Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu
Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Beşiktaş Forum|Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu Futbol Takımımızın 2014/15 Sezonundaki Tüm Performansı ve Gelişmelerini Bu Başlık Altında Takip Edebiliriz.

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu  [Okunma sayısı 3960651 defa] Beşiktaş JK Futbol Takımı 2014/15 Sezonu

Çevrimdışı Mehmet K

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Dh'deki Beşiktaş ana konusundan gelenler beni bilirler. Oradaki trollerin artışından ve kaotik ortamdan usandığım için burayı tercih ettim.

Hepinize Beşiktaşlı günler dilerim. :)

Çevrimdışı Neo Nesil

Töre hiç röportaj verdi mi hatırlıyor musunuz aklıma takıldı adamın sesi çağrışım yapmıyor kulağıma  :iscrewy:

son röportaj...

Çevrimdışı Tolga

Töre hiç röportaj verdi mi hatırlıyor musunuz aklıma takıldı adamın sesi çağrışım yapmıyor kulağıma  :iscrewy:
Geçen gün benimde aklıma geldi.

Gökhan'ın ses tonunu hatırlamıyorum valla :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Neo Nesil

Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım. Dh'deki Beşiktaş ana konusundan gelenler beni bilirler. Oradaki trollerin artışından ve kaotik ortamdan usandığım için burayı tercih ettim.

hoşgelmişsen gardaş. ben 1 aydır dh ye giriş yapmıyorum...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:14:42
  • Beşiktaş / Bodrum
  • 2015/16 (✔) - 2016/17 Sezonları Şampiyonu Beşiktaş
veli kesici, atiba dribbling. demekki görevler farklı...

ortasahada istediğin kadar çift yönlü oyna, dayanıklılık olmadıktan sonra os yol geçen hanına döner... tolgay ve velide fiziksiz oyuncular...

ernst-cisse melo-selçuk topal-meireles bu heriflerde dayanıklılık var, hatta ernst-cisse bize şampiyonluğu getiren adamlardı (sonra da yusuf)

tolgay-velinin karşısına gerard-sterling-hendersonu koy. bu üçlü darmaduman eder bizim ikiliyi. illa melo gibi os bulmak lazım.

Yalnız Türkiye'nin dayanıklılığı ek yüksek adamı Veli Kavlak şuanda :)
Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

:hosgeldin

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:15:03
  • Beşiktaş / Bodrum

Varlığımız; Marakeş'te fiyatları rastgele konmuş bir dükkan gibi. İncik boncuk fahiş fiyatta, değerli taşlar indirimde.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

veli kesici, atiba dribbling. demekki görevler farklı...

ortasahada istediğin kadar çift yönlü oyna, dayanıklılık olmadıktan sonra os yol geçen hanına döner... tolgay ve velide fiziksiz oyuncular...

ernst-cisse melo-selçuk topal-meireles bu heriflerde dayanıklılık var, hatta ernst-cisse bize şampiyonluğu getiren adamlardı (sonra da yusuf)

tolgay-velinin karşısına gerard-sterling-hendersonu koy. bu üçlü darmaduman eder bizim ikiliyi. illa melo gibi os bulmak lazım.
Veli'de dayanıklılık mı yok.  :) Anlaşamıyacağız senle.

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:16:06
  • Beşiktaş / Bodrum
Geçen gün benimde aklıma geldi.

Gökhan'ın ses tonunu hatırlamıyorum valla :)

Aslında türkçesi de iyi :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Neo Nesil

Yalnız Türkiye'nin dayanıklılığı ek yüksek adamı Veli Kavlak şuanda :)

ahah, dayanıklılık ve veli kavlak birbirinden uzak kavramlar...

veli ikili mücadelelerde sürekli yıkılıp duruyor. örn gs-fb-tot maçı neyseki kesiciliği sayesinde orta saha biraz canlandı

gs maçını ele alırsak zaten melo selçuk sneijder üçlüsü veli ve oğuzhanı paspas yapmıştı. atibasız maçı kaybetmiştik... ne derseniz diyin

ha veliye kötü demiyorum ancak handikapı fazla ayakta duramaması. liverpool maçlarında atiba mutlaka gerekli... tolgay-veli 60 dan sonra pilleri biter...

Çevrimdışı Türkay

bi de bu var

bu arada takımdan biri sandalyeye çıkıp doğum günü konuşması yaparken alkışlarla sözünü kesmek takımın adeti  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimiçi Samet Ç

Febe Dzeko'yu kiralamak istiyormuş. Haberin kaynağı ESPN.

Çevrimdışı Neo Nesil

Veli'de dayanıklılık mı yok.  :) Anlaşamıyacağız senle.

gs ve tottenham maçını izle derim  :ok:

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:21:56
  • Beşiktaş / Bodrum
ahah, dayanıklılık ve veli kavlak birbirinden uzak kavramlar...

veli ikili mücadelelerde sürekli yıkılıp duruyor. örn gs-fb-tot maçı neyseki kesiciliği sayesinde orta saha biraz canlandı

gs maçını ele alırsak zaten melo selçuk sneijder üçlüsü veli ve oğuzhanı paspas yapmıştı. atibasız maçı kaybetmiştik... ne derseniz diyin

ha veliye kötü demiyorum ancak handikapı fazla ayakta duramaması. liverpool maçlarında atiba mutlaka gerekli... tolgay-veli 60 dan sonra pilleri biter...

İyi de o zaman güç diyeceksin ikili mücadeleden bahsediyorsak :)

Vücut dengesi iyi değil dayanıklılık oyundan düşmemek anlamına gelir 90 dk aynı tempoda oynayan tek oyuncu diyebilirim şuan Türkiye'de.

Daha dikkatli izle bence Veli bugün 88 de depar attı top kesmek hiç bittiğini görmedim ben daha.

Edit : Mehmet Topal da hiç düşmez oyundan.
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimiçi Samet Ç

gs ve tottenham maçını izle derim  :ok:
tamam izlerim senin için bir daha ama fikrim değişmez.

Çevrimdışı Tolga

Bugün bir kez daha Veli'nin bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu çok net gözüktü :ok:

Çevrimdışı Mehmet K

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:24:25
  • Beşiktaş / Bodrum
Bugün bir kez daha Veli'nin bu takım için ne kadar önemli bir oyuncu olduğu çok net gözüktü :ok:

Ben Atiba'nın hep önünde gördüm hep göreceğim Veli daha da gelişecektir.

Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Tolga

Ben Atiba'nın hep önünde gördüm hep göreceğim Veli daha da gelişecektir.

Veli'nin geldiği ilk günleri hatırlıyorum da gerçekten de çok çok üzerine koydu ve kendisini çok geliştirdi. :)

Çevrimdışı Neo Nesil

İyi de o zaman güç diyeceksin ikili mücadeleden bahsediyorsak :)

Vücut dengesi iyi değil dayanıklılık oyundan düşmemek anlamına gelir 90 dk aynı tempoda oynayan tek oyuncu diyebilirim şuan Türkiye'de.

Daha dikkatli izle bence Veli bugün 88 de depar attı top kesmek hiç bittiğini görmedim ben daha.

bugün için demiyorum admin, gs ve tottenham maçlarında etkisizdi diyorum. biraz daha çalışması lazım velinin güç konusunda...

velinin yanında tolgay tarzı değil atiba tarzı adamın olacak, liverpool maçında tolgay-veli saçma olur.

neyse fazla uzatmayayım kavga çıkacak yoksa...

Çevrimiçi Samet Ç

bugün için demiyorum admin, gs ve tottenham maçlarında etkisizdi diyorum. biraz daha çalışması lazım velinin güç konusunda...

velinin yanında tolgay tarzı değil atiba tarzı adamın olacak, liverpool maçında tolgay-veli saçma olur.

Kavga çıkmaz ne kavgası ama Lallana'yı Coutinho'yu ancak Veli yapışarak tutabilir bence. Bu benim görüşüm.

Çevrimdışı Fatih

Yaz kizim;

1-Ba
2-Veli
3-Cimento
4-Tugla

....
Beşiktaşlılık acı çekmektir...

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:31:21
  • Beşiktaş / Bodrum

Admin değilim ben zaten çok samimiyetsiz olurdu :biggrinking:

Çıkmaz kavga biz böyle anlaşıyoruz Bilic gibi sürtüşür sürtüşür samimi oluruz  :D
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli

Çevrimdışı Çağrı

• Kara Kartal
  • *
  • 02 Şubat 2015, 01:32:47
  • Beşiktaş / Bodrum
Kavga çıkmaz ne kavgası ama Lallana'yı Coutinho'yu ancak Veli yapışarak tutabilir bence. Bu benim görüşüm.

Liverpool maçı ayrı olay.

Störlink Töre'ye

Henderson Veli'ye

Güzel eşleşmeler olacak. En önemlisi maçtaki en iyi forvet bizde olacak :)
Batmamız an meselesi.

Twitter/cagriasarli