yaşı 29 demba'nın katar için daha erken bence
31 yaşında bile talibi olur o taraftan ama bu fiyata olurmu bilmiyorum
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Selam arkadaşlar,

BA BA 20+ üzeri her paraya satılabilir. Ayrıca Töre 15+, Pedro 10+ üzeri her paraya satılabilir. Satılmalıdır.

Fernandes'ten yediğimiz kazığı unutmayın derim.
Fernandes kazığını uzun süre unutamayız. Tamamen bir Fikret Orman başarısızlığı. Bazen duygusal davranmamak gerekiyor bu konularda. Umarım bunu aşabilir ama Son Mustafa Pektemek hamlesiyle halen aşamadığını görüyoruz. Futbol oynanan 8 ayın 3-4 ü ayı o veya bu sebeplerle sakat olan birisine senelik 5 trilyon para vermenin mantıklı bir açıklaması yok.
Korku akıl katilidir.