Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960681 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı leylileyli

Motta ve Ismail yerine bir kez ilk 11'de Umit Karaal görmek isterim.

Çevrimdışı ozan062

onder hoca gittiğinde bizim ahmet baskan sportif direktorluge braida yı getirmek istiyordu milandan kovulan

o hayattan bezmiş dediğim adam barcanın uluslararası direktoru olmus...

bakın alaydık onu simdi iyidi:((
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Fatih

Aglamiyorum ya, gozume toz kacti sadece...  :bawling:
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Mehmet

• Beyaz Kartal
  • *
  • 01 Şubat 2015, 23:17:08
  • istanbul/beşiktaş/köyiçi
  • Eğer sistem buysa bizim çocuklar bu sistemi yıkar!

Aglamiyorum ya, gozume toz kacti sadece...  :bawling:
1 olcayımı 10 tane fernandes , Quaresma , Almeida döküntülerine değişmem .Kartal yürekli adam Olcayım benim... :bandit:

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

Çevrimdışı ZEKI

1 olcayımı 10 tane fernandes , Quaresma , Almeida döküntülerine değişmem .Kartal yürekli adam Olcayım benim... :bandit:
:claps: :claps: :claps: :claps: :claps: +1903
Kartal yurekli olmak cok farkli herkesde o yurek yok

Çevrimdışı ramayan

bigün(olcay şahana selam olsun) o sağ bekte oynayan müthiş çocuk kimdi arkadaşlar ben çıkaramadım kendisini  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı eski inönü

Belluschi'nin sözleşmesi bitiyormuş sene sonu. ben olsam gözümü kırpmadan alırım en azından Sosa oynamadıgı zamanlar içimiz rahat eder. Pektemege o paraları bayılacagına al bu adamı koy yedek klubene. Boyle hamleler yaptıgın zaman öldürücü olur işte.
[ Son Düzenleme: 01 Şubat 2015, 23:54:20 eski inönü ]

Çevrimiçi Samet Ç

Belluschi'yi almak lazım sene sonu Atiba gidecek büyük bir ihtimal. Kaliteli oyuncu. Sözleşmesi de bitiyor bedava oyuncu kaçmaz.

Çevrimdışı Neo Nesil

aman hocam şimdi q7 seviciler başlar sövmeye. bunu haber1903 e donanıma q7 aleyhine şeyler yazdığımda ne annem kaldı ne babam ne de sülalem  :lol: :lol:

Çevrimdışı Neo Nesil

Belluschi'yi almak lazım sene sonu Atiba gidecek büyük bir ihtimal. Kaliteli oyuncu. Sözleşmesi de bitiyor bedava oyuncu kaçmaz.

bursa 14 milyon ister belluschi için,  :D ne de olsa anadolu çomarları...

Çevrimiçi Samet Ç

bursa 14 milyon ister belluschi için,  :D ne de olsa anadolu çomarları...
sözleşmesi bitiyor uzatmaz ise alınabilir.

Çevrimdışı eski inönü

hem de tecrube dimi. Atiba da kalsın Belluschi de gelsin. Necip hikayesi mümkünse artık azalarak bitsin. Atiba-Veli-Tolgay-Belluschi-Sosa. kalite orta saha budur.

Çevrimdışı Neo Nesil

sözleşmesi bitiyor uzatmaz ise alınabilir.

uzatırlar bence...

bana kalırsa atiba ile sözleşme yenilerdim çünkü orta sahayı ayakta tutan biri. zaten bugünkü maçta oğuzhanın yerinde olsaydı ilk yarı fişi çekerdik...

Çevrimdışı Tolga

Belluschi orta sahaya ilaç olur da bizimkiler orta sahada fazla adam var diye oraya transfer yapmazlar :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

hem de tecrube dimi. Atiba da kalsın Belluschi de gelsin. Necip hikayesi artık mümkünse artık azalarak bitsin. Atiba-Veli-Tolgay-Belluschi-Sosa. kalite orta saha budur.
Ben de bu şekilde düşünüyorum ama Atiba gidici gibi.Belluschi'nin tecrübesi kalitesi bu takımda 11 oynar illa yedek olacak değil. Kısıtlı merdivenspor kadrosunda neler yaptığını görüyoruz.

Çevrimiçi Samet Ç

uzatırlar bence...

bana kalırsa atiba ile sözleşme yenilerdim çünkü orta sahayı ayakta tutan biri. zaten bugünkü maçta oğuzhanın yerinde olsaydı ilk yarı fişi çekerdik...
Atiba ile fiş çekmek mümküm değil adamda ne gol var ne asist var sadece dayanıklılık var o da zaten Veli'de fazlasıyla var.Eğer 2 tane ön libero ile oynuyorsan bir ön liberon box to box olacak Tolgay gibi Belluschi gibi.Yani Veli için böyle desen kabul ederim onun en azında sene de 2-3 tane mükemmel füzesi oluyor. Atiba da bu da yok.

Çevrimdışı safa burak

selamun aleyküm dostlar ben de foruma yeni katıldım :)
yarışın sonunda ipi göğüsleyeceğimiz bir sene olur inşallah :icool:
herkese iyi forumlar :ok:

Çevrimiçi Samet Ç

:hosgeldin

Çevrimdışı eski inönü

Çevrimdışı Tolga

Çevrimiçi Samet Ç

Sözleşmesi sezon sonu bitecek olan Mainzlı Yunus Mallı için Beşiktaş, Fenerbahçe ve Trabzonspor devrede. (Kicker)

Çevrimdışı Tolga

Seneye sol beke Alaba'yı alsak ya :kop: :kop:

Çevrimdışı eski inönü

Atiba ile fiş çekmek mümküm değil adamda ne gol var ne asist var sadece dayanıklılık var o da zaten Veli'de fazlasıyla var.Eğer 2 tane ön libero ile oynuyorsan bir ön liberon box to box olacak Tolgay gibi Belluschi gibi.Yani Veli için böyle desen kabul ederim onun en azında sene de 2-3 tane mükemmel füzesi oluyor. Atiba da bu da yok.
bizde box to box yoktu şimdi Tolgay var ama yetmez. 1 tane daha lazım. Ya Tolgay'a yedek ya Tolgay'dan daha iyisi. Her pozisyonda 2 alternatif olmalı