Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3976695 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Türkay

tamam kardeşim sen dert etme fiyatları öyleyse bileti biz alacaz onu da biz düşünelim sen takma kafana doldururuz  :ok:
:claps: :claps: :claps:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı scape_bjk

sergenin bjkyi çalıştıracak kapasitesine henüz sahip değil, hadi diyelim bjkye getirdik; şöyle 2 ihtimali göz önünde bulundurursak sergen için

1.) 2-3 mağlubiyet ve korkak futbolla istifa etmesi

2.) takımın sıralaması ne olursa olsun ersun yanal, iktidar yalakası fatih terim gibi anında bırakıp kaçması

yani her türlü kaçar, zoru kaldıramaz. zaten futbolculuk hayatının neredeyse fazlası disiplinsizlikle geçti sergen için. biliç gibi takımı da sahiplenmez. her türlü bilic > sergen (tartışmasız)

sergenin bjkyi çalıştırması için önce bu saydığım maddeleri reddetmesi... ama sergen için maalesef zor...

not: bu yazdığım entryden dolayı ortalık karışacaktır. adım gibi eminim...

Açıkcası ben sergenin çok iyi bi t.d. olacağını düşünüyorum eğer istikrarlı olursa  (ben istikrarlı olacağını pek sanmıyorum malesef). Eğer olurda beni yanıltır ve sabredip sivasla müthiş bir başarı yakalarsa (şampiyonluk mücadelesi gibi) o zaman Beşiktaş için düşünülebilir. Ben şahsen istikrarlı olmasını ve gelip yıllarca bizi çalıştırmasını çok isterim.
[ Son Düzenleme: 10 Şubat 2015, 23:52:05 scape_bjk ]

Çevrimdışı Neo Nesil

yok canım niye karıssın fakat bakıyorum yorumlara burda twtte sozluklerde herkes senin ve tolganın deidklerini söylüyor demekki baktıgımız açı farklı  herkes süreklilik pesinde istikrar istiyor
bense daha ne istediğime karar veremedim:) fakat istikrar türkiyede olacak birsey değil bu çağda bize ters onun için basarılı adam gelsin gitsin kafasındayım ama tabiki bu sergen değil :biggrinking: :ok:

usta o kadar da emin olma, ben dh de bir çok yazımdan dolayı habire eleştirilen biriyim. "vyntradan sol bek olamaz, sol bek için motta gibi hızlı adam gerekir" dediğimde "vasat mottayı yunan milli takımında boy göstermiş vyntrayla karşılaştıramazsın, futbol cahilisin, çok saçmalıyorsun, gerçek hayatta nasılsın bilemiyorum ama herkes senden şüphelenmeye başlıyor vs." gibi laflarla karşılaştım. nerdeyse toplam 4 sayfayı doldurmuşlardı çirkin itham ve hakaretlerle birlikte

ha bide aklıma geldi; feyenoord maçından önce dhde herkes feyenoordu küçük görmüştü. fakat ben feyenoordun hollanda liginde büyüklerden biri ve bizim lige gelse ilk 3 e oynar yazdığımda, "feyenoordun karabük takımından farkı yok, o zaman söyle bakalım feyenoord geçen sezon neden krasnodara yenildi uefa play offta" gibi tepkiler görmüştüm. yani anlayacağınız uzun sürede her türlü tartışma hatta kavga çıkaracak biriyim...

al bu da ssli: http://forum.donanimhaber.com/m_87500928/mpage_388/tm.htm (vyntra konusu- sonlara doğru bi git...)

Çevrimiçi Samet Ç

Liverpool Balotelli'nin golüyle galip geldi. Herhalde taraftarları çok memnundur. Adamlarda herşey yolunda gidiyor.  :)

Çevrimdışı Türkay

Liverpool Balotelli'nin golüyle galip geldi. Herhalde taraftarları çok memnundur. Adamlarda herşey yolunda gidiyor.  :)

Tam bunu yazacaktım. Bizle maç yapacaklar ya şimdi Balotelli gol kralı bile olur bizde şans yok ne çektiysek hep o infantino dan çektik   :money:

Çevrimdışı GülleciFaruk

Liverpool çok sağlam yahu.Bizim bekler mahfolur olur bu maçta

Çevrimdışı Neo Nesil

arsenal maçı gibi olur. fakat sonunu getiremeyip eleniriz maalesef...

hiç öyle ingilizler kupayı önemsemiyor havalarına girmeyin. 2-3 senedir liverpoolun uefa maçlarını izliyorum. hiç öyle önemsemiyor gibi görmüyorlar, 2010-11 de son 16 ya bragaya 0-0 ve 0-1 gibi skorlarla elenmiş, 2012-13 de son 32 de zenite deplasman golü kuralı nedeniyle elenmişlerdir... (zenit 2-0 liverpool / liverpool 3-1 zenit)

muhakkak beraberliğe yatmamız şart ingilterede...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 00:06:50
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Kolay olmayacak hiç kolay olmayacak ama şanslar yüzde 50 kimse fazlasını vermesin Liverpool'a.

Bu Tottenham'ı biz de parçaladık unutmayın.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Uçak bileti rezervasyonu tamam  :icool: .Bir aksilik çıkmazsa gelecek pazartesi biletleri alacam inşallah   :super: :super:

Bekle beni Liverpool  :bandit:
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 00:11:30 Deniz ]
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Türkay

Kolay olmayacak hiç kolay olmayacak ama şanslar yüzde 50 kimse fazlasını vermesin Liverpool'a.

Bu Tottenham'ı biz de parçaladık unutmayın.

Abi bizim o zamanlar formumuz tempomuz yerindeydi şuan yerlerde ama bu sefer de liverpool yükselişe geçti

Edit: 55 'e 45 liverpool diyorum ben. Eğer İngiltere de 1-1 olursa rövanş 60 40 Beşiktaş
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 00:11:22 Türkay ]

Çevrimdışı Tolga

Liverpool maçlarında çok daha farklı bir havayla oynayacağımızı düşünüyorum.

Son dönemdeki futbolun çok daha üstüne çıkacağımızdan da eminim.

Hala daha bence şanslar eşit.

Arsenal ve Tottenham maçlarındaki gibi skorlar çıkma ihtimali yüksek gibi.

Yani iki maçta kısır geçmeye müsait.

1-1 0-0 gibi bir sonuç alabilirsek çok iyi olur :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 00:14:12
  • Beşiktaş / Bodrum
Takımın kondisyonu hayra alamet değil ancak bir şeyler var bu işte.

Normalde sene başında bir kez yüklenilir ama bizim gibi ara olan liglerde iki defa pik yaptırılır takımlara.

Biz bu kadar erken düşmeyiz. Bursa maçıyla beraber fizik kondisyonda ciddi artış bekliyorum çünkü antrenmanlara bakıyorum ara ara hala yüklenmeye devam ediyorlar ummadığımız şeyler olacak.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Ben en az takım kadar Bilic e güveniyorum. Avrupa maçlarında nasıl oynatacağını biliyor ligden farklı bi havaya sokar takımı

Çevrimdışı Doğukan E.

Ben en az takım kadar Bilic e güveniyorum. Avrupa maçlarında nasıl oynatacağını biliyor ligden farklı bi havaya sokar takımı
Hele bir de rakibi bir İngiliz takımıysa  :bandit:

Çevrimdışı Deniz

Gerçekten bu adam başarılı..

Sivasspor, Sergen Yalçın döneminde oynadığı 10 resmi maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

Fırat Günayer @firatgunayer · 32 dk.32 dakika önce

Bu gece benim için oldukça üzüntülü bir gece..Ve ben ilk defa bu hüznümü sizlerle paylaşmak istiyorum..

Fırat Günayer @firatgunayer · 23 dk.23 dakika önce

Tarih 10 Kasım 2014..Twitter hesabıma bir mention geldi..Kan aranıyordu..RT yapmadan önce,açıp baktım hesabı..Kimdir,nedir diye..++

Fırat Günayer @firatgunayer · 21 dk.21 dakika önce

++ Twitter'la alakası olmayan bir adamın hesabıydı bu..Sadece lösemi olan yeğenine kan bulabilmek için açmıştı hesabı..Durum acildi++

Fırat Günayer @firatgunayer · 19 dk.19 dakika önce

+Rt etmek yerine,bizzat yazdım kan ihtiyacını..Sanki tanıdıkmış gibi..Belki küçük Ali'ye yardımı dokunur diye..3 dk sonra telim çaldı..

Fırat Günayer @firatgunayer · 17 dk.17 dakika önce

++Kan vermek isteyen biri vardı karşımda..Bunca yoğunluğun arasında, şaşırmıştım aslında beni aramasına..Adresi istedi..Verdim..Gitti..++

Fırat Günayer @firatgunayer · 15 dk.15 dakika önce

+Sadece bir şişe kan değildi olay..Gidişi büyük moral de vermişti aileye..O kişi Önder Özen'di..++

Fırat Günayer @firatgunayer · 14 dk.14 dakika önce

+ Hayır işinin reklamı olmaz deyip kimseye söylememi istememişti o zaman.Ben ara ara yine rt'lerle kendi çapımda destek vermeye devam ettim.

Fırat Günayer @firatgunayer · 12 dk.12 dakika önce

Yoğunluk,maçlar falan derken,unuttuk o işi..Bugün haberi yine Önder Hoca verdi..Kaybetmiştik küçük Ali'yi..Cennete gitmişti kardeşimiz..

Çevrimdışı Türkay

Tam uyuyacaktım acayip moralim bozuldu. Allah rahmet eylesin, ailesine sabır versin.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 00:36:26
  • Beşiktaş / Bodrum
Gerçekten bu adam başarılı..

Sivasspor, Sergen Yalçın döneminde oynadığı 10 resmi maçta 8 galibiyet 1 beraberlik 1 mağlubiyet aldı.

Daha 8 maça çıktı yahu  :D

4 ü kupada. Bundan sonraki 5-6 hafta belli eder kendini.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Çok üzüldüm Allah rahmet eylesin..

Çevrimdışı Deniz

Daha 8 maça çıktı yahu  :D

4 ü kupada. Bundan sonraki 5-6 hafta belli eder kendini.
Yok sadece sivas için konuşmadım.Antepte de çok başarılıydı.Şöyle de bir gerçek var sivas,antep gibi takımların oyuncu kapasitesi belli.Adam bu takımlarda iyi iş yapabiliyorsa yeteneklidir.Tabi bunlar ölçü değil ama ben Sergen Yalçını geleceğin TD si olarak görüyorum..

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 11 Şubat 2015, 00:42:55
  • Beşiktaş / Bodrum
Yok sadece sivas için konuşmadım.Antepte de çok başarılıydı.Şöyle de bir gerçek var sivas,antep gibi takımların oyuncu kapasitesi belli.Adam bu takımlarda iyi iş yapabiliyorsa yeteneklidir.Tabi bunlar ölçü değil ama ben Sergen Yalçını geleceğin TD si olarak görüyorum..

Ben kararsızım. Zaman gösterecek ne desem yavan çıkabilir ileride bekleyelim bakalım.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Deniz

Ben kararsızım. Zaman gösterecek ne desem yavan çıkabilir ileride bekleyelim bakalım.
Ben eğer Bilicle bir gün yollar ayrılacaksa yerine Sergen gibi birinin gelmesini istiyorum.Tabi tesislerde at yarışı yasaklanırsa  :kop: :kop:

Çevrimdışı Tolga

Az önce de söyledim yine söylüyorum belli dönemlerde gelip belli başarıları alabilecek bir hoca olur Sergen anca.

Uzun vadeli hiçbir yerde kalabileceğini düşünmüyorum.

Eğer büyük takım hocası olmayı kafasına koymuşsa t.d olmadığı dönemlerde tv yorumculuğu yapmaması gerekir.

T.D olmadığı dönemlerde yurt dışına gidip sürekli maç izlemesi ve kendini geliştirmesi gerekir.

Bunu bu ülkede yapan tek hoca Hikmet Karaman'dır.

O yüzden Sergen kadar rahat kişiliğe sahip bir kişi her ne kadar futbolu çok iyi bilse de büyük takım hocası bana göre asla olamaz.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ALI RIZA

Allah rahmet eylesin... Önder Özen adam resmen... Helal olsun  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı ALI RIZA

Sergeni yıldız hoca yapmayın şu sivas spor kaliteli takım...
forvetleri etkili atif vs
kanatları sağlam cicinho burhan süper...
Sergen sihirli değneği yok siz de o takımı yönetseniz onun kadar başarılı olursunuz Doğru oyunculara forma ver tamamdır...