Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3978393 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Paolo Maldini

arkadaşlar şimdi sezon sonu bu arap takımı tekrar bize demba ba için teklif gönderdi bizde kabul ettik ama demba ba istemezse ne olacak rahatlıkla hala avrupada oynayabilecek kapasitede

Çevrimdışı panic13

Evet arkadaşlar,

Mikser başladı çalışmaya. Eskiden sağolsun "büyük kaptan", "yürekten beşiktaşlı" ibrahim toraman sızdırırdı bu haberleri. Şİmdi menba kuruyunca sallamasyon habere başlamışlar. Bu arada Habetürk'ün sahibi "sağlam beşiktaşlı" abimiz Kasımpaşa yönetim kurulundadır. Tıpkı diğer "büyük, sağlam Beşiktaşlılar" gibi.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/1041664-bir-garip-transfer
Bizler, ne olursa olsun Beşiktaşlıyız.

https://medium.com/@kasimpasacanavari

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Q7 yediği kırmızı pascal veya ilhan yediklerinde de aynı sorunsuzca hareketi görebiliyor musun ?
Antrenmanlarda disiplisz diye haberler hepsi yalan cıktı süreyya abi işe di diye haber de süreyya abi açıklaması var 4*4 insan dedi öyle bir durum olmadı dedi... Medya ve BJK başında üst düzey kişilerin bir oyunucyu karalama çabası sorunu taraftarın aklı böyle çelindi... Aldı para vs olaylarına girmeyin... Sözleşme kendisi yazmadı önüne getirildi imza attı Q7 araba istemedi hediye olarak verildi... bunu yapanlara eleştirmiyor bunu hediye olanları yeriyorsunuz...
Başka her hangi bir futbolcu için tartışmaya girmem ama söz konusu Q7 olunca herkesi karşıma alabilirim. Ben saha içindeki disiplinine ve iş ahlakına bakarım. Medya vs hiç umurumda değil. Benim izlediklerim bana yetiyor. Avrupa kupasında oynadığımız ve sadece 3 km yazıyla ÜÇ KİLOMETRE koştuğu maçları hatırlamam yetiyor bana Q7 nin nasıl bir karakteri ve futbolculuğu olduğu konusunda. Geri kalan fasa fisolar umurumda değil. Ayrıca Lütfen benim ve çoğunun gözünde Beşiktaş efsanesi olabilecek olan İlhan ve Pascal'la bir tutmayın şu adamı lütfen. İlhan ve Pascal'ın verdiği katkının ve azmin onda birisini vermemiştir. Q7 tamamen şovmen birisi kalpten Beşiktaş'ı sevdiğine asla inanmadım inanmam ama İlhan ve Pascal'ın halen ne kadar Beşiktaş'ı sevdiklerini söylememe gerek yok sanırım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Serhat Akkaya

Evet arkadaşlar,

Mikser başladı çalışmaya. Eskiden sağolsun "büyük kaptan", "yürekten beşiktaşlı" ibrahim toraman sızdırırdı bu haberleri. Şİmdi menba kuruyunca sallamasyon habere başlamışlar. Bu arada Habetürk'ün sahibi "sağlam beşiktaşlı" abimiz Kasımpaşa yönetim kurulundadır. Tıpkı diğer "büyük, sağlam Beşiktaşlılar" gibi.

http://spor.haberturk.com/futbol/haber/1041664-bir-garip-transfer
Şimdi hepsi gitti ve dediğin gibi sallamasyon haberlerle doğramaya çalışıyorlar Beşiktaş'ı. Yürekten Beşiktaş'lı dediklerimizden çektik biz hep bugüne kadar.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı talha

Beni ne kadar taniyorsun da bu tarz konusabiliyorsun... Kullandigin kelimelere dikkat et...

Birader sana kim ne demiş? Ne atılıyorsunuz ortaya? Bak ne demişim taraftar ikiyüzlü.  Alınıyorsan vardır bir nedeni...
Protest eylem düşüncüleri genişletir.
İnsanlar tekil fikirlerle diğer canlılardan farkı kalmaz.

Aynı masal bu sefer farklı olacak diye tekrar tekrar okunmaz.
Eğer bir tesadüf birden fazla nüksediyorsa asla tesadüf olamaz.
Subjektif savunma topluma ve bireye zarar getirir.

Çevrimdışı Serjo

#Amkspor ||  Al Nasr kulübü Demba Ba için 22 milyon euro'luk teklif yaptı.Yönetim sezon sonu görüşelim dedi.

iyi para ama Demba Ba gitmesin abi ya  :bandit:
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı ilhan mansız

Duygusal davranmayalım ama satmayalım diyoruz çok ilginç gerçekten. 22 milyon Euro tam 61 milyon tl yapar. 1 dk bile düşünmem satarım. Bu işten yaklaşık 50 milyon kazanmış oluyoruz. Bundan daha iyi ticaret olur mu? Gerçekten çok îlginç

Çevrimdışı ozan062

usta o kadar da emin olma, ben dh de bir çok yazımdan dolayı habire eleştirilen biriyim. "vyntradan sol bek olamaz, sol bek için motta gibi hızlı adam gerekir" dediğimde "vasat mottayı yunan milli takımında boy göstermiş vyntrayla karşılaştıramazsın, futbol cahilisin, çok saçmalıyorsun, gerçek hayatta nasılsın bilemiyorum ama herkes senden şüphelenmeye başlıyor vs." gibi laflarla karşılaştım. nerdeyse toplam 4 sayfayı doldurmuşlardı çirkin itham ve hakaretlerle birlikte

ha bide aklıma geldi; feyenoord maçından önce dhde herkes feyenoordu küçük görmüştü. fakat ben feyenoordun hollanda liginde büyüklerden biri ve bizim lige gelse ilk 3 e oynar yazdığımda, "feyenoordun karabük takımından farkı yok, o zaman söyle bakalım feyenoord geçen sezon neden krasnodara yenildi uefa play offta" gibi tepkiler görmüştüm. yani anlayacağınız uzun sürede her türlü tartışma hatta kavga çıkaracak biriyim...

al bu da ssli: http://forum.donanimhaber.com/m_87500928/mpage_388/tm.htm (vyntra konusu- sonlara doğru bi git...)

aynı ben:) aynı yollardan bende geçtim bende bircokkez eleştirildim asıldım buralarda:D  :kop:
ama yani birsekilde dogru seylerle suslersen illaki anlayan cıkar o sekilde guc alırsın sen dogru bildiğini soyle

mesela herkes olumlu olalım diyor bu surecte bende tam tersi dusunuyorum olumsuz dusunenler olsun arada ve bu sekilde geliştirme yoluna gidilsin hersey olumlu dersen
hangi detay seni kamcılar? hiçbirsey dolaylı olarak senin birseylerle mucadele etmen lazımki ben tamamım deme ve sürekli üstüne koy... bilic mesela üstüne koymaysının sebebi
iplerin onun eline geçmesidir...
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Serjo

Duygusal davranmayalım ama satmayalım diyoruz çok ilginç gerçekten. 22 milyon Euro tam 61 milyon tl yapar. 1 dk bile düşünmem satarım. Bu işten yaklaşık 50 milyon kazanmış oluyoruz. Bundan daha iyi ticaret olur mu? Gerçekten çok îlginç

22 milyon euro'ya tabi ki satılsın
gerçekten iyi para
ama gönül ister ki Beşiktaş efsanesi olsun  :)
Şu an Beşiktaş ile şampiyonluğa odaklanmış durumdayım.

Çevrimdışı Fatih

Bence herkes farkında ama yönetimi suçluyor. Taraftar çok ikiyüzlü. Zamanında Fernandes'i Q7'yi satan takımı satar diyenlerde sizdiniz. :evillol:

Bana kalsa satılsaydı sanki taraftarın demesiyle. Yönetim farkında değil miydi. Bugün böyle konuşurlar yarın öyle diye.

Birader sana kim ne demiş? Ne atılıyorsunuz ortaya? Bak ne demişim taraftar ikiyüzlü.  Alınıyorsan vardır bir nedeni...
Benim mesajimi alintilayarak, beni bahsettigin insanlarla ayni kefeye koyarak baskalarini mi kast ettim diyorsun?

Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı ozan062

carlos kötü değildi ama sakatlıklar adamı koltugundan etti... sergenle birlikte sakatlılar iyileşti... sivas aslında bu ligin en iyi takımlarında biri... 6 takım sayarsak sivas içindedir...

bide söyle düsün bence bu buyuk bir detay ve basarı

gelir gelmez katkı yapıyorsun ve birkez değil bu iki kez tekrarlamıs:)
bu arada büyük takımlara karsı daha bi basarısı yok onuda yaparsa cok beklemeden gelmeli derim geçerim :)

Çevrimdışı ozan062

dembaba o takımı instagramda takip etti hatırlatırım burada paylastım
dolayısıyla sene sonu onu yolcu edip bizim o uçan hollandalıyı alma ihtimalimizi yükseltir :lol:

Çevrimdışı Neo Nesil

#Amkspor ||  Al Nasr kulübü Demba Ba için 22 milyon euro'luk teklif yaptı.Yönetim sezon sonu görüşelim dedi.

iyi para ama Demba Ba gitmesin abi ya  :bandit:

aynen de abi duygusallığa yer yok!... satacaksın mecburi...
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 13:21:17 Neo Nesil ]

Çevrimdışı ozan062

bu arada sergen hatırladıgım kadarıyla 2-3 sezon kadar bizim altyapıda durdu yani devamlılıgı var fakat demirorenle anlasamadı ve gitmişti yani burdan anlasılıyorki  durabilir egerki sartlar uyarsa:)

Çevrimdışı Deniz

22 m€ teklif bence dogru degildir.ama eger dogruysa sezon sonu direk satilmali.borcumuz 1 milyar tlye dayandi bu borcu azaltamazsak seneye uefa hayal olur.duygusal dusunmeyelim oyuncu satmazsak bu borcu nasil odeyecez?

Bugun atletico borclarini azaltmak ve finansal fairplaye uymak icin diego costayi ,falcao yu satiyorsa biz de demba ba yi satmaliyiz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Neo Nesil

bu arada sergen hatırladıgım kadarıyla 2-3 sezon kadar bizim altyapıda durdu yani devamlılıgı var fakat demirorenle anlasamadı ve gitmişti yani burdan anlasılıyorki  durabilir egerki sartlar uyarsa:)

hocam altyapılarda falan görev verilsin kendisine, a takımı kendisine 10 beden büyük gelir...

Çevrimdışı Neo Nesil

aynı ben:) aynı yollardan bende geçtim bende bircokkez eleştirildim asıldım buralarda:D  :kop:
ama yani birsekilde dogru seylerle suslersen illaki anlayan cıkar o sekilde guc alırsın sen dogru bildiğini soyle

mesela herkes olumlu olalım diyor bu surecte bende tam tersi dusunuyorum olumsuz dusunenler olsun arada ve bu sekilde geliştirme yoluna gidilsin hersey olumlu dersen
hangi detay seni kamcılar? hiçbirsey dolaylı olarak senin birseylerle mucadele etmen lazımki ben tamamım deme ve sürekli üstüne koy... bilic mesela üstüne koymaysının sebebi
iplerin onun eline geçmesidir...

orası öyle de usta, türk milleti bu. 80 kere de tartışsan değişen bir şey olmaz... eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir misali...

Çevrimdışı ozan062

22 m€ teklif bence dogru degildir.ama eger dogruysa sezon sonu direk satilmali.borcumuz 1 milyar tlye dayandi bu borcu azaltamazsak seneye uefa hayal olur.duygusal dusunmeyelim oyuncu satmazsak bu borcu nasil odeyecez?

Bugun atletico borclarini azaltmak ve finansal fairplaye uymak icin diego costayi ,falcao yu satiyorsa biz de demba ba yi satmaliyiz..

sunu mesela iyi ayırt etmeliyiz
biz bunu satıcaz fakat sizce borcmu oderiz o parayla? tabiki hayır fakat bunu ornek alıp hersene birkaç kez totalde 3 adam satıp 20lere ulasırsak işte o zaman borc odenir oyle bir anda 60milyon tl gelicek borc ideriz yok sonucta takımdada iyileştirme lazım kısa vadeli borclarda var vs vs:)  baksanıza porto neredeyse 10yılda 800milyon euro aldı kazanıd:) biz onun 200milyonunu 5 senede kazanalım yeter be:)tarihte ne zaman klübe para kazanılmıs futbolcu satısından:) iki üçü geçmez
[ Son Düzenleme: 11 Şubat 2015, 13:32:02 ozan062 ]

Çevrimdışı scape_bjk

Q7 yediği kırmızı pascal veya ilhan yediklerinde de aynı sorunsuzca hareketi görebiliyor musun ?
Antrenmanlarda disiplisz diye haberler hepsi yalan cıktı süreyya abi işe di diye haber de süreyya abi açıklaması var 4*4 insan dedi öyle bir durum olmadı dedi... Medya ve BJK başında üst düzey kişilerin bir oyunucyu karalama çabası sorunu taraftarın aklı böyle çelindi... Aldı para vs olaylarına girmeyin... Sözleşme kendisi yazmadı önüne getirildi imza attı Q7 araba istemedi hediye olarak verildi... bunu yapanlara eleştirmiyor bunu hediye olanları yeriyorsunuz...
Q7 bariz şekilde disiplinsizdi bunu örtmek için ilhan ve nouma'yı örnek vermenin anlamı yok çünkü onlarda çok disiplinli değildi ve ayrılış nedenlerinin altında da bu disiplinsizlikleri yatıyor zaten. Kendini tatmin etmek için top oynayan ve takımı için hiçbişey yapmayan bir top cambazı olduğunu dünya alem biliyor ve bu yüzdende hiçbir yerde iz bırakamadı zaten

Çevrimdışı ozan062

hocam altyapılarda falan görev verilsin kendisine, a takımı kendisine 10 beden büyük gelir...

yapmaa cok acımasızsın :lol: hangi hoca futbolcuyken kariyerinde sampiyonluk golunu atıp kupa kaldırmıs? bu bile baslı basına yüzlerce binlerce insanın onunde yapar seni:)
kücük bi ceyrek final seni terimin onune bile cıkarır sonucta bütün büyük takımlarda oynamıssın:)

orası öyle de usta, türk milleti bu. 80 kere de tartışsan değişen bir şey olmaz... eşeğe altın semer de vursan eşek yine eşektir misali...

aynen öyle

Çevrimdışı Deniz

sunu mesela iyi ayırt etmeliyiz
biz bunu satıcaz fakat sizce borcmu oderiz o parayla? tabiki hayır fakat bunu ornek alıp hersene birkaç kez totalde 3 adam satıp 20lere ulasırsak işte o zaman borc odenir oyle bir anda 60milyon tl gelicek borc ideriz yok sonucta takımdada iyileştirme lazım kısa vadeli borclarda var vs vs:)  baksanıza porto neredeyse 10yılda 800milyon euro aldı kazanıd:) biz onun 200milyonunu 5 senede kazanalım yeter be:)
22 milyonun 11 milyonu ile sag bek sol bek ve forvet alip kalan parayi borclari odemede kullanabiliriz.

Sadece Ba da degil Toreye de Manchester united dan teklif var.o da ederini buldugunda satilmali.boyle boyle bunu aliskanlik haline getirecez.senelerdir doğru duzgun oyuncu sattigimizi hatirlamiyorum.sadece aliyoruz.satmayi da ogrenmemiz lazim.

En guzel ornek fernandes.moskovaya 10 milyona vermedik bedavaya gitti. Hem de yarim sezon bizde yedek kulubesinde oturup takima zarar verdi..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı nihat

Yahu beyler yapacak bise yok fiyatlar buysa iki paket sigara eksik icecek millet maca gidecek.tamam olimpiyat uzak,masrafli,yorucu ama sen ben bu cileyi cekmezsek bu takim nasil basarili olacak?
İki paket sigara 80 lira mı? Ayrıca ben sigara içmiyorum ben neyden para artırıcam?

Çevrimdışı Serhat Akkaya

22 milyonun 11 milyonu ile sag bek sol bek ve forvet alip kalan parayi borclari odemede kullanabiliriz.

Sadece Ba da degil Toreye de Manchester united dan teklif var.o da ederini buldugunda satilmali.boyle boyle bunu aliskanlik haline getirecez.senelerdir doğru duzgun oyuncu sattigimizi hatirlamiyorum.sadece aliyoruz.satmayi da ogrenmemiz lazim.

En guzel ornek fernandes.moskovaya 10 milyona vermedik bedavaya gitti. Hem de yarim sezon bizde yedek kulubesinde oturup takima zarar verdi..
Mustafa Pektemek'e üstelik elimizde forvet varken Rusya'dan teklif vardı. Biz reddettik şimdi istesek de o rakamlara satamayız. Dediğin gibi artık satmayı da öğrenmemiz lazım. Bunu dünya devleri bile (Real Madrid, Chelsea) yapıyorsa biz niye yapmayalım.
Korku akıl katilidir.

Çevrimdışı Neo Nesil

yapmaa cok acımasızsın :lol: hangi hoca futbolcuyken kariyerinde sampiyonluk golunu atıp kupa kaldırmıs? bu bile baslı basına yüzlerce binlerce insanın onunde yapar seni:)
kücük bi ceyrek final seni terimin onune bile cıkarır sonucta bütün büyük takımlarda oynamıssın:)

futbolculuk kariyeri AYRI, tdlük kariyeri AYRI...

hagi de gelmiş geçmiş en iyi efsaneydi futbolculuk hayatında, lakin td lükte vasat oğlu vasat... gs yi 2 kere şampiyonluk dışı etmiş adamdır kendisi tdyken...

Çevrimdışı Deniz

İki paket sigara 80 lira mı? Ayrıca ben sigara içmiyorum ben neyden para artırıcam?
Bak guzel kardesim ben de sigara icmiyorum.mesele sigara meselesi degil.sen kombinem var diyorsun ,o zaman neden bu kadar sorun oluyor senin icin?

Ben Adanadan gelecem maca 210 liraya ucak bileti ayirttim.80 liraya mac bileti alacam,havalimanindan stada gidis donus yeme icme parasi vs derken 100 lira da oyle gidecek.yani 1 maca yaklasik 400 lira verecem ben.

Ben Beşiktaş icin bunu goze aliyorsam istanbuldaki taraftar da 20 lira pahali biletin lafini yapmasin.