Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960769 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Kemal

Veli nin de fb ye gitmesi bize çok daha fazla kulfete sebep olur, başkan bunu telafi etmek için ya inleri ya ozani alacak  bir dünya para verip, artık biran önce imzalanmali veliyle

Çevrimdışı Tolga

Juventus, Sneijder için Gs'ye 8 m euroluk teklif yapmış.Sneijder'e ise 4.5 m euro ve 18 aylık bir teklifte bulunmuş :)

Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi böyle olduğu söyleniyor. :)
[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 16:37:24 Tolgaozkhrmn ]
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimiçi Samet Ç

Veli nin de fb ye gitmesi bize çok daha fazla kulfete sebep olur, başkan bunu telafi etmek için ya inleri ya ozani alacak  bir dünya para verip, artık biran önce imzalanmali veliyle
ozanı almasında İnler olur. Ayrıca Veli febeye giderse geçmiş olsun orada oynayamaz kendini bitirir.

Çevrimdışı yavvuzz

Ersanla sozlesme 1.4 milyon . Hayirli olsun ...

Çevrimiçi Samet Ç

Juventus, Sneijder için Gs'ye 8 m euroluk teklif yapmış.Sneijder'e ise 4.5 m euro ve 18 aylık bir teklifte bulunmuş :)

Ne kadar doğrudur bilemiyorum tabi böyle olduğu söyleniyor. :)
Sneijder'in gideceği belli de ben daha çok hangi takıma gideceğini merak ediyorum ama benim takımım Southampton'a gitse fena olmaz Tadic, Mane , Sneijder, Pelle mükmemmel olur arkalarında da Scneiderlein ve Wanyama var.  :)

Çevrimiçi Samet Ç

Beşiktaş A.Ş. Kulübü Protokol Müdürü Ahmet Ateş, derbi hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili attığı tweet sonrası PFDK'ya sevk edildi.

Ahmet Ateş, sosyal medya üzerinden Cüneyt Çakır'ın içinden Galatasaray forması çıkan takım elbiseli montajlı bir fotoğrafını paylaşmış, altına da "Görev adamı" notunu düşmüştü...
TFF'den açıklama;
Beşiktaş A.Ş. Kulübü Protokol Müdürü Ahmet ATEŞ'in, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 03.01.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. 

ysariusta

• Ziyaretçi

Beşiktaş A.Ş. Kulübü Protokol Müdürü Ahmet Ateş, derbi hakemi Cüneyt Çakır ile ilgili attığı tweet sonrası PFDK'ya sevk edildi.

Ahmet Ateş, sosyal medya üzerinden Cüneyt Çakır'ın içinden Galatasaray forması çıkan takım elbiseli montajlı bir fotoğrafını paylaşmış, altına da "Görev adamı" notunu düşmüştü...
TFF'den açıklama;
Beşiktaş A.Ş. Kulübü Protokol Müdürü Ahmet ATEŞ'in, "sportmenliğe aykırı açıklamaları" nedeniyle Futbol Disiplin Talimatının 38. maddesi uyarınca 03.01.2015 tarihinden itibaren tedbirli olarak PFDK'ya sevkine karar verilmiştir. 
Taraftar gibi hareket etmemesi gerekir kulüpte çalışan insanların. Biz söylesek hadi neyse. Evet yanlı yönetecek yine. Onu biliyoruz. Delgado'yu atmasını unutamam hala.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 22:17:36
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
Fener'in kalan 18 maçının 10'u deplasman.

Buradan bu işi verirsek Allah affetmez.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Yarın ki maç sezonun geleceği açısından çok önemli alırsak bu gazla şampiyon oluruz yenilirsek şanslar tekrardan eşitlenir.Yine de sezon sonuna kadar Fb ile yarışta çekişeceğiz bu çok net belli ve derbiler hariç Fb yine içeride çoğu maçını kazanır.Mersin ve Başakşehir maçlarını kazanacağını haftalar öncesinde söylemiştim 2.yarıda da böyle olacaktır.Ligimiz o kadar kötü ki geçen sene çok iyi denilen Fb 16. hafta sonunda 38 puan toplamış bu sezon kötü dediğimiz Fb 16.hafta sonunda 36 puan topladı.Bizim iyi olmamız maalesef bu sezon bir işe yaramadı genel olarak.

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 23:01:18
  • Beşiktaş / Bodrum
Yarın ki maç sezonun geleceği açısından çok önemli alırsak bu gazla şampiyon oluruz yenilirsek şanslar tekrardan eşitlenir.Yine de sezon sonuna kadar Fb ile yarışta çekişeceğiz bu çok net belli ve derbiler hariç Fb yine içeride çoğu maçını kazanır.Mersin ve Başakşehir maçlarını kazanacağını haftalar öncesinde söylemiştim 2.yarıda da böyle olacaktır.Ligimiz o kadar kötü ki geçen sene çok iyi denilen Fb 16. hafta sonunda 38 puan toplamış bu sezon kötü dediğimiz Fb 16.hafta sonunda 36 puan topladı.Bizim iyi olmamız maalesef bu sezon bir işe yaramadı genel olarak.

Aynen öyle şöyle de bir durum var.

2 maç daha kazanırsak 17 maçı 41 puan ile geçeceğiz. Bu da süper bir istatistik olacak.

Rize ve Eses maçlarını 2 hafta önce oynasak çok rahat kazanırdıkl nerdeyse 45.

Erciyes son dakikada kaybettik. Sadece fener maçı malum. Bu sene çok iyiyiz. Hep böyle olmalı.
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Kemal

Tüm maçları izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim; biz maç trafiğine erken basladigimizdan sanırım çok erken tempo tuttuk ama şimdi fb ve Gs de tempo tuttular , şimdi bizim yapmamız gereken devrede kadro derinligi saglamak

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 23:07:19
  • Beşiktaş / Bodrum
Tüm maçları izleyen biri olarak şunu söyleyebilirim; biz maç trafiğine erken basladigimizdan sanırım çok erken tempo tuttuk ama şimdi fb ve Gs de tempo tuttular , şimdi bizim yapmamız gereken devrede kadro derinligi saglamak

O yüzden ara iyi oldu abi biraz soluk almak gerek.

Gs ile son 4-5 haftaya kadar fb ile son 1-2 haftaya kadar gidecek gibi duruyor.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Türkay

Biliyorum saçma ama bizim şu takım otobüsünün arka tarafında ki kartal figürü çok yapmacık duruyor bisiklet e yazı yapıştırılmış gibi  :s20:

bu konuyu kafasına takan yeryüzünde ki tek insan benim herhalde  :duman:

Bi de renklilerin takım otobüsü daha gözü hitap ediyor bizim ki kastamonu sporun takım otobüsü gibi ya  :s20:

[ Son Düzenleme: 03 Ocak 2015, 23:12:07 Türkay ]
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Biliyorum saçma ama bizim şu takım otobüsünün arka tarafında ki kartal figürü çok yapmacık duruyor bisiklet e yazı yapıştırılmış gibi  :s20:

bu konuyu kafasına takan yeryüzünde ki tek insan benim herhalde  :duman:

Bi de renklilerin takım otobüsü daha gözü hitap ediyor bizim ki kastamonu sporun takım otobüsü gibi ya  :s20:

Bizim takım otobüsü iyi ama o jantlar yakışmıyor oraya sağlam metalik gri veya siyah bir çelik jant lazım  :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 03 Ocak 2015, 23:14:51
  • Beşiktaş / Bodrum
Eskisine bakın bir de Kavalcı sağolsun  :akuma:
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Kemal

O yüzden ara iyi oldu abi biraz soluk almak gerek.

Gs ile son 4-5 haftaya kadar fb ile son 1-2 haftaya kadar gidecek gibi duruyor.

Aynen dediğin gibi kardeşim,  bu seferde biz yorulduk ama devrede takviye şart oğlu şart yoksa bu yolun sonunu göremeyiz açık ve net

Çevrimdışı Türkay

şöyle bir şey yakışırdı kartalıma  :bandit:

Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

şöyle bir şey yakışırdı kartalıma  :bandit:

Zaten bizim otobüs Paok'un otobüsünün yan sanayisi  :)

Çevrimdışı Anıl

İçeride ki 8 maçın 4 tanesi de Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursa :)

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 13:25:57
  • Beşiktaş / Bodrum
İçeride ki 8 maçın 4 tanesi de Trabzon, Galatasaray, Beşiktaş ve Bursa :)

Aynen bunu avantaj görüyorlar ama aslında bu büyük dezavantaj :)

Bana sorsan 8 iç saha maçım çok kolay olsun 4 deplasmanım zor olsun en kötü onlara sıfır yazarak 12 maçımı kazanır şampiyon olurum derim.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Rasim

8 evsahibi olduğu macin 3ü derbi yani 13 potansiyel puan kaybetme maci var  :bandit: :bandit: :bandit:
Beşiktaş!

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 04 Ocak 2015, 14:14:45
  • Beşiktaş / Bodrum
Liverpool Shaqiri için 14 milyon euro önermiş önemli transfer olur.

Juve de 2 milyon euro önermiş Sneijder'e.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı ALI RIZA

Liverpool a bak yeni suarezini buluyor desene

Çevrimdışı Tolga

Juventus'un 18 aylığına 4.5 m euro önerdiği söyleniyor.